tjongerbridgers.nl tjongerbridgers.nl

tjongerbridgers.nl

Startpagina - BC Tjongerbridgers

Joomla! - the dynamic portal engine and content management system

http://www.tjongerbridgers.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR TJONGERBRIDGERS.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

July

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.5 out of 5 with 11 reviews
5 star
2
4 star
6
3 star
1
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of tjongerbridgers.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

2.5 seconds

FAVICON PREVIEW

  • tjongerbridgers.nl

    16x16

  • tjongerbridgers.nl

    32x32

CONTACTS AT TJONGERBRIDGERS.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Startpagina - BC Tjongerbridgers | tjongerbridgers.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Joomla! - the dynamic portal engine and content management system
<META>
KEYWORDS
1 joomla
2 Joomla
3
4 coupons
5 reviews
6 scam
7 fraud
8 hoax
9 genuine
10 deals
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
bc tjongerbridgers,oosterwolde fr,agenda,zaal klaar zetten,registratie leden,bridge conventies,hoofd menu,startpagina,organisatie,uitslagen,meesterpunten,analyse tjeerd jan,leerzaam and leuk,technische commissie,spelregels and arbitrage,foto's,leden login
SERVER
Apache
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Startpagina - BC Tjongerbridgers | tjongerbridgers.nl Reviews

https://tjongerbridgers.nl

Joomla! - the dynamic portal engine and content management system

INTERNAL PAGES

tjongerbridgers.nl tjongerbridgers.nl
1

Leerzaam & Leuk - BC Tjongerbridgers

http://tjongerbridgers.nl/oosterwolde_fr/index.php/leerzaam-leuk

7 de Butlertoernooi 2016. Bridge is zo'n spelletje dat eigenlijk nooit verveelt. Als speler en tegenspeler verzeil je regelmatig in situaties waar het allerminst duidelijk is wat de juiste beslissing is. In deze rubriek kom je spellen tegen die op onze clubavond of op clubs in de omgeving zijn gespeeld. 100 % door E Mul. Spel 9 TZONG DON toernooi. Dure doubletten in soorten en maten! Mooi spel kroegendrive Emmen 22 sept 2012. De kous op zijn kop. Strafdoublet en de strafpas. Scherp slem op dwang.

2

12 oefen spellen - BC Tjongerbridgers

http://tjongerbridgers.nl/oosterwolde_fr/index.php/leerzaam-leuk/115-12-oefen-spellen

7 de Butlertoernooi 2016. Geschreven door Johan Houkema. Designed by Johan Houkema.

3

Bridge Conventies - BC Tjongerbridgers

http://tjongerbridgers.nl/oosterwolde_fr/index.php/bridge-conventies

7 de Butlertoernooi 2016. De 2-Klaver opening ( zwak met hoge kleuren of sterk in elke kleur en sterke sans). Geschreven door tjeerd jan de walle. Hoe verder na Stayman. Geschreven door tjeerd jan de walle. Geschreven door tjeerd jan de walle. Designed by Johan Houkema.

4

Analyse Tjeerd Jan - BC Tjongerbridgers

http://tjongerbridgers.nl/oosterwolde_fr/index.php/analyse-tjeerd-jan

7 de Butlertoernooi 2016. Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten. Designed by Johan Houkema.

5

Zaal klaar zetten - BC Tjongerbridgers

http://tjongerbridgers.nl/oosterwolde_fr/index.php/zaal-opzetten

7 de Butlertoernooi 2016. Aanwezig om 18.45 uur! Bij het klaarzetten hoort ook het. Aan het eind van de avond. Bij het niet aanwezig zijn of willen ruilen i.v.m. meerijden:. Graag zelf onderling ruilen! ROOSTER TAFELS KLAARZETTEN SEPTEMBER 2016. Dirkje en Henk Baron. Ronald Radema en Harrie ter Wengel. Sake Hoekstra en Corry Kuyer. Ep Mul en Tjeerd Jan de Walle. Hans Bouwknecht en Iwe Hoeksma. Griet Bouwknecht en Hennie. Designed by Johan Houkema.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 7 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

12

LINKS TO THIS WEBSITE

bridge.nl bridge.nl

Open drives en toernooien

http://www.bridge.nl/agenda/1334-opdr-nieuw

Open drives en toernooien. Laatste wijziging op vrijdag 19 augustus 2016. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Halve finale NK Gemengde 4tallen. Utrecht, NDC den Hommel. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Finale NK Gemengde 4tallen. Utrecht, NDC den Hommel. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 1 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

2

OTHER SITES

tjongejongens.blogspot.com tjongejongens.blogspot.com

TjongeJongens

Een nuchtere kijk op ons leven met twee slimme jongens. Woensdag 29 april 2015. Vijf jaar geleden stond de term ADHD voor mij voor 'alle dagen heel druk'. Het is eigenlijk het beeld dat iedereen heeft, die zelf nog niet mee te maken heeft gehad met deze aandoening. Drukke, springerige kinderen die op geen enkele manier te handhaven zijn. We gaan dus verder met de onderzoeken en gaan ook bij Toine kijken hoe we de puzzelstukjes in elkaar kunnen leggen. Maandag 2 maart 2015. Op sociaal gebied zien we hem m...

tjongejongens.nl tjongejongens.nl

tjongejongens.nl

Your browser does not support frames.

tjongejongens.wordpress.com tjongejongens.wordpress.com

Tjongejongens | A fine WordPress.com site

A fine WordPress.com site. Skip to primary content. Daar zijn we weer! We hebben ons hele boeltje opgepakt en zijn verhuisd naar een nieuwe stek. Nieuwe route dus maar nog steeds dezelfde papa, mama, en 2 kleine raddraaiertjes. Op deze weblog schrijven wij over de belangrijke en onbelangrijke dingen in ons leven. Het is ons plekje en je bent welkom om mee te lezen. Omdat de kinderen nu allebei op school zitten bloggen we sinds een jaartje af en toe achter een wachtwoord. Blog at WordPress.com.

tjonger.com tjonger.com

Home - Tjonger

Groepsaccommodatie Tjonger Delfstrahuizen (Friesland). Groepsaccommodatie en botenverhuur. BGG: Rik Venema, 0653616276. Welkom op de homepage van Groepsaccommodatie Tjonger te Delfstrahuizen ( Frl. Hier informatie over onze groepsaccommodatie en. De verhuur van zeilboten. Ook hebben wij de mogelijkheid om arrangementen op maat te leveren. Misschien dat het bezoek aan onze site zal leiden tot een daadwerkelijk bezoek aan onze accommodatie waar wij u dan persoonlijk welkom zullen heten. De boten en onze ha...

tjongerbridgers.nl tjongerbridgers.nl

Startpagina - BC Tjongerbridgers

Spel 9 TZONG DON toernooi. Welkom op onze website. Is in 1998 opgericht en vanaf het begin aangesloten geweest bij de Nederlandse Bridge Bond. Zij telt over de 100 leden, waarvan er ongeveer 80 regelmatig op de speelavonden komen. Daardoor is het mogelijk om in 3 lijnen te spelen. We spelen met draadloze Bridgemates dus de uitslag is bekend zodra het laatste paar klaar is met bridgen. Dit geeft een ideale gelegenheid voor nakaarten en studie. Is donderdag van 19.30 tot ongeveer 11 uur.

tjongerhus.nl tjongerhus.nl

Tjongerhus

Wij beschikken over een moderne horecakeuken, welke van alle gemakken is voorzien. Deze is gebaseerd op self-service. Hier vindt u een kookeiland, een grote oven en een . De slaapkamers zijn verdeeld in twee gelijke vleugels en zijn per vleugel als volgt ingedeeld: - twee kamers met acht bedden - één kamer met zes bedden - één kamer met . Het Tjongerhûs is een evangelisch centrum speciaal voor iedereen die door middel van bijbelstudie, schoolkampen en conferenties willen vormen en recreëren in deze bij .

tjongerkozijn.nl tjongerkozijn.nl

Tjonger kozijn - Kunststof Kozijnen

Tjonger Kozijn is dé leverancier van kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en kunststof gevelbekleding. Lees meer op onze site! Welkom bij Tjonger Kozijn. Nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen of kunststof gevelbekleding nodig? Zoek dan niet verder: Tjonger Kozijn is dé leverancier op dit gebied! Wij verzorgen alles wat komt kijken bij het vervangen van bovengenoemde onderdelen. Tjonger Kozijn: mooier, comfortabeler en energiezuiniger. Neem contact met ons op. Wanneer u voor Tjonger Kozi...

tjongerlinde.com tjongerlinde.com

Tjongerlinde | Tjongerlinde

Overslaan en naar de inhoud gaan. Fietsen in het Drents Friese Wold. Houtbewerking Ouder and Kind. Karate- en gestaltworkshop voor vrouwen. Mandala - tekenen en gestalt. Wandelen in het Friesche Land. Workshop fotograferen voor beginners. Tjongerlinde biedt een plek voor ontspanning, verdieping, contact en natuurbeleving. Tjongerlinde is een stichting met vrijwilligers en organiseert allerlei inspirerende activiteiten.

tjongerlinde.nl tjongerlinde.nl

Tjongerlinde | Tjongerlinde

Overslaan en naar de inhoud gaan. Fietsen in het Drents Friese Wold. Houtbewerking Ouder and Kind. Karate- en gestaltworkshop voor vrouwen. Mandala - tekenen en gestalt. Wandelen in het Friesche Land. Workshop fotograferen voor beginners. Tjongerlinde biedt een plek voor ontspanning, verdieping, contact en natuurbeleving. Tjongerlinde is een stichting met vrijwilligers en organiseert allerlei inspirerende activiteiten.

tjongeroog.nl tjongeroog.nl

Tjongeroog | Tjongeroog

Overslaan en naar de inhoud gaan. Afgeronde of lopende GOT? Instituut Tjongeroog helpt je via training om beter in contact te komen met diepere aspecten van jezelf, met je eigen energie en kracht. Een overzicht van alle trainingen en activiteiten die door Tjongeroog worden georganiseerd. U kunt zich hier aanmelden om periodiek een nieuwsbrief van Tjongeroog te ontvangen. De mensen van Tjongeroog. Trainingsinstituut Tjongeroog staat onder leiding van Godefrida C. Hoogenraad Oberman.