body-art.ro body-art.ro

body-art.ro

Sala de fitness din Bucuresti, sectorul 4

Deschis 24/24 - Sala de fitness din Sectorul 4 iti pune la dispozitie abonamente pentru sala sau piscina. Vino la Sala noastra de Fitness.

http://www.body-art.ro/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR BODY-ART.RO

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

August

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.6 out of 5 with 10 reviews
5 star
2
4 star
4
3 star
3
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of body-art.ro

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

4.2 seconds

FAVICON PREVIEW

  • body-art.ro

    16x16

CONTACTS AT BODY-ART.RO

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Sala de fitness din Bucuresti, sectorul 4 | body-art.ro Reviews
<META>
DESCRIPTION
Deschis 24/24 - Sala de fitness din Sectorul 4 iti pune la dispozitie abonamente pentru sala sau piscina. Vino la Sala noastra de Fitness.
<META>
KEYWORDS
1 sala de fitness
2 piscina sector 4
3 sala de fitness Bucuresti
4
5 coupons
6 reviews
7 scam
8 fraud
9 hoax
10 genuine
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
facebook,google,email,acasă,abonamente,clase,antrenori,alexandru manole,bogdan constantinescu,cristian oancea,graţiela lazăr,mihai cuc,mihai tică,octavian adam,silviu munteanu,facilităţi,servicii,tur virtual,multimedia,promoții,blog,sergiu contanu,grand
SERVER
Apache
POWERED BY
PHP/5.5.38
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Sala de fitness din Bucuresti, sectorul 4 | body-art.ro Reviews

https://body-art.ro

Deschis 24/24 - Sala de fitness din Sectorul 4 iti pune la dispozitie abonamente pentru sala sau piscina. Vino la Sala noastra de Fitness.

INTERNAL PAGES

body-art.ro body-art.ro
1

Promotii – Body-Art Wellness Club

http://www.body-art.ro/promotii.html

031106.11.60 / 0731.111.113. Stiai ca exercitiile fizice efectuate in cadrul unui grup, datorita motivatiei reciproce, a elementului muzical si al ritmului antrenant, precum si a faptului ca fiecare membru al grupului, pentru cel putin 45 de minute are acelasi obiectiv si simte poate acelasi lucru pe care il simti si tu, reusim, de cele mai multe ori , sa ne depasim conditia? Pentru mai multe detalii, receptia clubului va sta la dispozitie. 0731.111.113. Campurile marcate sunt obligatorii.

2

Antrenori – Body-Art Wellness Club

http://www.body-art.ro/antrenori.html

031106.11.60 / 0731.111.113. Echipa Body Art Wellness Club. Recomandari RIN Group: Saloane Evenimente. Sali de conferinte Bucuresti.

3

Alexandru Manole – Body-Art Wellness Club

http://www.body-art.ro/antrenori/alexandru-manole.html

031106.11.60 / 0731.111.113. Instructor de aerobic, antrenor personal şi profesor de Educaţie Fizică şi Sport specializat în Fitness şi Culturism. Pasionat de competiţia sportivă, este multiplu medaliat în cadrul Campionatelor Naţionale de Fitness cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu. Convins că un stil de viată sănătos se regaseste şi într-o alimentaţie echilibrată, Alexandru Manole este masterand la A.N.F.S. în nutriţie şi remodelare corporală. Functional Training / Giovana Ventura. Recomandari R...

4

Octavian Adam – Body-Art Wellness Club

http://www.body-art.ro/antrenori/octavian-adam.html

031106.11.60 / 0731.111.113. Antrenor de nataţie şi instructor de Aqua Aerobic. Licenţiat în Educaţie Fizică în cadrul Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, profesor de specialitate, are o experienţă în fitness de peste 6 ani fiind absolvent al Convenţiei Blue Fitness 2011 Rimini, Italia. Gustul înfrângerii face victoria atât de dulce. Octavian este un caracter proactiv, pasionat şi de spiritul artelor marţiale participant al Master Cla Muay Thai organizat de Ze Fortess, 2010. De multe ori ti-...

5

Multimedia – Body-Art Wellness Club

http://www.body-art.ro/galerie-foto.html

031106.11.60 / 0731.111.113. Recomandari RIN Group: Saloane Evenimente. Sali de conferinte Bucuresti.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 12 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

17

LINKS TO THIS WEBSITE

corporate.rinhotels.ro corporate.rinhotels.ro

Cazare Corporate - Servicii de cazare in Bucuresti

http://corporate.rinhotels.ro/cazare-corporate.html

Contact: 40 731 111 338. RIN Grand Hotel Bucureşti este situat într-o zonă uşor accesibilă, la doar 10 minute de mers cu maşina faţa de centrul istoric al oraşului. De asemenea sunt apreciate facilităţile şi serviciile excelente:. 25 de săli de şedinţe dotate cu aparatură de ultimă generaţie;. Parcarea spaţioasă cu peste 1000 de locuri;. Centrul de relaxare și wellness. Cu piscină, saună, jacuzzi şi sală de fitness (deschis non-stop). Doriţi o ofertă specială? Recomandari RIN Group: Evenimente sociale.

domusstil.ro domusstil.ro

Cu toate că nu au bani, tinerii îşi fac planuri -> Domus Stil

http://www.domusstil.ro/cu-toate-ca-nu-au-bani-tinerii-isi-fac-planuri.html

Domus Stil - Când o casă devine acasă. Cu toate ca nu au bani, tinerii isi fac planuri. Un sfert din romani vor apartament, dar nu multi isi permit. Astfel, proiectul Confort City va cuprinde 1.680 de locuinte, dispuse in 12 blocuri pe Splaiul Unirii din Capitala, iar valoarea de piata a proiectului este estimata la peste 100 de milioane de euro. Proiectul este situat pe Splaiul Unirii, la 7,6 km distanta de Piata Unirii, in apropiere de Piata Alba Iulia si Parcul Tineretului.

domusstil.ro domusstil.ro

Presă -> Domus Stil

http://www.domusstil.ro/presa.html

Domus Stil - Când o casă devine acasă. Informatii de ultima ora publicate in presa de specialitate privind cele mai recente miscari realizate de Domus Stil, tendinte si noutati dintr-un domeniu aflat in plina dezvoltare: piata imobiliara romaneasca. O noua linie RATB (linia 223) pentru locuitorii din Confort City. Începând cu data de 06.03.2010 s-a înfiinţat o nouă linie de autobuze RATB-linia 223-care va funcţiona între CET Sud Vitan şi Şoseaua de centură. Imobiliare: urmeaza sase luni de falimente.

domusstil.ro domusstil.ro

Viziune -> Domus Stil

http://www.domusstil.ro/viziune.html

Domus Stil - Când o casă devine acasă. Viziunea fratilor Negoita este aceea de a crea un brand puternic care se bazeaza atat pe satisfactia clientilor cu un raport bun calitate-pret, cat si pe multumirea angajatilor. Organizare pusa la punct, calitate, angajati multumiti, echipa unita. Depinde de noi sa onoram promisiunea! Succesul oamenilor de afaceri Robert si Ionut Negoita este marcat de punerea bazelor unei afaceri de familie, în anul 1996.

domusstil.ro domusstil.ro

Misiune şi valori -> Domus Stil

http://www.domusstil.ro/misiune-si-valori.html

Domus Stil - Când o casă devine acasă. Misiunea Domus Stil s-a materializat in timp transformand intr-o perioada relativ scurta viziunea in realitate. Domus Stil isi propunea sa surprinda piata imobiliara din Romania prin abordarea indrazneata a proiectelor, ritm sustinut si adaptabilitate la cerintele pietei. Astăzi, profesionalismul, calitatea serviciilor oferite şi poziţionarea corectă în piaţă au transformat marca Domus Stil dintr-o viziune în reperul excelenţei în domeniul dezvoltărilor imobiliare.

smart-fitness.ro smart-fitness.ro

Noutati din industria fitness din Romania

http://www.smart-fitness.ro/news.php

Esti aici : prima pagina. Prin fiecare proiect in care ne implicam, dorim sa creem pe piata de fitness din Romania cluburi de fitness care sa fie destinatii perfecte pentru iubitorii sportului. Fiecare club de fitness are provocarile si particularitatile lui, de aceea fiecare proiect este diferit. Ne mandrim cu rezultatele noastre de pana acum. WORLD CLASS FITNESS CENTER AT AMERICA HOUSE. Cerinta pentru World Class Fitness Center America House. World Class Fitness Center America House. Intr-un spatiu de ...

appleprint.ro appleprint.ro

Apple Media Solution

http://www.appleprint.ro/index.php

Oferim un tipar de calitate, promptitudine si seriozitate. Am investit in echipamente si tehnologie de ultima generatie, si de aceea ne-am propus ca in toata aceasta perioada sa devenim liderul de piata. Ring in centrul vechi. Tipografia Apple Media Solutions.

appleprint.ro appleprint.ro

Apple Media Solution

http://www.appleprint.ro/despre-noi.php

Oferim un tipar de calitate, promptitudine si seriozitate. Am investit in echipamente si tehnologie de ultima generatie, si de aceea ne-am propus ca in toata aceasta perioada sa devenim liderul de piata. Principiile după care ne ghidăm sunt profesionalismul, calitatea și orientarea spre client. Doar așa am reușit să satisfacem cerințele exigente ale clienților noștri și să asigurăm tipărirea unor publicații de mare tiraj precum ring , Click sau Adevărul . Ring in centrul vechi.

rgr.ro rgr.ro

Wellness Center

http://www.rgr.ro/all_inclusive/1/Wellness

RGR is Domus Stil. Security and Indoor Parking. RIN Grand Residence le oferă viitorilor proprietari posibilitatea de a beneficia de toate serviciile celui mai modern şi mai luxos centru SPA din Bucureşti: BodyArt Wellness Center. Pentru a fi în formă întreaga zi, centrul SPA îţi pune la dispoziţie o varietate de servicii şi facilităţi într-o oază de linişte şi de lucru a corpului şi a minţii. Security and Indoor Parking. Acest site este parte RIN Group. Tipografia Apple Media Solutions.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 144 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

153

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

body-art.it body-art.it

Cos'� la Body Art

Cos' la Body Art. Origini della Body Art. Movimento artistico, iniziato a svilupparsi negli USA e in Europa verso la fine degli anni sessanta, che considera il corpo come massimo strumento espressivo. Il corpo visto come riflesso esterno delle angosce e degli struggimenti dell'anima, come espressione stessa di arte. Col passare degli anni la Body Art ha preso sempre pi piede in tutto il mondo sotto varie forme, da quelle temporanee, come il. A quelle permanenti come.

body-art.jp body-art.jp

ART&BODY|大阪市都島区のダイエット専門エステサロン

当店は最先端マシーン 食事 生活習慣アドバイスを基本プログラムとした結果重視の サロンです。 今まで色々なダイエットを試したけれど結果に満足できなかった 一度は 成功したけれど、結局リバウンドしてしまった そんな声を聞き、単純な減量やサイズ ダウンだけでなく、 痩せやすい身体づくり 魅力的 健康的な身体づくり を徹底的 にサポートすることを決意しました。

body-art.lu body-art.lu

LYNN SCHOCKMEL Body Art Luxembourg - Home (Blog) by Lynn Schockmel - Body and Makeup Artist

LYNN SCHOCKMEL Body Art Luxembourg. We made 1st PRICE at Gibraltar's Face and Bodypainting Festival! We are happy to announce that we made first price at Gibraltar's Face and Bodypainting Festival Sunday April 19th 2015 organized by Hamish Dalmedo! The theme of the competition was "Beyond the Seas" and our design was inspired by mythologized sea creatures:. Photo by Bertrand Orsal. Poster of Gibraltar's Bodypainting Festival. Photo by Marco Mazzini Photography. Photo by Marco Mazzini Photography. A full ...

body-art.meetup.com body-art.meetup.com

Body art Meetups - Meetup

Find out what's happening in Body art Meetup groups around the world and start meeting up with the ones near you. Middot; Tattoo Artists. Middot; Moms with Tattoos. Middot; I Love Tattoos. Middot; Body Modification. Middot; Tattoo Art. Middot; Tattoos and Inked. Middot; Body Painting. Put this list on your website. This is a group for anyone who is interested in body painting whether you're a pro body painter, aspiring artist, model, photographer or simply love the art form, you're welcome to join us!

body-art.nl body-art.nl

Welkom bij Fitnesscentrum Body Art in Beilen, Midden-Drenthe

Welkom bij fitnesscentrum Body Art. Vind onze pagina leuk op facebook. Wat bieden wij u? Wat kan ik doen? De browser ondersteunt geen in line frames of is momenteel zodanig geconfigureerd dat in line frames niet kunnen worden weergegeven.

body-art.ro body-art.ro

Sala de fitness din Bucuresti, sectorul 4

031106.11.60 / 0731.111.113. 99;ristian.nita@body-art.ro. Body Art Wellness Club, centru de Fitness, Wellness and SPA din Bucureşti, cu program NON-STOP. Body Art Wellness Club este singurul centru SPA , Fitness and Wellness din București deschis NON-STOP, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Şi cu siguranţă veţi fi încântaţi. Zona este foarte ușor accesibilă pentru cei care doresc să frecventeze o sală de fitness în sectorul 4. Sau să se relaxeze la o piscină în sectorul 4. Vă invităm oricând să vizitaţi Body.

body-art.skyrock.com body-art.skyrock.com

Blog de body-art - body-art - Skyrock.com

Mot de passe :. J'ai oublié mon mot de passe. L'art du corps.visionnement superficiel des differantes extravagances. Mise à jour :. Abonne-toi à mon blog! N'oublie pas que les propos injurieux, racistes, etc. sont interdits par les conditions générales d'utilisation de Skyrock et que tu peux être identifié par ton adresse internet (54.145.69.42) si quelqu'un porte plainte. Ou poster avec :. Retape dans le champ ci-dessous la suite de chiffres et de lettres qui apparaissent dans le cadre ci-contre. N'oubl...

body-art.snn.gr body-art.snn.gr

Body Art Fashion Miss World Miss Universe Miss Teen USA Miss USA Miss India Body Pose Biker Babes Car Babes Tamil Celebs Bollywood Bikini - Sakellaris Electronics snn.gr

Would you like to make this site your homepage? It's fast and easy. Yes, Please make this my home page! Don't show this to me again. Free 12 MB site. 58204 Links .uk. Non Labelled Pics -. Eg Bikini, Body Art, Fashion, Body Pose. Eg Bollywood, Miss ( World, Universe, Teen USA, USA, India ). Body Art Gallery - Latest Pics [846 pics]. Currently on Page 1. Miss World.snn.gr. Free site 12 mb. Cell Phones and Service. Indust. Suppl. (Beta). Home Furnish. (Beta). Arts and Hobbies (Beta).

body-art.waw.pl body-art.waw.pl

Strona główna - Body-Art

Dla czego powinieneś nas wybrać? W przeciwieństwie do konkurencji nasze ceny są na każdą kieszeń. Dla nas najważniejsze jest zdrowie i pasja. Nie jesteśmy siłownią, która chce trzymać klientów na siłę, liczymy dzięki naszemu doświadczeniu sami będą z nami długo. Stawiamy na to, aby nasza siłownia była wielką rodzina, nie chce zgrzytów tylko klimatu aby każdy się dobrze tu czuł. W naszej ofercie posiadamy także basen, gdzie można potrenować w wodzie, a dla osób którzy nie umieją pływać oferujemy szkolenia.

body-art.ws body-art.ws

WEBSITE.WS - Your Internet Address For Life™

Your browser does not support frames. Continue to https:/ www.worldsite.ws/idn-orderflow/index.dhtml?