tdzirovskivrh.si tdzirovskivrh.si

tdzirovskivrh.si

Stran turističnega društva Žirovski Vrh

Spletna stran TD Žirovski Vrh

http://www.tdzirovskivrh.si/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR TDZIROVSKIVRH.SI

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.1 out of 5 with 9 reviews
5 star
6
4 star
0
3 star
2
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of tdzirovskivrh.si

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

5.3 seconds

CONTACTS AT TDZIROVSKIVRH.SI

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Stran turističnega društva Žirovski Vrh | tdzirovskivrh.si Reviews
<META>
DESCRIPTION
Spletna stran TD Žirovski Vrh
<META>
KEYWORDS
1 imitacija Analize
2 animacija na prireditvah
3 td žirovski vrh
4 praznik žetve na žirovskem vrhu
5 4. salamiada in tržni dan
6 lepo je res na deželi
7 pohod skozi zalo
8 ivan tavčar
9 prireditev
10 folklorna skupina Zala
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
domov,vstopna stran,predstavitev društva,predstavitev,prireditve,naše prireditve,kje nas najdete,kje smo,aktualno,najbolj vroče,kontakt,joomla gallery,by joomlashine com,turisticno,začetna stran,prispeval lucija,turistična zveza slovenije,pot do medvedke
SERVER
Apache
POWERED BY
PHP/5.5.27
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Stran turističnega društva Žirovski Vrh | tdzirovskivrh.si Reviews

https://tdzirovskivrh.si

Spletna stran TD Žirovski Vrh

INTERNAL PAGES

tdzirovskivrh.si tdzirovskivrh.si
1

Arhiv novic

http://www.tdzirovskivrh.si/arhiv-novic

Turistično društvo Žirovski vrh, Pravice so pridržane 2015 tdzirovskivrh.si.

2

Predstavitev Žirovskega vrha

http://www.tdzirovskivrh.si/predstavitev-kraja

Predstavitev kraja Prvi pisni vir o Poljanski dolini je listina iz leta 973, ko je kralj Oton II. Freisinškemu škofu Abrahamu daroval obsežno ozemlje Škofje Loke, Selške in Poljanske doline. Obsežna kolonizacija po letu 1160, ko naj bi bilo v Selški in Poljanski dolini skupaj 153 slovenskih in 16 koroških domačij. Turistično društvo Žirovski vrh, Pravice so pridržane 2015 tdzirovskivrh.si.

3

TD Žirovski vrh

http://www.tdzirovskivrh.si/index.php

Div uk-panel', row:true}" data-uk-grid-margin data-uk-scrollspy="{cls:'uk-animation-fade uk-invisible', target:' div .uk-panel', delay:300}". Največji dogodek, ki ga pripravljamo, je dvodnevni Praznik žetve, katerega rdeča nit govori o žetvi, mlačvi, čiščenju žita in drugih opravilih, ki so v preteklosti bili del življenja naših prednikov, danes pa o njih vemo zelo malo. Dramska skupina je aktivna preko celega leta, največji zalogaj pa je vsakoletna celovečerna igra, ki jo napiše domačinka Tončka Oblak&#...

4

Kontakt

http://www.tdzirovskivrh.si/kontakt

Div uk-panel', row:true}" data-uk-grid-margin. Kulturne in zgodovinske znamenitosti. Poiščite nas na socialnem omrežju. Turistično društvo Žirovski vrh, Pravice so pridržane 2015 tdzirovskivrh.si.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

4

LINKS TO THIS WEBSITE

bukovc.si bukovc.si

Kmetija Pr' Bukovcu: Sveže mleko

http://www.bukovc.si/ponudba/sveze-mleko

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. Z mlekom za prodajo v mlekarno se na kmetiji ukvarjamo že od leta 1991. Za proizvodnjo mleka skrbi cca 20 krav. Letna proizvodnja mleka je cca 90.000 litrov. V vse več krajih po Sloveniji rastejo mlekomati, ki omogočajo nakup svežega in. Surovega mleka, zato smo tudi sami z letom 2010 razširili ponudbo z mlekomatom v centru Žirov. Celo ljudje, ki imajo laktozno intoleranco, lahko pogosto brez težav uživajo surovo m...

bukovc.si bukovc.si

Kmetija Pr' Bukovcu: Ponudba

http://www.bukovc.si/ponudba

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. Ker je naša ponudba zelo raznolika, vam želimo predstaviti naše izdelke, ki jih ponujamo strankam kot darilo za novo leto, kakšne druge slovesnosti ali pa kar tako za vsak dan. O vsaki ponudbi si lahko nekaj preberete ali pogledate fotografije. Peka kruha in peciva. Kavčič Lucija s.p. KZG M Sora Žiri. Turistično društvo žirovski vrh.

bukovc.si bukovc.si

2013 maj

http://www.bukovc.si/archives/date/2013/05

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. You are currently browsing the Kmetija Pr' Bukovcu. Blog archives for maj, 2013. Arhiv za maj, 2013. Vabino na razstavo in projekcijo. Vabilo na razstavo in projekcijo. Objavljeno v kategoriji Novice. Kavčič Lucija s.p. KZG M Sora Žiri. Turistično društvo žirovski vrh.

bukovc.si bukovc.si

Kmetija Pr' Bukovcu

http://www.bukovc.si/page/2

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. Newer Entries ». Kmetija Pr’ Bukovcu odslej tudi na internetu! Najprej lepo pozdravljeni na naši spletni strani. Poskušali Vam bomo predstaviti dogajanje na naši kmetiji, zato vas že v naprej lepo vabimo, da si preberetenekaj zanimivosti, ki se ponavadi odvijajo tudi na naši kmetiji. Veselo brskanje Vam želimo! Objavljeno v kategoriji Novice. Newer Entries ». Kavčič Lucija s.p. KZG M Sora Žiri.

bukovc.si bukovc.si

2010 november

http://www.bukovc.si/archives/date/2010/11

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. You are currently browsing the Kmetija Pr' Bukovcu. Blog archives for november, 2010. Arhiv za november, 2010. Najboljše in najbolj zdravo je surovo. O mleku, hranljivi tekočini, ki nastaja v mlečnih žlezah samic sesalcev, ki je pravzaprav najpopolnejša naravna hrana, vemo že skoraj vse. Preberi več ». Objavljeno v kategoriji Mediji. Kavčič Lucija s.p. KZG M Sora Žiri. Turistično društvo žirovski vrh.

bukovc.si bukovc.si

Kmetija Pr' Bukovcu: O kmetiji

http://www.bukovc.si/o-kmetiji

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. Tel: 04 519 14 94. GSM: 041 864 152. Zgodovina Kmetije Pr’ Bukovcu. Kmetija Pr’ Bukovcu leži na slemenu Žirovskega Vrha, dobrih 5 kilometrov iz centra Žirov, pri 850 metrih nadmorske višine. Prva ohranjena letnica kmetije je iz leta 1639. S kmetije je čudovit razgled na Julijske Alpe s Triglavom v sredini in seveda z vsemi vrhovi pred njimi Blegoš, Porezen, Črni vrh…. Z svojo čudovito okolico. Tudi novejša zgodovin...

bukovc.si bukovc.si

Kmetija Pr' Bukovcu: Suho sadje

http://www.bukovc.si/ponudba/suho-sadje

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. Velika ljubezen pri hiši je vedno bilo sadje. S svojimi prečudovitimi sadovi najlepših barv, so vabila in razveseljevala tako otroke kot odrasle, da so zagrizli v njihovo sočno meso, kakor tudi do tistih najzahtevnejših s slabšimi zobmi, ki so oboževali tiste dvakrat kuhane. Zelo veliko sadja se je tudi posušilo za pozimi, saj so bila skoraj vsak dan na jedilniku v taki ali drugačni obliki. 1,0 kg - 14,0.

bukovc.si bukovc.si

Pohod skozi Zalo, salamiada in tržni dan

http://www.bukovc.si/archives/261

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. Pohod skozi Zalo, salamiada in tržni dan. Tokrat vas v našo družbo vabimo, 5. maja 2012! Program dogodka, prestavljenega iz 22. aprila, bo sledeč:. Od 9:00 do 15:00, pohod skozi Zalo,. Od 15:00 dalje, salamiada in tržni dan. V dopoldanskem času se bomo odpravili na pot skozi Zalo, ki je v letu 2011 prejela častni naziv. 8221;Naj pot na Gorenjskem”. 8221;Naj pot v Sloveniji”. Dobimo se na izhodiščni točki:. Tisti, k...

bukovc.si bukovc.si

Novice - Kmetija Pr' Bukovcu

http://www.bukovc.si/archives/category/novice

Peka kruha in peciva. Kmetija Pr' Bukovcu. Vse dobre stvari je vredno deliti s prijatelji. Trenutno brskate po arhivu kategorije Novice. Arhiv za kategorijo ‘Novice’. Vabino na razstavo in projekcijo. Vabilo na razstavo in projekcijo. Objavljeno v kategoriji Novice. Pohod skozi Zalo, salamiada in tržni dan. Tokrat vas v našo družbo vabimo, 5. maja 2012! Program dogodka, prestavljenega iz 22. aprila, bo sledeč:. Od 9:00 do 15:00, pohod skozi Zalo,. Od 15:00 dalje, salamiada in tržni dan. Kmetija Pr’ Bukov...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 17 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

26

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

tdzio.lehuya.pw tdzio.lehuya.pw

lehuya.pw

tdzipper.com tdzipper.com

手自动变速挡杆怎么操作_手自慰怎样最爽_手自慰

任贤齐,腾格尔,熊乃瑾,刘承俊,翁虹,九孔. 迈克 艾普斯,尼娅 朗,詹姆斯 勒斯库,Iman.Benson. Rich,Dye,Royce,Jennings,Jared,Wofford. 黄志忠,马境,吴越,程煜,岳红,杨昆,郑昊,郝柏杰. 夏洛特 里奇,Tom.Stourton,Stella.Gonet. 任贤齐,腾格尔,熊乃瑾,刘承俊,翁虹,九孔. 大卫 杜楚尼,朱丽安 摩尔,西恩 威廉 斯科特. 皮尔斯 布鲁斯南,玛丽亚 贝罗,达斯汀 米利甘,考乐姆 吉斯 雷尼,危情24小时,赎命24小时. 杰西 布拉德福特,埃里卡 克里斯. 长谷川博己,麻生久美子,西田敏行,涩川清彦. 艾里卡 里尔森,亨利 罗林斯. 伊藤淳史,田中丽奈,宫川大辅,水上剑星. 大卫 杜楚尼,朱丽安 摩尔,西恩 威廉 斯科特. 皮尔斯 布鲁斯南,玛丽亚 贝罗,达斯汀 米利甘,考乐姆 吉斯 雷尼,危情24小时,赎命24小时. 凯特 温丝莱特,莎拉 斯努克,利亚姆 海姆斯沃斯,雨果 维文. 张翰,杨洋,茅子俊,陈伟霆,何晟铭,张钧甯,贾青,白冰,韩栋,郑爽. 海顿 潘妮蒂尔,米洛 文堤米利亚,超能英雄. 钟镇涛,周润发,王祖贤,梅艳芳.

tdzippity.deviantart.com tdzippity.deviantart.com

TDZippity (Travis Duda) - DeviantArt

Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')" class="mi". Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')". Join DeviantArt for FREE. Forgot Password or Username? Well You Know :3. Deviant for 4 Years. This deviant's full pageview. June 9, 1993. Last Visit: 1 hour ago. Well You Know :3. Why," you ask?

tdziproduction.com tdziproduction.com

T.Dzi Production - Feel the rythm, check the beat !

tdzire.com tdzire.com

T DZIRE - TECHNOLOGY,TRAVEL,THOUGHTS & DZIRE FUELS THE BLOGS

Bangalore to Payyanur route by car – A scenic drive. March 9, 2014. Did some amount of study for the route to be taken. We arrived at four possible alternatives. Travel Photos and Videos. Lay off again and Life beyond. November 6, 2013. 8220; Continue reading Lay off again and Life beyond. Bangalore Ernakulam (Kochi) Drive by car in Monsoon rains. July 28, 2013. Bangalore to Ernakulam (Kochi) has three routes. Bangalore-Hosur-Salem-Tirupur-Coimbatore-Palakkad-Thrissur-Ernakulam. This is the fastest a...

tdzirovskivrh.si tdzirovskivrh.si

Stran turističnega društva Žirovski Vrh

TD Žirovski Vrh - Td Žirovski Vrh. Panorama spredaj a.jpg. Http:/ www.tdzirovskivrh.si/images/spletna stran/rotator/panorama spredaj a.jpg. Panorama traktorji a.jpg. Http:/ www.tdzirovskivrh.si/images/spletna stran/rotator/panorama traktorji a.jpg. Panoramska Cesta a.jpg. Http:/ www.tdzirovskivrh.si/images/spletna stran/rotator/panoramska Cesta a.jpg. Zirovski vrh panorama 1a.jpg. Http:/ tdzirovskivrh.si/images/spletna stran/rotator/zirovski vrh panorama 1a.jpg. Zirovski vrh panorama 2a.jpg. Dolina je že...

tdziubinski.com tdziubinski.com

tdziubinski.com

Twoja przegl darka nie obs uguje ramek. Przejd na adres: http:/ www.pbase.com/smok53.

tdziubinski.pl tdziubinski.pl

Tomasz Dziubinski - Photography and Fractal Art

TO ENTER THIS PORTFOLIO WEBSITE - Please click image above. OR MOVE TO MY HOME GALLERY AT PBASE ( 7400 PHOTOS). Center a href="http:/ pinterest.com/smok53/" img src="http:/ passets-lt.pinterest.com/images/about/buttons/follow-me-on-pinterest-button.png" width="169" height="28" alt="Follow Me on Pinterest" / /a /center.

tdzj.org tdzj.org

网站页面暂时无法访问

域名正在备案中 或 网站正在建设中 或 网页过期删除了.

tdzj999.com tdzj999.com

市南区地区新闻门户网

tdzji.com tdzji.com

新濠天地娱乐场_新濠天地娱乐场网址_新濠天地娱乐场官网

邮箱 info@新濠天地娱乐场 www.tdzji.com. 版权 2011-2019 玉邦涂料科技有限公司 苏ICP备09064743号-1 技术支持 无锡易时代.