hannestrik.dk hannestrik.dk

hannestrik.dk

Strik - www.hannestrik.dk

Strik - www.hannestrik.dk

http://www.hannestrik.dk/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR HANNESTRIK.DK

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

April

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Wednesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.9 out of 5 with 14 reviews
5 star
5
4 star
4
3 star
4
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of hannestrik.dk

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.4 seconds

CONTACTS AT HANNESTRIK.DK

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Strik - www.hannestrik.dk | hannestrik.dk Reviews
<META>
DESCRIPTION
Strik - www.hannestrik.dk
<META>
KEYWORDS
1 garnkurven
2 strik
3 dagbog
4 mit strik
5 knipling
6 patchwork
7 gæstebog
8 strømpe trolde/nisse
9 blog
10 link
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
garnkurven,strik,dagbog,mit strik,knipling,patchwork,gæstebog,strømpe trolde/nisse,blog,link,antal besøg,tegn tilbage 160,sender,se alle kommentarer,svar,nyeste kommentarer,fantastiske,hanne,hej tine,hilsen hanne,skriv kommentar,annonce
SERVER
Microsoft-IIS/10.0
POWERED BY
ASP.NET
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Strik - www.hannestrik.dk | hannestrik.dk Reviews

https://hannestrik.dk

Strik - www.hannestrik.dk

INTERNAL PAGES

hannestrik.dk hannestrik.dk
1

Link på knipling - www.hannestrik.dk

http://www.hannestrik.dk/36893

Læg et puslespil. Mine børnebørn børn. Link på knipling. Kan du lide kniplinger, så brug lidt tid på disse sider. Designet af Anne Scherby-Pedersen. Designet af Anne Scherby-Pedersen. Et besøg værd. Http:/ www.123hjemmeside.dk/jyttethomsen. Http:/ www.my-drewscostumes.dk/. Http:/ f2.pg.photos.yahoo.com/ph/kniplepind/my photos. Http:/ www.nytiknipling.dk/. Http:/ hjem.get2net.dk/andrea/. Http:/ www.knipling-i-danmark.dk/. Http:/ www.kniplerier.dk/galleri.htm. Jeg kan lide denne side. Du kan lide denne side.

2

Patchwork - www.hannestrik.dk

http://www.hannestrik.dk/36885

Læg et puslespil. Mine børnebørn børn. Link på knipling. Dette er noget jeg er startet på for ganske nylig, men det er meget spændende. Starten på Matis tæppe 30/5 2009. Sengetæppe fra bogen Farver og abstrakte former af Charlotte yde. Mit sengetæppe er 250 x 210. Klodstæppe syet af rester til Linea. 2008. Klodstæppe syet af rester 2007. Tæppe i japansk foldeteknik. Den ene side. Japansk foldeteknik. Den 2. side. Tæppet jeg syede medens jeg ventede på at blive opereret for galdesten. Min første taske.

3

Mine børnebørn+ børn - www.hannestrik.dk

http://www.hannestrik.dk/36889

Læg et puslespil. Mine børnebørn børn. Link på knipling. Livet er ikke et problem, som skal løses, men en virkelighed som skal opleves. Linea den 27/9 2009. Mads 9 år. Matis 5 år. Simone 12 år. Matis, Simone og Mads. Simone 12 år. Den første brudekjole som jeg syede. Der er syet en masse bjergkrystaller og rubiner på bærestykket. Det er så den 2. brudekjole jeg har syet. Jeg har også kniplet diademet. Morfar på hans 97 års fødselsdag. Jeg kan lide denne side. Du kan lide denne side. Kan lide denne side.

4

Knipling - www.hannestrik.dk

http://www.hannestrik.dk/36884

Læg et puslespil. Mine børnebørn børn. Link på knipling. At kniple er en dejlig ting, så det bruger jeg rigtig meget tid på. Julekrybbe fra bogen Nye julekniplinger 3 af Jane Novak. Lysedug kniplet i båndknipling. Barnevogne der bruges til bordpynt når vi har barnedåb. De følger med en dåbskjole. Jeg kan lide denne side. Du kan lide denne side. Kan lide denne side. Del siden på Facebook. Skriv en ny kommentar: (Klik her). Klik her og skriv din kommentar. Del på Facebook. D" width="15" height="17" /.

5

Link - www.hannestrik.dk

http://www.hannestrik.dk/36891

Læg et puslespil. Mine børnebørn børn. Link på knipling. Et besøg værd. Http:/ www.garnstudio.com. Http:/ www.knit.dk. Http:/ www.viv.dk. Http:/ www.isagerstrik.dk. Jeg kan lide denne side. Du kan lide denne side. Kan lide denne side. Del siden på Facebook. Skriv en ny kommentar: (Klik her). Klik her og skriv din kommentar. Del på Facebook. D" width="15" height="17" /. Width="15" height="17" / 123hjemmeside.dk. Send mig en e-mail når nogen følger op på min kommentar. Jeg kan lide siden.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 7 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

12

LINKS TO THIS WEBSITE

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: august 2014

http://hannestrik.blogspot.com/2014_08_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Onsdag, august 20, 2014. Trøje i Mellan Raggi og Silke Kid. Så har jeg fået en trøje færdig. Den er strikket i Mellan Raggi og Silke Kid. Den er blevet blød og dejlig, og virker som en let jakke. Nu skal jeg i gang med at strikke en bluse i alpacka solo fra Järbo. Ja og så har jeg da også gang i en strømpe ;-). Lørdag, august 16, 2014. Fodbold og Fisk :-). Søren har været ude og fiske ved Kaldredgårdens Put and tak ved Kalundborg. Flett...

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: Strømper og sne

http://hannestrik.blogspot.com/2015/01/strmper-og-sne.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Onsdag, januar 21, 2015. Nu er der blevet strikket 2 par strømper mere. De er strikket i 1class. Det ene par er så mørke i det at de er svære at tage et billede af, men det. Andet par er i multi, så det er nemmere. Og så er det blevet vinter. Drengene var meget glade da de i morges kom op. Til disse skønne billeder. Det er da lige vejr til at strikke i dag :-). Strikker på Promesas købt på Ravelry. Dorthe ◕‿◕. Hav det rigtig godt.

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: juni 2014

http://hannestrik.blogspot.com/2014_06_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Lørdag, juni 28, 2014. Venus sjal hæklet i tunesisk hækling. Så er Venus blevet færdig. Det er hæklet i tunesisk hækling, og det har været sjovt at lave. Jeg har valgt at hækle det i Divine fra Mayflower på en pind 5. Torsdag, juni 26, 2014. Kjole, Allegheny Sweater Dress Bluse. Lidt er der kommet af mine pinde. Jeg har fået strikket nogle strømper, men der er også blevet en bluse færdig, strikket i Merino Royal fra Mayflower. Jeg har a...

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: oktober 2014

http://hannestrik.blogspot.com/2014_10_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Tirsdag, oktober 21, 2014. Så har jeg fået en ny strikketaske til mit strikketøj. Det er bare dejligt. da den jo følger mig over alt her hjemme. Den kan også tage med, når jeg skal ud af huset. I første omgang har jeg valgt at indrette den, så jeg har de ting,. Der skal bruges til mit strikketøj i den, og det er så dejligt, at jeg. Også kan have mønster/magnetplade liggende på en god måde. Der er gode rum både udvendig og indvendig.

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: juni 2015

http://hannestrik.blogspot.com/2015_06_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Fredag, juni 05, 2015. Så har jeg fået taget et billede af sjalet når det er på. Et dejligt sjal der er flere muligheder i. Torsdag, juni 04, 2015. Så har jeg strikket et sjal. Har strikket det i Fame Paljette og Mini Raggi. Abonner på: Indlæg (Atom). Vis hele min profil. Dorte og Pers hjemmeside.

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: februar 2015

http://hannestrik.blogspot.com/2015_02_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Fredag, februar 06, 2015. Promesas og Kaj Bojesen aber. Hurra jeg er blevet færdig med min Promesas,. Glæder mig til at tage den i brug, for den er god til at holde mig varm,. Er jeg sikker på. Matis har lige fået nye strømper, han har selv valgt. Og så har jeg lige hæklet 2 Kaj Bojesen aber. Abonner på: Indlæg (Atom). Vis hele min profil. Promesas og Kaj Bojesen aber. Dorte og Pers hjemmeside.

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: juli 2015

http://hannestrik.blogspot.com/2015_07_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Torsdag, juli 23, 2015. Har været på ferie, men der er da blevet et sjal færdig,. Og nogle strømper af de ekstra store. Lige nu strikker jeg på et par strømper med spiralhæl. Glæder mig til de bliver færdig. Torsdag, juli 09, 2015. Lidt strik i sommer. Jeg har fået strikket en sommerbluse i Daisy. Og så har jeg fået strikket en taske. Jeg måtte da også prøve at lave en taske, har set at det er der mange der gør :-). Vis hele min profil.

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: juli 2014

http://hannestrik.blogspot.com/2014_07_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Søndag, juli 20, 2014. Så er jeg blevet færdig med at strikke en kjole. Mønsteret er købt på Ravelry.com og hedder Allegheny. Den er strikket i Merino royal fra Mayflower, og jeg har brugt 14 nøgler. Den er strikket på pind 3. Så første kjole til vinteren er klar ;-). Der er dog også blevet strikket lidt strømper,. Abonner på: Indlæg (Atom). Vis hele min profil. Dorte og Pers hjemmeside.

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: maj 2015

http://hannestrik.blogspot.com/2015_05_01_archive.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Onsdag, maj 27, 2015. Free Form og Mads konfirmation. Det er snart så længe siden at jeg har skrevet her. Men det er ikke fordi jeg har ligget på den lade side. Vi har haft konfirmation, alt gik godt, så det var dejligt. Og Mads havde en rigtig god dag. Jeg er blevet færdig med min Free Form trøje, som har været spændende at strikke. Nogle sommerbluse er blevet færdig og den sidste af dem er en. Bluse strikket i Cotton 8.

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik: Alluna

http://hannestrik.blogspot.com/2015/06/alluna.html

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Fredag, juni 05, 2015. Så har jeg fået taget et billede af sjalet når det er på. Et dejligt sjal der er flere muligheder i. Hvor er det flot til dig! Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom). Vis hele min profil. Dorte og Pers hjemmeside.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 10 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

20

OTHER SITES

hannestraebert.de hannestraebert.de

Hannes Träbert

ColibriAgentur für Schauspieler (VdA). Showreel und alle Infos unter:. 111 Orte in Kreuzberg / Steglitz / Wilmersdorf. Im Theaterforum Kreuzberg / Zimmertheater Steglitz / Theater unterm Turm - Berlin. 29 bis 23.9.2016. Http:/ www.theater-omu.de. 1111 bis 23.12.2016. Landeier - Plattdeutsch für Fortgeschrittene. 1911 20 Uhr in Delve's Gasthof. Http:/ www.ndr.de/fernsehen/sendungen/schleswig-holstein magazin/Landeier-Liebeserklaerung-an-Ditmarschen,shmag42812.html.

hannestransport.co.za hannestransport.co.za

Hannes Transport

27) 15 812 1073. Corporate and social Investement. Bou Sand, Drainage Stone and Crusher. Paving bricks (Interlock black). Grey Paving Brick (Interlock). Black Concrete Face Brick. Yellow Concrete Face Brick. Corporate and social Investement. Hannes Bricks and Sands has a long history of offering support to community projects through its unique ubuntu-based social investment initiatives. Our corporate social investment strategy is premised on the following principles:. Hannes Transport serves a wide range...

hannestrapp.de hannestrapp.de

Hannes Trapp

Telefon: 49 173 8320186. Web: www.hannestrapp.de. EMail: kontakt @ hannestrapp.de. Herzlich Willkommen bei den Projekten von Hannes Trapp. Sie befinden sich auf der Projektübersichtsseite von Hannes Trapp. Diese Seite dient als Wegweiser zu meinen einzelnen Projekten.

hannestraver.com hannestraver.com

hannestraver2

hannestrik.blogspot.com hannestrik.blogspot.com

Hannestrik

Hvis de unge blot vidste. Hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog. Tirsdag, januar 09, 2018. Tiden går, og jeg har ikke været så god til at fortælle hvad jeg strikker. Men strikket bliver der, så må jeg vælge hvad jeg kan se til. Har for snart et år siden fået ødelagt mit øje, under en operation. Trist, ja, men nu venter jeg på at jeg igen kan blive opereret,. Og så håber jeg at komme til at se bedre i løbet af ca 1½ år. Her er en bluse som jeg har strikket i vinteren 2017. Mandag, juli 04, 2016. Elefa...

hannestrik.dk hannestrik.dk

Strik - www.hannestrik.dk

Læg et puslespil. Mine børnebørn børn. Link på knipling. At være eller ikke at være. Tiden flyver, og nu er det ved at blive forår igen. Skønt skønt. Jeg får strikket en masse strømper, det er godt når man sidder og slapper af. Men jeg kan nu bedre lide at strikke noget med noget udfordring i, men strømperne er der brug for hele tiden, så der bliver lige strikket lidt flere. Jeg kan lide denne side. Du kan lide denne side. Del siden på Facebook. Skriv en ny kommentar: (Klik her). Del på Facebook.

hannestrikker.blogspot.com hannestrikker.blogspot.com

Hannes blog om lidt af hvert

Hannes blog om lidt af hvert. Tuesday, June 16, 2009. The mittens are finished. The pattern even worked for the thumbs. Tuesday, May 26, 2009. I saw the most beautiful cabled poncho on a girl in the library where I work, and I have been searching for a pattern since - without any luck :(. Next time I must have my camera ready. Monday, May 25, 2009. Changing language to English ;). Wednesday, May 6, 2009. Den er stor og tyk og lækker. Vældig varm og god at putte sig i. Sunday, March 8, 2009. Bullen er str...

hannestruce.flockler.com hannestruce.flockler.com

hannestruce's magazines » Flockler

Create your online magazine. Share your passion. A magazine about cats, things to do with cats and stuff vaguely related to cats. Random musings of a crazy cat man. My opinions are normally stolen without credit. Currently mainly residing at Future Publishing or on my bike.

hannestruejen.de hannestruejen.de

Hannes Truejen |

Eine freundliche Atmosphäre im Krankenhaus begünstigt das Wohlergehen. Sie unterstützt Orientierung und schafft Sicherheit und Geborgenheit. Patienten, Mitarbeiter und Besuchern profiteren von guter Gestaltung. Als Künstler mit besonderer Kompetenz in Bezug auf Farbe und Architektur. Eine Übersicht der Wandgestaltungen in Architekturen…. (Seite ist noch im Aufbau). Projektseite zur Ausstellung “Dein Bild! 8221; …. Designed by Elegant Themes.

hannestubbe.dk hannestubbe.dk

Kastedklinikken | Hanne Stubbe Teglbjærg

Kastedklinikken er beliggende 8 km fra Aarhus C i den idylliske landsby Kasted. Her tilbydes professionel hjælp til alle typer af psykiske vanskeligheder og supervision af behandlere i en afslappet atmosfære ved speciallæge i psykiatri Hanne Stubbe Teglbjærg. Hanne Stubbe Teglbjærg har 4 forskellige psykoterapeutiske uddannelser og mere end 25 års erfaring (se under fanen CV). Det betyder at der kan tilbydes behandling på et højt professionelt niveau som er tilpasset det enkelte menneske.

hannestublogg.wordpress.com hannestublogg.wordpress.com

Hannes 23 ting | Just another WordPress.com weblog

Just another WordPress.com weblog. Mai 11, 2012. Legg igjen en kommentar. Morsomt å følge med på småfuglene.Ellers står maling på programmet framover. Vinduer skal males innvendig. Og så har jeg planer om å bli ferdig med gjesterommet. Legg igjen en kommentar. Desember 14, 2011. Legg igjen en kommentar. Legg igjen en kommentar. Juli 3, 2011. Legg igjen en kommentar. Legg igjen en kommentar. Mai 15, 2011. Legg igjen en kommentar. Ivar og jeg har akkurat vært i Roma. Det var en kjempefin tur! Har planer om...