kindercoachwilfreda.nl kindercoachwilfreda.nl

kindercoachwilfreda.nl

KindercoachWilfreda -

Coaching met of zonder paarden voor kinderen ook voor volwassenen. Studiebegeleiding voor leerlingen in het vo voor deelnemers in het mbo voor studenten in het hbo beroepsinteressetest. Mindfulness aandachtsoefeningen omgaan met stress individueel of in groep eventueel met paard(en). Je stress onder controle.

http://www.kindercoachwilfreda.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR KINDERCOACHWILFREDA.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

November

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Wednesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.8 out of 5 with 9 reviews
5 star
8
4 star
0
3 star
1
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of kindercoachwilfreda.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

3.1 seconds

FAVICON PREVIEW

 • kindercoachwilfreda.nl

  16x16

 • kindercoachwilfreda.nl

  32x32

 • kindercoachwilfreda.nl

  64x64

 • kindercoachwilfreda.nl

  128x128

 • kindercoachwilfreda.nl

  160x160

 • kindercoachwilfreda.nl

  192x192

CONTACTS AT KINDERCOACHWILFREDA.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
KindercoachWilfreda - | kindercoachwilfreda.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Coaching met of zonder paarden voor kinderen ook voor volwassenen. Studiebegeleiding voor leerlingen in het vo voor deelnemers in het mbo voor studenten in het hbo beroepsinteressetest. Mindfulness aandachtsoefeningen omgaan met stress individueel of in groep eventueel met paard(en). Je stress onder controle.
<META>
KEYWORDS
1 kindercoachwilfreda
2 wie ben ik
3 mijn werkwijze
4 coaching
5 studiebegeleiding
6 mindfulness
7 tarieven
8 lsaquo;
9 rsaquo;
10 inas
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
kindercoachwilfreda,wie ben ik,mijn werkwijze,coaching,studiebegeleiding,mindfulness,tarieven,lsaquo;,rsaquo;,inas,kinderen vaccineren ja/nee,hief,egorieën,geen categorieën,dpress,inloggen,cyberchimps wordpress themes
SERVER
Apache/2
POWERED BY
PHP/5.5.38
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

KindercoachWilfreda - | kindercoachwilfreda.nl Reviews

https://kindercoachwilfreda.nl

Coaching met of zonder paarden voor kinderen ook voor volwassenen. Studiebegeleiding voor leerlingen in het vo voor deelnemers in het mbo voor studenten in het hbo beroepsinteressetest. Mindfulness aandachtsoefeningen omgaan met stress individueel of in groep eventueel met paard(en). Je stress onder controle.

INTERNAL PAGES

kindercoachwilfreda.nl kindercoachwilfreda.nl
1

Tarieven - KindercoachWilfreda

http://kindercoachwilfreda.nl/tarieven

Het kennismakingsgesprek is gratis! Het intakegesprek en alle daarop volgende sessies 67,50. Het aantal sessies wordt in overleg met elkaar bepaald. Alle sessies zijn individueel en voor het inzetten van de bijzondere hulp worden geen extra kosten in rekening gebracht. Kennismakingsles 17,50 per persoon. Individueel traject 50,00 per sessie. Per bijeenkomst kost dit 40,00 . Deze test kan ik u aanbieden met een uitgebreide uitwerking voor 90,00. Je bent een meesterwerk. Je stress onder controle.

2

Wie ben ik? - KindercoachWilfreda

http://kindercoachwilfreda.nl/wie-ben-ik

Mijn naam is Wilfreda Pompert-Tienpont. Ik ben in 1959 in Amsterdam geboren en woon sinds 1983 met mijn man in de prachtige gemeente Langedijk. Sinds 1982 werk ik in het Voortgezet Onderwijs en kom daar veel kinderen tegen met een specifieke hulpvraag. Om deze kinderen beter te kunnen begeleiden, ben ik de opleiding tot kindercoach gaan volgen (zie: www.torikindercoachopleiding.nl. Ik heb in 2010 deze opleiding succesvol afgerond. Lees meer over mijn werkwijze. Je bent een meesterwerk.

3

Mijn werkwijze - KindercoachWilfreda

http://kindercoachwilfreda.nl/mijn-werkwijze

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan ook telefonisch. Besluit je na dit gesprek tot een coaching traject over te gaan, dan volgt een uitgebreid intakegesprek met jou en je ouders. Je ouders zijn onmisbaar in dit traject. Zij kennen jou goed en gaan verder als het coaching-traject stopt. Waarom bied ik deze bijzondere hulp aan? Je bent een meesterwerk. Je stress onder controle.

4

Je stress onder controle - KindercoachWilfreda

http://kindercoachwilfreda.nl/je-stress-onder-controle

Je stress onder controle. Op 29 april en 30 april 2015 organiseer ik de tweedaagse. 8216;Je stress onder controle’. Informatie over de tarieven. Je stress onder controle.

5

Studiebegeleiding - KindercoachWilfreda

http://kindercoachwilfreda.nl/studiebegeleiding

Ben jij een leerling in het voortgezet onderwijs? Ben je een student in het mbo of hbo? Vordert je opleiding niet zoals het moet? Ben je bang om fouten te maken? Weet je nog niet welke beroepskeuze je gaat maken? Ik help je graag! In een paar bijeenkomsten van een uur, leer ik je o.a.:. Een proefwerk of tentamen tot in de puntjes voorbereiden. Daarna ben je vol zelfvertrouwen en vliegen je cijfers en studieresultaten omhoog! Je kunt bij mij ook een beroeps-interessetest maken. Je bent een meesterwerk.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 1 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

6

LINKS TO THIS WEBSITE

pompertprojecten.nl pompertprojecten.nl

Kindercoach Wilfreda - Pompert Projecten

http://pompertprojecten.nl/pompertprojecten.nl/kindercoachwilfreda

Zie: de website van Wilfreda. Proudly powered by WordPress. Theme: Bushwick by James Dinsdale.

nczlangedijk.nl nczlangedijk.nl

Kindercoach Wilfreda | NCZ Langedijk

http://www.nczlangedijk.nl/pompert.html

Wat is ncz langedijk? Alle complementaire zorg uit Langedijk in 1 oogopslag,. Dat is NCZ Langedijk! 0226 - 344 404 / 06 - 5380 5063. Wat kan ik als Kindercoach-Wilfreda voor je betekenen? We gaan samen op zoek naar de kwaliteiten en. Talenten die je in je hebt. Ik ga met je in gesprek en gebruik daarbij oefeningen en creatieve werkvormen. Ik kan ook een assistent inzetten. Dit is een bijzondere assistent: het paard Rolin, dat graag samenwerkt met kinderen. Verdriet hebt om de echtscheiding van.

nczlangedijk.nl nczlangedijk.nl

Nieuws | NCZ Langedijk

http://www.nczlangedijk.nl//nieuws.html

Wat is ncz langedijk? Alle complementaire zorg uit Langedijk in 1 oogopslag,. Dat is NCZ Langedijk! Op deze pagina vindt u informatie over de huidige activiteiten van de deelnemers. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met een van de deelnemers! Alize Meyles - de Graaf:. Biedt speelse mogelijkheden voor contact en communicatie. De kracht van het Enneagram. De kracht van NLP. De kracht van Handlijnkunde. Weet je even niet meer hoe het moet?

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

3

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

kindercoachsuriname.com kindercoachsuriname.com

Stichting Kindercoach Suriname | voor de kinderen van Suriname

Voor de kinderen van Suriname. Wilt u sponsoren of doneren? Sneeuwwitje, de musical" is in Suriname! Van 25 tot en met 28 juni 2015 zal de familie musical Sneeuwwitje opgevoerd worden in het Thalia theater voor alle kinderen van Suriname! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 18 mei bij Allegria aan de Keizerstraat en de filialen van DIO (zie speeldata. Aankomst Sneeuwwitje in Suriname! Van 6:47 Sneeuwwitje gaat langs bij Betheljada. Doe met ons mee: Doneer een toegangskaartje aan een kind! De Stichtin...

kindercoachsusanne.nl kindercoachsusanne.nl

Kindercoach Susanne - home

Training ik leer leren. Niet naar school, heeft buikpijn, krijgt moeite met de leerstof, is bang om te falen, mag sterker leren staan, speelt weinig met andere kinderen, is druk in zijn/haar gedrag, heeft een vol hoofd, kan zich moeilijk concentreren, heeft last van driftbuien, heeft gebrek aan motivatie, heeft last van een scheiding, mag weerbaarder worden,.en nog veel meer. Herken je je kind in één van deze gebieden en kom je er samen even niet uit? Dan kun je terecht bij Kindercoach Susanne.

kindercoachsuzan.nl kindercoachsuzan.nl

Kindercoach Suzan

8211; – Main menu – –. Tijdens de coaching stel ik het kind centraal. Werken we samen vanuit de eigen kracht en de sterke kanten van het kind. Vertrouwen krijgen in eigen kunnen is belangrijk. Om verder te komen zijn vele behandeltechnieken mogelijk. Zelfs ontspanningsmassage kan daarbij een middel zijn. Gelukkig hebben veel kinderen mijn hulp niet nodig. Maar als het even niet gaat zoals gewenst, neem dan contact op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wanneer ga je naar een kindercoach?

kindercoachterschelling.com kindercoachterschelling.com

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland.

Alles voor ondernemend Nederland. Wil jij ook zo'n unieke domeinnaam? Check of jouw domein nog vrij is:. Inbegrepen bij je domeinnaam. Stuur je mail door naar een ander e-mailadres. Maak eenvoudig je eigen miniwebsite. Verwijs je domeinnaam door naar een website. Hostnet registreerde met succes al meer dan 2 miljoen domeinnamen.

kindercoachvathorst.nl kindercoachvathorst.nl

KinderCoach Vathorst (Amersfoort) - Welkom

Per 1 oktober a.s. gaat KinderCoach Vathorst verder als: Goed-Gezind. www.goed-gezind.nl. Soms maken kinderen dingen mee die van grote invloed op hun dagelijks leven zijn. Zoals een echtscheiding, al dan niet gevolgd door de vorming van een nieuw samengesteld gezin. Of er overlijdt een dierbaar persoon. Kinderen kiezen niet voor deze situaties; zij worden er mee geconfronteerd. En moeten zich aanpassen. Ze zullen de gevolgen en veranderingen in hun. Woorden te brengen wat ze denken, voelen en graag willen.

kindercoachwilfreda.nl kindercoachwilfreda.nl

KindercoachWilfreda -

Coaching met of zonder paarden voor kinderen ook voor volwassenen. Studiebegeleiding voor leerlingen in het vo voor deelnemers in het mbo voor studenten in het hbo beroepsinteressetest. Mindfulness aandachtsoefeningen omgaan met stress individueel of in groep eventueel met paard(en). Je stress onder controle.

kindercoachziezo.nl kindercoachziezo.nl

Mijndomein

Deze website is tijdelijk niet beschikbaar. Ben je de eigenaar van deze website? Op met onze helpdesk. Spaties en leestekens zijn niet toegestaan in domeinnamen. Domeinnamen mogen alleen bestaan uit letters en cijfers. De laatste 24 uur zijn er 245. Wij beheren 576.905.

kindercoachzwolle.nl kindercoachzwolle.nl

Kindercoach praktijk Olifijn Zwolle

Op dit moment neemt de praktijk geen nieuwe cliënten aan. Welkom bij Kindercoachpraktijk OLIFIJN. Als kindercoach help ik het kind om op zoek te gaan naar de oplossing voor een probleem, samen met u als ouder. Ik leer ze oplossingen vinden vanuit hun eigen wijsheid. Bij de begeleiding ga ik uit van de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van het kind. Weten waar je goed in bent, gebruik maken van jouw sterke kanten, dat maakt het kind sterker, weerbaarder en geeft zelfvertrouwen. Last van boze buien?

kindercoaster.blogspot.com kindercoaster.blogspot.com

KinderCoaster

Thursday, February 4, 2016. 9 months.yikes. It has been 9 long and simultaneously blurry (due to the rapid-fire speed at which they passed) months since I posted here. 9 very eventful months. Of course I've been thinking of the bloggers I follow and drafting posts in my head during that time, but actually updating has always taken a backseat to other more pressing spare-time demands.mostly dishes, showering, laundry, and attempts to catch up on sleep. Something like that, right? Do we sell it? Or, "I'm s...

kindercocape.com kindercocape.com

Kinderco - Kinder Co Kinderco Cape Girardeau Media blasting and sandblasting

Hwy W, just north of LaSalle Rd, Jackson, MO. Email me howardgk@hotmail.com.

kindercocktail.com kindercocktail.com

Weiterleitung