copapirineus.org copapirineus.org

copapirineus.org

COPA PIRINEUS - SEGRE CUP

COPA PIRINEUS - SEGRE CUP. START LISTS COPA PIRINEUS. PHOTO GALLERY COPA PIRINEUS. START LISTS SEGRE CUP. PHOTO GALLERY SEGRE CUP. 14/15 Abril LA SEU. 30 Març LA SEU. 31 Març PONTS. Accedir a l'àrea d'administració del lloc web. El nom d'usuari o la contrasenya no són correctes.

http://www.copapirineus.org/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR COPAPIRINEUS.ORG

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.0 out of 5 with 6 reviews
5 star
2
4 star
2
3 star
2
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of copapirineus.org

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.7 seconds

FAVICON PREVIEW

  • copapirineus.org

    16x16

CONTACTS AT COPAPIRINEUS.ORG

Federaci? Catalana de Pirag?isme

Avingud●●●●●●●Segre 7

Ll●●da , Lleida, 25007

ES

34.9●●●●0314
in●●@fcpiraguisme.com

View this contact

L?dia Gomez

Avda. del●●●●●●●●●. 5 2o 2a

Ll●●da , Lleida, 25007

ES

34.9●●●●1258
lg●●●●@ebs-soft.com

View this contact

Jordi Cugat

Avda. del●●●●●●●●●. 5 2o 2a

Ll●●da , Lleida, 25007

ES

34.9●●●●1258
jc●●●●@ebs-soft.com

View this contact

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

DOMAIN REGISTRATION INFORMATION

REGISTERED
n/a
UPDATED
2014 February 03
EXPIRATION
EXPIRED REGISTER THIS DOMAIN

BUY YOUR DOMAIN

Network Solutions®

NAME SERVERS

1
ns63.1and1.es
2
ns64.1and1.es

REGISTRAR

Domain.com, LLC (R1915-LROR)

Domain.com, LLC (R1915-LROR)

WHOIS : whois.publicinterestregistry.net

REFERRED :

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
COPA PIRINEUS - SEGRE CUP | copapirineus.org Reviews
<META>
DESCRIPTION
COPA PIRINEUS - SEGRE CUP. START LISTS COPA PIRINEUS. PHOTO GALLERY COPA PIRINEUS. START LISTS SEGRE CUP. PHOTO GALLERY SEGRE CUP. 14/15 Abril LA SEU. 30 Març LA SEU. 31 Març PONTS. Accedir a l'àrea d'administraci&oacute del lloc web. El nom d'usuari o la contrasenya no són correctes.
<META>
KEYWORDS
1 canoe slalom
2 copa pirineus
3 results copa pirineus
4 segre cup
5 results segre cup
6 disclaimer
7 mobile
8 nom d'usuari
9 contrasenya
10 coupons
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
canoe slalom,copa pirineus,results copa pirineus,segre cup,results segre cup,disclaimer,mobile,nom d'usuari,contrasenya
SERVER
Apache
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

COPA PIRINEUS - SEGRE CUP | copapirineus.org Reviews

https://copapirineus.org

COPA PIRINEUS - SEGRE CUP. START LISTS COPA PIRINEUS. PHOTO GALLERY COPA PIRINEUS. START LISTS SEGRE CUP. PHOTO GALLERY SEGRE CUP. 14/15 Abril LA SEU. 30 Març LA SEU. 31 Març PONTS. Accedir a l'àrea d'administraci&oacute del lloc web. El nom d'usuari o la contrasenya no són correctes.

LINKS TO THIS WEBSITE

orenetes53.wordpress.com orenetes53.wordpress.com

copa de España 2010 –Copa de Pirineus(Sort 2010) | Víctor Craviotto

https://orenetes53.wordpress.com/2010/04/15/copa-de-espana-2010-–copa-de-pirineussort-2010

Just another WordPress.com site. Final Copa de la Mundo de Descenso Tasmania 2009. 2ª prueba copa de España Noguera Pallaresa 2010 →. Copa de España 2010 Copa de Pirineus(Sort 2010). 15 abril, 2010. Mas información en www.copapirineus.org. Sábado, 17 Abril. Poliesportiu Els Til lers. Sábado, 17 Abril. Poliesportiu Els Til lers. Reunión de Jefes de equipo. Sábado, 17 Abril. La Moleta de Roní. Sábado, 17 Abril. Poliesportiu Els Til lers. Reunión de Jefes de equipo. Domingo, 18 Abril. Domingo, 18 Abril.

parcolimpic.cat parcolimpic.cat

ca — Rafting Parc La Seu d’Urgell | Ràfting, Open-Kayak, Hidrotrineu, Piragüisme, Barca ecològica i BTT

http://www.parcolimpic.cat/ca/sitemap

Una visió general del contingut disponible en aquest lloc. Mantingueu el punter del ratolí sobre un element durant uns segons per a veure'n la seva descripció. OFERTES 1 dia al Parc. 973 36 00 92. PARC Olímpic DEL SEGRE. Crta Circumval lació, s/n 25700 La Seu d'Urgell. Tel 34 973 36 00 92 parcolimpic@parcolimpic.cat. Proyecto web desarrollado por SEMIC Internet.

parcolimpic.cat parcolimpic.cat

Open-Kayak als Pirineus | Rafting Parc La Seu d’Urgell

http://www.parcolimpic.cat/ca/activitats/open-kayak

Gaudeix del descens guiat en una canoa neumàtica individual o doble pel Canal Olímpic d'Aigües Braves, tu decideixes on vas i a quin ritme! Activitat per a majors de 18 anys! Facilitem vestit i botins de neoprè, casc i armilla salvavides. Imprescindible portar vestit de bany i tovallola. L'activitat es realitza amb monitor. Vols veure més vídeos? 973 36 00 92. PARC Olímpic DEL SEGRE. Crta Circumval lació, s/n 25700 La Seu d'Urgell. Tel 34 973 36 00 92 parcolimpic@parcolimpic.cat.

parcolimpic.cat parcolimpic.cat

Tarifes i Ofertes | Rafting Parc La Seu d’Urgell

http://www.parcolimpic.cat/ca/tarifes-i-ofertes

1h de Ràfting - 4 baixades pel canal olímpic d'aigües braves. RÀFTING INFANTS (9 a 16 anys). 1h de Ràfting - 4 baixades pel canal olímpic d'aigües braves. 1h d'Open Kayak al canal Olímpic d'aigües braves. El preu inclou: Monitor, lloguer del material, assegurança i el dret d'utilització dels serveis de la instal lació. Per activitats no programades, grup mínim de 6 persones, excepte Juliol i Agost. GRUPS ( 15 persones). 1h d'Open-Kayak pel canal olímpic d'aigües braves. GRUPS ( 15 persones). 973 36 00 92.

parcolimpic.cat parcolimpic.cat

Condicions Generals — Rafting Parc La Seu d’Urgell | Ràfting, Open-Kayak, Hidrotrineu, Piragüisme, Barca ecològica i BTT

http://www.parcolimpic.cat/ca/el-parc/condicions-generals

CONDICIONS PER FER ACTIVITATS AL PARC DEL SEGRE. Majors d’11 anys, 9 si van amb els pares. Majors de 18 anys. En cas de discapacitat, consulteu al servei d’informació. És imprescindible SABER NEDAR. Roba personal per fer l’activitat (vestit de bany i tovallola). Lloguer de tot el material. Dret d’utilització de tots els serveis de la instal lació. Una cada 20 persones. 20% al formalitzar la reserva. 80% el dia de l’activitat. La facturació es farà en funció del nombre de persones de la reserva.

parcolimpic.cat parcolimpic.cat

El Parc Olímpic — Rafting Parc La Seu d’Urgell | Ràfting, Open-Kayak, Hidrotrineu, Piragüisme, Barca ecològica i BTT

http://www.parcolimpic.cat/ca/el-parc

Deixa't portar per les aigües! Deixa't portar per les aigües! El Parc Olímpic del Segre, situat a 200 metres del centre històric, ofereix la possibilitat de la pràctica esportiva als amants del turisme actiu. Les activitats de ràfting. Tenen un marc incomparable per poder-se realitzar amb total garantia de seguretat. Incorporats al conjunt del Parc que asseguren i faciliten l'activitat esportiva dins d'un entorn de jardí on els canals esportius tenen especial protagonisme. Gaudeix d'un bon àpat al peu de...

ticpadrins.blogspot.com ticpadrins.blogspot.com

TICPadrins: d’abril 2010

http://ticpadrins.blogspot.com/2010_04_01_archive.html

Escrit el diumenge, d’abril 25, 2010 per Olga. No hi ha límit d'edat per fer servir l'ordinador. Escrit el dissabte, d’abril 24, 2010 per Olga. El diumenge passat la Palmira va anar al CAP. Com que l'enfermera la feva espera una bona estona, l'atent noi del TSC va pensar que era una bona oportunitat acostar-la fins al riu per veure les piragües i l'ambient que hi havia en motiu de la Copa Pirineus. La Palmira encantada de la vida! Més fotos d'aquell dia a la web de Kayaksort.cat. Theme by Cheap Hosting.

turismeseu.com turismeseu.com

Destinació de Turisme Esportiu — Turisme de La Seu

http://www.turismeseu.com/que-fer/activitats/dte

Planifica la teva estada. Destinació de Turisme Esportiu. Destinació de Turisme Esportiu. L’Agència Catalana de Turisme certifica amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu els municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport. La Seu d'Urgell és POL D'EXCEL LÈNCIA. Municipis que garanteixen la pràctica esportiva al més alt nivell). En Rem i piragüisme. En la categoria de Piragüisme en aigües braves. El parc olímpic del Segre.

parcolimpic.cat parcolimpic.cat

Hidrotrineu als Pirineus | Rafting Parc La Seu d’Urgell

http://www.parcolimpic.cat/ca/activitats/hidrotrineu

Hidrotrineu als Pirineus: Descens guiat en trineu d'aigua que et permet gaudir intensament de les sensacions i la força dels corrents. Endinsat en les aigües braves del canal olímpic com mai t'havies imaginat. L'activitat es realitza de maig a setembre per a majors de 18 anys. Facilitem vestit i botins de neoprè, casc i armilla salvavides. Imprescindible portar vestit de bany i tovallola. Us acompanyarà un monitor durant l'activitat. Vols veure més vídeos? 973 36 00 92. PARC Olímpic DEL SEGRE.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 18 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

27

OTHER SITES

copapichincha2012.blogspot.com copapichincha2012.blogspot.com

Campeonato de Rally Copa Pichincha 2012

Campeonato de Rally Copa Pichincha 2012. Miércoles, 28 de noviembre de 2012. ÚLTIMA VÁLIDA DEL CAMPEONATO DE RALLY COPA PICHINCHA-EMBUTIDOS JURIS. El Club de Automovilísmo Quito Racing, realizó la última válida del Campeonato de Rally Copa Pichincha-Embutidos Juris, en el emblemático trazado de San Antonio de Pichincha. Vía Y de Perucho. De Perucho - Barrio Tanlahua. ESTE CAMPEONATO HA SIDO POSIBLE GRACIAS A NUESTROS. Publicado por Quito Racing. Enviar por correo electrónico. Lunes, 8 de octubre de 2012.

copapichincha2014.blogspot.com copapichincha2014.blogspot.com

Campeonato de Rally COPA PICHINCHA 2014

Campeonato de Rally COPA PICHINCHA 2014. Domingo, 28 de diciembre de 2014. SEXTA VALIDA DEL CAMPEONATO DE RALLY COPA PICHINCHA 2014. Publicado por Quito Racing. Enviar por correo electrónico. Miércoles, 24 de septiembre de 2014. 6TA VÁLIDA NACIONAL DE RALLY Y 5TA VÁLIDA PROVINCIAL DE RALLY "COPA PICHINCHA". Tabla de tiempos PRIMERA Y SEGUNDA ETAPA. Resultados totales PRIMERA Y SEGUNDA ETAPA. Telf 02-2803842 – 09 87993165. Mail: quira 59@yahoo.com. Publicado por Quito Racing. Enviar por correo electrónico.

copapictures.com copapictures.com

COPApictures.com | Pictures from the events in NYC.

Pictures from the events in NYC. Skip to primary content. Skip to secondary content. CopaCabana Labor Day Bash. Proudly powered by WordPress.

copapilsener.com copapilsener.com

犬しつけ教室の料金相場は?

Http:/ www.copapilsener.com/.

copapinturastitopabon.com copapinturastitopabon.com

copa_de_maestros

8 DE JUNIO DE 2015. Así vivieron los campeones su premio en brasil. 128 equipos juegan por un viaje a argentina. Domingo 31 de mayo. AMÉRICAS - 11:00 aM. Domingo 31 de mayo. AMÉRICAS - 12:00 M. Domingo 31 de mayo. AMÉRICAS - 11:00 PM. Domingo 31 de mayo. AMÉRICAS - 12:00 M. AMÉRICAS - 5:00 PM. DISEÑOS T ACABADOS PIER. AMÉRICAS - 6:00 PM. AMÉRICAS - 7:00 PM. LOS DUROS DEL COLOR. AMÉRICAS - 8:00 PM. AMÉRICAS - 7:00 PM. AMÉRICAS - 8:00 PM. AMÉRICAS - 5:00 PM. AMÉRICAS - 6:00 PM. MAESTROS Y ALGO MÁS. Por vir...

copapirineus.org copapirineus.org

COPA PIRINEUS - SEGRE CUP

COPA PIRINEUS - SEGRE CUP. START LISTS COPA PIRINEUS. PHOTO GALLERY COPA PIRINEUS. START LISTS SEGRE CUP. PHOTO GALLERY SEGRE CUP. 14/15 Abril LA SEU. 30 Març LA SEU. 31 Març PONTS. Accedir a l'àrea d'administraci&oacute del lloc web. El nom d'usuari o la contrasenya no són correctes.

copapirituba.kit.net copapirituba.kit.net

Globo.com - Desculpe-nos, página não encontrada

Página não encontrada. O Kitnet ficou no ar até o dia 14/03/2013. Fique de olho nas novidades da Globo.com! 2000-2012 globo.com Todos os direitos reservados. política de privacidade.

copapisawyerctywi.org copapisawyerctywi.org

CoPaPi Lake Association - HOME

ARCHIVED NEWSLETTERS AND MINUTES. CONNORS LAKE LITTLE PAPOOSE LAKE OF THE PINES. Connors Lake, Little Papoose, Lake of the Pines Voluntary Lake Association, Inc. Located midway between Phillips and Winter on Cty. W. COPAPI LAKE ASSOCIATION BY-LAWS.

copapistaodekart.blogspot.com copapistaodekart.blogspot.com

Copa Pistão de Kart

Copa Pistão de Kart. Copa Pistão de Kart Indoor - Temporada 2009/2010. Quinta-feira, 2 de dezembro de 2010. Sem Pankada e Liliana, título está nas mãos de A. Szreider e Laís Ribeiro. Restando apenas um dias para o encerramento das inscrições para a última corrida da temporada 2009/2010 da Copa Pistão de Kart. Principais pilotos do campeonato ainda não manifestaram sua participação na prova. Três pilotos da equipe já confirmaram presença e outros quatro devem fazê-lo até amanhã", afirma Szreider. Em reuni...

copapki.state.pa.us copapki.state.pa.us

Welcome to the Enterprise Certificate Services Registration Site

Enterprise Certificate Enrollment Site. Use this site to request a certificate for your Web browser, email client, or other program. ENTERPRISE CERTIFICATE SERVICES REGISTRATION SITE DISCLAIMER. This is a Commonwealth of Pennsylvania computer system and is the property of the same. It is for authorized use only. Users (authorized or unauthorized) have no explicit or implicit expectation of privacy. To go to the Enterprise Certificate Services Registration site logon page.

copaplanet.com copaplanet.com

Home

With scoring goals for U.S. soccer in mind, Clint Dempsey eyes two more Gold . - Baltimore Sun. Monday, 20 July 2015 13:32. Mexican soccer fans to Donald Trump: We disagree NJ.com - NJ.com. Monday, 20 July 2015 13:32. The soccer boys of summer don't mind the seasons - Daily Local News - Daily Local News. Monday, 20 July 2015 13:32. Stephen Ross Hopes to Turn Soccer Friendlies Into a Moneymaking Juggernaut . - New York Times. Monday, 20 July 2015 13:32. Monday, 20 July 2015 13:32. Europa League qualifiers...