hetreizendekoffertje.nl hetreizendekoffertje.nl

hetreizendekoffertje.nl

Het Reizende Koffertje

Het Reizende Koffertje is een praktijk voor jeugdhulpverlening en creatieve therapie in Harlingen, Friesland. Wij bieden beeldende therapie, psychomotorische therapie, dramatherapie en verschillende trainingen en cursussen voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen.

http://www.hetreizendekoffertje.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR HETREIZENDEKOFFERTJE.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

November

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.6 out of 5 with 8 reviews
5 star
0
4 star
5
3 star
3
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of hetreizendekoffertje.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.4 seconds

FAVICON PREVIEW

  • hetreizendekoffertje.nl

    16x16

  • hetreizendekoffertje.nl

    32x32

  • hetreizendekoffertje.nl

    64x64

CONTACTS AT HETREIZENDEKOFFERTJE.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Het Reizende Koffertje | hetreizendekoffertje.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Het Reizende Koffertje is een praktijk voor jeugdhulpverlening en creatieve therapie in Harlingen, Friesland. Wij bieden beeldende therapie, psychomotorische therapie, dramatherapie en verschillende trainingen en cursussen voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen.
<META>
KEYWORDS
1 creatieve
2 therapie
3 jeugdhulpverlening
4 harlingen
5 friesland
6 kinderhulp
7 reizende
8 koffertje
9 beeldende
10 therapeuten
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
aanbod kinderen,beeldende therapie,psychomotorische therapie,dramatherapie,emdr therapie,training 'eigen wijs,psychologisch onderzoek,aanbod jongeren 13 18,aanbod volwassenen,ouderbegeleiding,cursus 'voluit leven,cursus 'actief opvoeden,verwijzers,actueel
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Het Reizende Koffertje | hetreizendekoffertje.nl Reviews

https://hetreizendekoffertje.nl

Het Reizende Koffertje is een praktijk voor jeugdhulpverlening en creatieve therapie in Harlingen, Friesland. Wij bieden beeldende therapie, psychomotorische therapie, dramatherapie en verschillende trainingen en cursussen voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen.

INTERNAL PAGES

hetreizendekoffertje.nl hetreizendekoffertje.nl
1

Het Reizende Koffertje - Beeldende Therapie

http://www.hetreizendekoffertje.nl/index.php?id=3

Ook kinderen hebben soms problemen die ze niet helemaal alleen kunnen oplossen. Veel kinderen vinden het lastig hierover te praten maar kunnen zich wel uiten in het werken met beeldend materiaal zoals: verf, klei, hout of papier. Beeldende therapie is een ervaringsgerichte therapie die kinderen en jongeren kan helpen om aan hun eigen hulpvragen te werken, zonder dat je meteen in woorden hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Het gaat om het DOEN, niet om het uiteindelijke resultaat! Kunnen groeien en...

2

Het Reizende Koffertje - Foto's

http://www.hetreizendekoffertje.nl/index.php?id=4

Doel van de therapie. Lsquo;Het reizende koffertje’ - Droogstraat 7a - 8861 SR Harlingen. Tel: 0517– 434296 of 06-22364831.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

2

LINKS TO THIS WEBSITE

benmentink.nl benmentink.nl

Links en inspiratiebronnen | Ben Mentink

http://www.benmentink.nl/links

Naar de inhoud springen. Training, coaching, advies. Welkom op mijn website. Waar ik voor werk of gewerkt heb:. Het Fries Samenwerkingsverband Uitkeringsgerechtigden. Mediant, Gewoon Goede Zorg in Twente; de cliëntenraad. Hospice De Vier Vogels, Rotterdam. Rijks Universiteit Groningen; Een leven lang leren. Provinciale Chronisch Zieken en Gehandicaptenraad Groningen. Vrij gevestigde metgezellen,. Om mee uit te wisselen en te sparren. De Veroovering – maak ruimte voor groei! De levenslessen van Little Tree.

ontwikkeljekind.nl ontwikkeljekind.nl

Ontwikkeling van je kind

http://www.ontwikkeljekind.nl/pagina/Links/14

Wwwleerling.begeleiding.startpagina.nl. 085 -8778281, 06-50433271 Jacob Catsstraat 16, 8862 BS Harlingen.

jeftha-creatievetherapie.nl jeftha-creatievetherapie.nl

Handige links om ook eens te bezoeken | Jeftha – Creatievetherapie

http://jeftha-creatievetherapie.nl/handige-links-om-ook-eens-te-bezoeken

Rouw, verlies verwerking. Handige links om ook eens te bezoeken. Platform van vrijgevestigde, geregistreerde creatief therapeuten in Friesland. Voor informatie of een afspraak.

blikveldcoaching.nl blikveldcoaching.nl

Kinderen | Blikveld Coaching

http://www.blikveldcoaching.nl/kinderen

Psychosociale hulpverlening - Speltherapie. Training Blij met Mij. Psychosociale hulpverlening - Speltherapie. Wat biedt Blikveldcoaching kinderen en ouders? Blikveldcoaching biedt kortdurende behandeling voor sociaal-emotionele problemen, gedrags- en ontwikkelingsproblemen en opvoedingsproblemen. Ouders/verzorgers worden actief betrokken bij de behandeling. Identiteitsproblemen zoals laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen. Sociale problemen, bv. problemen met weerbaarheid. Na aanmelding voert de begeleid...

beeldbrug.nl beeldbrug.nl

links

http://www.beeldbrug.nl/links.html

thomasschool.nl thomasschool.nl

Sint Thomasschool - ZORG EN INTERNE BEGELEIDING

http://www.thomasschool.nl/content/781/zorg

Hoe is ons onderwijs georganiseerd? Zorg en Interne begeleiding. Foto's van de school. Eieren zoeken bij Sinnebach. Schoolreisje 2016 naar Sanjesfertier. Appeltaarten bakken voor de vluchtelingen. Een prachtig kasteel in de klas. Hé zie ik daar iglo's? Hieper de piep hoera juf is.jaar ;-). De wielen van de bus gaan rond en rond. Kerstmis bij de Kwakende Kikkers. Een gelukkig en gezond 2016! Carnaval bij de Kwakende Kikkers. Naar het keramiek museum. De opening van het "Thomasmuseum". Op je 'gemakje' lezen.

allekindertherapeuten.nl allekindertherapeuten.nl

Kindertherapeut Friesland - Allekindertherapeuten.nl

https://allekindertherapeuten.nl/kindertherapeut-friesland

Dé wegwijzer naar een kindertherapeut! Wat is een kindertherapeut? Spel- en creatieve therapie. Sorteer onderstaande lijst door op de rubrieksnaam (naam, adres, postcode etc.) te klikken. Klik per praktijk door voor meer info. Klooster-Postma, H.A. Wde Geeststr. 36. Van der Wall Psychologie. Netten, G., van. Zoek een een kindertherapeut, kinderpsycholoog, pedagoog ed. in Friesland (leeuwarden, drachten, harlingen, noordwolde, joure en nog veel meer plaatsen).

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 1 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

8

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

hetreisbureau.wordpress.com hetreisbureau.wordpress.com

Het reisbureau | Af en toe een blog over de werkzaamheden op het reisbureau, het reisbureau waar ik werk te Amsterdam Zuid.

Af en toe een blog over de werkzaamheden op het reisbureau, het reisbureau waar ik werk te Amsterdam Zuid. Wat wij zoal doen op het reisbureau anno 2015. Collega Lieke de Jong omschrijft het zo:. Wij regelen alles voor de klant van a tot z. Dit begint al met het reisidee. Onze klanten weten niet altijd waar ze naar toe ‘moeten’/willen, juist omdat ze al zo veel hebben gezien van de wereld. Wij verzinnen het! Wil de klant dat we stoelen boeken en voor hem inchecken? Dineren met de Maharadja? Dan is ons st...

hetreisburo.com hetreisburo.com

Default Parallels Plesk Panel Page

Web Server's Default Page. This page is generated by Parallels Plesk Panel. The leading hosting automation software. You see this page because there is no Web site at this address. You can do the following:. Parallels is a worldwide leader in virtualization and automation software that optimizes computing for consumers, businesses, and Cloud services providers across all major hardware, operating systems, and virtualization platforms. To find out more information. Hypervisor Virtualization technology for.

hetreiscafe.com hetreiscafe.com

Het Reis Café

Bijzondere reizen op maat. 13 april 2014 – Thema Dieren Natuurlijk! 12 januari 2014 – Thema Wijnreizen. 13 oktober – Thema Oude Culturen. 9 Juni – Thema Actief. Kick Off 17 and 24 maart – Thema Natuur. Over Het Reis Café. Bijzondere reizen op maat. Ziet u soms door de (internet)bomen het bos niet meer, heeft u geen tijd of zin eindeloos te googelen of heeft u misschien behoefte aan nieuwe inspiratie en persoonlijk advies van een gespecialiseerde reisorganisatie? Thuisbasis van Het Reis Café is de sfeervo...

hetreishuis.be hetreishuis.be

Het Reishuis - Mechelen & Antwerpen

03 291 17 15. Uw reis op maat. Unieke rondreis met het gezin. Op zoek naar een reis volledig op maat samengesteld voor uw gezin. BEKIJK ONS VOLLEDIG AANBOD. Een 11-daagse volledig begeleide rondreis in Thailand, inclusief ervaren en Nederlandstalige Thaise gids. Rechtstreekse vlucht met Thai Airways International. Handbagage en ruimbagage inbegrepen. Begeleiding met Nederlandstalige Thaise gids. Prijs per kind: vanaf 1499. Prijs per volwassene: vanaf 1749. Vlucht heen/terug vanuit Eindhoven.

hetreishuys.nl hetreishuys.nl

My Blog

T Reishuys (website in aanbouw). Gelegen aan de Industrieweg 30A in Grootebroek, is dè plek waar u terecht kunt voor al uw reiswensen op privé als zakelijk gebied. Meerdere malen uitgeroepen tot de beste reiswinkel van Noord-Holland en. Uniglobe Smart Business Travel. De zakenreisspecialist van Noord-Holland, zullen een nieuw onderkomen vinden in ‘t Reishuys.

hetreizendekoffertje.nl hetreizendekoffertje.nl

Het Reizende Koffertje

Training: 'Lekker in je vel'. Meidengroep: 'Ben ik in beeld? Training: 'Durf te leven'. Training: 'Lekker in je vel'. Meidengroep: 'Ben ik in beeld? Training: 'Durf te leven'. Het Reizende Koffertje is een kleinschalige praktijk. Voor jeugdhulpverlening en creatieve therapie. De fotografie op deze website is gemaakt op onze praktijk in Harlingen door Isolde Woudstra. Voor kinderen die liever aan hun problemen werken met klei en verf dan met woorden. Voor kinderen die liever 'doen' dan praten. Meidengroep...

hetreizendetheehuis.nl hetreizendetheehuis.nl

Het reizende theehuis

Het Reizende Theehuis is verhuisd! Het Reizende Theehuis is verhuisd naar het hoge. Noorden. De mobiele keuken staat nu aan de. Lettelberterdijk 7 in Lettelbert. Voordat we hier neerstreken hadden we nog nooit. Van deze plek gehoord maar we zijn meer dan. Tevreden met onze nieuwe stek. Midden in de. Natuur op het Groninger platteland zijn we begonnen. Met het opzetten van een nieuw bedrijf waarbij eten,. Slapen en genieten centraal zullen staan. Kookworkshops starten in het najaar van 2013,.

hetreizendeverhaal.nl hetreizendeverhaal.nl

HRV: Het reizende verhaal

Schrijf met je vrienden je eigen boek!

hetreizendfrituurtje.be hetreizendfrituurtje.be

hetreizendfrituurtje.be

hetrekenatelier.nl hetrekenatelier.nl

het rekenatelier

2516 AH Den Haag. Blijf op de hoogte.

hetrekenbureau.com hetrekenbureau.com

Domain www.hetrekenbureau.com is taken

The domain www.hetrekenbureau.com. This page has been automatically generated by Odin Service Automation.