willembaas.nl willembaas.nl

willembaas.nl

Willem Baas

Alles van en over Willem Baas

http://www.willembaas.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR WILLEMBAAS.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

October

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Friday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.5 out of 5 with 11 reviews
5 star
8
4 star
2
3 star
0
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of willembaas.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

5.7 seconds

FAVICON PREVIEW

  • willembaas.nl

    16x16

CONTACTS AT WILLEMBAAS.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Willem Baas | willembaas.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Alles van en over Willem Baas
<META>
KEYWORDS
1 Willem Baas
2 WIBA
3 WIBA Dienstverlening
4
5 coupons
6 reviews
7 scam
8 fraud
9 hoax
10 genuine
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
zoeken naar,willem baas,wiba dienstverlening,main menu,skip to content,scholing,werk,sport,volleybal,tennis,aanbevelingen,contactformulier,welkom,wie ben ik,algemeen,meer over mij,mijn eenmanszaak,financial consultant,fagro consultancy,by willem,linkedin
SERVER
Apache
POWERED BY
PHP/5.3.29
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Willem Baas | willembaas.nl Reviews

https://willembaas.nl

Alles van en over Willem Baas

INTERNAL PAGES

willembaas.nl willembaas.nl
1

WIBA Dienstverlening | Enschede | Willem Baas

http://www.willembaas.nl/wiba-dienstverlening

WIBA Dienstverlening is mijn eenmanszaak. Deze eenmanszaak heb ik opgericht in de periode tussen het afstuderen en het moment dat ik aan de slag kon bij Webton Internetdesign. Ik kon als zzp’er makkelijker verschillende kleine opdrachtjes doen, onder andere voor mijn huidige werkgever. Ook leek het mij sowieso niet verkeerd om ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. WIBA Dienstverlening is een afkorting van Willem Baas Dienstverlening. Wat is WIBA Dienstverlening precies? Uiteraard kunt u deze...

2

Scholing en opleiding | Willem Baas

http://www.willembaas.nl/scholing

Minor Financial Management and Management Accounting. Natuur and Techniek Economie en M&O. Groep 1 t/m groep 8. Nieuwe stad, nieuwe baan en samenwonen! 2e Divisie te hoog gegrepen. Op naar de 2e divisie? De tenniscompetitie begint weer! Tweede 4-0 overwinning op rij! Tonic updated by WIBA Dienstverlening.

3

De tenniscompetitie begint weer! | Willem Baas

http://www.willembaas.nl/de-tenniscompetitie-begint-weer

De tenniscompetitie begint weer! Afgelopen zondag, op 6 april dus, is voor ons de tenniscompetitie weer begonnen! Aangezien we met een groter team zijn en iedereen graag 2 wedstrijden wil spelen, speelt niet iedereen elke week. Zelf was ik de eerste week dan ook nog vrij en kom ik pas in de derde speelronde in actie. Verder speel ik de vierde, zesde en zeven speelronde. De betreffende data kun je vinden op de pagina ‘ tennis. 8216; op deze website! Voor als je (één van) ons eens wil komen bewonderen.

4

Het volleybalseizoen is weer begonnen! | Willem Baas

http://www.willembaas.nl/het-volleybalseizoen-is-weer-begonnen

Het volleybalseizoen is weer begonnen! Er zitten voor ons inmiddels alweer twee wedstrijden op in de 3e divisie. Met Webton Hengelo heren 1. Hebben we 7 punten weten te behalen in deze twee wedstrijden. We speelden eerst uit tegen Harambee, dit werd in een redelijk stabiele wedstrijd een 3-1 overwinning. De tweede wedstrijd was tegen tegen de degradant uit de 2e divisie, Time-Out. Het werd 2-2 en een 5e set moest beslissing gaan brengen. Op naar de volgende wedstrijd…. Larr; Website nog lang niet afgerond.

5

Werkervaring | Willem Baas

http://www.willembaas.nl/werk

Het uitvoeren van zeer diverse projecten uit op het gebied van Finance and Control bij verschillende opdrachtgevers. Zo heb ik tot nu toe al kort werkzaamheden verricht voor Philips en Stichting Imec-Nederland. 8211; DAS Rechtsbijstand in Amsterdam – Interim Reporter. 8211; Wonen Limburg in Roermond – Sr. Financieel Medewerker Bedrijfsbureau. Klik hier voor meer informatie over Fagro Consultancy. Schrijven van teksten (bijvoorbeeld SEO-teksten). Geven van (financieel) advies. GlasCon. Oost B.V.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 13 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

18

LINKS TO THIS WEBSITE

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Huiswerkbegeleiding voor verschillende vakken | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/huiswerk

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Naast rekenen hebben veel leerlingen moeite met verschillende andere vakken;. Taal; grammatica en spelling). Vreemde talen (Engels, Duits en Frans). Scheikunde / natuurkunde / biologie. Daarnaast is het maken van huiswerk op zichzelf voor leerlingen vaak al lastig genoeg! Veel leerlingen zien hier dan ook tegenop. Op die manier wordt het huiswerk zeker met aandacht gemaakt en kan ik extra uitleg geven wanneer nodig.

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Werkwijze | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/werkwijze

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. De leerling kan ook kiezen voor bijles rekenen zonder voorafgaande toets. In de eerste les na het kennismakingsgesprek gaan we dan direct aan de slag met de problemen die de leerling ondervindt bij het rekenen. Dit kan prima wanneer al duidelijk is waar de leerling moeite mee heeft. Bij huiswerkbegeleiding of hulp bij leerwerk, brengt de leerling zijn eigen spullen mee;. In een schrift wordt bijgehouden wat er elke l...

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Leanne Polman | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/author/admin

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Now browsing by author. Reken-bijles.nl tijdelijk vol. Wegens een enorme stijging aan aanvragen voor bijles rekenen kan ik tijdelijk helaas geen nieuwe leerlingen/studenten meer aannemen. Bedankt voor uw eventuele interesse, in de toekomst ben ik u graag van dienst! Posted by: Leanne Polman. On augustus 25, 2014. Snel beter worden in rekenen tijdens de schoolvakantie? In de lesruimte in Budel. Posted by: Leanne Polman.

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Bijles rekenen op maat | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/rekenbijles-op-maat

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Rekenbijles en rekenhulp op maat. Referentieniveaus voor het rekenen. Afgelopen schooljaar heeft de regering nieuwe referentieniveaus voor rekenen en taal ingevoerd voor basis- en voortgezet onderwijs, namelijk:. Basisschool: niveau 1F;. VMBO en MBO 1 t/m 3: niveau 2F;. MBO 4, havo en vwo: niveau 3F. Vanaf dit schooljaar worden de referentieniveaus in het examenjaar verplicht getoetst. Hierbij geldt, net als bij mijn...

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Reken-bijles.nl tijdelijk vol | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/reken-bijles-nl-tijdelijk-vol

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Reken-bijles.nl tijdelijk vol. Wegens een enorme stijging aan aanvragen voor bijles rekenen kan ik tijdelijk helaas geen nieuwe leerlingen/studenten meer aannemen. Bedankt voor uw eventuele interesse, in de toekomst ben ik u graag van dienst! Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend). Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend). Posted by: Leanne Polman.

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Rekensom getallen niveau 3F | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/rekensom-getallen-niveau-3f

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Rekensom getallen niveau 3F. Een vader laat na zijn overlijden 100 goudstukken aan zijn vijf zoons. De erfenis moet zo verdeeld worden dat iedere zoon één goudstuk minder krijgt dan zijn oudere broer. Alle goudstukken moeten worden verdeeld. Hoeveel krijgt iedere zoon afzonderlijk? Broer 1 is de oudste broer, broer 5 is de jongste. Broer 1 krijgt … goudstukken. Broer 2 krijgt … goudstukken. Posted by: Leanne Polman.

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Bijles rekenen met schoolmateriaal | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/rekenhulp-met-schoolmateriaal

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Wanneer een leerling moeite heeft om bij te blijven bij de rekenstof waar op school aan gewerkt wordt, is het fijn wanneer hij/zij individuele uitleg en hulp kan krijgen. Dit is voor de leerkracht vaak niet realiseerbaar in een grote groep. Ik kan deze hulp en uitleg wel bieden in een één op één situatie, in de vorm van bijles rekenen. Hoe gaat deze rekenhulp in de praktijk? Klik om op Google te delen (Wordt in een n...

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Rekenbijles via Social Media | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/social-media

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Ik ben natuurlijk ook via de social media kanalen. Hier kun je regelmatig updates vinden, zo plaats ik bijvoorbeeld geregeld een leuke rekensom online om te oefenen! Je kunt deze kanalen natuurlijk ook gebruiken om contact met mij op te nemen. Like en volg me dus snel! Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend). Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend).

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Rekensom snelheid vergelijken | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/rekensom-snelheid-vergelijken

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Een tijger en een luipaard zijn allebei op volle snelheid aan het rennen. De tijger haalt hierbij een snelheid van 15,6 meter per seconde. Het luipaard haalt een snelheid van 122 kilometer per uur. Welke van deze twee dieren is het snelst? Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend). Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend). Posted by: Leanne Polman. On februari 20, 2014.

reken-bijles.nl reken-bijles.nl

Locatie | www.reken-bijles.nl

http://www.reken-bijles.nl/locatie

Rekenbijles en rekenhulp op maat. Voor professionele huiswerkbegeleiding en rekenbijles. Mijn rekenbijles of hulp bij huis- en leerwerk wordt aangeboden in een grote, ruim opgezette en lichte kamer aan huis. Op deze kamer staat een groot bureau met goede stoel waaraan de leerling zonder afleiding kan werken aan de vooruitgang in zijn leerresultaten. Wil je weten hoe het er uit ziet? Kijk dan ook eens in mijn fotoalbum. Hiervoor breng ik wel reiskosten in rekening. Bijles vanaf 15,-.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 11 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

21

OTHER SITES

willemautoeng.co.za willemautoeng.co.za

willem auto Engineering-General Tuning-General Milling-Aluminium Welding

WELCOME TO OUR STUNNING NEW WEBSITE :. Was started in 1992 and always provide a personal service to our clients. The owner Willem Pretorius picked up his experience in the aircraft engineering industry while working for Atlas Aircraft Corporation. In that industry small tolerances and accuracy is the name of the game. Mr Pretorius also worked for A.S.T.A.S building gearboxes and differentials for truck, again the tolerances were low and accuracy required. WE SPECIALISE IN :. We have 1 guest online.

willemave.com willemave.com

Willem Ave - CTO @ BookFresh, lover of technology, better living through music.

CTO @ BookFresh, lover of technology, better living through music. I always wonder what the seemingly insurmountable mental barriers are to posting and creating a blog. Perhaps mentally it becomes something else that must be managed, and in our busy lives our brain puts up artificial barriers so this doesn’t happen… or maybe we’re just lazy. Anyways, finally the barrier has been knocked down and a set of blog posts will finally come to fruition.

willemazury.com willemazury.com

Victoria Mazury

willemb.com willemb.com

willem b - techno producer & dj

After growing up with Techno during the 90s in the Netherlands, after my degree in Creative Music Technology, and after honing my production skills in music for over decade whilst living in the UK, I'm now sharing my sounds with the rest of the world. Have a listen, and join me in my adventures in Techno. Site by kenny ward.

willembaan.nl willembaan.nl

Website van Willem Baan

Wat biedt deze website u? Op de knop ' studie. Klikt u voor studiethema's en verslagen van studiekringen. Kunt u de subknoppen ' preken. Gaat u naar een pagina over het diaconale werk waarmee ik als predikant begonnen ben. Leest u over een gregoriaans koor dat zich specialiseert in het bidden van getijdendiensten. Op deze website staat ook een korte schets van mijn levensloop. Mijn eigen teksten kunt u overnemen met bronvermelding. Dienst in de nacht. Schola cantorum in Zierikzee. Zo nu en dan ga ik voor...

willembaas.nl willembaas.nl

Willem Baas

Dit is een website van en over Willem Baas. Nieuwe stad, nieuwe baan en samenwonen! Vanaf 3 november 2014 is het zover, dan begin ik aan mijn nieuwe baan bij Fagro Consultancy in Eindhoven! Dit brengt het voordeel met zich mee dat Leanne en ik eindelijk kunnen gaan samenwonen, in Eindhoven dus. We zullen gaan wonen aan het best wel bekende Floraplein, dit ligt in de wijk Tongelre/Stratum. In mijn nieuwe…. Lees meer →. 2e Divisie te hoog gegrepen. Lees meer →. Op naar de 2e divisie? Lees meer →. Aangezien...

willembadenhorst.com willembadenhorst.com

willembadenhorst.com

Designed by Interactive Technologies.

willembahh.deviantart.com willembahh.deviantart.com

willembahh (Will) - DeviantArt

Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')" class="mi". Window.devicePixelRatio*screen.width 'x' window.devicePixelRatio*screen.height) :(screen.width 'x' screen.height) ; this.removeAttribute('onclick')". Join DeviantArt for FREE. Forgot Password or Username? Dude, michael jackson died. Deviant for 9 Years. This deviant's full pageview. December 3, 1991. Last Visit: 89 weeks ago. Why," you ask? MS Pa...

willembakker.com willembakker.com

Web Site Currently Not Available

willembakker.nl willembakker.nl

Home | Willem Bakker in Sassenheim

Willem Bakker - Dé Citroen, Renault en Peugeot specialist in Sassenheim met een werkplaats voor auto onderhoud, reparatie en apk keuringen, tevens auto occasion verkoop. Willem Bakker is ook voor uw auto. Als alternatief voor de dealer. Tevens kunt u bij Willem Bakker terecht voor APK-keuringen. Deze jaarlijkse keuring vindt plaats in onze ruime werkplaats. In Sassenheim, door vakkundig personeel. Maak tijdig een afspraak met Willem Bakker en voorkom zo dat u een boete krijgt. Bull; Eerlijk en transparant.

willembaptist.nl willembaptist.nl

Willem Baptist | drama & creative documentary director

Ferry (werktitel – in produktie). Mensjesrechten zijn de jeugddocumentaires van de IKON waarin de rechten van kinderen centraal staan. In development, feature length documentary NTR. Wild Zwijn (Wild Boar) / 2013 / Genre: Documentary / Producer: Zuidenwind Filmprodukties / Broadcaster: NTR / Duration: 25 minutes In nature only one rule counts; eat or be eaten. WILD BOAR is …. Mensjesrechten zijn de jeugddocumentaires van de IKON waarin de rechten van kinderen centraal staan. I’m Never Afraid! Documentary...