nijkamptegels.nl nijkamptegels.nl

nijkamptegels.nl

Nijkamp Tegels Rijssen | Nijkamp Tegelzetbedrijf, de juiste oplossing voor uw tegelwerk!

Nijkamp Tegels Rijssen

http://www.nijkamptegels.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR NIJKAMPTEGELS.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

April

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Wednesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.9 out of 5 with 14 reviews
5 star
8
4 star
0
3 star
4
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of nijkamptegels.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

1.1 seconds

FAVICON PREVIEW

  • nijkamptegels.nl

    16x16

CONTACTS AT NIJKAMPTEGELS.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Nijkamp Tegels Rijssen | Nijkamp Tegelzetbedrijf, de juiste oplossing voor uw tegelwerk! | nijkamptegels.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Nijkamp Tegels Rijssen
<META>
KEYWORDS
1 nijkamp
2 rijssen
3 tegels
4 tegelwerk
5 tegels zetten
6 tegelen
7 overijssel
8 twente
9 tegelwerken
10
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
informatie,projecten,nieuws,sfeervol wonen,overijssel / twente,tegelzetbedrijf nijkamp,tegelzetbedrijf nijkamp rijssen,action,bekijk project,unimar bodegraven,familie voortman,voetbalvereniging excelsior'31,auping,onze certificeringen,bekijk nieuwsbericht
SERVER
Apache
POWERED BY
PHP/5.2.17,PleskLin
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Nijkamp Tegels Rijssen | Nijkamp Tegelzetbedrijf, de juiste oplossing voor uw tegelwerk! | nijkamptegels.nl Reviews

https://nijkamptegels.nl

Nijkamp Tegels Rijssen

INTERNAL PAGES

nijkamptegels.nl nijkamptegels.nl
1

Nijkamp Tegels Rijssen | Nijkamp Tegelzetbedrijf, de juiste oplossing voor uw tegelwerk!

http://www.nijkamptegels.nl/welkom.html

Een nieuwe vloer in uw keuken? Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Nijkamp Tegelzetbedrijf, de juiste oplossing voor uw tegelwerk! Tegelzetbedrijf Nijkamp uit Rijssen. Biedt een breed pakket diensten met betrekking tot het betegelen van vloeren, sanitaire ruimten, keukens, woon- en bedrijfsruimten etc, voor zowel particulieren als bedrijven. Is gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteitsopdrachten. Ons uitgebreide werkgebied strekt zich uit van Groningen tot Brabant en van Noord-Holland tot in Overijssel.

2

Nijkamp Tegels Rijssen | Disclaimer

http://www.nijkamptegels.nl/disclaimer.html

Uw badkamer sfeervol en modern laten betegelen? Weg met die saaie tegels in uw douche? Een nieuwe vloer in uw keuken? Disclaimer voor http:/ www.nijkamptegels.nl. Nijkamp Tegels (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen Nijkamp Tegels, verleent u hierbij toegang tot http:/ www.nijkamptegels.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. In het bijzonder zijn alle prijzen. Op http:/ www.nijkamptegels.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor...Voor op h...

3

Nijkamp Tegels Rijssen | Nieuws

http://www.nijkamptegels.nl/nieuws.html

Uw badkamer sfeervol en modern laten betegelen? Een nieuwe vloer in uw keuken? Nieuw project voor Auping. De laatste tijd is Nijkamp Tegels druk bezig geweest voor ons opdrachtgever Auping in Deventer. D. Nieuwe website Nijkamp Tegelzetbedrijf Rijssen. We heten je bij deze van harte welkom op de nieuwe website van Nijkamp Tegelzetbedrijf uit Rijsse. Nieuw project voor Auping. De laatste tijd is Nijkamp Tegels druk bezig geweest voor ons opdrachtgever Auping in Deventer. D. Wij bellen u graag terug!

4

Nijkamp Tegels Rijssen | Informatie

http://www.nijkamptegels.nl/informatie-over-tegelwerken.html

Weg met die saaie tegels in uw douche? Uw badkamer sfeervol en modern laten betegelen? Nijkamp tegels uit Rijssen is een tegelzetbedrijf dat sinds 1980 haar sporen heeft verdiend in de branche. Nadat hij in 1980 is opgericht door Henk Nijkamp, hebben de zonen Erik en Jan Nijkamp het in 2014 overgenomen. Naast projecten voor diverse landelijke aannemers realiseren we ook tegelwerken rechtstreeks in opdracht van bedrijven. Bekijk hier onze recente projecten. Nieuw project voor Auping. Jan: 06 - 51 33 15 34.

5

Nijkamp Tegels Rijssen | Projecten | Realisatie bordes

http://www.nijkamptegels.nl/projecten/6

Weg met die saaie tegels in uw douche? Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Nieuw- en verbouw van sanitaire voorzieningen bij Auping. In opdracht van Auping realiseert Nijkamp Tegels op dit moment een aantal bouw- en verbouwingen op het gebied van Sanitaire voorzieningen. WC-groep, de kantine en kleedruimtes zijn door ons voorzie. Voor één van de grootste amateursclubs van Nederland mocht Nijkamp Tegels het tegelwerk verzorgen in de nieuwe kantine. Nieuw project voor Auping. Wij bellen u graag terug!

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 7 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

12

OTHER SITES

nijkampenergysolutions.ru nijkampenergysolutions.ru

Nijkamp Contractors

Коллективное медицинское страхование CZ. Уличное освещение, системы регулирования движения. Технологии отопления - охлаждения. Установка, прокладка и изолирование. Системы регулирования распределения тепла. Уличное освещение и системы регулирования движения. Технологии отопления - охлаждения.

nijkampexpo.nl nijkampexpo.nl

bHosted.nl

Om veiligheidsredenen is deze website tijdelijk afgesloten. Er wordt gewerkt aan een oplossing, dus kom snel terug. Because of security reasons this website is temporarily closed. Please check back soon.

nijkamphoeve-moet-blijven.nl nijkamphoeve-moet-blijven.nl

Nijkamphoeve moet blijven | Home

Sluiting 2 Stadsboerderijen in stadsdeel Escamp! In het kader van bezuinigingsafspraken heeft de Gemeenteraad op 1 december 2011. Ingestemd met het voorstel van het college van B&W om het beheer van vier hobby. Tuincomplexen, twee Stadsboerderijen en de Heemtuin af te stoten. Het gaat hierbij om de volgende twee Stadsboerderijen:. Direct na de bekendmaking van de bezuinigings-. Plannen op 12 oktober 2011 is er een actiecomité. Opgericht. Samen met vele vrijwilligers hebben wij. Nijkamphoeve wil het beheer.

nijkamphoeve.nl nijkamphoeve.nl

BuurtBoerderij De Nijkamphoeve | Nijkamphoeve

Alweer sinds 13 juli 2012 is Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve de beheerder van BuurtBoerderij De Nijkamphoeve. Het zoeken naar sponsors. Blijft een doorlopende klus, maar wij zijn ervan overtuigd dat het ons met de hulp van de wijkbewoners gaat lukken. BuurtBoerderij De Nijkamphoeve is gelegen aan de Escamplaan 1750 2547 HG Den Haag in het Florence Nightingale park in de ‘achtertuin’ van het HagaZiekenhuis en is goed bereikbaar per fiets en openbaar vervoer. Dinsdag t/m zondag van 9:00-16:00 uur.

nijkampsteigers.nl nijkampsteigers.nl

Verhuur en montage van diverse soorten steigers | Nijkamp Steigers

Wij hebben diverse soorten steiger materiaal te huur. Wij hebben diverse soorten steiger materiaal te huur. Wij hebben diverse soorten steiger materiaal te huur. Project steigerbouw kerk Denekamp. Nijkamp Steigers brengt hoogbouw dichterbij. Als landelijk opererend steigerbouwbedrijfbrengt Nijkamp Steigers uit Rijssen hoogbouw dichterbij voor de bouwsector. Wat u ook nodig heeft voor uw specifieke situatie, wij staan voor u klaar met gedegen advies, de beste steigers en vakkundige medewerkers.

nijkamptegels.nl nijkamptegels.nl

Nijkamp Tegels Rijssen | Nijkamp Tegelzetbedrijf, de juiste oplossing voor uw tegelwerk!

Weg met die saaie tegels in uw douche? Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Nijkamp Tegelzetbedrijf, de juiste oplossing voor uw tegelwerk! Tegelzetbedrijf Nijkamp uit Rijssen. Biedt een breed pakket diensten met betrekking tot het betegelen van vloeren, sanitaire ruimten, keukens, woon- en bedrijfsruimten etc, voor zowel particulieren als bedrijven. Is gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteitsopdrachten. Met de tegelzetter opnemen voor informatie of een offerteaanvraag. Bekijk hier onze recente projecten.

nijkamptegelzetbedrijf.nl nijkamptegelzetbedrijf.nl

Nijkamp tegelzetbedrijf Raalte, Gerben Nijkamp, tegelzetter, vloeren storten, metselen, stucadoren

T 0572 85 09 50. M 06 51 79 40 88. Diverse formaten wand- en vloertegels tot 30 x 60cm voor slechts 10 per m2 ex. 21% btw! Deze actie is geldig op 5 en 6 mei 2017. Nijkamp tegelzetbedrijf kan voor u de volgende werkzaamheden verrichten:. Tegels zetten voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens kan Nijkamp tegelzetbedrijf voor u alle materialen en tegels voor een aantrekkelijke prijs leveren. Op die manier zijn er altijd voldoende materialen. Klik hier voor meer informatie.

nijkamptuin.nl nijkamptuin.nl

index

Opendag en overige 2012. Klik op het plaatje voor de lekkerste schooltuinrecepten.

nijkampuitvaartzorg.com nijkampuitvaartzorg.com

Nijkamp Uitvaartzorg

Nuvema Uitvaartverzekeringen goede keus. Welkom bij Nijkamp Uitvaartzorg. Goede zorg begint met echte aandacht. Elk mens is uniek en dus ook elke uitvaart. Daarom zijn uw keuzes bepalend voor uw uitvaart. Welke bloemen, muziek, kist of locatie? Elke uitvaart vertelt immers zijn eigen verhaal. Zowel voor als na een overlijden kunt u bij Nijkamp Uitvaartzorg. Rekenen op persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Wij zijn er voor u! Uitvaarten in regio Enter, Rijssen, Eibergen en Haaksbergen. Onze vakkundi...

nijkampuitvaartzorg.nl nijkampuitvaartzorg.nl

Welkom bij Nijkamp Uitvaartzorg - Nijkamp Uitvaartzorg

Nuvema Uitvaartverzekeringen goede keus. Welkom bij Nijkamp Uitvaartzorg. Goede zorg begint met echte aandacht. Elk mens is uniek en dus ook elke uitvaart. Daarom zijn uw keuzes bepalend voor uw uitvaart. Welke bloemen, muziek, kist of locatie? Elke uitvaart vertelt immers zijn eigen verhaal. Zowel voor als na een overlijden kunt u bij Nijkamp Uitvaartzorg. Rekenen op persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding. Wij zijn er voor u! Uitvaarten in regio Enter, Rijssen, Eibergen en Haaksbergen. Onze vakkundi...

nijkampvaassen.nl nijkampvaassen.nl

Erik Nijkamp Auto's

Erik Nijkamp Auto’s is een autobedrijf dat zich sinds 2000 gespecialiseerd heeft in de in- en verkoop van Mercedes-Benz youngtimers, rentnerfahrzeugen en jong gebruikte exemplaren. De laatste jaren zijn ook populaire merken als Volkswagen, Volvo en Toyota onderdeel van ons verkooprepertoire. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek aan onze website. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en uw reacties zien we graag terug op onze FaceBook pagina. Erik Nijkamp Auto’s is uitsluitend...