pc-stotte.no pc-stotte.no

pc-stotte.no

Hjelp til PC, nettverk, nettbrett, lyd og tv, PC-støtte

Hjelp til pc, nettverk, hjemmeside, lyd og TV

http://www.pc-stotte.no/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PC-STOTTE.NO

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

October

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Wednesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.7 out of 5 with 7 reviews
5 star
5
4 star
2
3 star
0
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of pc-stotte.no

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

7.9 seconds

CONTACTS AT PC-STOTTE.NO

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Hjelp til PC, nettverk, nettbrett, lyd og tv, PC-støtte | pc-stotte.no Reviews
<META>
DESCRIPTION
Hjelp til pc, nettverk, hjemmeside, lyd og TV
<META>
KEYWORDS
1 meny
2 startside
3 tjenester
4 hjemmeside
5 nettbrett og smarttelefon
6 nettverk
7 bilde
8 opplæring
9 kjøpshjelp
10 bedriftspesifikt
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
meny,startside,tjenester,hjemmeside,nettbrett og smarttelefon,nettverk,bilde,opplæring,kjøpshjelp,bedriftspesifikt,priser,hjemmesider,sikkerhet,eset sikkerhetsløsninger,kontakt,fjernhjelp,og småbedrifter,asker,romerike,e post granvoll@gmail com,trenger du
SERVER
Apache
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Hjelp til PC, nettverk, nettbrett, lyd og tv, PC-støtte | pc-stotte.no Reviews

https://pc-stotte.no

Hjelp til pc, nettverk, hjemmeside, lyd og TV

INTERNAL PAGES

pc-stotte.no pc-stotte.no
1

Hjemmeside - Velkommen til PC-støtte

http://pc-stotte.no/hjemmeside-blog

Ønsker du å lage din egen hjemmeside, etablere nettbutikk eller har en blogger i magen. PC-støtte kan hjelpe deg med design, struktur og igangkjøring. Vi benytter verdens mest utbredte publiseringsløsning, WordPress. Og bistår med tilstrekkelig opplæring så du kan vedlikeholde sidene selv. Vi er tilknyttet profesjonelle designere, som sørger for god design. Badebutikk, nettbutikk: http:/ badebutikk.no/. S Ellingsen AS – http:/ www.s-ellingsen.no/. Oseberg Brygg – http:/ osebergbrygg.no/. Fakturering, bes...

2

Hjelp til PC, nettverk, tv, nettbrett og smarttelefon

http://pc-stotte.no/privat

PC-støtte har flere års erfaring med å løse problemer og utfordringer for privatkunder. Vi takler det meste; fra oppsett av smart-telfoner og nettbrett, via konfigurasjon av TV’er og digitale dekodere, til komplekse nettverk med flere enheter som skal snakke sammen, dele filer, sikkerhetskopiering o.s.v. Ingen jobb er for liten. Ingen jobb er for stor.

3

Hjelp til nettverk, internett, PC-støtte

http://pc-stotte.no/privat/nettverk

Det elektroniske hjemmet har gjort sitt inntog. Vi har skaffet oss PC’er. Og digitale kameraer. Musikk, filmer og bilder blir streamet fra internett eller ligger spredt rundt på våre elektroniske dingser. Stadig flere ønsker å få tilgang til felles bilder, musikk og filmer. Det lokale nettverket er kjernen, som gjør dette mulig. Enten det er trådfast eller trådløst nettverk, hjelper PC-støtte med å:. Få mulighet til å skrive ut på en felles skriver, eller skanne på en felles skanner.

4

Hjelp til PC, PC-støtte

http://pc-stotte.no/privat/pc

En PC er som en bil. Den trenger ettersyn og vedlikehold for å yte optimalt og være sikker. Når man kjøper en ny PC er den ikke klar til bruk. Programmer må installeres,. E-post må settes opp, den må kobles til nettverket o.s.v. Man ønsker oftest. Å overføre filer og informasjon fra gammel PC til ny. Mange synes dette er vanskelig, og trenger hjelp til:. Installasjon og igangkjøring av PC’er, programmvare, skrivere og annet periferutstyr. Installasjon og igangkjøring av netteverk, routere o.s.v.

5

Opplæring, undervisning, veiledning, PC-støtte

http://pc-stotte.no/privat/opplaering

Den digitale hverdagen er over oss, enten vi vil eller ikke. Nye utfordringer kommer nesten daglig. Hvordan takler vi det? Litt hjelp til å komme igang. Med alt fra nettbank, bruk av e-post, bestille reiser på nett, gjøre søk på nett o.s.v. Til mer avansert hjelp som bruk av Microsoft Office, bruke bildearkiv eller redigere bildere og filmer. PC-støtte hjelper deg hjemme, med skreddersydd opplegg tilpasset. Dine behov og ønsker.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 14 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

19

LINKS TO THIS WEBSITE

imageguru.no imageguru.no

Kunder - imageguru.no

http://imageguru.no/kunder

Match hadde et behov for å utvide kompetansen innenfor fagfelt som kropp og fargeanalyse. Dette er avgjørende kunnskap i vår bransje. Thrond Arne Schau ble et naturlig valg for å løfte dette kompetansegapet. Thrond Arne er meget dyktig i sitt fag, og viktigst for oss i Match er at han er meget flink til å lære bort. Våre butikksjefer som har deltatt i vårt personal shopper utviklingsprogram har virkelig fått med seg gode verktøy de benytteR i salgsprosessen.

imageguru.no imageguru.no

Samarbeidspartnere

http://imageguru.no/samarbeid

Noen av mine samarbeidspartnere:. Vi vet hva som skal til for at du skal se bra ut . Dette er Match løfte til våre kunder. Med fokus på kombinasjoner og antrekk til livets mange ulike situasjoner, skal kvinner og menn i 20 til 50 årene alltid kunne finne gode løsninger, og føle seg komfortable med de valg og den veiledning de får hos oss. Zizzi har i dag stor suksess, med mer enn 100 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Estland. Over halvdelen av butikkene er franchisebasert.

imageguru.no imageguru.no

Imagekonsulent og stylist

http://imageguru.no/om

Thrond-Arne er meget anerkjent i stylistbransjen. Han blir flittig benyttet av mange ulike medier, aktører og produsenter innen moter og trender. Ikke minst som kommentator, konsulent og stylist for NRK TV. Thrond-Arne er konsulent og ekspert på den helt optimale behandling og rådgiving, ikke bare for hår og make-up, men også når det gjelder klær, briller og farger etc.

imageguru.no imageguru.no

Hva tilby jeg

http://imageguru.no/tjenester

Farge: veiledning med fargekart. Stil: veiledning med stilhefte. Makeup og brudemakeup: veiledning. Hjemmebesøk: Gå igjennom skapet ditt. Ta kontakt for pris.

imageguru.no imageguru.no

Shopping

http://imageguru.no/personal-shopper

Thrond er en meget anerkjent i stylistbransjen, og er grunnutdannet frisør, makeup-artist og farge- og stripekonsulent. Han driver eget firma som imagekonsulent, og har stadig flere oppdrag som personlig shopper på flere kjøpesentre i regionen. Imagekonsulenten hjelper både kvinner og menn med å kartlegge fargedominans, kroppsfigur, klespersonlighet og fornying av garderoben. Både menn og kvinner som trenger veiledning og shoppingråd, kan booke time. Jeg har fullt hus hver gang jeg er på et kjøpesenter.

designforflere.no designforflere.no

Vi selger ut utstillingsmøbler! - design for flere

http://designforflere.no/tilbud

Vi selger ut utstillingsmøbler! 8211; den hyggelige designbutikken midt i Sandvika! Vi selger ut utstillingsmøbler! Vi selger ut utstillingsmøbler! Muuto – Rest sofa, mørk grå Remix ullstoff, Før 28 500 – NÅ 21 375. Vitra – EM Table, Jean Prouvé, Før 30 900 – NÅ 21 630. Vitra – Standard SP, Jean Prouvé, Plastic Basalt/Mint, Før 4 290 – NÅ 3 003. Vitra – Panton stol, Mustard, Før 2590 – NÅ 1 295. Vitra – Panton stol, Somemrgrønn, Før 2590 – NÅ 1 295. 3 februar 2017, kl. 00:22. Proudly powered by WordPress.

imageguru.no imageguru.no

Stylistprodukter

http://imageguru.no/produkter

Provence har en lang tradisjon med å bruke naturens råvarer. Dette danner grunnlaget for Durance sin filosofi og tankesett. Videreutvikling av produkter innen spa og velvære med naturlige ingredienser er alltid i hovedfokus hos Durance.

imageguru.no imageguru.no

Imagekonsulent og stylist

http://imageguru.no/kontakt

Mobil: 47 930 95 293. Besøksadresse: Strøket 7, 1383 Asker.

imageguru.no imageguru.no

Referanser

http://imageguru.no/referanser

Thrond-Arne blir ofte brukt som ekspert og kommer med råd om styling og image i media. Her er et eksempel fra «Her og Nå». Thrond Arne styler Strømsgodsetspiller Peter Kovacs på «Gulskogen senter». Thrond Arne styler Valentine-vinner Karin på «Gulskogen senter». Thrond-Arne kommenterer i VG-artikkel.

designforflere.no designforflere.no

Hjemmebesøk - design for flere

http://designforflere.no/hvem-er-vi/hjemmebesok

Hjemmebesøk - design for flere. 8211; den hyggelige designbutikken midt i Sandvika! Vi selger ut utstillingsmøbler! Har du nytt hus? Har du pusset opp? Strever du med å se helheten? Ønsker du noen å sparre med, eller lufte ideer med? Har du ikke peiling på interiør og ønsker gode råd? Er det å få riktig belysning i et rom et problem? Er dere uenige om hvilken stol som passer til bordet deres? Ta kontakt med oss og avtal tid, da vel! 27 januar 2017, kl. 09:27. 10 februar 2017, kl. 16:20.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 4 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

14

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

pc-storeline.fi pc-storeline.fi

Louhen Asiakaspalvelin

Alkaen 11,88 euroa/vuosi Webhotellit. Alkaen 1,50 euroa/kk. Tietoa tuotteistamme saat osoitteesta www.louhi.fi.

pc-stores.com pc-stores.com

PC-Stores.com | Directories of Computer Stores

Bookmark this site today! This web site is for sale! Directories of Computer Stores. Please Select a Metropolitan Area:. Brand new look and feel! The site has been redesigned! May be notified of news and updates from pc-stores.com. E-mail Webmaster at: with any questions, suggestions or comments.

pc-storitve.com pc-storitve.com

SERVIS RAČUNALNIKOV, KOPER, SEŽANA, OBALA, NOVA GORICA, RAČUNALNIŠKI SERVIS, OBALA KOPER SEŽANA KRAS POSTOJNA

Matej cerkvenik S.P. Servisiramo računalnike na domu. SERVIS RAČUNALNIŠKE OPREME NA DOMU, NA OBMOČJU OBALE, KRASA IN POSTOJNE. TUDI OB NEDELJAH IN PRAZNIKIH-BREZ DOPLAČILA! MATEJ CERKVENIK S.P. DELAMO 7 DNI NA TEDEN. SOB, NED, PRAZNIKI: 10-24. NAŠA NOVA SPLETNA STRAN. SERVIS RAČUNALNIŠKE STROJNE IN PROGRAMSKE OPREME. DELAMO 7 DNI NA TEDEN. NIMATE STROŠKOV PREVOZA RAČUNALNIKA NA SERVIS IN IZ SERVISA. NISTE OMEJENI NA DELOVNI ČAS SERVISOV. DELAMO VSE DNI V TEDNU! TUDI V POZNIH VEČERNIH URAH! SERVIS RAČUNAL...

pc-storitve.si pc-storitve.si

Računalniški servis na domu | Izdelava spletnih strani, Google optimizacija

David Krel s.p. GSM : 031 613 079. Odgovorimo vam v 1 uri, tudi ob nedeljah in praznikih. Plačate le dejansko storitev in ne časa, ki ga porabimo za delo. Spletni Center - Računalniške storitve. Servis računalnikov in prenosnikov. Odkup in prodaja računalniških komponent. Izdelava in optimizacija spletnih strani. Spletna ponudba delov za pc. Avtorske pravice 2013 • Spletni Center • Vse pravice pridržane • Design by David Krel.

pc-story.org pc-story.org

パソコン物語

Your browser does not support frames. We recommend upgrading your browser. To enter the page.

pc-stotte.no pc-stotte.no

Hjelp til PC, nettverk, nettbrett, lyd og tv, PC-støtte

Trenger du brukerstøtte eller teknisk hjelp til PC, nettverk, hjemmeside, nettbrett, smarttelefon, TV o.l så ta kontakt. PC-støtte er en virksomhet som bistår private. I Asker, Bærum, Røyken og Drammensområdet. I tillegg har åpnet en selvstendig avdeling som supporterer Romerike. Espen Rodvang eier og driver PC-støtte. Espen har mer enn 25 års erfaring fra databransjen. Han løser de fleste problemstillinger, og har en pedagogisk tilnærming til "den vanlig" bruker. Han kan treffes på:. Tlf: 401 06 066.

pc-str.mihanblog.com pc-str.mihanblog.com

دنیای تکنولوژی

مدیر وبلاگ : وحید تقی پور. وحید تقی پور (0). مطلبی جهت نمایش یافت نشد از آرشیو مطالب استفاده کنید. بازدید این ماه :. بازدید ماه قبل :. تعداد کل پست ها :. آخرین بروز رسانی :. به سایت ما خوش آمدید. نام و نام خانوادگی. پیام خود را اینجا بنویسید. کلیه حقوق این وبلاگ برای دنیای تکنولوژی.

pc-stralsund.de pc-stralsund.de

Pc-Service und Folienshop

pc-strand-china.com pc-strand-china.com

the largest pc strand and pc wire professional manufactuer in china

Prestressing Concrete Steel Strand. Low Relaxation PC Strand. Prestessed Concrete Steel Strand. PC Wire ASTM A 421-1998. We have long-term cooperation stragic suppliers and high quality raw materials. All of our equipments, production progress, and quality control system comply with ISO9001:2000 requirement. We warmly welcome all friends at home and abroad to visit us and to establish new business relationships and cooperate to get double win for us. PC Wire and Strand Specialist.

pc-strategy-games.blogspot.com pc-strategy-games.blogspot.com

PC Games

Sunday, November 22, 2009. 2009 Elite 11 Quarterback Camp. Erstwhile again it is minute for me to treatment nearly the Selected 11 Regional Quarterback Contention. There are a lot of QB's, and players who are really involvement in this Quarterback Bivouac that endure place all over Ground from Walk deedbox the end of June this year! Typically they exclusive swan top junior QBs but on any exceptions they figure graduate stage sophomores. The Elite 11 Back Oppose usually runs most two hours. There they giv...

pc-streaming.com pc-streaming.com

Residential VPN Networks - VPN Accounts - Online TV Streaming VPN - PC-Streaming

Wish List ( 0. 0 item(s) - 0.00. Your shopping cart is empty! Residential VPN Network Accounts. Online TV VPN Accounts. Dynamic Residential VPN Account. Residential VPN Network Accounts. Andorra Residential VPN Network Account. Argentina Residential VPN Network Account. Canada Residential VPN Network Account. Mexico Residential VPN Network Account. Online TV VPN Accounts. Canada Residential VPN Network Account. United Kingdom Residential VPN Network Account. United States Residential VPN Network Account.