podotherapie-eindhoven.nl podotherapie-eindhoven.nl

podotherapie-eindhoven.nl

Specialisten in voetzorg | Podotherapie Eindhoven

Podotherapie Eindhoven is een persoonlijke full service praktijk gespecialiseerd in voetzorg. Onze podotherapeuten helpen je zonder pijn lopen en staan.

http://www.podotherapie-eindhoven.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIE-EINDHOVEN.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

August

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Thursday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.8 out of 5 with 13 reviews
5 star
4
4 star
6
3 star
1
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of podotherapie-eindhoven.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

6.3 seconds

FAVICON PREVIEW

  • podotherapie-eindhoven.nl

    16x16

CONTACTS AT PODOTHERAPIE-EINDHOVEN.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Specialisten in voetzorg | Podotherapie Eindhoven | podotherapie-eindhoven.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Podotherapie Eindhoven is een persoonlijke full service praktijk gespecialiseerd in voetzorg. Onze podotherapeuten helpen je zonder pijn lopen en staan.
<META>
KEYWORDS
1 boogaard
2 van den boogaard
3 ilse van den boogaard
4 podo
5 podotherapie
6 podologie
7 sportpodotherapie
8 sportpodologie
9 podotherapie eindhoven
10 podologie eindhoven
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
kwaliteit in voetzorg,onze podotherapeuten,voetklachten,vergoeding zorgverzekering,brochures,specialisten in voetzorg,fvandenboogaard,lees verder,3d voetscan,voetanalyse,onze specialisaties,3d inlegzolen op maat,zlippo nl,schoenadvies en schoenaanpassing
SERVER
Apache
POWERED BY
W3 Total Cache/0.9.6
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Specialisten in voetzorg | Podotherapie Eindhoven | podotherapie-eindhoven.nl Reviews

https://podotherapie-eindhoven.nl

Podotherapie Eindhoven is een persoonlijke full service praktijk gespecialiseerd in voetzorg. Onze podotherapeuten helpen je zonder pijn lopen en staan.

INTERNAL PAGES

podotherapie-eindhoven.nl podotherapie-eindhoven.nl
1

Podotherapie Eindhoven - Vilttherapie

https://www.podotherapie-eindhoven.nl/therapie/vilttherapie.html

Deze therapievorm wordt vaak gebruikt in afwachting van de definitieve therapie. Het geeft een mogelijkheid tot snelle vermindering van de druk op een pijnlijke plaats, door middel van bijvoorbeeld een viltpadding, zoals getoond in de afbeelding hiernaast.

2

Podotherapie Eindhoven - Wondbehandeling

https://www.podotherapie-eindhoven.nl/therapie/wondbehandeling.html

Met name bij patiënten met diabetes mellitus, reuma en/of vaatlijden, kunnen er wonden aan de voeten ontstaan. De podotherapeut kan deze wonden regelmatig schoonmaken en drukvrij leggen, om de wond zo snel mogelijk te laten genezen.

3

Podotherapie Eindhoven - Eerste afspraak

https://www.podotherapie-eindhoven.nl/eerste-afspraak.html

Hoe verloopt een eerste afspraak? Tijdens uw eerste bezoek zal door middel van een vraaggesprek en een onderzoek een beeld worden gevormd van uw klacht(en). De mogelijke oorzaak en behandeling van uw klacht(en) wordt met u besproken. Deze behandeling kan een eenvoudig advies zijn of een voorstel tot het aanmeten van hulpmiddelen zoals ortheses en/of inlegzolen. Indien nodig, kan in overleg met uw behandelend arts worden besloten tot een aanvullende/andere behandeling.

4

Podotherapie Eindhoven - Orthonyxie

https://www.podotherapie-eindhoven.nl/therapie/orthonyxie.html

Wanneer een nagel een te grote kromming heeft, kan deze in de huid gaan drukken. Dit geeft pijn tijdens het lopen en er kan een ingegroeide teennagel ontstaan. Wanneer dit gebeurt, kan de podotherapeut een nagelbeugel (orthonyxie) aanbrengen op de nagel. De nagelbeugel wordt eens in de zes weken bijgesteld en wordt zo ongeveer een jaar gedragen. Deze beugel zorgt ervoor dat de kromming van de nagel verminderd en voorkomt hiermee dat de nagel opnieuw problemen geeft.

5

Podotherapie Eindhoven - Avondspreekuur

https://www.podotherapie-eindhoven.nl/avondspreekuur.html

Op onze praktijklocatie in SGE Orion hebben wij een avondspreekuur. Maak gebruik van deze service wanneer u overdag moeilijk tijd kunt vrijmaken. Bovendien ondervindt u in de avonduren minder file- en parkeerproblemen en is de kans op uitloop van het spreekuur kleiner.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 8 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

13

OTHER SITES

podotherapie-brummen.nl podotherapie-brummen.nl

Podotherapie Arendse

Welkom op de website van. Praktijk voor podotherapie Arendse. Heeft u pijnklachten aan de voeten, knieën, enkels, heupen of rug, dan probeer ik u zo goed en snel mogelijk te helpen! Maar wat doet een podotherapeut nu precies? De kwaliteit van de beroepsuitoefening wordt op private basis - door de beroepsgroep zelf, en niet door de overheid - bewaakt. Hiervoor is een visitatieproces ingericht. De NVvP werkt met een groot aantal artikel 34 beroepen samen in het Kwaliteitsregister Paramedici. De...

podotherapie-culemborg.nl podotherapie-culemborg.nl

Gaan en Staan Podotherapie

podotherapie-dautzenberg.com podotherapie-dautzenberg.com

Home

Op de site van podotherapeut en ESB-. Practitioner Pascal Dautzenberg,. Sinds 1995 gevestigd te Heerlen. Na 15 jaar als algemeen podotherapeut. Te hebben gewerkt begon ik in 2010 aan de vervolgopleiding tot. Sportpodotherapeut. Drie jaar later kwam ik in aanraking met de. Energetische manipulatietechniek ESB en dat bleek een unieke. Combinatie, omdat hiermee snel en gemakkelijk een totale correctie. Van het gehele lichaam wordt bereikt, hetgeen uiteraard de ideale. Snelle levering van hulpmiddelen.

podotherapie-declaraties.nl podotherapie-declaraties.nl

Declaraties Pedicures

Je bevindt je op de site die gebruikt wordt voor het declareren van pedicure voetzorg bij diabetisch patiënten. Via dit programma maken wij het voor jou mogelijk om elke kwartaal jouw declaratie (digitaal) naar ons in te sturen. Door het selecteren van de betreffende patiënt(en) en het invoeren van behandeldata en factuurnummer kun je een declaratie maken en versturen. Wij zullen dan verder zorgdragen voor de financiële afwikkeling van jouw declaratie. Belangrijke zaken om te weten:.

podotherapie-dendulk.nl podotherapie-dendulk.nl

Podotherapie Den Dulk

Dé stap naar gezond bewegen. Podotherapie Den Dulk . Als u klachten ervaart tijdens het bewegen is dit heel vervelend, zeker als het u hindert in het uitvoeren van uw werkzaamheden en/of uw sportactiviteiten. Als deze klachten worden veroorzaakt door een afwijkende voetstand of het niet optimaal functioneren van de voet(en) bent u bij Podotherapie Den Dulk aan het juiste adres. 160;of contact opnemen via het contactformulier. Johan den Dulk, (sport)podotherapeut .

podotherapie-eindhoven.nl podotherapie-eindhoven.nl

Specialisten in voetzorg | Podotherapie Eindhoven

WIJ HELPEN JE ZONDER PIJN LOPEN EN STAAN. Zorg voor je voeten. Pijn bij het lopen, of last van je knieën, heupen of rug? Vaak is de oorzaak te vinden bij je voeten. Als je voeten niet optimaal functioneren, dan wordt alles wat daarboven zit ook zwaarder belast. Hierdoor kunnen de spieren en gewrichten in je lichaam niet goed samenwerken en is optimaal bewegen lastig. Wij maken een driedimensionale scan van je voet en gebruiken die voor het ontwerp van jouw persoonlijke inlegzool, sandaal en slipper.

podotherapie-footcomfort.nl podotherapie-footcomfort.nl

Podotherapie Foot Comfort - Home

Welkom bij Podotherapie Foot Comfort. Podotherapie Foot Comfort is sinds 1996 gevestigd in Landgraaf. Tot 2013 bestond deze praktijk onder de naam Podotherapie Hoenen. De praktijk is gevestigd in hetzelfde gebouw als de Mediq apotheek in Waubach. Tevens is de praktijk geheel gelijkvloers en daarmee rolstoeltoegankelijk. U kunt bij ons terecht zonder verwijsbrief. Neem voor het maken van een afspraak eerst even een kijkje onder het kopje doorverwijzing. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook.

podotherapie-gemert.nl podotherapie-gemert.nl

Podotherapie Gemert :: Lisette van Duijnhoven

Wat doet een podotherapeut. Meer informatie over de podotherapeut en de eerste afspraak vind u hier. Waar wij voor staan. Podotherapie Gemert staat voor een persoonlijke benadering waarin ruim de tijd voor u wordt genomen. Daarbij streven wij naar de beste kwaliteit en service. Het is daarom dat wij uitsluitend op afspraak werken. Wanneer wij aan het behandelen zijn is het niet altijd mogelijk de telefoon te beantwoorden. Spreekt u daarom de voicemail in en dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

podotherapie-geven.nl podotherapie-geven.nl

Praktijk voor Podotherapie N.T.J.E. Geven

Ruim 10 miljoen Nederlanders wandelen voor ontspanning en hun gezondheid. Het belangrijkste doel is natuurlijk het leveren van kwaliteit en resultaat. Maar daarnaast staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer in mijn praktijk een fijne sfeer te creëren, waar jong en oud zich op hun gemak voelt. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Meer over de praktijk. Tussen 2011 en 2016 is het ...

podotherapie-giesen.nl podotherapie-giesen.nl

home-giesen - Podotherapie Giesen in Dieren Gelderland

Een podotherapeut is dé specialist in de voetengezondheidzorg. Pijn en vermoeidheid in de voeten zijn in het algemeen reden genoeg om een afspraak te maken met een podotherapeut. Een podotherapeut behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via (0313) 45 05 94. Een podotherapeut behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Deze app...

podotherapie-heerhugowaard.nl podotherapie-heerhugowaard.nl

Podotherapie Heerhugowaard

Onze podotherapeut geeft adviezen aan de Margriet! Op maat gemaakte sandalen of slippers op basis van uw podotherapeutische zolen. We hebben een vacature voor een part-time podotherapeut(e)! Voor onze praktijk in Heerhugowaard Lees verder. Ivm vakantie van onze podotherapeut is de praktijk gesloten van maandag 13 juli tot maandag 3 augustus. Voor het maken van afspraken zijn we telefonisch nog wel bereikbaar onder het vertrouwde nummer 072 5625411. Houd wel rekening met een wachttijd van circa 5 weken.