drustvomaserjev.si drustvomaserjev.si

drustvomaserjev.si

O Društvu - Društvo maserjev Slovenije

Društvo maserjev Slovenije je krovna organizacija, ki združuje maserje in terapevte iz vse Slovenije.

http://www.drustvomaserjev.si/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR DRUSTVOMASERJEV.SI

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

February

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.4 out of 5 with 13 reviews
5 star
7
4 star
4
3 star
2
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of drustvomaserjev.si

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

4.4 seconds

FAVICON PREVIEW

  • drustvomaserjev.si

    16x16

CONTACTS AT DRUSTVOMASERJEV.SI

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
O Društvu - Društvo maserjev Slovenije | drustvomaserjev.si Reviews
<META>
DESCRIPTION
Društvo maserjev Slovenije je krovna organizacija, ki združuje maserje in terapevte iz vse Slovenije.
<META>
KEYWORDS
1 masaža
2 terapija
3 akupunktura
4 društvo
5 seminarji
6 terapija
7 terapevt
8 maser
9
10 coupons
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
preskoči navigacijo,društvo maserjev slovenije,o društvu,članstvo,tečaji in seminarji,v sodelovanju,kontakt,ljubljana,e mail,info@drustvomaserjev si,sodelovanje,predsedstvo,natisni,laquo; nazaj,spletno oblikovanje fatshape,quickcms
SERVER
nginx/1.8.0
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

O Društvu - Društvo maserjev Slovenije | drustvomaserjev.si Reviews

https://drustvomaserjev.si

Društvo maserjev Slovenije je krovna organizacija, ki združuje maserje in terapevte iz vse Slovenije.

LINKS TO THIS WEBSITE

higeja.si higeja.si

Predavatelji tečajev masaž | Higeja

http://www.higeja.si/predavatelji

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Željko Radmanović, univ. dipl. ost. Dunja Bernot, dipl. fizio. Ivan Založnik, dipl. fizio. Dejan Gjorgjievski, tuinolog. Marina Baćić, dipl. fizio. Miran Pibernik, tuinolog. Dejan Putrle, univ. dipl. biol. Patricija Goubar, dipl. fizio. Jure Tušek, dipl. ost. Higeja d.o.o. 01 54 63 201. Pred besedo je bil dotik. Higeja d.o.o. Izvedba: Spletno oblikovanje Fatshape.

higeja.si higeja.si

Tečaj klasične masaže | Higeja

http://www.higeja.si/tecaj-masaze/klasicna-masaza

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Klasična masaža je masaža celotnega telesa. Gre za enostavno in sistematično masažno tehniko. Ki se je ni težko naučiti. Vsebina tečaja je določena po katalogu standardov. Za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) maser. Predavatelji so diplomirani fizioterapevti, ki so pridobili še NPK maser. Poleg tega pa imajo tudi veliko praktičnih izkušenj. Vsi so tudi člani državnih izpitnih komisij za NPK maser. Cena z DDV: 550 . PTUJS...

juretusek.com juretusek.com

O meni | Osteopatija Jure Tušek

http://www.juretusek.com/o-meni

8220;Vaše zdravje, moja skrb! Z vami sem Jure Tušek. Diplomirani osteopat, specialist manualnih tehnik. Storitve na področju telesnega zdravja. In odpravljanja težav gibalnega aparata. Nudim že od leta 2002 – na začetku kot maser in športni terapevt. Po opravljeni prvostopenjski diplomi iz Osteopatskih ved leta 2008, pa delujem v zasebnih ambulantah v Kopru in Ljubljani. Sem še kot dijak Gimnazije Koper uspešno zaključil prvo in drugo stopnjo Klasične masaže telesa. Program, ki se je izvajal pod okriljem...

higeja.si higeja.si

Tečaj anticelulitne in vakuumske masaže | Higeja

http://www.higeja.si/tecaj-masaze/anticelulitna-vakuumska-masaza

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Tečaj anticelulitne in vakuumske masaže. Anticelulitna in vakuumska masaža je oblika terapevtske masaže z uporabo ventuz. In je priznana metoda za zmanjševanje celulita. Na koncu tečaja prejmete certifikat o pridobljenem znanju. Vsi udeleženci tečaja ste vpisani v register izvajalcev anticelulitne in vakuumske masaže. V naših prostorih ob uporabi naših masažnih miz, olj, brisač ipd. vse brezplačno! Cena z DDV: 175 .

higeja.si higeja.si

Tečaj limfne drenaže | Higeja

http://www.higeja.si/tecaj-masaze/limfna-drenaza

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Limfna drenaža je manualna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema. Tehnike izvajamo s počasnimi, nežnimi manipulacijami. Ki se ponavljajo. Program naše šole temelji na Vodderjevem sistemu in na sodobnejših znanstvenih ter kliničnih dognanjih. Na koncu tečaja prejmete certifikat o pridobljenem znanju. Vsi udeleženci tečaja ste vpisani v register izvajalcev limfne drenaže. Cena z DDV: 385 . Vse podrobnosti v brošuri.

higeja.si higeja.si

Tečaj masaže z vročimi kamni - Hot Stone | Higeja

http://www.higeja.si/tecaj-masaze/masaza-vroci-kamni

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Tečaj masaže z vročimi kamni – Hot Stone. Z vročimi kamni masiranca masiramo. Lahko pa jih tudi polagamo na izbrane točke telesa. Sprožilne točke, čakre, akupresurne točke). Vroče kamne lahko uporabimo kot pripomoček pri izvajanju vseh vrst masaže. Na koncu tečaja prejmete certifikat o pridobljenem znanju. Vsi udeleženci tečaja ste vpisani v register izvajalcev masaže z vročimi kamni. Cena z DDV: 175 . Vse podrobnosti v brošuri.

higeja.si higeja.si

Tečaj tuina kitajske masaže | Higeja

http://www.higeja.si/tecaj-masaze/tuina-kitajska-masaza

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Tečaj tuina kitajske masaže. Tuina je starodavna oblika terapije, ki je nastala pred več kot štirimi tisočletji na Kitajskem. In je še vedno veja tradicionalne kitajske medicine. Preprečuje in zdravi bolezni z uporabo manualnih metod oz. ročnih tehnik, z namenom odpraviti zastoje v tokovih meridianov. Zaradi svoje učinkovitosti in vsestranskosti je najbolj priljubljena vzhodna tehnika v Evropi in v ZDA. Ki se vpiše v delovno k...

higeja.si higeja.si

NPK maser in NPK refleksoterapevt | Higeja

http://www.higeja.si/npk-maser-refleksoterapevt

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. NPK maser in NPK refleksoterapevt. Certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK). Smo edini zasebni registrirani izvajalec za nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) maser in refleksoterapevt z uradnim pooblastilom Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS. Samo pri nas lahko opravite celoten postopek za pridobitev NPK-ja:. Izobraževanje in usposabljanje iz ustrezne masažne tehnike,. PTUJSKA 19 (B...

higeja.si higeja.si

Kontakt | Higeja

http://www.higeja.si/kontakt

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Univ dipl. pravnica, direktorica podjetja in Željko Radmanović. Univ dipl. osteopat, manualni terapevt in tuinolog, programski vodja, svetovalec za nacionalne poklicne kvalifikacije. Univ dipl. ekonomistka, poslovna sekretarka. Za vse informacije v zvezi s tečaji, izpiti in izdelki se obrnite nanjo! Sedež in pisarna podjetja:. Ptujska ulica 19, 1000 Ljubljana. Tečaje izvajamo na naslednjih lokacijah:. 01 / 54 63 201.

higeja.si higeja.si

Tečaj refleksoterapije – kitajski stil | Higeja

http://www.higeja.si/tecaj-masaze/refleksoterapija-kitajski-stil

Havajska masaža lomi lomi. Masaža z vročimi kamni. Anatomija mišic in sklepov. Tečaj refleksoterapije kitajski stil. Refleksoterapija (tudi refleksologija oz. refleksna masaža stopal) je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja celega telesa, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih. Vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Refleksoterapija – kitajski stil je del kitajske tradicionalne medicine. Saj temelji na njenem pojmovanju zdravja in bolezni. Cena z DDV: 175 .

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 9 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

19

OTHER SITES

drustvokvartir.wordpress.com drustvokvartir.wordpress.com

Kvartir | Kvartir smo skupina, ki se v skladu s feminističnimi vrednotami zavzema za vidnost, povezovanje in osveščanje o biseksualnih, transspolnih, aseksualnih in kvir identitetah v Sloveniji.

Kvartir smo skupina, ki se v skladu s feminističnimi vrednotami zavzema za vidnost, povezovanje in osveščanje o biseksualnih, transspolnih, aseksualnih in kvir identitetah v Sloveniji. Mladinska grozljivka po slovensko: nališpane najstnice in kosmate podpazduhe. November 23, 2016. Nov slovenski mladinski film. Po drugi strani pa nam. Značke pojdi z mano. Na kratko o splavu. Oktober 14, 2016. Nihče nima pravice do tujega telesa. Splava ni mogoče ustaviti. Vsa ostala vprašanja so nepomembna. Maj 24, 2016.

drustvold.com drustvold.com

Darrel Rustvold – Portfolio

Hello, I’m Darrel. I have over 10 years’ experience working in design, with positions involving online advertisements, animation, and moderate web development. My passions include design, the creation of entertaining ideas and bringing them to life, and animation. Powered by WordPress.com.

drustvolobistasrbije.org drustvolobistasrbije.org

Društvo lobista Srbije | SLA • Društvo lobista Srbije

Zakon o lobiranju kao protivteža korupciji. Srbija bi uskoro trebalo da dobije zakon o lobiranju, a stručnjaci smatraju će njegovim usvajanjem eventualni uticaj na donosioce odluka izaći iz "sive zone", odnosno da će prostor za korupciju biti značajno smanjen. Ministar Đorđević na 51. Klubu lobista. Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević prisustvovaće 51. Klubu lobista 15. decembra. On će ovom prilikom govoriti na temu “Socijalne karte u funkci...Kako postati član DLS-a.

drustvomarijkogoj.org drustvomarijkogoj.org

Drustvomarijkogoj.org

The domain drustvomarijkogoj.org may be for sale. Click here to make an offer or call 877-588-1085 to speak with one of our domain experts. This domain may be for sale. Buy this Domain.

drustvomarjan.com drustvomarjan.com

Društvo za zaštitu i unapređenje Marjana "MARJAN"

Kako postati član Društva Marjan? Samo za članove Društva. 03032014. Kad je Marjan izgubio svojstvo kulturnog dobra? Društvo Marjan postavilo je upit Ministarstvu kulture kad je i temeljem kojeg dokumenta je marjanski poluotok izgubio svojstvo kulturnog dobra zaštićenog krajolika. Detalje pročitajte u priloženom dopisu ili ovdje. Podijeli na usluzi Twitter. Podijeli na usluzi Facebook. 25022014. Upućen zahtjev za inspekcijski nadzor splitskog ZOO vrta. Podijeli na usluzi Twitter. Podijeli na usluzi Faceb...

drustvomaserjev.si drustvomaserjev.si

O Društvu - Društvo maserjev Slovenije

Je krovna organizacija, ki združuje maserje in terapevte iz vse Slovenije. Lik maserja in terapevta. 3172015: Klasična masaža Ljubljana. 592015: Tuina kitajska masaža. 1892015: Klasična masaža Maribor. 1892015: Masaža z vročimi kamni (Hot Stone Massage). Ostali tečaji in seminarji. Higeja - tečaji masaže. Galen - spletna trgovina za maserje in terapevte. Akademija za manualno terapijo. 01 54 63 201. Je krovna organizacija, ki združuje maserje in terapevte iz vse Slovenije z namenom:.

drustvometrologa.org drustvometrologa.org

Drustvo metrologa

Skip to main content. Metrologija je nauka o merenju, bavi se mernim jedinicama i njihovim etalonima, merilima i merenjima i obuhvata sve teorijske i praktične probleme koji se odnose na merenja bez obzira na njihovu tačnost. Metrologija se u praksi sreće u gotovo svim segmentima privrede. Metrološki stručnjaci. Rad preduzeća,. Usklađen sa standardima. To donosi i profit! 2013 Društvo metrologa Design by Freak Inc.

drustvomreza.com drustvomreza.com

Društvo Mreža

Varovanje oseb na daljavo. Dobrodošli na spletni strani Društva Mreža. S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.

drustvonaris.net drustvonaris.net

Domov

Vsi tisti, ki ste se za vpis na FAKULTETO ZA ARHITEKTURO. INFORMATIVNIH DNEVIH je sedaj pravi čas,. Da se pridružite našim delavnicam 60 URNEGA TEČAJA. Tečaj je prilagojen, da v zgolj 60 urah pridobite celovito znanje. Potrebno za uspešen vpis na FAKULTETO ZA ARHITEKTURO. Že vrsto let imamo 100% uspešnost pri sprejmnih izpitih! Te skrbijo sprejemni izpiti? Društvo Naris poskrbi, da te nič ne preseneti! Društvo Naris izvaja tečaje za pripravo na sprejemne izpite na sledeče izobraževlane zavode:. Usposoblj...

drustvoneurologasrbije.org drustvoneurologasrbije.org

Društvo neurologa Srbije

Odluka o visini članarine". Razmena "Odeljenje na odeljenje". Društvo mladih neurologa Srbije. Nacionalno udruženje za neoangiologiju. Nacionalno udruženje za glavobolje. Srpsko udruženje za periferni nervni sistem. Udruženje za kliničku neurofiziologiju Srbije. Sekcija za retke neuromišićne bolesti. Radna grupa za multiplu sklerozu. Radna grupa za bolest malih krvnih sudva mozga. Udruženje neuroloških sestara Srbije. Saznajte više o multicentričnoj studiji DNS. PDF vodiči ». DNS sekcije ».

drustvonoa.org drustvonoa.org

Index of /

Apache/2.4.12 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod bwlimited/1.4 Server at www.drustvonoa.org Port 80.