podotherapie-footcomfort.nl podotherapie-footcomfort.nl

podotherapie-footcomfort.nl

Podotherapie Foot Comfort - Home

Podotherapie Foot Comfort

http://www.podotherapie-footcomfort.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIE-FOOTCOMFORT.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

May

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Thursday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.4 out of 5 with 17 reviews
5 star
9
4 star
6
3 star
2
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of podotherapie-footcomfort.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

3.6 seconds

FAVICON PREVIEW

  • podotherapie-footcomfort.nl

    16x16

CONTACTS AT PODOTHERAPIE-FOOTCOMFORT.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Podotherapie Foot Comfort - Home | podotherapie-footcomfort.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Podotherapie Foot Comfort
<META>
KEYWORDS
1 Sportblessures
2 De kindervoet
3 Ingegroeide nagels
4 Drukplekken
5 Scheefstand van een of meerdere tenen
6 Wondbehandeling
7 Voetbehandelingen bij risicopatiënten zoals diabetes en reuma patiënten
8 Diabetische voetscreening
9
10 coupons
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
wie zijn wij,wat doen wij,therapieën,doorverwijzing,vergoedingen,slippers en sandalen,podotherapie foot comfort,kerkstraat 51,landgraaf,podotherapie footcomfort@hotmail com,algemene voorwaarden
SERVER
nginx
POWERED BY
PleskLin
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Podotherapie Foot Comfort - Home | podotherapie-footcomfort.nl Reviews

https://podotherapie-footcomfort.nl

Podotherapie Foot Comfort

INTERNAL PAGES

podotherapie-footcomfort.nl podotherapie-footcomfort.nl
1

Podotherapie Foot Comfort - Therapieën

http://podotherapie-footcomfort.nl/therapieen.html

Bij Podotherapie Foot Comfort kunt u terecht voor diverse therapieën. Vakkundige voetbehandelingen die geheel worden afgestemd op uw klachten en situatie. Wilt u meer weten over onze therapieën? Neem gerust contact met ons op.

2

Podotherapie Foot Comfort - Wie zijn wij?

http://podotherapie-footcomfort.nl/wie-zijn-wij.html

De behandelend podoloog is Maurice Emonts. Hij heeft de opleiding Podologie met succes afgerond. Hierna is hij mede-eigenaar geworden van Podotherapie Hoenen en later samen met Stephanie Lonij mede-eigenaar van Podotherapie Foot Comfort. Maurice is tevens in opleiding tot Podotherapeut.

3

Podotherapie Foot Comfort - Doorverwijzing

http://podotherapie-footcomfort.nl/doorverwijzing.html

U kunt worden doorverwezen door middel van een verwijsbrief van uw huisarts of specialist. Heeft u geen verwijsbrief, dan bent u toch van harte welkom in onze praktijk. Per 1 januari 2011 is het niet meer wettelijk verplicht middels een verwijsbrief van de huisarts of specialist de podotherapeut te bezoeken. Bij het maken van een afspraak zal u gevraagd worden of u een verwijsbrief heeft en zal worden bepaald of de verwijsbrief alsnog nodig is door middel van een aantal korte vragen.

4

Podotherapie Foot Comfort - Vergoedingen

http://podotherapie-footcomfort.nl/vergoedingen.html

Podotherapie en Podologie vallen onder de aanvullende verzekering. Elke aanvullende verzekering heeft een budget voor podotherapie of podologie. Alle behandelingen uitgevoerd door de podotherapeut of podoloog vallen NIET onder uw eigen risico, omdat de vergoeding plaatsvindt vanuit de aanvullende verzekering. Om te kijken wat uw zorgverzekering vergoedt.

5

Podotherapie Foot Comfort - Wat doen wij?

http://podotherapie-footcomfort.nl/wat-doen-wij.html

Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Ze dragen ons elke dag naar de plek waar we heen willen. Een probleem in uw voeten kan uitmonden in andere lichamelijke klachten. Als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan een podotherapeut uitkomst bieden. Podotherapeuten zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en kunnen klachten voorkomen of behandelen. De podotherapeut kan u een goed schoenadvies geven. Daarnaast behandelt een podotherapeut:.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 1 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

6

LINKS TO THIS WEBSITE

pedicure-landgraaf.nl pedicure-landgraaf.nl

A.H. Janssen-Sistermans in LANDGRAAF

http://www.pedicure-landgraaf.nl/11/handige-links.html

Medisch pedicure, provoet, voet, voeten, voetbehandeling, voetverzorging, nagel, nagels, nagelbehandeling,. Biedt professionele voetverzorging in. Ik ben medisch pedicure gespecialiseerd in. Heeft u een afspraak gemaakt maar bent u verhinderd? Dan dient u de afspraak minimaal 24 uur. Van te voren af te zeggen. Anders behoud ik het recht de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Klik op onderstaande link. Voor iedereen met diabetes. Http:/ www.dvn.nl/. TV spot van Provoet. Met Podotherapie Orth...

pedicuresaskia.nl pedicuresaskia.nl

Medisch & Oncologisch Pedicure Saskia

https://www.pedicuresaskia.nl/podotherapeuten.php

Met onderstaande podotherapeuten heb ik een contract afgesloten, waardoor diabetesvoetzorg in aanmerking kan komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Http:/ www.ortho-vision.nl. 077 - 397 1318. Http:/ www.podotherapiehermanns.nl. Diverse vestigingen in zuid nederland. Gevestigd bij orthopedisch schoenmaker Vijgen.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

2

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

podotherapie-culemborg.nl podotherapie-culemborg.nl

Gaan en Staan Podotherapie

podotherapie-dautzenberg.com podotherapie-dautzenberg.com

Home

Op de site van podotherapeut en ESB-. Practitioner Pascal Dautzenberg,. Sinds 1995 gevestigd te Heerlen. Na 15 jaar als algemeen podotherapeut. Te hebben gewerkt begon ik in 2010 aan de vervolgopleiding tot. Sportpodotherapeut. Drie jaar later kwam ik in aanraking met de. Energetische manipulatietechniek ESB en dat bleek een unieke. Combinatie, omdat hiermee snel en gemakkelijk een totale correctie. Van het gehele lichaam wordt bereikt, hetgeen uiteraard de ideale. Snelle levering van hulpmiddelen.

podotherapie-declaraties.nl podotherapie-declaraties.nl

Declaraties Pedicures

Je bevindt je op de site die gebruikt wordt voor het declareren van pedicure voetzorg bij diabetisch patiënten. Via dit programma maken wij het voor jou mogelijk om elke kwartaal jouw declaratie (digitaal) naar ons in te sturen. Door het selecteren van de betreffende patiënt(en) en het invoeren van behandeldata en factuurnummer kun je een declaratie maken en versturen. Wij zullen dan verder zorgdragen voor de financiële afwikkeling van jouw declaratie. Belangrijke zaken om te weten:.

podotherapie-dendulk.nl podotherapie-dendulk.nl

Podotherapie Den Dulk

Dé stap naar gezond bewegen. Podotherapie Den Dulk . Als u klachten ervaart tijdens het bewegen is dit heel vervelend, zeker als het u hindert in het uitvoeren van uw werkzaamheden en/of uw sportactiviteiten. Als deze klachten worden veroorzaakt door een afwijkende voetstand of het niet optimaal functioneren van de voet(en) bent u bij Podotherapie Den Dulk aan het juiste adres. 160;of contact opnemen via het contactformulier. Johan den Dulk, (sport)podotherapeut .

podotherapie-eindhoven.nl podotherapie-eindhoven.nl

Specialisten in voetzorg | Podotherapie Eindhoven

WIJ HELPEN JE ZONDER PIJN LOPEN EN STAAN. Zorg voor je voeten. Pijn bij het lopen, of last van je knieën, heupen of rug? Vaak is de oorzaak te vinden bij je voeten. Als je voeten niet optimaal functioneren, dan wordt alles wat daarboven zit ook zwaarder belast. Hierdoor kunnen de spieren en gewrichten in je lichaam niet goed samenwerken en is optimaal bewegen lastig. Wij maken een driedimensionale scan van je voet en gebruiken die voor het ontwerp van jouw persoonlijke inlegzool, sandaal en slipper.

podotherapie-footcomfort.nl podotherapie-footcomfort.nl

Podotherapie Foot Comfort - Home

Welkom bij Podotherapie Foot Comfort. Podotherapie Foot Comfort is sinds 1996 gevestigd in Landgraaf. Tot 2013 bestond deze praktijk onder de naam Podotherapie Hoenen. De praktijk is gevestigd in hetzelfde gebouw als de Mediq apotheek in Waubach. Tevens is de praktijk geheel gelijkvloers en daarmee rolstoeltoegankelijk. U kunt bij ons terecht zonder verwijsbrief. Neem voor het maken van een afspraak eerst even een kijkje onder het kopje doorverwijzing. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook.

podotherapie-gemert.nl podotherapie-gemert.nl

Podotherapie Gemert :: Lisette van Duijnhoven

Wat doet een podotherapeut. Meer informatie over de podotherapeut en de eerste afspraak vind u hier. Waar wij voor staan. Podotherapie Gemert staat voor een persoonlijke benadering waarin ruim de tijd voor u wordt genomen. Daarbij streven wij naar de beste kwaliteit en service. Het is daarom dat wij uitsluitend op afspraak werken. Wanneer wij aan het behandelen zijn is het niet altijd mogelijk de telefoon te beantwoorden. Spreekt u daarom de voicemail in en dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

podotherapie-geven.nl podotherapie-geven.nl

Praktijk voor Podotherapie N.T.J.E. Geven

Ruim 10 miljoen Nederlanders wandelen voor ontspanning en hun gezondheid. Het belangrijkste doel is natuurlijk het leveren van kwaliteit en resultaat. Maar daarnaast staat een persoonlijke benadering bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer in mijn praktijk een fijne sfeer te creëren, waar jong en oud zich op hun gemak voelt. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Meer over de praktijk. Tussen 2011 en 2016 is het ...

podotherapie-giesen.nl podotherapie-giesen.nl

home-giesen - Podotherapie Giesen in Dieren Gelderland

Een podotherapeut is dé specialist in de voetengezondheidzorg. Pijn en vermoeidheid in de voeten zijn in het algemeen reden genoeg om een afspraak te maken met een podotherapeut. Een podotherapeut behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via (0313) 45 05 94. Een podotherapeut behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Deze app...

podotherapie-heerhugowaard.nl podotherapie-heerhugowaard.nl

Podotherapie Heerhugowaard

Onze podotherapeut geeft adviezen aan de Margriet! Op maat gemaakte sandalen of slippers op basis van uw podotherapeutische zolen. We hebben een vacature voor een part-time podotherapeut(e)! Voor onze praktijk in Heerhugowaard Lees verder. Ivm vakantie van onze podotherapeut is de praktijk gesloten van maandag 13 juli tot maandag 3 augustus. Voor het maken van afspraken zijn we telefonisch nog wel bereikbaar onder het vertrouwde nummer 072 5625411. Houd wel rekening met een wachttijd van circa 5 weken.

podotherapie-helmond.com podotherapie-helmond.com

welkom bij podotherapie-helmond.com