podotherapievanrijswijk.nl podotherapievanrijswijk.nl

podotherapievanrijswijk.nl

Podotherapie van Rijswijk

Podotherapie in Oirschot, Diessen en Hilvarenbeek

http://www.podotherapievanrijswijk.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIEVANRIJSWIJK.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

January

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Sunday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.5 out of 5 with 14 reviews
5 star
3
4 star
5
3 star
4
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of podotherapievanrijswijk.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

2.9 seconds

FAVICON PREVIEW

  • podotherapievanrijswijk.nl

    16x16

  • podotherapievanrijswijk.nl

    32x32

CONTACTS AT PODOTHERAPIEVANRIJSWIJK.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Podotherapie van Rijswijk | podotherapievanrijswijk.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Podotherapie in Oirschot, Diessen en Hilvarenbeek
<META>
KEYWORDS
1 menu
2 over ons
3 informatie
4 collectie
5 vergoedingen
6 online zolen bestellen
7 praktijk voor podotherapie
8 over de praktijk
9 info@podotherapievanrijswijk nl
10 oirschot
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
menu,over ons,informatie,collectie,vergoedingen,online zolen bestellen,praktijk voor podotherapie,over de praktijk,info@podotherapievanrijswijk nl,oirschot,diessen,heuvelstraat 3,hilvarenbeek,groot loo 3b,podotherapie van rijswijk
SERVER
Microsoft-IIS/8.5
POWERED BY
ASP.NET
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Podotherapie van Rijswijk | podotherapievanrijswijk.nl Reviews

https://podotherapievanrijswijk.nl

Podotherapie in Oirschot, Diessen en Hilvarenbeek

INTERNAL PAGES

podotherapievanrijswijk.nl podotherapievanrijswijk.nl
1

Podotherapie Van Rijswijk

https://www.podotherapievanrijswijk.nl/index.html

De loop 42 - 5688 EW - Oirschot. Veltackerstraat 2 - 5087 AG - Diessen. Groot Loo 3b - 5087 BK - Hilvarenbeek. Uw podotherapeut Elly van Rijswijk. In 2003 afgestudeerd als podotherapeut aan de Hogeschool voor paramedici opleiding podotherapie van de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Na mijn studie ben ik meteen gaan werken als podotherapeut in loondienst. In 2 jaar heb ik veel ervaring opgedaan door allerlei werkzaamheden te verrichten in een allround praktijk voor podotherapie.

2

Podotherapie Van Rijswijk

https://www.podotherapievanrijswijk.nl/Links.html

Podotherapie Van Rijswijk - Tel. 06-14033418 - Email: webmaster.

3

Podotherapie Van Rijswijk

https://www.podotherapievanrijswijk.nl/Podotherapie.html

Podotherapie wordt bedreven door podotherapeuten. De titel "podotherapeut" is een beschermde titel. De opleiding tot podotherapeut is een 4-jarige fulltime HBO opleiding, die kan worden gevolgd bij Fontys Hogeschool te Eindhoven of Saxion Hogeschool te Enschede. In september 2007 is een deeltijdopleiding tot Podotherapeut gestart in Amsterdam, georganiseerd door Fontys Hogescholen. Elke vijf jaar kan men zich laten herregistreren in het Kwaliteitsregister Paramedici onder voorwaarde dat men aan de gestel...

4

Podotherapie Van Rijswijk

https://www.podotherapievanrijswijk.nl/Vergoedingen.html

Een overzicht van de meest recente informatie over vergoedingen van podotherapie kunt u vinden op de site van de NVvP. Klik hiervoor op deze link. Podotherapie Van Rijswijk - Tel. 06-14033418 - Email: webmaster.

5

Podotherapie Van Rijswijk

https://www.podotherapievanrijswijk.nl/Tips.html

Gebruik en onderhoud van uw zolen. Gebruik en onderhoud van uw zolen. Podotherapeutische zolen zijn zolen die uw voetstand corrigeren, ontlasten, compenseren ofwel een combinatie van deze mogelijkheden. Dit gebeurt door de inbreng van verschillende elementen (verhogingen) van verschillende materialen, met verschillende hardheden en hoogtes. U kunt de zolen op de volgende manier onderhouden;. Schoonmaken met een vochtige doek. (het is normaal dat de leren bovenlaag verkleurt). Gemiddeld genomen gaan de zo...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

5

LINKS TO THIS WEBSITE

fysionova.nl fysionova.nl

Fysionova | Oirschot | Middelbeers | Liempde

http://www.fysionova.nl/links

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

1

OTHER SITES

podotherapievanderschans.com podotherapievanderschans.com

podotherapievanderschans.com

Your browser does not support frames.

podotherapievangelle.com podotherapievangelle.com

HOME - Podotherapie van Gellecom

In Vlijmen en Drunen. Tinie de Munnikstraat 13. Maak direct een telefonische afspraak via: 073-511 1750. Of maak eerst nader kennis via deze website. Waarom kiezen voor Podotherapie van Gellecom? Persoonlijke benadering: u krijgt de aandacht die u verdient. Uitgebreid tijd voor uw afspraak. Alle specialistische zorg onder één dak. Zorg voor kwaliteit: alleen de beste technische hulpmiddelen zijn goed genoeg. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar* dus minder werk voor u.

podotherapievanhuizen.nl podotherapievanhuizen.nl

Podotherapie Van Huizen – Podotherapeut

Diabetes Mellitus en podotherapie. Gemiddeld lopen we per dag 8.000 tot 10.000 stappen op onze voeten, in een mensenleven is dit 185.000 kilometer. Dit is vier keer de wereld rond! Daarom is extra aandacht voor de voeten niet onbelangrijk. Podotherapie wordt uitgeoefend door podotherapeuten. Alle podotherapeuten in Nederland hebben een vier jarige full-time HBO opleiding tot podotherapeut gevolgd aan of de Fontys Hogeschool te Eindhoven of Saxion Hogeschool te Enschede. Podotherapie A. van Huizen. Visie ...

podotherapievaniersel.nl podotherapievaniersel.nl

Podotherapie Moergestel

Maak hier uw Keuze. Hoe verloopt een afspraak? Welke therapieën zijn mogelijk? Vergoedingen & tips. Podotherapie Hein van Iersel. Podotherapie Hein van Iersel. WELKOM OP DE SITE VAN PODOTHERAPIE HEIN VAN IERSEL. Op de site kunt u informatie vinden over waar mijn praktijk te vinden is en hoe u een afspraak kunt maken. Daarnaast wordt in het kort uitgelegd wat de podotherapeut zoal doet en vindt u nog wat handige tips. Hebt u daarnaast nog vragen of onduidelijkheden, kom dan gerust langs!

podotherapievanleeuwen.nl podotherapievanleeuwen.nl

Podotherapie Van Leeuwen in Boxtel en Helvoirt bij klachten aan uw voeten. In Boxtel bij het zwembad en in Helvoirt in het medisch centrum. Therapie o.a. met zolen, orthese, tape.

Tel (0411) 820 204. LOCATIE BOXTEL VERHUIST PER 1 JANUARI 2016 NAAR BAANDERVROUWENLAAN 241 VOOR EEN SAMENWERKING MET FYSIOTHERAPEUTISCH MEDISCH CENTRUM VERZIJDEN. Podotherapie Van Leeuwen in Boxtel en Helvoirt. Van Leeuwen is gevestigd aan de Baandervrouwenlaan in Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden in Boxtel. En in het medisch centrum aan de Valkenierstraat in Helvoirt. En richt zich voornamelijk op patiënten uit de regio Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Helvoirt. S, bij ons terecht.

podotherapievanrijswijk.nl podotherapievanrijswijk.nl

Podotherapie van Rijswijk

Bekijk de Zlippo collectie. 06 14 03 34 18. Volg ons op Facebook. 06 14 03 34 18. Volg ons op Facebook. Wij zijn aangesloten bij. Design and development Job reclame and internet.

podotherapievansummeren.nl podotherapievansummeren.nl

Podotherapie Breda en Best | Podotherapeut Marc van Summeren | Podotherapie2Move behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Ook sportpodotherapie en podotherapie voor kinderen. Maak een afspraak!

Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris). Hielpijn bij kinderen (ziekte van Sever). Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). De beste behandeling voor uw hielpijn. Al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van pijn in en rond de hiel. Podotherapie2Move beschikt over jarenlange ervaring en gedegen kennis op het gebied van sportblessures. Doorgezakte voeten, hielklachten en struikelen zijn veel gehoorde klachten bij kinderen. STANDSAFWIJKINGEN VAN DE VOETEN/ENKELS. Shockwav...

podotherapievdnat.nl podotherapievdnat.nl

Podotherapie van der Nat

06) 139 52 458. Slippers met persoonlijk voetbed. Snel en gemakkelijk online. Bekijk hier de mogelijkheden. Bekijk hier de antwoorden. Podotherapie Dordrecht: voor voetgerelateerde manuele therapie. Podoloog Dordrecht: niet hetzelfde als een podotherapeut. Zoekt u een podoloog of een podotherapeut in Dordrecht? Website door Maikel van der Nat.

podotherapieverhoeven.nl podotherapieverhoeven.nl

Welkom op de website van Podotherapie Verhoeven

Optimale zorg door deskundigheid en aandacht. Welkom op de website van Podotherapie Verhoeven. Podotherapie Verhoeven is gevestigd aan de Noordkade 2 H, de hoofdlokatie. Daarnaast zijn er 2 nevenvestigingen binnen het gezondheidscentrum Weert en het Gezondheidshuys. Telefoonnummer: 0495 - 537 868. Podotherapeuten werkzaam bij Podomedics partners. Zijn allen aangesloten bij bovenstaande organisaties.

podotherapieverjans.nl podotherapieverjans.nl

uw voetspecialist - Wat is podotherapie?

De titel "podotherapeut" is een beschermde titel en geregistreerd bij de wet BIG. De opleiding tot podotherapeut is een 4-jarige fulltime HBO-opleiding. Die kan worden gevolgd bij Fontys Hogeschool te Eindhoven of Saxion Hogeschool te Enschede. De podotherapeut behoort tot een van de 12 paramedische beroepen. Podotherapie Verjans staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Zie hiervoor www.kwaliteitsregisterparamedici.nl. De oplossing voor uw voet-, knie-, heup- en rugklachten!

podotherapievlaardingen.nl podotherapievlaardingen.nl

www.podotherapievlaardingen.nl

Welkom bij podotherapie Van Zanten. Heeft u pijnlijke voeten, benen, knieën of rug tijdens of na het werk. Belemmeren deze klachten u bij het uitoefenen van uw hobby of sport? Maak dan een afspraak bij mij. Als podotherapeut ben ik, als para-medicus, gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten, wanneer ze veroorzaakt worden door een verkeerde voetstand of een afwijkend looppatroon. Bovenaan in de menubalk kunt u alle informatie vinden van mijn praktijk.