sociaalfonds201.be sociaalfonds201.be

sociaalfonds201.be

Sociaal Fonds

Sociaal Fonds

http://www.sociaalfonds201.be/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR SOCIAALFONDS201.BE

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.3 out of 5 with 15 reviews
5 star
9
4 star
3
3 star
2
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of sociaalfonds201.be

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

3.9 seconds

FAVICON PREVIEW

  • sociaalfonds201.be

    16x16

CONTACTS AT SOCIAALFONDS201.BE

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Sociaal Fonds | sociaalfonds201.be Reviews
<META>
DESCRIPTION
Sociaal Fonds
<META>
KEYWORDS
1 premies
2 werknemer
3 werkgever
4 over
5 in de
6 kijker
7 ontvang premie kinderopvang
8 lees verder
9 vorming
10 werkzoekende
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
premies,werknemer,werkgever,over,in de,kijker,ontvang premie kinderopvang,lees verder,vorming,werkzoekende,leraars,beter communiceren,veelgestelde vragen,kinderopvang,premies voor werknemer,tijdskrediet,buitenschoolse opvang,ziek kind,over ons
SERVER
Microsoft-IIS/8.0
POWERED BY
ASP.NET
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Sociaal Fonds | sociaalfonds201.be Reviews

https://sociaalfonds201.be

Sociaal Fonds

INTERNAL PAGES

sociaalfonds201.be sociaalfonds201.be
1

Sociaal Fonds - premies-werknemer

https://www.sociaalfonds201.be/nl/premies-werknemer/kinderopvang

Sociaal Fonds n 201. Bull;Alleen voor kinderen tot drie jaar. Bull;Minimaal één trimester met minimum 65u/ opvang in het (kalender)jaar waarop de aanvraag betrekking heeft. Bull;Opvang in erkende kinderkribbe, peutertuin of onthaalmoeder. Bull;De opvang vond plaats of begon in het voorgaande jaar. Buitenschoolse en flexibele opvang. Bull;Geldt alleen voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Bull;Opvang in erkende kinderkribbe, peutertuin of onthaalmoeder. Circulaire met de voorwaarden.

2

Sociaal Fonds - premies-werknemer

https://www.sociaalfonds201.be/nl/premies-werknemer/ziek-kind

Sociaal Fonds n 201. Eén van onze kinderen is ziek, en nu? Allebei aan het werk? Helaas kun je dan niet rekenen op de kribbe, de school of een dagje vrijaf en tot overmaat van ramp wonen opa en oma te veraf en zijn de buren net op vakantie. Gelukkig is er nu een netwerk voor thuisopvang van zieke kinderen van werknemers in de zelfstandige kleinhandel in bijna alle regios van het land. Circulaire met de voorwaarden.

3

Sociaal Fonds - vorming

https://www.sociaalfonds201.be/nl/vorming

Sociaal Fonds n 201. Sterker worden met onze opleidingen. Meer verkoop en meer rendement. Beter worden in je job. Meer kans op een baan. Een opleiding maakt je sterker. Wie je ook bent, wat je ook doet. Sociaal Fonds biedt verschillende interessante opleidingen aan via Comeos, UCM en UNIZO met hun erkende vormingsspecialisten. Ontwikkel een betere band met de klant. Voorkom diefstal en leer omgaan met winkeldieven. 100 % tevreden klanten. Begrijp de klant en los efficiënt zijn klachten op.

4

Sociaal Fonds - premies

https://www.sociaalfonds201.be/nl/premies

Sociaal Fonds n 201. Zowel voor kinderopvang tijdens de schooluren (0-3j) als buitenschoolse opvang (2,5-12j) maakt Sociaal Fonds N° 201 het kostenplaatje een flink stuk kleiner. Zo betalen we voor de opvang van uw kind tussen 0 en 12 jaar € 130 per kwartaal of maximaal 520 euro per (kalender)jaar. (in verhouding tot het aantal trimesters van minimum 65u opvang in het betrokken jaar). Geldt alleen voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Minimaal één trimester met minimum 65u/ opvang in het (...Werkgevers in d...

5

Sociaal Fonds - over-ons

https://www.sociaalfonds201.be/nl/over-ons

Sociaal Fonds n 201. Wat is Sociaal Fonds N° 201? Sociaal Fonds N° 201 is opgericht binnen het paritair comité 201 uit de zelfstandige kleinhandel. Het bestaat uit een secretariaat en een raad van bestuur met een vertegenwoordiging van de werkgevers- en de werknemersorganisaties. Wat doet Sociaal Fonds N° 201? Wie kan er terecht bij Sociaal Fonds N° 201? Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen met Stefan Van Grunderbeeck. Op het nummer 02 212 26 32. Of e-mail: info@sociaalfonds201.be.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 10 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

15

LINKS TO THIS WEBSITE

pmocvba.be pmocvba.be

Partners - PMO - Personeels- en Management opleidingen voor retail

http://www.pmocvba.be/partners

Opleidingsuren realiseerde PMO in 2016.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 17 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

18

OTHER SITES

sociaalemotioneel.slo.nl sociaalemotioneel.slo.nl

Home - Sociaal-emotionele ontwikkeling

Sociale angst / sociaal isolement. OBS van der Heyden. Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. HET BEVORDEREN VAN . ALS HET NIET VANZELF GAAT . De sociaal-emotionele ontwikkeling van. Kinderen kan aan de hand van onderstaande thema's. Elk thema biedt achtergrondinformatie, ontwikkel-schetsen en lessuggesties. Vindt u hier per problematiek mogelijke oorzaken, tips voor een goede aanpak en (indien nodig) aanwijzingen om een probleem te signaleren.

sociaalemotioneleontwikkeling.net sociaalemotioneleontwikkeling.net

Sociaal Emotionele Ontwikkeling - Verbeter je zelfvertrouwen!

De Sociaal Emotionele Ontwikkeling in je jeugdjaren is van cruciaal belang met betrekking tot zelfverzekerdheid, sociale omgangsvormen en een positief zelfbeeld. Voel jij je soms ongemakkelijk bij andere mensen? Ben je niet altijd gelukkig met jezelf? Voel jij je soms onzeker over jezelf? Weet jij soms niet hoe je moet reageren op bepaalde situaties met anderen? Als je een van bovenstaande vragen met JA. Lees deze pagina daarom aandachtig door! Deze levensfase stelt je voor de moeilijkste dilemma’s.

sociaalengroen.nl sociaalengroen.nl

Sociaal en Groen

Welkom bij Sociaal en Groen,. De website van de samenwerkende lokale afdelingen GroenLinks en PvdA Utrechtse Heuvelrug. We hebben één programma, één fractie en één gezamenlijke ambitie: onze leefomgeving socialer en groener maken. Sociaal en Groen nummer 5. In dit nummer uitgebreid aandacht voor de Kadernota 2016-2019 waarin voor GroenLinks/PvdA een sociale grens overschreden is nu er niet in staat we het minimabeleid willen verruimen naar . Geplaatst 15 jul. 2015 03:04. Door Info Sociaal en Groen. Op wo...

sociaaleten.com sociaaleten.com

Sociaaleten.com

sociaalfonds-verhuizingen.be sociaalfonds-verhuizingen.be

Sociaalfonds verhuizingen - Fondssocial demenagements

sociaalfonds201.be sociaalfonds201.be

Sociaal Fonds

Sociaal Fonds n 201. Het Sociaal Fonds N° 201 is er voor de bestaanszekerheid van de bedienden in de zelfstandige kleinhandel. Concreet kun je bij het Sociaal Fonds N° 201 terecht voor het aanvragen van premies. Zo zijn er premies voor werkgevers die werknemers uit de zogenaamde risicogroepen aanwerven, maar er zijn bijvoorbeeld ook premies voor werknemers die gebruik willen maken van kinderopvang. Sterker worden met onze opleidingen. Meer verkoop en meer rendement. Beter worden in je job.

sociaalfondsamersfoort.nl sociaalfondsamersfoort.nl

Stichting Sociaal Fonds Amersfoort - Sociaal Fonds Amersfoort

Stichting Sociaal Fonds Amersfoort. Het Sociaal Fonds Amersfoort is opgericht in 2014 en heeft twee doelstellingen:. Snel financiële hulp bieden aan inwoners van Amersfoort die in een acute financiële noodsituatie zijn geraakt, waardoor ze even niet over voldoende middelen beschikken om hun eerste levensbehoefte te betalen: het Overbruggingsfonds. Incidentele financiële steun geven aan nieuwe initiatieven en projecten in de stad die bijdragen aan armoedepreventie en armoedebestrijding: het Ontwikkelfonds.

sociaalfondsbakkersbedrijf.nl sociaalfondsbakkersbedrijf.nl

SFBB - Homepage

CAO apr14 - mrt15. CAO mrt12 - apr13. CAO aug11 - febr12. CAO aug09 - juli11. Tijdens het afsluiten van de nieuwe CAO in 2012 hebben de NBOV. Een belangrijke wijziging doorgevoerd: de introductie van nieuwe functies en functieomschrijvingen met bijbehorende salarisschalen via het Orba-systeem. LEES VERDER ». Start premie-inning voor Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. LEES VERDER ». Rectificatie avv-besluit artikel 1.4a cao. Gebleken is dat artikel 1.4a:. LEES VERDER ». Op donderdag 8 januari 2015 hebben de we...

sociaalfondsdenbosch.nl sociaalfondsdenbosch.nl

Sociaal Fonds Den Bosch

Sociaal Fonds Den Bosch steunt plannen die de leefbaarheid verbeteren. Bouwen aan een gezellige, schone, veilige stad. Gezellige buurten, waar mensen elkaar kennen en graag wonen. Een schone en veilige omgeving, waar kinderen lekker buiten kunnen spelen. Zo zien we s-Hertogenbosch allemaal het liefst. Het nieuwe Sociaal Fonds Den Bosch heeft er zelfs geld voor over! Oorsprong Sociaal Fonds Den Bosch. Wilt u het Sociaal Fonds steunen?

sociaalfondsmiro.nl sociaalfondsmiro.nl

Algemeen

De stichting is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen. Rotaryclub Zoetermeer-Zegwaart en de Stichting Mensen in de. Ze heeft als doel het verlenen van tijdelijke financiële hulp aan. Mensen in de minima uit Zoetermeer. Door een steeds meer terugtredende overheid dreigt deze groep. Mensen tussen de wal en het schip te komen. Als toetsnorm geldt als leidraad de landelijke norm van de. Men mag niet voor andere soortgelijke voorzieningen in. Het Sociaal Fonds Miro werkt samen met diverse.

sociaalfondsorkesten.nl sociaalfondsorkesten.nl

Home

Deze site geeft informatie over arbeidsomstandigheden (arbo), personeelsbeleid en gehoorzaken binnen de professionele symphonieorkesten. De site is voortgekomen uit het arboconvenant. Voor de orkesten en wordt in stand gehouden door de sociale partners; de veertien grote Nederlandse symfonie-orkesten. Verenigd in de NAPK. En de vakbonden FNV-KIEM. Workshops Loopbaanbezinning voor orkestmusici — Start eind oktober 2012. Eindverslag project Muzikale blessuretijd. Kunt u het verslag en de bijlagen downloaden.