podotherapieheerlen.nl podotherapieheerlen.nl

podotherapieheerlen.nl

Podotherapie Heerlen

een podotherapeut behandelt patienten met voetklachten

http://www.podotherapieheerlen.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIEHEERLEN.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

August

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.9 out of 5 with 14 reviews
5 star
5
4 star
6
3 star
1
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of podotherapieheerlen.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.9 seconds

FAVICON PREVIEW

 • podotherapieheerlen.nl

  16x16

 • podotherapieheerlen.nl

  32x32

 • podotherapieheerlen.nl

  64x64

 • podotherapieheerlen.nl

  128x128

CONTACTS AT PODOTHERAPIEHEERLEN.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Podotherapie Heerlen | podotherapieheerlen.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
een podotherapeut behandelt patienten met voetklachten
<META>
KEYWORDS
1 podotherapie heerlen
2 podotherapeut
3
4 coupons
5 reviews
6 scam
7 fraud
8 hoax
9 genuine
10 deals
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
prak
SERVER
Apache/2.0.54 (Fedora)
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Podotherapie Heerlen | podotherapieheerlen.nl Reviews

https://podotherapieheerlen.nl

een podotherapeut behandelt patienten met voetklachten

INTERNAL PAGES

podotherapieheerlen.nl podotherapieheerlen.nl
1

Podotherapie Heerlen

http://www.podotherapieheerlen.nl/vergoedingen.html

Veel verzekeringen vergoeden podotherapie geheel of gedeeltelijk. Raadpleeg de voorwaarden in uw ziektekostenpolis.

2

Podotherapie Heerlen

http://www.podotherapieheerlen.nl/Therapiemogelijkheden.html

Zooltherapie om de voetstand te verbeteren d.m.v correctieve,compensatoire, stimulatieve of ondersteunde elementen toe te passen onder de voet, waardoor de functie van de voeten verbeterd en pijnklachten verminderen en/of verdwijnen. Tevens voor meer stabiliteit tijdens het lopen. De zolen worden door de podo-therapeut zelf handmatig gemaakt van diverse materialen, voor een optimaal resultaat. Individueel vervaardigde hulpstukken van verschillende materialen, vormen en maten die afwijkende teenstanden co...

3

Podotherapie Heerlen

http://www.podotherapieheerlen.nl/ziektebeelden.html

Pijn in de hiel. Overbelasting van de voet en/of enkels. Standsafwijkingen van de nagels/tenen. Overmatige eeltvorming, likdoorns. Klachten/wonden bij diabetes- of reumapatiënten. Knie-, heup-, rugproblemen welke veroorzaakt zijn.

4

Podotherapie Heerlen

http://www.podotherapieheerlen.nl/onderzoek.html

De podotherapeut voert een vraaggesprek uit (anamnese), waarna een onderzoek volgt met als doel de oorzaak van de klachten op te sporen.Het onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:. Afnemen van de anamnese. Inspectie van de voeten, benen en eventueel de rug, waarbij gelet wordt op standsafwijkingen en afwijkingen aan de huid en/of nagels. Palperen (aftasten) van de anatomische structuren van de voet en eventueel de rug. Inspectie van de voetstand. Het maken van blauwdrukken.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

4

OTHER SITES

podotherapiefriesland.nl podotherapiefriesland.nl

Home - Podotherapie Friesland

Home - Podotherapie Friesland. Heerenveen: 0513 – 626835. Leeuwarden: 058 – 7009718. Uw voeten zijn de basis van uw lichaam. Een bezoek aan Podotherapie Friesland kan veel gewrichts- en bewegingsklachten verhelpen. Een podotherapeut onderzoekt en behandelt mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. De voeten staan hierbij centraal. Met welke klachten bent u bij de podotherapeut bij het juiste adres? Bij Podotherapie Friesland kunt u terecht voor een groot aantal behandelingen.

podotherapiegendringen.nl podotherapiegendringen.nl

Podotherapie Gendringen > Praktijk Podotherapie Luiten Knippenborg Doetinchem en Sinderen

Podotherapie Gendringen Praktijk Podotherapie Luiten Knippenborg Doetinchem en Sinderen. Podotherapie is een sinds 1982 wettelijk erkend paramedisch beroep dat voetklachten behandelt die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voeten of andere delen van het bewegingsapparaat. Als u op zoek bent naar een podotherapeut in Gendringen verwijzen wij u graag door naar:. De website van Praktijk Podotherapie Luiten Knippenborg is te bereiken via. Http:/ www.podotherapieluitenknippenborg.nl. Zich ook mee...

podotherapiegroningen.nl podotherapiegroningen.nl

Podotherapie Groningen

Formulier Directe Toegankelijkheid Podotherapie. Maak nu een afspraak! 2 dagen na de Vrij Zijn Zomerweek kijken we terug op een goddelijke week voor het hele gezin. Bedankt @wilkinvandekamp. 1/2 1 dag, 22 uren terug. Topper die broer van je #vzzw15. 4 dagen, 12 uren terug. Laan van de Vrijheid 130.

podotherapiehaitink.nl podotherapiehaitink.nl

Podotherapie Haitink - Welkom bij Podotherapie A.T.M. Haitink

Lochem, Ruurlo, Vorden en Eefde. Maak online uw afspraak. Welke klachten worden behandeld. U bevindt zich hier: Welkom. Onder de Linden 9. De oplossing voor podotherapeutische inlays voor de zomer! Om naar de pagina te gaan. Welkom bij Podotherapie A.T.M. Haitink. Als podotherapeut zijn wij geboeid door het lichaamsdeel waar de mensen waarschijnlijk het minste bij stil staan, de voeten! U kunt nu ook online. Telefonisch zijn wij te bereiken op:. Maandag, dinsdag en donderdagochtend.

podotherapiehanenburg.nl podotherapiehanenburg.nl

Hanenburg - Praktijk voor Podotherapie

Wat behandelt de Podotherapeut. Verschil andere podo beroepen. Knie en onderbeen klachten. Belasting cq. Belastbaarheid. Welkom bij Podotherapie Hanenburg. De praktijk Podotherapie is gevestigd in het gezondheidcentrum Het Patronaat aan de Patronaatstraat 14 te Lichtenvoorde, aan de Spoorstraat 14a in Varsseveld en in Aalten in Gezondheidscentrum De Nassau aan de Nassaustraat 5-02. Praktijk voor Podotherapie Hanenburg. Gezondheidscentrum ‘De Nassau’.

podotherapieheerlen.nl podotherapieheerlen.nl

Podotherapie Heerlen

podotherapieheiloo.nl podotherapieheiloo.nl

Podotherapie praktijk Heiloo

Welke klachten behandelt de podotherapeut? De wachttijd voor een podotherapeut bedraagt op dit moment 1 week. De wachttijd voor een pedicure bedraagt op dit moment 1 week. Laatste site wijziging: donderdag 5 april 2018. Slippers op basis van uw podotherapeutische zolen? Kijk bij slippers voor meer informatie. Ondervindt u problemen met het verzorgen van uw voeten? Wilt u uw zolen niet steeds wisselen? Wandelschoenen, sportschoenen, werkschoenen. De nieuwe FITS collectie voor 2018 is uit! 072 532 55 55.

podotherapiehelmond.nl podotherapiehelmond.nl

Welkom bij Podotherapie Helmond Mierlo

Ashley van de Waterbeemd. Partiële nagelresectie bij ingegroeide teennagel. Ashley van de Waterbeemd. Partiële nagelresectie bij ingegroeide teennagel. Welkom op de website van Toppodotherapie Helmond-Mierlo. Lekker lopen en bewegen… willen we dat niet allemaal? We denken er vaak niet over na, maar onze voeten vormen de basis voor een gezond en evenwichtig lichaam. We merken het pas als er problemen met onze voeten ontstaan en lopen en bewegen opeens niet meer vanzelfsprekend is. Maak direct een afspraak:.

podotherapiehermanns.nl podotherapiehermanns.nl

Podotherapie Hermanns

Telefoon: 077 397 1318. Overslaan en naar inhoud. Slippers en sandalen met steunzolen. Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en in Zuid-Holland. Podotherapie Hermanns is in 2002 opgestart door Yvonne Hermanns op de locaties in Horst en Grubbenvorst. In 2007 voegde Yvonnes broer Ralph zich aan de onderneming toe en heeft het bedrijf een vogelvlucht genomen. Tegenwoordig bestaat ons team uit ruim 40 medewerkers. Dit zijn ( sport.

podotherapiehetverschil.nl podotherapiehetverschil.nl

Podotherapie Het Verschil - Home

Wij helpen u graag 06 16 110 203. Wij helpen u graag 06 16 110 203. Verschil tussen Podotherapeut en Podoloog. Verschil tussen Podotherapeut en Podoloog. Podotherapie Het Verschil is een. Podotherapeutische praktijk met vestigingen in. Bavel, Breda, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg. Wacht Niet Langer en Maak Meteen een afspraak. Onze behandelingen bestaan uit het aan de voet toepassen van corrigerende en beschermende technieken, zoals podotherapeutische steunzolen, ortheses en andere correcties.

podotherapieheuer.nl podotherapieheuer.nl

Podotherapie Marielle Heuer, Driebergen

Heeft u pijn aan uw voeten, benen, knieen, heupen of rug? Podotherapie richt zich op het behandelen van klachten die worden veroorzaakt door:. Verkeerde stand van de voeten en tenen. Overbelasting van de spieren. Vermoeidheid in voeten en benen. Suikerziekte (diabetes) en reuma. Een afwijkende manier van lopen. Openingstijden en afspraak maken. Met wat voor klachten kunt u terecht. Hoe werkt de podotherapeut. Verschil podotherapie en podologie.