podotherapiehuijbers.nl podotherapiehuijbers.nl

podotherapiehuijbers.nl

Podotherapie | Uw podotherapeut

  Most Popular Post    

http://www.podotherapiehuijbers.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIEHUIJBERS.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

July

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.0 out of 5 with 14 reviews
5 star
7
4 star
2
3 star
4
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of podotherapiehuijbers.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

3.5 seconds

FAVICON PREVIEW

  • podotherapiehuijbers.nl

    16x16

CONTACTS AT PODOTHERAPIEHUIJBERS.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Podotherapie | Uw podotherapeut | podotherapiehuijbers.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
&nbsp; Most Popular Post &nbsp; &nbsp;
<META>
KEYWORDS
1 praktijkinformatie
2 eefje huijbers
3 specialisaties
4 kwaliteit
5 locatie
6 sport podotherapie
7 verwijzing nodig
8 de 1ste afspraak
9 klachten / behandeling
10 tarieven
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
praktijkinformatie,eefje huijbers,specialisaties,kwaliteit,locatie,sport podotherapie,verwijzing nodig,de 1ste afspraak,klachten / behandeling,tarieven,vergoedingen,nieuws,most popular post,bel mij terug,naam *,telefoon *,welke dag,maandag,woensdag,tijd
SERVER
Apache/2
POWERED BY
PHP/5.3.29
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Podotherapie | Uw podotherapeut | podotherapiehuijbers.nl Reviews

https://podotherapiehuijbers.nl

&nbsp; Most Popular Post &nbsp; &nbsp;

INTERNAL PAGES

podotherapiehuijbers.nl podotherapiehuijbers.nl
1

Podotherapie | Uw podotherapeut

http://www.podotherapiehuijbers.nl/nieuws

Wat is (Sport) podotherapie? Wanneer maak je een afspraak? Maart 10, 2016 by Yuri Oosterveen. Beste bezoeker. Vanaf donderdag 10 maart is het e-mailadres van mijn praktijk gewijzigd. Voor vragen of het maken van afspraken kun je voortaan mailen naar info@podotherapiehuijbers.nl . Het oude e-mailadres komt per direct te vervallen. Mrt 10, 2016. 5708 BA Helmond (Stiphout).

2

Wanneer maak je een afspraak? - PodotherapiePodotherapie

http://www.podotherapiehuijbers.nl/sportpodotherapie/wanneer-maak-je-een-afspraak

Wat is (Sport) podotherapie? Wanneer maak je een afspraak? Wanneer maak je een afspraak? Bij pijn aan je voeten, enkels, knieën, heupen en rug kan een kan een behandeling van een (sport) podotherapeut uitkomst bieden. Ook kan een podotherapeut preventieve behandelmethodes toepassen. Denk daarbij aan afwijkende voet en/of beenstand bij kinderen. Zij zijn nog volop in de groei. Met de juiste behandelmethode en advies kunnen afwijkende voet en/of beenstanden al vroeg gecorrigeerd worden. Mrt 10, 2016.

3

Behandelingen Archief - Podotherapie Archive | Podotherapie

http://www.podotherapiehuijbers.nl/behandelingen

Wat is (Sport) podotherapie? Wanneer maak je een afspraak? Bij pijn aan je voeten, enkels, knieën, heupen en rug kan een kan een behandeling van een (sport) podotherapeut uitkomst bieden. Herkent u onderstaande klachten? Maak dan een afspraak! Knie-, heup-, of rugklachten. Wanneer je loopt, dragen je voeten maar liefst vijf maal je lichaamsgewicht. Als de voet dit gewicht niet goed absorbeert of verdeel veroorzaakt dit schokken en kunt u ergens anders problemen krijgen bijvoorbeeld pijn in de rug , k...

4

Eefje Huijbers - PodotherapiePodotherapie

http://www.podotherapiehuijbers.nl/praktijkinformatie/eefje-huijbers

Wat is (Sport) podotherapie? Wanneer maak je een afspraak? Mijn naam is Eefje Huijbers. Ik ben een enthousiaste podotherapeut met 5 jaar werkervaring bij verschillende praktijken. Vanaf 2009 heb ik mijn eigen praktijk in Stiphout. Ik ben een fanatiek sporter en vanuit deze interesse was een specialisatie in de sport een voor de hand liggende keuze. In 2011 ben ik afgestudeerd als officieel erkend sportpodotherapeut en heb ik mij toegelegd op wandelaars en hardlopers. Mrt 10, 2016.

5

Kwaliteit - PodotherapiePodotherapie

http://www.podotherapiehuijbers.nl/praktijkinformatie/kwaliteit

Wat is (Sport) podotherapie? Wanneer maak je een afspraak? Podotherapeuten zijn erkende paramedici en moeten voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Daarom sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de Nederlandse. Vereniging van Podotherapeuten ( NVvP. Als lid van de NVvP moet ik verplicht voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:. Periodieke) registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Volgen van bij- en nascholing op HBO-niveau, geaccrediteerd door stichting ADAP.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 9 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

14

LINKS TO THIS WEBSITE

stiphoutnu.nl stiphoutnu.nl

Stiphout NU - Adverteren in Stiphout-Warande

http://www.stiphoutnu.nl/zakennieuws/895-adverteren-in-stiphout-warande

Naar Foto en Film. Snel en efficiënt en tegen lage kosten? Dat kan online via www.startstiphoutwarande.nl. Of via wijkblad de Lindenberg. Lees meer over online adverteren in Stiphout-Warande. Lees meer over adverteren in de Lindenberg, wijkblad voor Stiphout-Warande. Fotoalbums v.a. 2016. Deze site is mede mogelijk gemaakt door WEBcatch. Is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

stiphoutnu.nl stiphoutnu.nl

Stiphout NU - Cursus bridge voor beginners in september (2)

http://www.stiphoutnu.nl/101-stiphout-nu/stiphout-nu/1138-cursus-bridge-voor-beginners-in-september-2

Naar Foto en Film. Cursus bridge voor beginners in september. Rond 15 september start een bridgecursus voor beginners onder auspiciën van de beide Stiphoutse bridgeclubs. Een partner of kaartervaring is niet vereist, wel belangstelling voor kaarten. De lessen worden gegeven door een ervaren bridgedocent van de NBB. Wie belangstelling heeft om mee te doen, kan zich melden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Fotoalbums v.a. 2016.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 1 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

3

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

podotherapiehetverschil.nl podotherapiehetverschil.nl

Podotherapie Het Verschil - Home

Wij helpen u graag 06 16 110 203. Wij helpen u graag 06 16 110 203. Verschil tussen Podotherapeut en Podoloog. Verschil tussen Podotherapeut en Podoloog. Podotherapie Het Verschil is een. Podotherapeutische praktijk met vestigingen in. Bavel, Breda, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg. Wacht Niet Langer en Maak Meteen een afspraak. Onze behandelingen bestaan uit het aan de voet toepassen van corrigerende en beschermende technieken, zoals podotherapeutische steunzolen, ortheses en andere correcties.

podotherapieheuer.nl podotherapieheuer.nl

Podotherapie Marielle Heuer, Driebergen

Heeft u pijn aan uw voeten, benen, knieen, heupen of rug? Podotherapie richt zich op het behandelen van klachten die worden veroorzaakt door:. Verkeerde stand van de voeten en tenen. Overbelasting van de spieren. Vermoeidheid in voeten en benen. Suikerziekte (diabetes) en reuma. Een afwijkende manier van lopen. Openingstijden en afspraak maken. Met wat voor klachten kunt u terecht. Hoe werkt de podotherapeut. Verschil podotherapie en podologie.

podotherapiehilversum.nl podotherapiehilversum.nl

Podotherapie Hilversum in Hilversum

U bevindt zich hier:. Welkom bij Podotherapie Hilversum. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Wat vindt u verder op onze site? GEEF DUIDELIJK AAN NAAR WELKE LOCATIE U TOE WILT. Egelantierstraat 194, Hilversum (woensdagmiddag, eerste verdieping). Neuweg 27 te Hilversum (dinsdag, wachtkamer is beneden).

podotherapiehoorn.nl podotherapiehoorn.nl

Podotherapie Hoorn -Podotherapie Hoorn

Heeft u een pijnlijke knie? Pijnklachten in de knie kan u beperken in uw dagelijks leven of tijdens het sporten. De oorzaken van knieklachten zijn o.a.: overbelasting, een verkeerde knie- of voetstand, een afwijkend looppatroon, verkeerd schoeisel of een letsel. Dit heeft tot gevolg bandletsel (kruisbanden, meniscus, gewrichtsbanden), spier- en peesoverbelasting, kraakbeenirritatie en botvliesirritatie. Weet wat u doet bij een blessure! Uw podotherapeut weet raad. Buiten de behandeling van de podotherape...

podotherapiehouten.praktijkinfo.nl podotherapiehouten.praktijkinfo.nl

Welkom - Podotherapie Houten - paramedici - Houten

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier. Klikken voor meer informatie. Blijf op de hoogte van Podotherapie Houten. Blijf op de hoogte van Podotherapie Houten. Maandagmiddag: 13.30 - 17.00 uur. Woensdag-ochtend op de even weken: 9.00 12.00 uur. Welkom bij Podotherapie Houten,. Méér dan voetzorg alleen. Podotherapie Houten is al 18 jaar hét adviespunt in Houten als voeten er toe doen.

podotherapiehuijbers.nl podotherapiehuijbers.nl

Podotherapie | Uw podotherapeut

Wat is (Sport) podotherapie? Wanneer maak je een afspraak? Je kan nu rechtstreeks zonder een verwijzing van een huisarts of medisch specialist een afspraak maken met de podotherapeut. Een behandeling door de podotherapeut wordt doorgaans vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de zorgverzekering. 5708 BA Helmond (Stiphout).

podotherapiehuissen.nl podotherapiehuissen.nl

Home - Podotherapie HuissenPodotherapie Huissen | Voetproblemen | Pijnklachten | Podotherapeut

Spring naar de primaire inhoud. Welkom op onze website. Wist u dat wij ook slippers en sandalen op maat kunnen maken met uw persoonlijke inlegzool erin verwerkt? De modellen en kleuren kunt u zelf samenstellen. 8212;—————————————————————————————————————. Podotherapie Huissen helpt bij het voorkomen van pijnklachten aan de voet, knie, heup of lage rug. Zijn de klachten al aanwezig? Dan helpen wij u graag bij het behandelen hiervan. Ruim 4000 mensen zijn je ondertussen met succes voorgegaan.

podotherapiehurenkamp.nl podotherapiehurenkamp.nl

Home - Podotherapie Apeldoorn

Pijn aan de achillespees (achillodynie). Pijn in de voorvoet ( Metatarsalgie). Pijnlijke Hielen bij kinderen ( Morbus Sever). Scheefstand grote teen ( Hallux abducto valgus). Scheenbeenvliesontsteking (shin splints / mediaal tibiaal stress syndroom). Zenuwbeklemming in de voorvoet (mortonse neuralgie). Op de voet gevolgd! Onze podotherapeuten zijn er om u te helpen bij klachten die hun oorzaak vinden in uw voet. Alle podotherapeutische Vergoedingen in 2016 voor u op een rijtje gezet. Scheenbeenvliesontst...

podotherapiejoesten.nl podotherapiejoesten.nl

Podotherapie Joesten

Praktijk voor Podotherapie E.H. Joesten. Sinds 1994 hét vertrouwde gezicht in de omgeving! Podotherapie iets voor u? De podotherapeut behandelt klachten die kunnen voortkomen uit het niet goed functioneren van het bewegingsapparaat, denk hierbij aan voetklachten, maar ook enkel-, knie-, heup- en/of lage rugklachten. De podotherapeut behandelt tevens likdoorns, ingegroeide nagels, spier- en bandklachten, klauw- en hamerstanden van de tenen en veel voorkomende hielspoor klachten. En tussen 13.00uur en ...

podotherapieklundert.nl podotherapieklundert.nl

Default Web Site Page

If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: webmaster@podotherapieklundert.nl. It is possible you have reached this page because:. The IP address has changed. The IP address for this domain may have changed recently. Check your DNS settings to verify that the domain is set up correctly. It may take 8-24 hours for DNS changes to propagate. It may be possible to restore access to this site by following these instructions. For clearing your dns cache.

podotherapiekoenen.nl podotherapiekoenen.nl

Voor alle voetproblemen en aangemeten slippers - Podocentrum Koenen

Nu ook avondspreekuur in Klimmen, Heerlen en Schinnen. Bel (045) 405 93 39 voor het maken van een afspraak! Podocentrum Koenen viert op 1 oktober 2014 haar 25 jarig jubileum! Wij zijn trots op deze mijlpaal en bedanken graag onze klanten voor hun vertrouwen in ons. De podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem. U bevindt zich hier:. Wij helpen u graag met uw voetproblemen! Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via Internet.