adriaanhendriks.wordpress.com adriaanhendriks.wordpress.com

adriaanhendriks.wordpress.com

In scherpe bewoordingen | Door Adriaan Hendriks

Door Adriaan Hendriks (door Adriaan Hendriks)

http://adriaanhendriks.wordpress.com/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR ADRIAANHENDRIKS.WORDPRESS.COM

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

September

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.5 out of 5 with 11 reviews
5 star
7
4 star
3
3 star
1
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of adriaanhendriks.wordpress.com

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

3.9 seconds

FAVICON PREVIEW

  • adriaanhendriks.wordpress.com

    16x16

  • adriaanhendriks.wordpress.com

    32x32

  • adriaanhendriks.wordpress.com

    64x64

CONTACTS AT ADRIAANHENDRIKS.WORDPRESS.COM

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
In scherpe bewoordingen | Door Adriaan Hendriks | adriaanhendriks.wordpress.com Reviews
<META>
DESCRIPTION
Door Adriaan Hendriks (door Adriaan Hendriks)
<META>
KEYWORDS
1 in scherpe bewoordingen
2 zelfportret met pen
3 door adriaan hendriks
4 terugblik
5 categorie
6 poëtisch
7 een reactie plaatsen
8 reacties
9 de overtocht
10 alleen dat
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
in scherpe bewoordingen,zelfportret met pen,door adriaan hendriks,terugblik,categorie,poëtisch,een reactie plaatsen,reacties,de overtocht,alleen dat,wereldvreemd,prozaïsch,de nieuwe mens,leiden,rechten,tussen de corpsballen,en nu,wat deed hij,zoeken,begin
SERVER
nginx
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

In scherpe bewoordingen | Door Adriaan Hendriks | adriaanhendriks.wordpress.com Reviews

https://adriaanhendriks.wordpress.com

Door Adriaan Hendriks (door Adriaan Hendriks)

INTERNAL PAGES

adriaanhendriks.wordpress.com adriaanhendriks.wordpress.com
1

De ruiter op het paard | In scherpe bewoordingen

https://adriaanhendriks.wordpress.com/2015/06/16/de-ruiter-op-het-paard

De ruiter op het paard. Het was niet dat ik de feiten miste. Toen ik van nieuws verstoken was. Ik miste het volgen van zijn voetstap. De geheime boodschappen die nieuwslezers. Fluisteren tussen de berichten door. De visioenen die je ziet. Als je je ogen sluit voor de beelden. De vreugde die je plotseling kan overvallen. Bij de nieuwste statistieken en getallen. Heel de schepping volgt met reikhalzend verlangen. Avond aan avond ademloos het nieuws. Dank je wel, Aad. Geef een reactie Reactie annuleren.

2

Terugblik | In scherpe bewoordingen

https://adriaanhendriks.wordpress.com/2015/07/06/terugblik

Toen adeldom nog verplichtte werd het pluche. Wekelijks geschuierd. Feesten waren plechtig,. Ingebed in grote tradities. Buiten was frisse lucht. Persoonlijke hygiëne beperkte zich. Voornamelijk tot het bovenlichaam. De dood ging in zwart gekleed en niemand keek op. Van een rouwrand onder je nagels. Gezag sprak. Uit eigen hoofde – onderworpenheid bood uitkomst voor alles. Niet één bisschop haalde het trouwens in zijn hoofd. Om voor Sinterklaas te spelen. Verzuiling. Was een ander woord voor samenhang.

3

De nieuwe mens | In scherpe bewoordingen

https://adriaanhendriks.wordpress.com/2015/05/01/de-nieuwe-mens

Ik ontmoette hem in 1969. Ik was blijven zitten in de 4. Klas was blijven zitten en niet meer welkom was. De zeden en gewoonten op het christelijke lyceum waar hij nu verzeild was geraakt nam hij geamuseerd in ogenschouw. En hij niet alleen, want tegelijk met hem was een vriendenclubje van diezelfde openbare HBS komen overwaaien bestaande uit jongens die daar eveneens niet meer welkom waren en waarvan de leden allemaal in andere klassen terechtgekomen waren. Zolang hij nog thuis woonde? Zien hoe hij het ...

4

De overtocht | In scherpe bewoordingen

https://adriaanhendriks.wordpress.com/2015/06/14/de-overtocht

Heinz Polzer is vertrokken naar de overkant. De veerman van de Styx zette hem zwijgend over. Heinz vroeg hem nog: Bent u hier de klaar-over? Maar Charon zweeg: een teken aan de wand. De stroom van rijmwoorden klinkt nu niet meer. Van gindse oever keert zelfs Heinz niet weer. Wij missen nu een geweldig woordkunstenaar. Geef een reactie Reactie annuleren. Vul je reactie hier in . Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mail (Adres wordt niet getoond). De ruiter op het paard →.

5

Wereldvreemd | In scherpe bewoordingen

https://adriaanhendriks.wordpress.com/2015/06/07/wereldvreemd

Hoe wereldvreemd was ik? Riep hij naar boven, hou je rommel bij je! De beide mannen mopperden nog wat na en kropen uiteindelijk hun bed in, mij in verwarring achterlatend. Dat het geen goed idee was om mijn afval op het balkon te gooien was me nu wel duidelijk. Maar hadden ze echt niet begrepen dat het van mij afkomstig was? Dank je wel, Aad! Het was me weer een waar genoegen je epistel te lezen! Een zeedijkse groet van Kiki. Bedankt en groeten terug! Ik heb ervan genoten. Dank je. Vul je reactie hier in .

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 3 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

8

LINKS TO THIS WEBSITE

watergeest.wordpress.com watergeest.wordpress.com

WATERGEEST | dagboek van een early vutter | Pagina 2

https://watergeest.wordpress.com/page/2

Dagboek van een early vutter. Vierde album vakantie 2015 gereed: fietsen langs het kanaal van Nantes naar Brest. Fietsen langs oude kanalen is echt een hobby van ons geworden. Het is lekker vlak en met warm weer lommerrijk en verkoelend. Er is altijd wat te zien, meestal bootjes. Voor het fotoalbum of kijk bij Fotoalbums in het menu. Categorieën: de paden op. Canal de nantes a brest. Derde fotoalbum van 2015 gereed: Gite Le Rose bij Lac de Guerledan. Voor het album of kijk bij Fotoalbums in het menu.

watergeest.wordpress.com watergeest.wordpress.com

Marius van Dokkum stopt unieke humor in zijn schilderijen | WATERGEEST

https://watergeest.wordpress.com/2015/08/11/marius-van-dokkum-stopt-unieke-humor-in-zijn-schilderijen

Dagboek van een early vutter. Marius van Dokkum stopt unieke humor in zijn schilderijen. En dan niet zozeer vanwege de techniek (die is gewoon goed), maar vanwege de ongewone verbeeldingskracht. Ik vraag me af wat er eerder was, zijn schilderij van een hangplek voor bejaarden of die film over bejaarden die een bank gaan beroven. In ieder geval heeft Marius er iets heel leuks van gemaakt. Kijk zelf maar eens op zijn site. Heb je zelf een mening? Vul je reactie hier in . Adres wordt niet getoond). Vierde a...

watergeest.wordpress.com watergeest.wordpress.com

John Lowerson schildert meer dan oude auto’s | WATERGEEST

https://watergeest.wordpress.com/2015/08/05/john-lowerson-schildert-meer-dan-oude-autos

Dagboek van een early vutter. John Lowerson schildert meer dan oude auto’s. Door de facebook pagina van het Brochuremuseum kwam ik op het spoor van John Lowerson. Dat zal wel komen door het aquareleffect. Want ik heb ook wel eens zulke mooie zomerdagen meegemaakt dat je bijna ging verlangen naar een drupje regen. John zit voor zover ik weet niet op Deviantart of een dergelijke site, maar op zijn facebookpagina kun je heel veel moois bewonderen. Dit is het adres: John Lowerson Watercolours. Future Human E...

watergeest.wordpress.com watergeest.wordpress.com

Fotoalbums | WATERGEEST

https://watergeest.wordpress.com/fotoalbums

Dagboek van een early vutter. Je kunt hier mijn fotoalbums bekijken. Het werkt niet op oudere browsers zoals bijv Internet Explorer 8 of eerder. 1 Plovan – Finistère (6-13 juni). 8211; Het eerste album over onze week in Plovan aan de baai van Audierne met foto’s die vooral ten oosten van Plovan zijn gemaakt. 2 Plovan – Finistère (6-13 juni). 8211; Het tweede album over onze week in Plovan aan de baai van Audierne met foto’s die vooral ten westen van Plovan zijn gemaakt. 5 Lac de Guerlédan (13-27 juni).

molliebooks.blogspot.com molliebooks.blogspot.com

Mollie schrijft wat: Het goede landleven

http://molliebooks.blogspot.com/2012/07/het-goede-landleven.html

Woensdag 11 juli 2012. 11 juli 2012 09:59. Vakantie bij de boer? Zie mijn antwoordblogje ). 11 juli 2012 10:11. T kan ook een boerenfoxje zijn, die daar woont en elke dag van snoept van de overlopende uier. Als je op de foto klikt zie je een dun straaltje melk uit de speen lopen). Welk antwoordblogje bedoelt ze? 11 juli 2012 10:20. Intussen zag ik je blogje al hoor). 11 juli 2012 10:24. Best beetje vies eigenlijk. 12 juli 2012 12:50. Ha ha . wat een slimmerik! 13 juli 2012 11:01. 13 juli 2012 23:01.

molliebooks.blogspot.com molliebooks.blogspot.com

Mollie schrijft wat: Op kamers (sv)

http://molliebooks.blogspot.com/2012/07/op-kamers-sv.html

Zondag 1 juli 2012. Naar aanleiding van de schrijfveer van vandaag. Http:/ www.heldenreis.nl/Schrijfveren. 2 juli 2012 08:18. Mooi, zo heel navoelbaar nog steeds. 2 juli 2012 09:25. En ja, ook wij lazen D.H. Lawrence. The virgin and the gypsy, no less. 2 juli 2012 10:49. 2 juli 2012 12:57. O wat heerlijk dat primitieve! Maar wel de rijkdom van een boek! 21 juli 2012 22:58. Wat een mooie herinneringen, zo heel anders dan de mijne aan 1973. Om stil van te worden, ook met die fotos erbij.

kalakala-devogeldievliegt.blogspot.com kalakala-devogeldievliegt.blogspot.com

Kala Kala: de vogel die vliegt: Hoofdstuk 6

http://kalakala-devogeldievliegt.blogspot.com/2011/05/hoofdstuk-6.html

Kala Kala: de vogel die vliegt. Het is bijna middernacht. De dokter heeft een paar centimeter ontsluiting geconstateerd en tegelijk de vliezen gebroken. Ik lig in een plas heet water dat een weeïg zoete geur verspreidt. De ene wee volgt met meer kracht de ander op. Zuchtend probeer ik de gymnastieklessen in praktijk te brengen. Mijn vriendinnen spreken me toe, houden me vast, masseren zachtjes mijn rug, die doormidden gebroken lijkt. Breng haar maar naar de verloskamer,' zegt een mannenstem. Het allerlie...

molliebooks.blogspot.com molliebooks.blogspot.com

Mollie schrijft wat: Waartoe leven wij op aarde?

http://molliebooks.blogspot.com/2012/05/waartoe-leven-wij-op-aarde.html

Donderdag 10 mei 2012. Waartoe leven wij op aarde? Het is half tien in de avond. Een unieke avond: Ik drink cola met een scheut rum, heb zin in haring, en in nog iets geks: via NRC.nl naar mooie doelpunten kijken. Dat doe ik al wel eens, maar zo stiekem dat ik het zelf niet eens weet. Het dringt opeens tot me door. Ik had toch niks met voetbal, toch? Het moet wel een oerbehoefte zijn, die in mij gewekt wordt maar ik heb geen idee waar het op slaat. Ik woon op het Hoogeland! Of is dat een teken van geluk?

werendgriffioen.wordpress.com werendgriffioen.wordpress.com

Kelder blank | WerendBlog

https://werendgriffioen.wordpress.com/2013/10/14/kelder-blank

Just another WordPress.com weblog. Oktober 14, 2013. Maar of de tragische schoonheid van de pool me aan het gek maken was het gedrup en gelispel van water was ineens heel dichtbij. Te dichtbij. Ik voelde mijn wangen aangloeien van schrik en ongeloof tegelijk. Het had de hele ochtend geregend en niet zo’n beetje ook. Er drong zich een uiterst ongemakkelijke waarheid aan mij op: de kelder stond blank. From → Uncategorized. Je wist het misschien nog niet, maar de kelder symboliseert het onderbewustzijn.

j-vredenoord.blogspot.com j-vredenoord.blogspot.com

reflexxus: Welkom.: Hoe ...... ... het werkwoord verhuizen vervoegt en zichzelf levend begraaft.

http://j-vredenoord.blogspot.com/2012/11/welkom-hoe-daniel-mok-het-werkwoord.html

Dinsdag 27 november 2012. Welkom.: Hoe . . het werkwoord verhuizen vervoegt en zichzelf levend begraaft. Welkom.: Hoe . . het werkwoord verhuizen vervoegt en zichzelf levend begraaft. Link voor Hemelgangers die daar, net als ik, nog eens terug zouden willen zijn. 27 november 2012 13:13. Helaas, ik kan er niet komen. Geen goed account. 28 november 2012 20:51. Tja helaas geen toegang. 29 november 2012 08:38. 29 november 2012 12:22. Maar ik kan er wel komen! 29 november 2012 12:31. 29 november 2012 12:31.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 32 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

42

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

adriaangroenewoud.nl adriaangroenewoud.nl

Adriaan Groenewoud Antiquiteiten & Oude Kunst (Antiques & Fine Art)

adriaanguela.blogspot.com adriaanguela.blogspot.com

BLOC DE MÚSICA

Dimarts, 26 de maig de 2015. Fa un mes o una mica mes els meus companys i jo de la. Classe de música i uns quants alumnes de 3r i la profesora de música l'Adelaida Ibañez vam anar i vam fer gravacions amb una classe insonoritzada, m'ho vaig passar molt bè per a mi una experiencia innovidable. Envia per correu electrònic. Dissabte, 25 d’abril de 2015. Aquest es un treball que vam haver de fer sobre els Méliès i Lumière en aquest cas el Manel Lopez i jo interpretarem aquest dos personatges. Object width="2...

adriaanhauwaert.com adriaanhauwaert.com

adrnhowart

adriaanheino.nl adriaanheino.nl

Adriaan Heino - Blog over mobiliteit en verkeersveiligheid

Blog over mobiliteit en verkeersveiligheid. FACTSHEET BANDENBEWUSTZIJN VAN DE NEDERLANDSE AUTOMOBILIST. Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Vereniging VACO. Beschrijving van de steekproef. Bijna 43% van de respondenten controleert minimaal 3 keer per jaar de bandenspanning, waarbij over het algemeen mannen vaker de bandenspanning controleren dan vrouwen. Circa 40% van de mannen en 25% van de vrouwen gaf aan dat je de bandenspanning het beste kunt meten als de banden nog koud zijn. Wel bleek ...

adriaanheld.com adriaanheld.com

allesimglas.de

adriaanhendriks.wordpress.com adriaanhendriks.wordpress.com

In scherpe bewoordingen | Door Adriaan Hendriks

Toen adeldom nog verplichtte werd het pluche. Wekelijks geschuierd. Feesten waren plechtig,. Ingebed in grote tradities. Buiten was frisse lucht en persoonlijke hygiëne. Beperkte zich voornamelijk tot het bovenlichaam. De dood ging in zwart gekleed en niemand keek op. Van een rouwrand onder je nagels. Gezag sprak. Uit eigen hoofde – onderworpenheid bood uitkomst voor alles. Niet één bisschop haalde het trouwens in zijn hoofd. Om voor Sinterklaas te spelen. Verzuiling. Was een ander woord voor samenhang.

adriaanhoek.nl adriaanhoek.nl

Adriaan Hoek – Musicus

Welkom op de website van Adriaan Hoek, musicus. Wilt u Adriaan Hoek boeken voor een concert of heeft u interesse voor orgel en pianolessen? Vul dan het formulier in bij ‘Contact’. Voor de actuele concertagenda kunt u terecht bij ‘Concerten’. Regelmatig worden er nieuwe liveopnames van concerten en concoursen toegevoegd aan het webalbum. Dit is te vinden onder het kopje Audio. Audition d’orgue Basilique Sainte Clotilde Paris. Februari 11 @ 17:00. Scratch Messiah Händel te Vlissingen. Mei 13 @ 20:00.

adriaanhoekmeijer.nl adriaanhoekmeijer.nl

Adriaan Hoekmeijer - wereldomzeiler, scheepsbouwer en zeeschilder

Adriaan Hoekmeijer - wereldomzeiler,. Adriaan N. Hoekmeijer (1936) maakte eind jaren ‘60 een wereldreis met het zeilschip Elizabeth. Hij. Bouwde dit ruim 50 jaar oude familieschip helemaal opnieuw op, richtte het zodanig in dat zijn gezin er. Jarenlang op kon wonen - onderweg werd zijn oudste dochter geboren - en gaf het een nieuwe tuigage. Hoekmeijer beschikte ook over tekentalent, en ontwikkelde zich tijdens de herbouw van de Elizabeth.

adriaanholsappel.nl adriaanholsappel.nl

Fotograaf Adriaan Holsappel Dalfsen

adriaanhoogendijk.blogspot.com adriaanhoogendijk.blogspot.com

Weblogs Adriaan Hoogendijk

Maandelijks schrijft Adriaan Hoogendijk een weblog op de website hoogendijkcoaching.nl. De Zelfcoach voor Iedereen. De Schoonheid van Coachen. De Magie van Coachen. Abonneren op: Berichten (Atom). Rhenen, Utrecht, Netherlands. Mijn volledige profiel weergeven.

adriaanhromijn.com adriaanhromijn.com

Adriaanhromijn.com