podotherapievansummeren.nl podotherapievansummeren.nl

podotherapievansummeren.nl

Podotherapie Breda en Best | Podotherapeut Marc van Summeren | Podotherapie2Move behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Ook sportpodotherapie en podotherapie voor kinderen. Maak een afspraak!

Podotherapeut Marc van Summeren behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Maak vandaag nog een afspraak in Breda of Best!

http://www.podotherapievansummeren.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIEVANSUMMEREN.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.3 out of 5 with 12 reviews
5 star
8
4 star
2
3 star
1
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of podotherapievansummeren.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

2.7 seconds

FAVICON PREVIEW

  • podotherapievansummeren.nl

    16x16

CONTACTS AT PODOTHERAPIEVANSUMMEREN.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Podotherapie Breda en Best | Podotherapeut Marc van Summeren | Podotherapie2Move behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Ook sportpodotherapie en podotherapie voor kinderen. Maak een afspraak! | podotherapievansummeren.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Podotherapeut Marc van Summeren behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Maak vandaag nog een afspraak in Breda of Best!
<META>
KEYWORDS
1 werkwijze
2 aandoeningen
3 achillespeesklachten
4 shin splints scheenbeenirritatie
5 voorvoetklachten
6 knieklachten
7 rugklachten
8 standsafwijking voeten/enkels
9 knieschijf klachten patella
10 teenproblemen
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
werkwijze,aandoeningen,achillespeesklachten,shin splints scheenbeenirritatie,voorvoetklachten,knieklachten,rugklachten,standsafwijking voeten/enkels,knieschijf klachten patella,teenproblemen,therapieën,steunzolen inlegzolen/zooltjes,shockwave therapie
SERVER
nginx
POWERED BY
PHP/5.6.33
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Podotherapie Breda en Best | Podotherapeut Marc van Summeren | Podotherapie2Move behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Ook sportpodotherapie en podotherapie voor kinderen. Maak een afspraak! | podotherapievansummeren.nl Reviews

https://podotherapievansummeren.nl

Podotherapeut Marc van Summeren behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Maak vandaag nog een afspraak in Breda of Best!

INTERNAL PAGES

podotherapievansummeren.nl podotherapievansummeren.nl
1

Knieklachten? Kom langs bij Podotherapie Breda!

https://podotherapievansummeren.nl/aandoeningen/knieklachten

Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris). Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). Wanneer de knie gebogen wordt, ontspannen een aantal structuren in het kniegewricht, zodat de stijve knie veel soepeler wordt en bewegingen toelaat. Zo is het in buigstand mogelijk zijdelingse bewegingen en draaibewegingen te maken zonder dat de knie protesteert. De meeste knieklachten ontstaan tijdens het sporten. Soms is een schop tegen de knie of een ongeluk de oorzaak van knieletsel, m...

2

Voorvoetklachten verhelpen? | Podotherapie Breda

https://podotherapievansummeren.nl/aandoeningen/voetklachten

Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris). Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). Een pijnlijke voorvoet kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van een zenuwbeklemming / irritatie, vaak tussen het derde en vierde middenvoetsbeentje. Dit geeft een hevige, stekende pijn in de voorvoet en tenen. Ook dove/tintelende tenen is hierbij een van de symptomen. Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris).

3

Standsafwijking aan voet of enkel? | Podotherapie Breda

https://podotherapievansummeren.nl/aandoeningen/standsafwijkingen-van-de-voetenenkels

Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris). Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). Hierbij moet gedacht worden aan doorgezakte voeten, platvoeten, holvoeten of aangeboren afwijkingen ieder met hun eigen problematiek. Een verkeerde stand van de voet kan klachten veroorzaken in bijvoorbeeld de pezen en spieren rondom de enkel. Ook kunnen vermoeidheidsklachten ontstaan in voeten of benen. Heeft u last van een standsafwijking van de voeten en/of enkels? Tel: 076 - 542 27 30.

4

Medical Taping Concept - Podotherapie Breda | Podotherapeut

https://podotherapievansummeren.nl/therapieen/medical-taping-concept

Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris). Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). Effecten Medical Taping Concept:. 8211; directe afname van pijn;. 8211; verbetering van de spierfunctie;. 8211; ondersteuning van de gewrichtsfunctie;. 8211; verbetering van de bloedcirculatie en lymfe-afvoer;. 8211; minder angst om te bewegen;. 8211; een sneller herstel. Podotherapie Breda en Best Podotherapeut Marc van Summeren. Jacob van Wassenaerstraat 68. Tel: 076 - 542 27 30.

5

Rugklachten: Kyfose, Lordose & meer | Podotherapie Breda

https://podotherapievansummeren.nl/aandoeningen/rugklachten

Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris). Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). De wervelkolom bestaat uit 24 wervels. De wervelkolom heeft een S-vorm. De normale en natuurlijke krommingen in de rug zorgen ervoor dat het gewicht van het boven lichaam door de wervels gedragen kan worden en schokken kunnen worden opgevangen. Als de scoliose gepaard gaat met een kyfose, ontstaat er een bochel. Een beenlengteverschil kan een mogelijke oorzaak zijn voor het ontstaan van een sc...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 15 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

20

LINKS TO THIS WEBSITE

medischcentrumdonk.nl medischcentrumdonk.nl

Podotherapie Breda | Podotherapeut | Medisch Centrum Donk

http://www.medischcentrumdonk.nl/praktijk/podotherapie-breda

Tandarts & Mondhygiëniste. Logopedie & Dyslexie. Essendonk 7a, Breda. Tandarts & Mondhygiëniste. Logopedie & Dyslexie. Podotherapie op maat, dat is meer dan voeten alleen met Podotherapie2Move. Marc van Summeren is podotherapeut in Breda. Van Summeren is de specialist op het gebied van digitale (sport) zolenvervaardiging voor kinderen, volwassenen en sporters (onder andere voetbal, hardlopen, turnen, wandelen, etcetera). Marc van Summeren werkt nauw samen met fysio- en manueel therapeut. Tel: 076 542 2730.

breda-fysiotherapie.nl breda-fysiotherapie.nl

Breda Fysiotherapie » Links

http://www.breda-fysiotherapie.nl/links

Deze website maakt gebruik van Adobe Flash Player. U kunt hier de laatste versie downloaden: http:/ www.adobe.com/go/getflashplayer. Zorgverzekering.net is een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites met honderden bezoekers per dag, waar consumenten de verschillende zorgverzekeringen met elkaar kunnen vergelijken. Consumenten informeren zich op Zorgverzekering.net over alles omtrent zorg en zorgverzekeringen. Wet Cliëntenrechten Zorg.

bleiker.praktijkinfo.nl bleiker.praktijkinfo.nl

Andere zorgverleners in Best - J.H.A. Bleiker, huisarts - huisarts - BEST

https://bleiker.praktijkinfo.nl/pagina/31/andere-zorgverleners-in-best

Avond-, nacht- en weekenddienst. Andere zorgverleners in Best. Andere zorgverleners in Best. Jacob van Wassenaerstraat 68. Praktijk voor oefentherapie Cesar. J van Ruysdaelstraat 1. Jacob van Wassenaerstraat 68. Deel deze pagina met anderen. 2016 J.H.A. Bleiker, huisarts.

besteschoenenwinkels.nl besteschoenenwinkels.nl

Schoenenwinkels Breda - Vind de beste schoenenwinkels in Breda.

http://www.besteschoenenwinkels.nl/breda/schoenenwinkels_in_breda.html

Alphen aan den Rijn. Zoek schoenenwinkels per provincie:. Op zoek naar een schoenenwinkel in Breda? Begin hier uw reis. We hebben alle schoenenwinkels uit Breda voor u verzameld en op deze pagina geplaatst. Hier vindt u de mooiste schoenen. Breda - TSJARI bruidsschoenen,gelegenheidsschoenen en avondschoenen. Al sinds 1997 toonaangevend in merken en collecties. De collecties van alle gerenommeerde ontwerpers van trouwschoenen en avondschoenen voo. Marc van Summeren Podotherapeut. Clarks Shoes Benelux BV.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

4

OTHER SITES

podotherapievangelle.com podotherapievangelle.com

HOME - Podotherapie van Gellecom

In Vlijmen en Drunen. Tinie de Munnikstraat 13. Maak direct een telefonische afspraak via: 073-511 1750. Of maak eerst nader kennis via deze website. Waarom kiezen voor Podotherapie van Gellecom? Persoonlijke benadering: u krijgt de aandacht die u verdient. Uitgebreid tijd voor uw afspraak. Alle specialistische zorg onder één dak. Zorg voor kwaliteit: alleen de beste technische hulpmiddelen zijn goed genoeg. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar* dus minder werk voor u.

podotherapievanhuizen.nl podotherapievanhuizen.nl

Podotherapie Van Huizen – Podotherapeut

Diabetes Mellitus en podotherapie. Gemiddeld lopen we per dag 8.000 tot 10.000 stappen op onze voeten, in een mensenleven is dit 185.000 kilometer. Dit is vier keer de wereld rond! Daarom is extra aandacht voor de voeten niet onbelangrijk. Podotherapie wordt uitgeoefend door podotherapeuten. Alle podotherapeuten in Nederland hebben een vier jarige full-time HBO opleiding tot podotherapeut gevolgd aan of de Fontys Hogeschool te Eindhoven of Saxion Hogeschool te Enschede. Podotherapie A. van Huizen. Visie ...

podotherapievaniersel.nl podotherapievaniersel.nl

Podotherapie Moergestel

Maak hier uw Keuze. Hoe verloopt een afspraak? Welke therapieën zijn mogelijk? Vergoedingen & tips. Podotherapie Hein van Iersel. Podotherapie Hein van Iersel. WELKOM OP DE SITE VAN PODOTHERAPIE HEIN VAN IERSEL. Op de site kunt u informatie vinden over waar mijn praktijk te vinden is en hoe u een afspraak kunt maken. Daarnaast wordt in het kort uitgelegd wat de podotherapeut zoal doet en vindt u nog wat handige tips. Hebt u daarnaast nog vragen of onduidelijkheden, kom dan gerust langs!

podotherapievanleeuwen.nl podotherapievanleeuwen.nl

Podotherapie Van Leeuwen in Boxtel en Helvoirt bij klachten aan uw voeten. In Boxtel bij het zwembad en in Helvoirt in het medisch centrum. Therapie o.a. met zolen, orthese, tape.

Tel (0411) 820 204. LOCATIE BOXTEL VERHUIST PER 1 JANUARI 2016 NAAR BAANDERVROUWENLAAN 241 VOOR EEN SAMENWERKING MET FYSIOTHERAPEUTISCH MEDISCH CENTRUM VERZIJDEN. Podotherapie Van Leeuwen in Boxtel en Helvoirt. Van Leeuwen is gevestigd aan de Baandervrouwenlaan in Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden in Boxtel. En in het medisch centrum aan de Valkenierstraat in Helvoirt. En richt zich voornamelijk op patiënten uit de regio Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Helvoirt. S, bij ons terecht.

podotherapievanrijswijk.nl podotherapievanrijswijk.nl

Podotherapie van Rijswijk

Bekijk de Zlippo collectie. 06 14 03 34 18. Volg ons op Facebook. 06 14 03 34 18. Volg ons op Facebook. Wij zijn aangesloten bij. Design and development Job reclame and internet.

podotherapievansummeren.nl podotherapievansummeren.nl

Podotherapie Breda en Best | Podotherapeut Marc van Summeren | Podotherapie2Move behandelt mensen met voet-, knie- en rugklachten. Ook sportpodotherapie en podotherapie voor kinderen. Maak een afspraak!

Hielspoor behandeling (fasciïtis plantaris). Hielpijn bij kinderen (ziekte van Sever). Pijnklachten buitenzijde bovenbeen/knie (lopersknie/runner’s knee). De beste behandeling voor uw hielpijn. Al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van pijn in en rond de hiel. Podotherapie2Move beschikt over jarenlange ervaring en gedegen kennis op het gebied van sportblessures. Doorgezakte voeten, hielklachten en struikelen zijn veel gehoorde klachten bij kinderen. STANDSAFWIJKINGEN VAN DE VOETEN/ENKELS. Shockwav...

podotherapievdnat.nl podotherapievdnat.nl

Podotherapie van der Nat

06) 139 52 458. Slippers met persoonlijk voetbed. Snel en gemakkelijk online. Bekijk hier de mogelijkheden. Bekijk hier de antwoorden. Podotherapie Dordrecht: voor voetgerelateerde manuele therapie. Podoloog Dordrecht: niet hetzelfde als een podotherapeut. Zoekt u een podoloog of een podotherapeut in Dordrecht? Website door Maikel van der Nat.

podotherapieverhoeven.nl podotherapieverhoeven.nl

Welkom op de website van Podotherapie Verhoeven

Optimale zorg door deskundigheid en aandacht. Welkom op de website van Podotherapie Verhoeven. Podotherapie Verhoeven is gevestigd aan de Noordkade 2 H, de hoofdlokatie. Daarnaast zijn er 2 nevenvestigingen binnen het gezondheidscentrum Weert en het Gezondheidshuys. Telefoonnummer: 0495 - 537 868. Podotherapeuten werkzaam bij Podomedics partners. Zijn allen aangesloten bij bovenstaande organisaties.

podotherapieverjans.nl podotherapieverjans.nl

uw voetspecialist - Wat is podotherapie?

De titel "podotherapeut" is een beschermde titel en geregistreerd bij de wet BIG. De opleiding tot podotherapeut is een 4-jarige fulltime HBO-opleiding. Die kan worden gevolgd bij Fontys Hogeschool te Eindhoven of Saxion Hogeschool te Enschede. De podotherapeut behoort tot een van de 12 paramedische beroepen. Podotherapie Verjans staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Zie hiervoor www.kwaliteitsregisterparamedici.nl. De oplossing voor uw voet-, knie-, heup- en rugklachten!

podotherapievlaardingen.nl podotherapievlaardingen.nl

www.podotherapievlaardingen.nl

Welkom bij podotherapie Van Zanten. Heeft u pijnlijke voeten, benen, knieën of rug tijdens of na het werk. Belemmeren deze klachten u bij het uitoefenen van uw hobby of sport? Maak dan een afspraak bij mij. Als podotherapeut ben ik, als para-medicus, gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten, wanneer ze veroorzaakt worden door een verkeerde voetstand of een afwijkend looppatroon. Bovenaan in de menubalk kunt u alle informatie vinden van mijn praktijk.

podotherapievoskuil.nl podotherapievoskuil.nl

Podotherapie Voskuil | Professionele podotherapie in Goor, Hengelo en Oldenzaal, úw podotherapeut in Twente.

Wij lopen met u mee! Welkom bij Podotherapie Voskuil. Binnen Podotherapie Voskuil staat de patiënt centraal en wordt op een vakkundige en persoonlijke manier uw voetklacht beoordeeld en behandeld. Nieuwsgierig wat Podotherapie Voskuil voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Wij helpen u graag verder onder het motto. 8216;bij voetklachten lopen wij graag met u mee! Graag tot ziens,. Terug naar het menu. Hengelo Noord / Hasseler Es. Website maken: Webton.nl.