stichtinginzetvoorzorg.nl stichtinginzetvoorzorg.nl

stichtinginzetvoorzorg.nl

Stichting Inzet voor Zorg

Stichting Inzet voor Zorg

http://www.stichtinginzetvoorzorg.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR STICHTINGINZETVOORZORG.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.9 out of 5 with 14 reviews
5 star
6
4 star
4
3 star
2
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of stichtinginzetvoorzorg.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.5 seconds

CONTACTS AT STICHTINGINZETVOORZORG.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Stichting Inzet voor Zorg | stichtinginzetvoorzorg.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Stichting Inzet voor Zorg
<META>
KEYWORDS
1 cliënten
2 onder
3 aannemers
4 zzp ers
5 anbi
6 stichting
7 klachten
8 commissie
9 coupons
10 reviews
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
cliënten,onder,aannemers,zzp ers,anbi,stichting,klachten,commissie
SERVER
Apache/2.2.16 (Debian)
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Stichting Inzet voor Zorg | stichtinginzetvoorzorg.nl Reviews

https://stichtinginzetvoorzorg.nl

Stichting Inzet voor Zorg

INTERNAL PAGES

stichtinginzetvoorzorg.nl stichtinginzetvoorzorg.nl
1

Stichting Inzet voor Zorg

http://www.stichtinginzetvoorzorg.nl/anbi.html

Voor mensen met een. Stichting Inzet voor Zorg heeft de ANBI Status. De afkorting staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Simpelweg gezegd houdt dit in dat we de mogelijkheid hebben gecreëerd om giften en donaties te ontvangen waarmee we innovatie kunnen ontwikkelen en kwaliteit van zorg optimaliseren. Rekeningnummer NL56ABNA0513952500 met als onderwerp 'donatie'.

2

Stichting Inzet voor Zorg

http://www.stichtinginzetvoorzorg.nl/klachtencommissie.html

Voor mensen met een. Stichting inzet voor zorg heeft een onafhankelijk klachten commissie opgericht. Als kleine zorgaanbieder en of zzp-er kun je hierbij aansluiten. Lees meer over de tarieven en de klachtencommissie door bij stap 1 op HIER te klikken. Klachten over Stichting inzet voor zorg kunnen gemaild worden naar info@stichtinginzetvoorzorg.nl. Zie voor meer informatie het klachtenreglement. Zoals vastgelegd in de ISO. Stap 1. Klik HIER. Stap 2. Vul het formulier in. U kunt ook bellen met 06-24849636.

3

Stichting Inzet voor Zorg

http://www.stichtinginzetvoorzorg.nl/onderaannemers.html

Voor mensen met een. Stichting Inzet voor Zorg werkt nauw samen met diverse (kleine) zorgaanbieders en ZZP'ers om kwalitatieve goede zorg te leveren. Deze samenwerking houdt ook in dat Stichting inzet voor zorg hoofdaannemer voor de WMO en de jeugdzorg is in West Brabant West, West Brabant Oost, Breda en Limburg. Neem contact op met Stichting Inzet voor Zorg via de mail onderaanneming@stichtinginzetvoorzorg.nl. Onderstaande kleine zorgaanbieders en zzp-ers hebben reeds een overeenkomst als onderaannemer.

4

Stichting Inzet voor Zorg

http://www.stichtinginzetvoorzorg.nl/clienten.html

We zijn allemaal gelijk. Met een beetje verschil. Stichting Inzet voor Zorg. Stichting Inzet voor Zorg is gespecialiseerd in cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis en/of prikkelverwerking stoornis. Er wordt rekening gehouden met de wensen en ideeën van de cliënt rondom de zorg want we zijn allemaal gelijk met een beetje verschil. En dat beetje verschil maakt dat de cliënt degene is die weet wat er voor zorg nodig is. Stichting Inzet voor Zorg gaat samenwerking aan gebaseerd op de volgende visie;.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

4

LINKS TO THIS WEBSITE

bureaucic.nl bureaucic.nl

BureauCiC - Specialist (Hoog)begaafdheid | links

http://bureaucic.nl/links-2

BureauCiC – Specialist (Hoog)begaafdheid. Instituut voor praktijkonderwijs hoogbegaafden. Landelijk Informatie Centrum hoogbegaafdheid. Belangenvereniging voor hoogbegaafde kinderen. Oudervereniging van en voor ouders van hoogbegaafde kinderen. Vereniging ter ondersteuning van hoogbegaafde christenen in kerk, school en samenleving. Barbara van der Waarde, orthopedagoge en hoogbegaafdheidsspecialist. Meerdaagse kampen voor hoogbegaafde kinderen. Talentbegeleiding van high potential drop-outs, Utrecht.

famkemeerhoff.nl famkemeerhoff.nl

Famke Meerhoff » Voor wie

http://www.famkemeerhoff.nl/voor-wie

Prentenboek ‘Jij bent jij’. Kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende zorgindicaties, zoals:. Autisme Spectrum Stoornis (Autisme, PDD-NOS, Syndroom van Asperger);. LVB (Licht Verstandelijke Beperking);. NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel);. Wij staan ook open voor hulpvragen van ouders die zelf bijvoorbeeld (langdurig) ziek zijn en in hun netwerk niet de mogelijkheid hebben om hun kind(eren) op een prettige plek tijdelijk te laten verblijven. 5161 NT Sprang- Capelle.

famkemeerhoff.nl famkemeerhoff.nl

Famke Meerhoff » Prentenboek ‘Jij bent jij’

http://www.famkemeerhoff.nl/prentenboek-jij-bent-jij

Prentenboek ‘Jij bent jij’. Prentenboek ‘Jij bent jij’. Het boek is bestelbaar via uw boekhandel en via bol.com. Je kunt het boek ook hier bestellen. Stuur ons dan een mail. Met je naam, adres en telefoonnummer. 5161 NT Sprang- Capelle.

famkemeerhoff.nl famkemeerhoff.nl

Famke Meerhoff » Nieuws

http://www.famkemeerhoff.nl/nieuws

Prentenboek ‘Jij bent jij’. Brabants Dagblad van 24 juli 2013. Prachtig artikel over de zorg die wij bieden. Klik op de link hieronder om het artikel te lezen. Hart voor zorg label. Op 4 juni 2013 hebben wij een hart voor zorg label. Gekregen van www.beterbijdeboer.nl! OPENDAG zaterdag 29 juni 2013. Kom kijken en proef de sfeer! 5161 NT Sprang- Capelle.

famkemeerhoff.nl famkemeerhoff.nl

Famke Meerhoff » Kosten

http://www.famkemeerhoff.nl/kosten

Prentenboek ‘Jij bent jij’. De kosten zijn afhankelijk van de hulpvraag. Het is zowel mogelijk de zorg te financieren vanuit het Persoonsgebonden budget (PGB), als vanuit particuliere financiering. 5161 NT Sprang- Capelle.

famkemeerhoff.nl famkemeerhoff.nl

Famke Meerhoff » Klachtenportaal

http://www.famkemeerhoff.nl/klachtenportaal

Prentenboek ‘Jij bent jij’. Hanteert een klachten en geschillenregeling. Klachten zijn niet prettig en het is mooi als je dat met elkaar kunt oplossen. Wanneer blijkt dat het samen niet op te lossen is is er de mogelijkheid voor het indienen van een klacht bij een externe klachtencommissie. Met een klachten en geschillenregeling achter de hand weet je dat je er wel met elkaar uit kunt komen. Een klacht kan telefonisch, schriftelijk of per mail worden gemeld bij Famke Meerhoff kleinschalige groene zorg.

famkemeerhoff.nl famkemeerhoff.nl

Famke Meerhoff » Dagopvang

http://www.famkemeerhoff.nl/dagbesteding

Prentenboek ‘Jij bent jij’. Samen doen we klussen in. Het huis, drinken we een kopje koffie/thee of limonade, eten we een boterham in de pauzes en zorgen we samen voor een prettige sfeer op deze prachtige locatie. Samen bekijken we wat je graag doet, waar je goed in bent of waar je juist (nog) niet zo goed in bent. Als jij graag iets wilt leren, helpen we jou daarbij! Het werken in de tuin is handmatig, waardoor een sfeer van aandacht en zorg ontstaat. Taken en klussen kunnen zijn:.

art-co.nl art-co.nl

Home

http://art-co.nl/home

Coaching van kinderen en jongeren. Art-co, atelier voor persoonlijke en creatieve ontwikkeling. Ik ben Rianne van Duivenbode, Kunstzinnig Dynamisch Coach. Ik werk met veel plezier in mijn atelier Art-Co in Oud-Vossemeer. Ik werk zowel met kinderen, jongeren als met volwassenen. Ik begeleid mensen d.m.v. creatief werken om nieuwe mogelijkheden te durven ontdekken en stappen te zetten voor een bewuster leven in balans. Lees meer over mij als beeldcoach. Wat ik voor je kan doen met de camera.

famkemeerhoff.nl famkemeerhoff.nl

Famke Meerhoff » Fotoalbum

http://www.famkemeerhoff.nl/fotoalbum

Prentenboek ‘Jij bent jij’. 5161 NT Sprang- Capelle.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 11 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

20

OTHER SITES

stichtinginterhelp.nl stichtinginterhelp.nl

Stichting InterHelp

Boys school Chak 239. Drugs Addict Rehabilitation Centre. Wilhelminaschool Woerden raises money for Pakistan. January 5, 2014. Filed under: Low budget school. Last year all classes of the Wilhelmina school in Woerden, the Netherlands did a great job to raise money for school children in Pakistan. The children in Pakistan were sitting on the floor and had almost no books, notebooks, pens and pencils. With the money collected by the children of the …. Wilhelminaschool Woerden raises money for Pakistan.

stichtingintermezzo.nl stichtingintermezzo.nl

home

Intermezzo is in 1984 opgericht als galerie/winkel voor hedendaagse vormgeving. Stichting Intermezzo is sindsdien initiator en inspirator van uiteenlopende projecten. Wereldwijven Handwerklab” is daar één van. Vanwege de uiteindelijke omvang van dit initiatief heeft de galerieruimte in 2010 plaats gemaakt voor het atelier Wereldwijven. Nog steeds initieert de stichting nieuwe projecten. De Modeshow/-wedstrijd WIJ200 i.s.m. de Gemeente Dordrecht is daar een goed voorbeeld van. Shop till 4 o'clock. Het mon...

stichtinginti.com stichtinginti.com

stichting-inti

stichtingintro.nl stichtingintro.nl

stichtingintro.nl

Inquire about this domain.

stichtinginzet.org stichtinginzet.org

Stichting iNZet

stichtinginzetvoorzorg.nl stichtinginzetvoorzorg.nl

Stichting Inzet voor Zorg

Stichting Inzet voor Zorg is TROTS. Toekomst gericht, Reëel, Open, Toegankelijk, Samen.

stichtingion.nl stichtingion.nl

Stichting ION :: Home

De versnellende kracht achter ICT in het VO. Word Partner van Stichting ION. ION DeBattle Club Air Amsterdam. ION DeBattle op Dé Onderwijsdagen. ION DeBattle op de IPON. ION DeBattle op het VO-content Jubileumevent. Stichting Innovatief Onderwijs Nederland ontzorgt scholen op ICT. Neem direct contact met Stichting ION op. Om je ICT-vraagstukken te bespreken. Neem direct contact op. Is jouw school 'digi-ready'? Test het met de ION QuickScan! Ga naar de ION QuickScan. Hoe di-gi wijs ben jij? 13 oktober and...

stichtingiproper.biz stichtingiproper.biz

stichtingiproper.biz

stichtingiproper.org stichtingiproper.org

stichtingiproper.org

stichtingiqplus.info stichtingiqplus.info

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland.

Alles voor ondernemend Nederland. Een andere domeinnaam registreren bij Hostnet? Hostnet is met 800.000 registraties de domeinspecialist van Nederland.

stichtingiqplus.org stichtingiqplus.org

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland.

Alles voor ondernemend Nederland. Een andere domeinnaam registreren bij Hostnet? Hostnet is met 800.000 registraties de domeinspecialist van Nederland.