drustvo-preska.si drustvo-preska.si

drustvo-preska.si

DRUŠTVO PRESKA

DRUŠTVO PRESKA

http://www.drustvo-preska.si/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR DRUSTVO-PRESKA.SI

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

March

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Tuesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.3 out of 5 with 16 reviews
5 star
9
4 star
4
3 star
2
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of drustvo-preska.si

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

CONTACTS AT DRUSTVO-PRESKA.SI

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
DRUŠTVO PRESKA | drustvo-preska.si Reviews
<META>
DESCRIPTION
DRUŠTVO PRESKA
<META>
KEYWORDS
1 pišite nam
2 kje je preska
3 novice
4 so natopili
5 ljudski pevci dobrina
6 kvintet foltej hartman
7 pevska skupina zarja
8 februar
9 sponzorji
10 dolenjski list
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
pišite nam,kje je preska,novice,so natopili,ljudski pevci dobrina,kvintet foltej hartman,pevska skupina zarja,februar,sponzorji,dolenjski list,posavje info,radio ognjišče,zanimivosti,ter tematska razstava,fantje s preske,in bistrske škuorke,napoved slika
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

DRUŠTVO PRESKA | drustvo-preska.si Reviews

https://drustvo-preska.si

DRUŠTVO PRESKA

INTERNAL PAGES

drustvo-preska.si drustvo-preska.si
1

DRUŠTVO-PRESKA

http://www.drustvo-preska.si/foto_Preska2008.htm

Primorsko regijo so tokrat zastopale pevke iz Tolmina. Mladi iz Račne in Čušperka. Ljudske pevke z Blance. Ljudski pevci - Dol pri Litiji. Zapela je tudi Sergeja Sever. Nazaj na foto galerijo. PRESKA 2008 - Zato smo mi semkaj prišli. ZATO SMO MI SEMKAJ PRIŠLI - PRESKA 2008, 7. srečanje ljudskih pevcev in godcev ter otvoritev slikarske razstave. Preska, 8. 9. 2009 ob 15-ih. Raquo;Sedem gostujočih skupin na sedmem srečanju sedmega septembra – je to pravljično število prineslo tudi lepo vreme?

2

DRUŠTVO-PRESKA

http://www.drustvo-preska.si/foto_Preska2006.htm

Sončni vzhod je naznanil lep dan. Pevci in pevke se zbirajo. Tudi društvo se predstavi. Ljudske pevke iz Ptujske Gore. Ljudski pevci ZARJA -. Iz Račne in Čušperka. Lepo vreme je na Presko privabilo. Številne ljubitelje ljudske pesmi. In na koncu skupna pesem. Tudi za najmlajše je bila. Veselo do noči je bilo na Preski. Nazaj na foto galerijo. PRESKA 2006 - Ure, dnevi, kam bežijo. PRESKA 2006 - Ure, dnevi, kam bežijo, 10. 9. 2006. Ljudske pevke iz PTUJSKE GORE,. Ljudski pevci ZARJA iz Račne in Čušperka,.

3

DRUŠTVO-PRESKA

http://www.drustvo-preska.si/foto_Preska2007.htm

Jutro 9. 9. 2007 na Preski. Kljub trgatvi se je na vabilo. Društva Preska in Fantov s Preske. Pevci so prišli iz različnih krajev. In navdušili množično občinstvo:. Ljudske pevke iz Krmelja,. Ljudski pevci iz Sromelj,. Podžupanja Breda Drenek Sotošek. Zagodli so Trebeški Drotarji,. Za smeh poskrbela Strašna Jožeta,. Zapele pa so še ŠMAREJETKE,. Ljudski pevci iz Blagovice,. Nato pa je zazvenela skupna pesem. Na ogled je bila razstava čipk (Žiri),. In razstava sadja (Grm Novo mesto). Nazaj na foto galerijo.

4

DRUŠTVO-PRESKA

http://www.drustvo-preska.si/foto_pohod_2008.htm

Zbirna točka v Dolah pri Luzarjevih. Uvodni pozdrav in napotki za pot. Pozdrav župana Občine Škocjan. Po sejemski poti mimo starega mlina. Pogumnejši pri slapu Jasenk. Lep sprejem v vasi Rogačice. Kjer je bil čas z počitek in klepet. Sprejem na Kmetiji Hrovat. Na Preski smo se malo okrepčali. Zapeli so nam Fantje s Preske. Odhod s Preske proti Druščam. Mimo gomile Zlato Tele. Postanek ob simbolih nemško-italijanske meje (2. svetovna vojna). Vrnitev v Šterkovo dolino. Nazaj na foto galerijo.

5

DRUŠTVO PRESKA

http://www.drustvo-preska.si/index.htm

Dobrodošli med dolenjskimi griči. Preska je majhna gručasta vasica v skrajnem severnem delu krškega gričevja, prepoznavna po bogati naravi in kulturni dediščini. Za območje je značilen hribovit in prijazno zaobljen gričevnat svet, posut z majhnimi zaselki in vasicami ter prepreden z ožjimi dolinami. Pohodniki, kolesarji in ljubitelji narave ter kulturne dediščine - vabljeni v naročje pokrajine s slikovitimi vinorodnimi goricami, majhnimi vasicami, skritimi med številnimi griči, obdanimi z gozdovi. Kot vs...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 10 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

15

LINKS TO THIS WEBSITE

ks-bostanj.si ks-bostanj.si

KS Boštanj

http://ks-bostanj.si/Drustva_7

Največ je vokalnih skupin, Boštanjčani namreč uspešno in odgovorno ohranjamo pevsko tradicijo svojih prednikov. Tod se pesmi prelivajo iz roda v rod, kot preplet časov in rodov, spet minulih in sedanjih zvokov v neminljivem hotenju: BITI, PETI, ŽIVETI! Prej Oktet boštanjski fantje. Preberi več o oktetu. MEŠANI PEVSKI ZBOR ŽUPNIJE BOŠTANJ. LJUDSKI PEVCI IZ BOŠTANJA IN LJUDSKI PEVCI IZ PRESKE. GASILSKO DRUŠTVO Boštanj. AKTIV ŽENA Boštanj. RUŠTVO VINOGRADNIKOV Sevnica-Boštanj. LOVSKA DRUŽINA BOŠTANJ. Ki je ...

ks-bostanj.si ks-bostanj.si

KS Boštanj

http://ks-bostanj.si/Seznam_drustev19

Ženski pevski zbor Azaleja. Mešani pevski zbor Župnije Boštanj. Prostovoljno gasilsko društvo Boštanj. Društvo za športno rekreacijo Partizan Boštanj. Krajevna organizacija Rdeči križ Boštanj. Scaron;portno kulturno društvo Večno mladi Šmarčna. Aktiv žena Boštanj. Kulturno športno društvo Lukovec. Društvo vinogradnikov Sevnica-Boštanj. Vokalni kvintet Boštanjski prijatelji. Ljudski pevci Boštanj. Društvo izgnancev Slovenije, Krajevna organizacija Boštanj. Kulturno športno društvo Log. 8 - 12. ure.

ks-bostanj.si ks-bostanj.si

KS Boštanj

http://ks-bostanj.si/Povezave18

USTANOVE, DRUŠTVA. PODJETJA V BOŠTANJU. Ki se predstavljajo na spletu. Gostišče Dolinšek. OŠ Boštanj. Boštanj (Slovenija info). Boštanj - Wikipedia. E-Uprava, državni portal RS. URSZR, grafični prikaz dogodkov. Turist. informativna tabla (Boštanj). TUŠ market Boštanj. DRUGE POVEZAVE, POVEZANE S KRAJEM. Avtobusni vozni red Sevnica-Boštanj-Sevnica. Ekošola Boštanj (diplomsko delo). 8 - 12. ure. 8 - 10. ure, 13. - 17. ure. 8 - 12. ure. Tel: (07) 814 9151. ID za DDV : 59543019. Urednik spletne strani :.

kstm.si kstm.si

KULTURA: ZKD Sevnica in društva

http://www.kstm.si/kultura-zkd-sevnica-in-drustva.html

Skip to main navigation. Skip to 1st column. Skip to 2nd column. Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. KULTURA: ZKD Sevnica in društva. ZVEZA KULTURNIH DRUŠTEV SEVNICA. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Predsednik ZKD Sevnica: Jože Novak. V Zvezo kulturnih društev so včlanjeni:. KD Oktet Jurij Dalmatin. KD Franc Požun Zabukovje. PD Lisca pevska skupina Encijan. KD Primož Trubar Loka pri Zidanem mostu. Ta e-poštni naslo...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

4

OTHER SITES

drustvo-podezelje.si drustvo-podezelje.si

Društvo za razvoj slovenskega podeželja - Domov

Soustvarja razvoj podeželja in sooblikuje politike preko vključevanja v projekte na nacionalni ravni in v mednarodnem prostoru. Je pobudnik in soorganizator nacionalnega podeželskega parlamenta, ki predstavlja glas podeželanov. Barvitost krajev, lokalni izdelkih in umetnine pridnih rok so prihodnost podeželja! Z e-časopisom informira, usposablja in povezuje preko 2.100 naročnikov. Je društvo, ki deluje v javnem interesu na področju kmetijstva. Komisija za prenos znanja. Komisija za izvajanje programa CLLD.

drustvo-podrska.hr drustvo-podrska.hr

Društvo za Socijalnu Podršku

Znanjem ka ravnopravnoj konkurentnosti. Integrirani osuđenici socijalno pravednije društvo. Partnerstvo na projektu Prevencija ovisnosti. Mladi i kreiranje programa lokalne socijalne politike. 22122017 @Zagreb Razvoj kreativnih vještina starijih osoba. 22112017 @Zagreb 2. Škola Modernih tehnologija. 23102017 @Osijek Okrugli stol. 28092017 @Zagreb – 1. konferencija Integrirani osuđenici. 06052017 @Martin – Emisija Civilka. 18032017 @HTV1 – Emisija Zdrav život. 23102017 @Osijek Okrugli stol. Društvo za soc...

drustvo-polet.si drustvo-polet.si

DJP Polet Kamnik

H&F pika tekma Dedni dol 2015. Jadralno padalski pogledi Poletovca v aprilu 2015. Velika planina 6.1.2015. Nov štart nad Višnjo goro 25.10.2014. Ambrož pika tekma 27.09.2014. Pika tekma Ambrož 25.10.2009. Razglednice iz Castellucia 2008. Klubska OLC XC tekma – razglasitev rezultatov. H&F in pika tekma v Dednem dolu. Izlet v Kranjsko Goro in poskus FAI trikotnika 100km v Julijcih. Nekaj utrinkov iz življenja našega društva. Klubska OLC XC tekma – razglasitev rezultatov. Uporablja tehnologijo WordPress and.

drustvo-pomoc.com drustvo-pomoc.com

Društvo PO MOČ Sežana - Domov

Ruštvo za pomoč zasvojenim in njihovim bližnjim PO MOČ Sežana. Društvo PO MOČ Sežana. Je nevladna, neprofitna organizacija in kot samostojno društvo deluje od leta 2000 dalje. Leta 2002 je bil društvu s strani RS Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti podeljen status društva, ki deluje v javnem interesu na področju socialnega varstva. Prioritetna naloga društva je izvajanje. Raquo; Podpora ljudem, ki imajo težave zaradi uživanja nedovoljenih drog in njihovim bližnjim.

drustvo-posentjernej.si drustvo-posentjernej.si

Pihalni orkester Občine Šentjernej

Pozdravljeni na strani Pihalnega orkestra Občine Šentjernej! Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames. Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames. Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.

drustvo-preska.si drustvo-preska.si

DRUŠTVO PRESKA

Dobrodošli med dolenjskimi griči. Preska je majhna gručasta vasica v skrajnem severnem delu krškega gričevja, prepoznavna po bogati naravi in kulturni dediščini. Za območje je značilen hribovit in prijazno zaobljen gričevnat svet, posut z majhnimi zaselki in vasicami ter prepreden z ožjimi dolinami. Pohodniki, kolesarji in ljubitelji narave ter kulturne dediščine - vabljeni v naročje pokrajine s slikovitimi vinorodnimi goricami, majhnimi vasicami, skritimi med številnimi griči, obdanimi z gozdovi. Kot vs...

drustvo-prijatelja-muzeja-split.blogspot.com drustvo-prijatelja-muzeja-split.blogspot.com

prijatelji muzeja

Nedjelja, 16. prosinca 2012. PRVI NACIONALNI KONGRES KONZERVATORA-RESTAURATORA. Predstavila sam rad pod nazivom. Trodimenzionalno skeniranje arheoloških nalaza. U kojem je riječ o važnosti te metode dokumentiranja arheoloških nalaza, koja bi trebala postati standard i ući u široku primjenu. Za razliku od svojih prethodnica (crtanje predmeta, foto-dokumentiranje) ova metoda omogućava trodimenzionalni prikaz predmeta, informacije o dimenzijama i obliku predmeta, detaljima i oštećenjima. Je pažnju brojnih s...

drustvo-prijatelja-piva.hr drustvo-prijatelja-piva.hr

Društvo prijatelja piva

Zahvaljujemo što ste posjetili našu stranicu. Nadamo se da ste ljubitelj piva i da ćete nam se uskoro pridružiti. Sve potrebne informacije naći ćete ovdje. A za više, slobodno nas kontaktirajte. Podrobnije o aktivnostima društva možete pogledati u kategoriji Novosti. PIVKAN * PIVKAN – PET GODINA PIVKANA 2010.-2015. – PIVKAN * PIVKAN *. Ove godine slavimo 5 godina odražavanja prvog festivala dobrog piva PIVKAN. Više o programu, ulaznicama, ponuđenim pivama, možete pronaći na www.pivkan.com.

drustvo-prijateljev-poti.si drustvo-prijateljev-poti.si

Pot kurirjev in vezistov

Poti kurirjev in vezistov. Poti kurirjev in vezistov. Naročite se na e-novice. Newsletters subscribe lists="2" list="all"]. Vabilo na izlet del poti od Čemšeniške planine do Doma na Vrheh in na Sveto planino. 2015 Pot kurirjev in vezistov. Vse pravice pridržane.

drustvo-primoztrubar.si drustvo-primoztrubar.si

Slovensko Protestantsko društvo Primož Trubar

Dobrodošli na domači strani Slovenskega Protestantskega društva. To je bil čas, ko smo se Slovenci čisto zares podelili na dva pola in ta delitev, mutatis mutandis, še kar traja in traja. Ves čas slovenska politika, taka in drugačna, kot da ne more brez delitev. Komaj kaj je bilo v naši zgodovini takega o čemer smo se poenotili in zato bili v realizaciji tudi uspešni. Ta naša stran bo odprta tribuna za razpravljanje prav o tem, kar je več. Študijski večeri društva v Trubarjevi hiši literature. Študijski ...

drustvo-pristan.si drustvo-pristan.si

Društvo Pristan, univerza za 3. življenjsko obdobje

Društvo Pristan, univerza za 3. življenjsko obdobje. Avtobusni vozni red Koper okolica. Avtobusni vozni red mesto Koper. Psihologija osebnosti v 3. življenjskem obdobju. Umetnostna zgodovina - spoznavanje umetnosti. Umetnostna zgodovina - ogledi kulturne dediščine. Ustvarjalno oblikovanje z delavnicami. Sproščanje s pomočjo meditacije. Delavnica - spoznavanje zdravilnih zelišč. Drage članice in člani,. Sporočamo vam, da v sodelovanju s Turistično. Agencijo ARS LONGA organiziramo. 2016, ob 18.30 uri.