hannasvanfelt.blogg.se hannasvanfelt.blogg.se

hannasvanfelt.blogg.se

, -

Hanna Svanfelt 22 årig tjej. Som bor o Sandviken. Lider av flera svåra psykiska sjukdomar som börjar sätta sig mer och mer som en kronisk värk, Fast detta är jag en glad tjej som älskar handarbeten och simning. Jobbar även som simlärare här i sandviken. Denna blogg är min skrivar blogg är ni intresserad av allt underbart handarbete som jag gör ganska mycket så får ni besöka den sidan istället.

http://hannasvanfelt.blogg.se/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR HANNASVANFELT.BLOGG.SE

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

July

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.4 out of 5 with 9 reviews
5 star
4
4 star
0
3 star
3
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of hannasvanfelt.blogg.se

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

2.8 seconds

FAVICON PREVIEW

  • hannasvanfelt.blogg.se

    16x16

CONTACTS AT HANNASVANFELT.BLOGG.SE

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
, - | hannasvanfelt.blogg.se Reviews
<META>
DESCRIPTION
Hanna Svanfelt 22 årig tjej. Som bor o Sandviken. Lider av flera svåra psykiska sjukdomar som börjar sätta sig mer och mer som en kronisk värk, Fast detta är jag en glad tjej som älskar handarbeten och simning. Jobbar även som simlärare här i sandviken. Denna blogg är min skrivar blogg är ni intresserad av allt underbart handarbete som jag gör ganska mycket så får ni besöka den sidan istället.
<META>
KEYWORDS
1 one pice
2 skrikrosa
3 vardagen
4 kommentarer 1
5 trackbacks
6 livräddning
7 schema
8 kommentarer 2
9 konditions test
10 träning
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
one pice,skrikrosa,vardagen,kommentarer 1,trackbacks,livräddning,schema,kommentarer 2,konditions test,träning,kommentarer 0,just kavli,har testat,spännande dag,ängla vakt,för i lördags,allmänt,lugnt en stund,min kropps signaler,gång varit,orrköping,farmor
SERVER
nginx/1.8.0
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

, - | hannasvanfelt.blogg.se Reviews

https://hannasvanfelt.blogg.se

Hanna Svanfelt 22 årig tjej. Som bor o Sandviken. Lider av flera svåra psykiska sjukdomar som börjar sätta sig mer och mer som en kronisk värk, Fast detta är jag en glad tjej som älskar handarbeten och simning. Jobbar även som simlärare här i sandviken. Denna blogg är min skrivar blogg är ni intresserad av allt underbart handarbete som jag gör ganska mycket så får ni besöka den sidan istället.

INTERNAL PAGES

hannasvanfelt.blogg.se hannasvanfelt.blogg.se
1

, -

http://hannasvanfelt.blogg.se/category/vardagen.html

Mys pys i soffan. Idag har jag bara njutit av min lediga dag. Har typ bara söndagar jag är ledig på. Har varit på stan och ätit mat med andra underbara personer. Riktigt trevligt. Resten av kvällen kommer tillbringas så här. Jag bjuder på en bild när jag har min sparkdräkt. Mys i soffan med en bok i soffan. (tyvärr stämmer inte färgen på bilden. För den är mera. Te, boken allt för dig. Skrivbok (skriver mycket). Har endel mejl att skicka iväg i jobbväg och även fixa lite annat vid datorn,. Jag tog en lit...

2

, -

http://hannasvanfelt.blogg.se/category/tankar.html

3

, -

http://hannasvanfelt.blogg.se/2012/october/spannande-dag.html

Imorse vaknade jag av att det ringde på dörren, Men hallå inte orkar jag gå upp då. Klockan var ju bara 9.30. Väntade en hantverkare som skulle komma och fixa golvbrun i Badrumet så klart. Men dom har ju huvudnyckel. Han såg att jag låg i sängen och sa ska bara fixa badrumet. Sedan nu är det klart hej då. Jag var otrevlig och inte gick upp men somna inte förrens vid 4 tiden i natt för jag hade. Så fruktansvärt ont i nacken. Sedan har det varit full fart här hemma. Ätit frukost, lunch städat hallen.

4

, -

http://hannasvanfelt.blogg.se/2012/november/dagen-har-rullat-pa.html

Dagen har rullat på. Dagen idag har rulla på fast väldigt sakta. Men det är mitt eget val då jag inte. Har gjort något alls i stort sätt. Förutom att sitta här vid datorn och. Spela the sims. Samt har jag jag virka lite granna men tyvärr fixar inte mina axlar. Jag tog en liten skön promenad på 30 min. En skön promenad då jag vart super trött och behövde frisklufen för att bli. Lite piggare och orka med eftermiddagen/kvällen. Känslor och han var fullständigt ärlig med allt som hänt i hans liv osv.

5

, -

http://hannasvanfelt.blogg.se/category/fragor.html

Välkommen till Hannas tankar. Hur gammal är du om fem år? Vem var den sista du träffade? Förutom dom på affären igår så E. Hur lång är du? Vilken var den senaste filmen du såg? Flickan som lekte med elden. Vem ringde du senast? Hur löd ditt senaste SMS och till vem? Okej då vet jag. Till E. Vad är dagens planer? Bara ta det lugnt. Har inte sovit så mycket sista veckan och inget alls inatt. Föredrar du att ringa eller skicka SMS? Ringa om jag känner folken. Är det ingen som står mig super nära så. Helst n...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 15 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

20

OTHER SITES

hannasusaresa.blogg.se hannasusaresa.blogg.se

College i New York -

2013-12-17 @ 23:54:53 Permalink. Sen sitta på ett flyg i cirka 8 timmar och hinna tänka alldeles för mycket. Men som sagt så ska det i alla fall bli himla skönt att få komma hem lite också och träffa alla. Fick bara lov att skriva av mig lite. Men nu ska jag kolla lite julkalender och tänka på annat. Förresten är årets julkalender sjukt bra om ni inte sett den än! 2013-12-16 @ 20:53:58 Permalink. Här med central park i bakgrunden istället. Sen tog vi färjan förbi frihetsgudinnan. Trött killar på tåget hem.

hannasuua.blogg.se hannasuua.blogg.se

-

2015-06-02 @ 19:05:00 Permalink. Lets talk about sex. En av de roligaste grejerna som finns är att läsa frågespalter. FOLK STÄLLER SÅ DUMMA FRÅGOR! Speciellt om sex. Här kommer kvällens favoriter. Jag har inte hittat på en enda själv, otroligt nog. Kan man bli med barn med sig själv om man har flytningar i trosorna när man lossas ha sex? Min kompis sejer det). 2 Kan man bli gravid om man sväljer spermier dagligen? 3 Kan man bli gravid av skyddet till febertermometern? Okej för det första - dum kompis!

hannasuurland.com hannasuurland.com

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland.

Alles voor ondernemend Nederland. Wil jij ook zo'n unieke domeinnaam? Check of jouw domein nog vrij is:. Inbegrepen bij je domeinnaam. Stuur je mail door naar een ander e-mailadres. Maak eenvoudig je eigen miniwebsite. Verwijs je domeinnaam door naar een website. Hostnet registreerde met succes al meer dan 2 miljoen domeinnamen.

hannasuurland.nl hannasuurland.nl

www.hannasuurlandstyling.nl

HANNA SUURLAND STYLING BURGEMEESTER LAMBOOYLAAN 23 1217 LC HILVERSUM Tel. 316 19322509 email: hannasuurland@gmail.com.

hannasvanberg.blogg.se hannasvanberg.blogg.se

-

Jag heter Hanna Svanberg och går sista året på Grans Naturbruksgymnasium med inriktning Djurvård. Älskar att umgås med mina underbara kompisar, festa, djur och att sjunga :).

hannasvanfelt.blogg.se hannasvanfelt.blogg.se

, -

Mys pys i soffan. Idag har jag bara njutit av min lediga dag. Har typ bara söndagar jag är ledig på. Har varit på stan och ätit mat med andra underbara personer. Riktigt trevligt. Resten av kvällen kommer tillbringas så här. Jag bjuder på en bild när jag har min sparkdräkt. Mys i soffan med en bok i soffan. (tyvärr stämmer inte färgen på bilden. För den är mera. Te, boken allt för dig. Skrivbok (skriver mycket). Har endel mejl att skicka iväg i jobbväg och även fixa lite annat vid datorn,. Testa vi min k...

hannasvantabarn.blogg.se hannasvantabarn.blogg.se

ViSingelföräldrar.se bloggs vänta barn med Hanna - Hanna är singelmamma till Isak, 6 år. Hon är även sambo med Erik och nu väntar de sitt första barn ihop. Följ deras väg, tankar och problem i vardagen.

Hände inte ett skit! Lägga huvudet på sned*, åh-hur-eeeeeee-det, bara skit, ja.du kämpar på. Inte ett piss dom kan göra helt konkret! Jag berättade om min oro över att hon skulle bli mega-mega-stor.att jag tycker dom utmanar ödet. fick inget ul. Det kan oroa, sa hon.(! Frågade om man kunde få kollat om man var öppen och OM man var det få en svepning eller nåt för att påskynda förloppet.hjälpa på traven. Njaom du åker in när du har ont och blir kollad, så kanske, sa hon. Svårt för henne att göra det?

hannasvardag.blogspot.com hannasvardag.blogspot.com

Livet i all enkelhet

Livet i all enkelhet. Vad passar inte bättre då än att dricka gott kaffe och äta favoritkexen. Bilderna är från google. Så här tillbringar jag min dag. Festligt värre! Nu är det äntligen på gång. Grävmaskinen har anlänt. Hurraa! Nu är det på gång! Imorgon skall jag dela ut sisådär 75 blanketter. Hoppas på gott samarbete med alla inblandade, annars kommer jag inte att ha någon avhandling att lämna in i maj. Gillar du att fynda på loppis? Prenumerera på: Inlägg (Atom). Visa hela min profil.

hannasvardag.wordpress.com hannasvardag.wordpress.com

Hanna W | Nybliven fru, bosatt i Göteborg

Nybliven fru, bosatt i Göteborg. Hanna W, vem är hon? 6 juni, 2015. Nu har hon äntligen tagit studenten och är färdig med gymnasiet. Vilken kämpe! Jag är så stolt över denna donna! Posted in Världsliga saker. 26 oktober, 2014. Bakade pepparkakssnitt på eftermiddagen, dem blev så goda! Och så enkla. Doftar jul här hemma :-). G åkte och köpte lite indiskt till middag idag. Också det, jättegott. Det har varit en bra helg, imorgon startar en ny vecka med nya utmaningar. Posted in Världsliga saker. I tisdags ...

hannasvardagsliv.blogspot.com hannasvardagsliv.blogspot.com

Hannas lilla blogg

Lite smått o gott om det som händer i familjen o runt i kring:-). Fredag hela dan´. I kväll tog jag o de stora tjejerna en tripp till maxi. Handla mat gör man ju jämt.kan inte fatta hur mkt det går åt när man går hemma o hur dyrt är det inte då! Tycker det är en ganska tråkig fredags kväll pga lite olika saker som kanske löser sig vem vet! Tycker det är en ganska tråkig fredags kväll pga lite olika saker som kanske löser sig vem vet! Jag tar o byter blogg.tack o hej! Nu får det vara bra! Ja, kära nån!

hannasvardagsliv2.blogspot.com hannasvardagsliv2.blogspot.com

Hannas vardagsliv

Söndag 29 maj 2011. Upplagd av Hannas vardagsliv @ 10:09. Fredag 27 maj 2011. I kväll tog jag o de stora tjejerna en tripp till maxi. Handla mat gör man ju jämt.kan inte fatta hur mkt det går åt när man går hemma o hur dyrt är det inte då! Tycker det är en ganska tråkig fredags kväll pga lite olika saker som kanske löser sig vem vet! Upplagd av Hannas vardagsliv @ 12:25. Lördag 19 mars 2011. Nu blir det film mys i soffan! Tack o Hej Trevlig Kväll! Upplagd av Hannas vardagsliv @ 12:22. Visa hela min profil.