heemkundekringrijnwaarden.nl heemkundekringrijnwaarden.nl

heemkundekringrijnwaarden.nl

Heemkundekring Rijnwaarden │ Home

De heemkundevereniging van Rijnwaarden

http://www.heemkundekringrijnwaarden.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR HEEMKUNDEKRINGRIJNWAARDEN.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

May

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Thursday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.6 out of 5 with 5 reviews
5 star
3
4 star
2
3 star
0
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of heemkundekringrijnwaarden.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.6 seconds

FAVICON PREVIEW

  • heemkundekringrijnwaarden.nl

    16x16

CONTACTS AT HEEMKUNDEKRINGRIJNWAARDEN.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Heemkundekring Rijnwaarden │ Home | heemkundekringrijnwaarden.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
De heemkundevereniging van Rijnwaarden
<META>
KEYWORDS
1 Geschiedenis van lobith
2 tolkamer
3 herwen
4 aerdt
5 pannerden
6 spijk en omstreken
7
8 coupons
9 reviews
10 scam
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
artikelen,activiteiten,foto archief,rapporten,van het bestuur,waordsman,webwinkel,links,disclaimer,welkom,bezoek and contact,dijkmagazijn,aerdtsedijk 49,meer,openingstijden,vrienden,facebook,sponsors,bezoek onze sponsoren
SERVER
Apache/2
CONTENT-TYPE
iso-8859-1
GOOGLE PREVIEW

Heemkundekring Rijnwaarden │ Home | heemkundekringrijnwaarden.nl Reviews

https://heemkundekringrijnwaarden.nl

De heemkundevereniging van Rijnwaarden

INTERNAL PAGES

heemkundekringrijnwaarden.nl heemkundekringrijnwaarden.nl
1

Heemkundekring Rijnwaarden │ Disclaimer

http://www.heemkundekringrijnwaarden.nl/disclaimer

Copy Michiel van Dasler. In deze disclaimer wordt verstaan onder:. De eigenaar: Heemkundekring Rijnwaarden;. Gebruik(er): alle denkbare handelingen;. U: de gebruiker (bezoeker) van de website;. De content: alle in de website aanwezige inhoud;. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

2

Heemkundekring Rijnwaarden

http://www.heemkundekringrijnwaarden.nl/webwinkel/index.php

Copy Michiel van Dasler. Welkom bezoeker, Wilt u inloggen. Welkom in de webwinkel van de Heemkundekring Rijnwaarden. In onze winkel vindt u diverse boeken, tijdschiften, cd's en dvd's met vele foto's en afbeeldingen. U kunt eenvoudig betalen met Ideal. Levertijd max 5 werkdagen. Verzendkosten slechts 4,95 per order. M B Snip, secretaris. Dinsdag 19.00 uur tot 21.30 uur. Speciale dank gaat uit naar "De Vrienden" die mede de exploitatie van het Dijkmagazijn mogelijk maken. Bezoek onze Facebook pagina.

3

Heemkundekring Rijnwaarden │ Vrienden van het dijkmagazijn

http://www.heemkundekringrijnwaarden.nl/vrienden

Copy Michiel van Dasler. Vrienden van het dijkmagazijn. Dank voor de gulle bijdragen:. Waterschap Rijn and IJssel. Bijland 5 - 6916 KA Tolkamer. Rijnstraat 12 - 6916 BD Tolkamer. Halve Maan 18 - 6915 SW Lobith. Brood- en Banketbakkerij van Benthum. Chrysantstraat 2 - 6915 VC Lobith. Postbus 337 - 6900 AH Zevenaar. Palletfabriek R. Derksen. Industrieweg 4-6 - 6911 KL Pannerden. Spijksedijk 24 - 6917 AB Spijk. Loodgietersbedrijf H. van Megen. Halve Maan 2 - 6915 SW Lobith. Kwekerstraat 2/A - 6915 BG Lobith.

4

Heemkundekring Rijnwaarden │ Home

http://www.heemkundekringrijnwaarden.nl/index.php

Copy Michiel van Dasler. Sinds 1991 bestaat er in de gemeente Rijnwaarden een heemkundekring die zich als doel stelt om actief bezig te zijn met de geschiedenis van het Gelders Eiland in de ruimste zin van het woord. Tevens verleent zij haar medewerking bij culturele en toeristische evenementen. Tot slot zet zij zich in voor het behoud van cultureel erfgoed in de vorm van monumenten klein en groot op het Gelders Eiland. Boek "Wij zijn hier maar alleen". Door Mark Slinkman, 336 blz. M B Snip, secretaris.

5

Heemkundekring Rijnwaarden │ Sponsers

http://www.heemkundekringrijnwaarden.nl/sponsers

Copy Michiel van Dasler. M B Snip, secretaris. Dinsdag 19.00 uur tot 21.30 uur. Speciale dank gaat uit naar "De Vrienden" die mede de exploitatie van het Dijkmagazijn mogelijk maken. Bezoek onze Facebook pagina.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 5 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

10

LINKS TO THIS WEBSITE

dorpsraad-aerdt.nl dorpsraad-aerdt.nl

Links -

http://www.dorpsraad-aerdt.nl/links

Vereniging, geen stichting. AED en CPR cursus. Werkgroep: Zorg voor elkaar. Http:/ www.herwenactief.nl. 8211; Herwen Aktief. Http:/ www.pannerden.info/heden/dorpsraad-pannerden. 8211; Dorpsraad Pannerden. Http:/ www.stichtingactiefspijk.nl. 8211; Stichting Actief Spijk. Http:/ www.bewonersplatformlobithtolkamer.nl. 8211; Bewonersplatform Lobith-Tolkamer. Http:/ www.derijnstrangen.nl. Kleine camping De Rijnstrangen. Http:/ www.deaerdtsewacht.nl. Camping De Aerdtse Wacht. B&B De Beijlevelds Hofstede. Samen...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 22 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

23

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

heemkundekringklundert.nl heemkundekringklundert.nl

Welkom - www.heemkundekringklundert.nl

Welkom op de website van Die Overdraghe. Gezicht op Klundert in vroeger eeuwen . Ik vind deze pagina leuk. Je vindt deze pagina leuk. Vinden deze pagina mooi. Deel de site op Facebook. Schrijf een commentaar: (Klik hier). Klik hier om uw bericht te schrijven. D" width="15" height="17" /. Width="15" height="17" / 123website.nl. Stuur mij een e-mail wanneer iemand dit commentaar beantwoordt. We zien uw foto heel graag digitaal tegemoet. Mogelijk met meer informatie. Ik woon in Harderwijk. Kan opst...

heemkundekringlith.com heemkundekringlith.com

Heemkundekring Lith | t Wild, Maren-Kessel, Lith, Lithoijen, Teeffelen en Oijen

T Wild, Maren-Kessel, Lith, Lithoijen, Teeffelen en Oijen. Spring naar de primaire inhoud. Voor u gelezen in de krant. Alem, Maren en Kessel. De Dorpsdokter van Toen. Fijn dat u even op onze website komt kijken. U bent hier waarschijnlijk niet toevallig. Misschien wilt u alleen maar even foto’s kijken of zien hoe laat de volgende lezing. Begint. Maar het is ook mogelijk dat u historische informatie zoekt of een boek. Alle kans dat we u verder kunnen helpen!

heemkundekringloonoptsandt.nl heemkundekringloonoptsandt.nl

Heemkundekring Loon op 't Sandt

Heemkundekring Loon op 't Sandt. Skip to primary content. Skip to secondary content. Bestelling Canon, Dialectenboek en Straet & Vaert. Koerier – september 2015. Verhalen van Anton van der Lee. Asperges en archeologische vondsten uit de Kasteellaan. Bouwoffers in Loon op Zand. De jagers – verzamelaars van de Plakke ‘leven in een aardsparadijs. Een Bizon uit Loon op Zand. Een opzienbarende bruiloft op de Duiksehoef. Het Molenstraatse jagersgilde ‘De Schutters van Buiten’. Op ‘t scherpst van de snede.

heemkundekringmyerle.nl heemkundekringmyerle.nl

Heemkundekring Myerle, Mierlo.

Heemkundekring Myerle, Mierlo. Kasteel Myerle, informatie. Cultuurhist. and Archeologie. Het bekijken waard . Op 23 en 24 oktober. Vonden er, op het perceel waar ooit het kasteel van Mierlo gestaan heeft, proefboringen plaats. Dit om (nog) meer beeld te krijgen op het kasteelresten en de ligging daarvan. Vrijwillligers van onder ander HKM hebben medewerking verleend. Voor het vervolg: houdt deze site in de gaten of neem contact op met de werkgroep door middel van het contactformulier. Hoe skôn is .

heemkundekringnuenen.nl heemkundekringnuenen.nl

home

Laatste update: 31 juli 2015. Bouw en ontwerp: Herman Bulle. De cultuurhistorische vereniging DE DRIJEHORNICK. Zet zich in voor het behoud van het cultureel erfgoed in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Met diverse activiteiten wil de heemkundekring de kennis en de belangstelling van de lokale geschiedenis en cultuur vergroten en verspreiden. De vereniging is opgericht in 1971. In januari 2012 hebben we ons 40-jarig jubileum. U kunt ons hier. Vanaf 4 augustus zijn we weer geopend.

heemkundekringrijnwaarden.nl heemkundekringrijnwaarden.nl

Heemkundekring Rijnwaarden │ Home

Copy Michiel van Dasler. Sinds 1991 bestaat er in de gemeente Rijnwaarden een heemkundekring die zich als doel stelt om actief bezig te zijn met de geschiedenis van het Gelders Eiland in de ruimste zin van het woord. Tevens verleent zij haar medewerking bij culturele en toeristische evenementen. Tot slot zet zij zich in voor het behoud van cultureel erfgoed in de vorm van monumenten klein en groot op het Gelders Eiland. Boek "Wij zijn hier maar alleen". Door Mark Slinkman, 336 blz. M B Snip, secretaris.

heemkundekringroosendaal.nl heemkundekringroosendaal.nl

Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale

heemkundekringrosmalen.nl heemkundekringrosmalen.nl

Home

Week van de geschiedenis Rosmalen-Noord. 70 jaar bevrijding en herdenking Rosmalen. Jubileum 25 jaar Heemkundekring. T R'smòlles k’tierke 1991. T R'smòlles k’tierke 1993. T R'smòlles k’tierke 1994. T R'smòlles k’tierke 1995. T R'smòlles k’tierke 1996. Afdrukken" onclick="window.open(this.href,'win2','status=no,toolbar=no,scrollbars=yes,titlebar=no,menubar=no,resizable=yes,width=640,height=480,directories=no,location=no'); return false;" rel="nofollow". Hartelijk welkom op onze website!

heemkundekringrosmeer.be heemkundekringrosmeer.be

Heemkundekring Rosmeer

Welkom bij de Heemkundekring Rosmeer VZW. Het ontstaan van de kring gebeurde in Juni 1998. Enkele mensen van Rosmeer zochten contact met elkaar om de mogelijkheid te onderzoeken tot oprichting van een heemkundegroep. Er werd gewikt en gewogen en vooral goed nagedacht over de doelstellingen. In het zaaltje onder de pastorie werd op 14 juli 1998 voor het eerst vergaderd. Aanwezigen waren: Harry Tijssen, Raoul Vermeulen, Filip Konings, pastoor Raymond Vanlessen en Jozef Simons. Marcel is geboren en getogen ...

heemkundekringschijf.nl heemkundekringschijf.nl

Heemkundekring Swerter Scive – Schijf

Wandeling Buisse Heide 11 maart 2018 bekijk de fotos. Wandeling Buisse Heide 11 maart 2018 bekijk de fotos. Word lid en ontvang ons jaarboek! Het hele gezin is lid voor $12,50 per jaar. (ook wanneer je niet in Schijf woont). Houdt zich bezig met het veiligstellen. Van de Schijfse heemkunde. Op deze website kunt u zien wat wij doen. En een selectie bekijken van wat we in huis hebben. Bekijk de openingstijden van het Heemhuys van Swerter Scive. Thema: Esteem door ThemeGrill.

heemkundekringschijndel.nl heemkundekringschijndel.nl

HEEMKUNDEKRING SCHIJNDEL – wie het verleden niet kent, weet niet waarom het heden er zo uitziet

Wie het verleden niet kent, weet niet waarom het heden er zo uitziet. Secretariaat / Lid worden. Heemblad Rond die Cluse. Publicaties en rapporten van de Archeologische Werkgroep. Zusters van Liefde werkgroep. Collectie Zusters van Liefde. Welkom op de website van Heemkundekring Schijndel. De Heemkundekring Schijndel zet zich in om de geschiedenis van Schijndel te onderzoeken, die toegankelijk te maken en te behouden wat behouden moet blijven. Even voorstellen : Jan van Weert nieuw bestuurslid. 8220;In d...