masurari-industriale.ro masurari-industriale.ro

masurari-industriale.ro

Masurari Industriale

Sisteme pentru masurari industriale cu laser, automatizari industriale, cantarire volumetrica

http://www.masurari-industriale.ro/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR MASURARI-INDUSTRIALE.RO

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

June

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Friday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.4 out of 5 with 17 reviews
5 star
9
4 star
5
3 star
3
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of masurari-industriale.ro

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.8 seconds

CONTACTS AT MASURARI-INDUSTRIALE.RO

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Masurari Industriale | masurari-industriale.ro Reviews
<META>
DESCRIPTION
Sisteme pentru masurari industriale cu laser, automatizari industriale, cantarire volumetrica
<META>
KEYWORDS
1 acasa
2 produse
3 masurare cu laser
4 distanta
5 arie
6 volum
7 detector de metale
8 singular
9 tip cadru
10 anemometre industriale
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
acasa,produse,masurare cu laser,distanta,arie,volum,detector de metale,singular,tip cadru,anemometre industriale,cantare de banda,senzori ultrasonici,aplicatii,cantarire volumetrica,aplicatii microcontrollere,aplicatii pc,control macara,cariera,link
SERVER
xServers
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Masurari Industriale | masurari-industriale.ro Reviews

https://masurari-industriale.ro

Sisteme pentru masurari industriale cu laser, automatizari industriale, cantarire volumetrica

INTERNAL PAGES

masurari-industriale.ro masurari-industriale.ro
1

Sisteme de pozitionare | Masurari-Industriale.ro

http://www.masurari-industriale.ro/sisteme-de-pozitionare

Sistem pozitionare semifabricate in cuptor. Monitorizarea fara contact si masuratori in furnale cu pana la 1400 °C. Masoara pana la 60m. Masurarea lingourilor/placilor calde sau reci. Acuratete, rezolutie si rata de masurare inalte. Tehnologie de masurare robuste - IP65. Instalare simpla cu software specializat de control. Se adapteaza usor la instalatiile curente. Carcasa cu racire si protectie industriala. Gratuit, fara nici o obligatie. Vreau o Cotatie de Pret. Poate te mai intereseaza si.

2

Aplicatii pentru PC | Masurari-Industriale.ro

http://www.masurari-industriale.ro/aplicatii-pentru-pc

Pentru aplicatiile mai vechi sau care ruleaza pe platforma Win32 am folosit ca mediu de dezvoltare Visual Basic 6.0 , apoi Visual C 6.0, Visual C 2005. Proiectele Qt cu compilator GCC le-am integrat in mediul Eclipse Kepler pe care il utilizam si pentru limbajul C pentru microcontrollere, dar este mai greu de configurat acelasi proiect si pe Linux si pe Windows asa cum merge Qt Creator. Program comanda instalatie fabricatie furaje naturale concentrate. Program descarcare date si erori yala electronica.

3

Aplicatii cu microcontrollere | Masurari-Industriale.ro

http://www.masurari-industriale.ro/aplicatii-cu-microcontrollere

Pentru PIC16F84 am utilizat MPLAB IDE(Microchip) cu compilatorul CC5X. Yala electronica cu chei ibuton dallas. Yala a fost implementata pe board-uri: AVR200 produs de Jed Microprocessors (Australia) cu microcontroller ATmega32, sau AVR-MT128 produs de Olimex (Bulgaria) cu afisaj LCD si microcontroller ATmega128. Acest modul a fost utilizat ca dispozitiv de intrare iesire pe aplicatii cu calculatoare industriale. Modulul a fost implementat pe board-uri: AVR200 produs de Jed Microprocessors (Australia) cu ...

4

Cariera - Porti si Usi

http://www.masurari-industriale.ro/cariera

Inginer pentru sisteme de automatizare. Proiectare si realizare sisteme de automatizari. Absolvent studii superioare de profil tehnic, preferabil inginer in automatica sau electronica. Cunostinte de limba engleza - scris si vorbit fluent. Permis conducere (categoria B). Comunicativitate si capacitate de a stabili contacte profesionale. Disponibilitate pentru deplasari in tara. Sansa de a lucra cu echipamente de inalta tehnologie. Oportunitatea de a avea un rol activ in dezvoltarea firmei.

5

Control macara | Masurari-Industriale.ro

http://www.masurari-industriale.ro/control-macara

Sisteme de pozitionare macara. Este posibila monitorizarea pe 3 axe. Acuratete de pana la ±2mm. Masurare fara contacte si fara fire. Rezistente in medii dure. Poate sa acopere mai mult de 600m. Auto-diagnosticare, instalare simpla. Pozitia bratului de transport este determinata cu acuratete de mm prin utilizarea a doua Lasere pentru masura distantelor din seria HD-P in directiile X si Y. Gratuit, fara nici o obligatie. Vreau o Cotatie de Pret. Poate te mai intereseaza si. Telefon: 0253 214 251.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 11 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

16

LINKS TO THIS WEBSITE

contorizare-persoane.ro contorizare-persoane.ro

Centre Comerciale | contorizare-persoane.ro

http://www.contorizare-persoane.ro/centre-comerciale.html

Cu o experienta de peste 29 de ani in contorizarea persoanelor si vehiculelor, sistemele PFM furnizeaza date cheie managerilor de centre comerciale, mall-uri, hypermarket-uri, galerii comerciale. Avem o gama variata de produse, de la dispozitive manuale la dispozitive complet automate oferind astfel toate informatiile necesare direct pe internet.

contorizare-persoane.ro contorizare-persoane.ro

Transport | contorizare-persoane.ro

http://www.contorizare-persoane.ro/transport.html

PFM poate oferi o gama variata de produse, pentru numararea corecta si consecventa a calatorilor care utilizeaza mijloacele de transport in comun, de la dispozitive manuale la dispozitive complet automate oferind astfel toate informatiile necesare direct pe internet.

senzori-ultrasonici.ro senzori-ultrasonici.ro

Aplicatii | Senzori-Ultrasonici.ro

http://www.senzori-ultrasonici.ro/aplicatii

Detectare ultrasonica a foilor duble. Identifica doua sau mai multe foi de material lipite una peste alta. Gama de produse dbk-4. Este ideala pentru utilizare in aplicatii ce folosesc hartia,precum masini de tiparit alimentate cu hartie coli, imprimante, fotocopiatoare, masini de colationat. Pentru materiale mai dense precum foi de plastic sau carduri groase se foloseste dbk-5. Direct pe banda transportoare. In timpul infasurarii/ desfasurarii acestuia. Cu distanta de functionare de 350mm sau mic 35/D/TC.

senzori-ultrasonici.ro senzori-ultrasonici.ro

Moduri de functionare | Senzori-Ultrasonici.ro

http://www.senzori-ultrasonici.ro/moduri-de-functionare

Diverse moduri de functionare si configuratii ale dispozitivelor ofera posibilitatea ca senzorii Microsonic sa fie folositi in toate aplicatiile imaginabile de automatizari. Zona fara vizibilitate a senzorului. Determina cea mai mica distanta de detectie admisibila. In aceasta zona nu trebuie plasat niciun reflector perturbator sau alt obiect deoarece aceasta poate conduce la masuratori incorecte. Este masurata prin diferite reflectoare standard. Este zona de functionare tipica a unui senzor. Pot fi conf...

home-control.ro home-control.ro

Demonstratie modul Seka SMS cu aplicatia Android | Home Control

http://www.home-control.ro/video

Poate te mai intereseaza si. Sisteme supraveghere video, alarma, interfoane, control acces. Usi garaj, automatizari porti. Hidrofoare, pompe apa. Automatizari industriale si rezidentiale. Ne gasesti si pe. Afla mai multe informatii: 0253 214 251.

senzori-ultrasonici.ro senzori-ultrasonici.ro

Principiul ultrasonic | Senzori-Ultrasonici.ro

http://www.senzori-ultrasonici.ro/principiul-ultrasonic

Senzorii ultrasonici emit pulsatii acustice scurte, de inalta frecventa, la intervale de timp regulate. Acestea se propaga prin aer cu viteza sunetului. Daca lovesc un obiect, acestea sunt reflectate inapoi ca semnale ecou la senzor, care calculeaza distanta pana la obiect pe baza intervalului de timp dintre emiterea semnalului si receptarea ecoului. Senzori cu o zona fara vizibilitate de doar 30 mm si o dispersie a undelor foarte ingusta gasesc astazi aplicatii complet noi: masurarea nivelurilor in cuti...

senzori-ultrasonici.ro senzori-ultrasonici.ro

Produse | Senzori-Ultrasonici.ro

http://www.senzori-ultrasonici.ro/produse

Doresti suport tehnic / o cotatie de pret? Poate esti interesat(a) si de. Sisteme supraveghere video, alarma, control acces, interfoane. Usi de garaj, usi industriale, automatizari porti. Hidrofoare, pompe submersibile.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 44 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

51

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

masuraokai.com masuraokai.com

介護タクシー 丈夫かい(ますらおかい)

TEL 078-842-5785 FAX 078-842-6059.

masuraoo001.deviantart.com masuraoo001.deviantart.com

masuraoo001 (varun) - DeviantArt

Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')" class="mi". Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')". Join DeviantArt for FREE. Forgot Password or Username? Traditional Art / Hobbyist. Deviant for 3 Months. This deviant's full pageview. Last Visit: 22 hours ago. You can drag and drop to rearrange.

masuraos-jutsu.deviantart.com masuraos-jutsu.deviantart.com

Masuraos-Jutsu (Shadae) - DeviantArt

Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')" class="mi". Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')". Join DeviantArt for FREE. Forgot Password or Username? Deviant for 6 Years. This deviant's full pageview. Last Visit: 165 weeks ago. This is the place where you can personalize your profile! MP3 pla...

masurapim.com masurapim.com

Masura Pim - Masura Bilya - Tane Masura

Masura Bilya Çeşitlerinin stoktan teslim edilebildiği tek adres. Masura Bilya Çeşitleri her ölçüde. Stok ve Hemen Teslim! 0 212 222 7857. Skype: metalik.com.tr. 0 212 222 7857 skype : metalik.com.tr www.masurapim.com Istanbul / TURKEY.

masurare-inteligenta.ro masurare-inteligenta.ro

Tehnica masurarii - Masurare Inteligenta - produse Bosch, CST Berger, Bosch Verde si Skil - Magazin online- Nivele laser, telemetre, nivele optice, teodolite, statii totale, inclinometre, goniometre, roti masura - Measuring Tools

0 produs(e) - 0,00 Lei. Coşul tău este gol! Salut, îți poți crea un cont nou. Sau te poți autentifica. Telemetre ultrasunete - 15 m (1). Telemetre laser - 20 m (1). Telemetre laser - 25 m (1). Telemetre laser - 50 m (2). Telemetre laser - 80 m (2). Telemetre laser - 150 m (1). Telemetre laser - 250 m (1). Nivele Laser Punctiform (4). Nivele Laser Liniar (29). Nivele Laser Rotativ (10). Nivela laser planeitate pardoseli (0). Nivele Laser Canalizari (1). Telecomanda nivela laser (3). Nivele optice x 20 (1).

masurari-industriale.ro masurari-industriale.ro

Masurari Industriale

Cantare cu celule de sarcina. Pentru diferite aplicatii industriale. Sisteme de cantarire volumetrica. Detectoare de metale pentru benzi transportoare. Pentru cantarirea bunurilor de pe benzile transportoare va oferim un sistem ingenios care se bazeaza pe masurarea cu laser a volumului transportat. [mai multe informatii]. Detectoarele de metale stationare sunt instrumente de control si protectie utilizate la benzile transportoare din diferite industrii. [mai multe informatii]. Poate te mai intereseaza si.

masurat.com masurat.com

Page under construction

masuratori-cadastru.ro masuratori-cadastru.ro

CADASTRU GALATI –

LOTIZARE – DEZMEMBRARE. ALIPIRE – COMASARE. SCOATERE DIN CIRCUITUL AGRICOL. Cadastru si intabulare Galati. Topografie. Aveti nevoie de servicii de cadastru si/sau topografie la preturi decente? Vreti sa aveti siguranta unor masuratori precise si fara probleme? Precizie. Calitate. Experienta. Cadastru – Topografie. Consultanta gratuita. Servicii de cadastru si topografie in Galati la cel mai bun pret. Cadastru terenuri / constructii-cladiri. Masuratori si documentatii cadastru si intabulare teren in Galat...

masuratori-terestre.com masuratori-terestre.com

Cadastru, Geodezie, Topografie

Sorry, your browser does not support frames. Click here.

masuratori3d.blogspot.com masuratori3d.blogspot.com

Masuratori tridimensionale

Site Alin Daniel Cornea ; control dimensional ; masuratori 3D. Miercuri, 10 octombrie 2012. A doua sugestie premiata pe anul 2012. Obtinere si utilizare de valori alternative ale coordonatelor sistemului de aliniere prin pinule pentru masuratori 3D in sistem local 2D conform listelor de caracteristici. Definitiile pinulelor,coordonatele sunt inscriptionate pe placute,sunt unice,scoase in miimi de milimetru,rezultatul unor prelucrari CNC de precizie mare /-0.02mm. Pentru a nu pierde acuratetea intrarii in...

masuratoridevant.ro masuratoridevant.ro

Masuratori de vant, instalare turnuri de vant, masurarea intensitatii vantului, stalpi de masura a vantului, anemometre

Masuratori de vant, instalare turnuri de vant, masurarea intensitatii vantului, stalpi de masura a vantului, anemometre. STALPI DE MASURAT VANTUL. STALPI DE MASURAT VANTUL. Wind Measurements is operating in Europe and Worldwide.