agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: Statik ve Dinamik Adres Ataması
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/statik-ve-dinamik-adres-atamas.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. Statik ve Dinamik Adres Ataması. 21 Nisan 2009 Salı. Statik atamada, ağ yöneticisinin konak bilgisayara ilişkin ağ bilgilerini manuel olarak yapılandırması gerekir. Bu yapılandırma minimum ölçüde konak bilgisayar IP adresini, alt ağ maskesini ve varsayılan ağ geçidini içerir. Eğitim alırken dikkatli olun. Statik ve Dinamik Adres Ataması 2. Statik ve Dinamik Adres Ataması. Genel ve Özel Ip adresleri.
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: Temel ağ bileşenleri
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/temel-ag-bilesenleri.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. 8 Nisan 2009 Çarşamba. Kişisel bilgisayarlar, sunucular, ağ iletişim cihazları ve kablolar gibi, ağı oluşturan birçok bileşen vardır. Bu bileşenler dört ana kategoriye ayrılabilir:Konak BilgisayarlarPaylaşılan çevresel aygıtlarAğ iletişim cihazlarıAğ iletişim ortamı. Ağ iletişimi ortamları gibi, ağ cihazları da konak bilgisayarları birbirine bağlamak için kullanılır. Eğitim alırken dikkatli olun. Genel ve Özel Ip adresleri.
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: Paketlerin İnternet Üzerinden İletilmesi
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/paketlerin-internet-uzerinden.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. Paketlerin İnternet Üzerinden İletilmesi. 14 Nisan 2009 Salı. O halde paketlerin hangi yönlendiricilerden geçtiği ve yol üzerindeki sorunlu alanlar nasıl belirlenebilir? Paketin izlediği rotanın grafiksel görüntüsünü sunabilen birçok görsel traceroute programı da vardır. 24 Ağustos 2011 08:37. Link değişimi yapmak istiyorum sitem www.sinavhaberleri.net iyi günler. Eğitim alırken dikkatli olun. Statik ve Dinamik Adres Ataması.
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: İnternet Bulutu
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/internet-bulutu.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. 14 Nisan 2009 Salı. Paketler İnternet'te dolaşırken birçok ağ cihazından geçerler. İnternet, birbirine bağlanmış yönlendiriciler ağı olarak düşünülebilir. Yönlendiriciler arasında genellikle farklı yönlendiriciler bulunur ve paketler kaynak ile hedef arasında farklı yolları takip edebilir. Ağdaki herhangi bir noktada trafik akışıyla ilgili bir sorun olduğunda paketler otomatik olarak diğer rotayı takip eder. Tüm ağ cihazları...
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: Kablosuz Ağ Türleri
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/kablosuz-ag-turleri.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. 6 Nisan 2009 Pazartesi. Bu, fare, klavye ve PDA gibi çeşitli çevresel aygıtları bilgisayara bağlamak için kullanılan en küçük kablosuz ağdır. Bu aygıtların her biri tek bir konak bilgisayara adanır ve genellikle IP veya Bluetooth teknolojisini kullanır. Eğitim alırken dikkatli olun. Statik ve Dinamik Adres Ataması 2. Statik ve Dinamik Adres Ataması. Genel ve Özel Ip adresleri. Ip sınıfları ve Varsayılan Ağ Sınıfları.
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: WLAN ve SSID
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/wlan-ve-ssid.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. 6 Nisan 2009 Pazartesi. Kablosuz bir ağ oluşturulurken, kablosuz bileşenlerin uygun WLAN'a bağlanması önemlidir. Bu da, Hizmet Kümesi Tanımlayıcısı (SSID) kullanılarak yapılır. WLAN yüklemesinin türü ne olursa olsun, WLAN'daki tüm kablosuz cihazların iletişim kurması için aynı SSID ile yapılandırılmış olması gerekir. Eğitim alırken dikkatli olun. Statik ve Dinamik Adres Ataması 2. Statik ve Dinamik Adres Ataması.
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: Kablosuz Lan Standartları 2
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/kablosuz-lan-standartlar-2.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. Kablosuz Lan Standartları 2. 6 Nisan 2009 Pazartesi. 802,11a:5 GHz RF tayfını kullanır 2.4 GHz tayfıyla (802.11 b/g/n aygıtlarla) uyumlu değildirAralığı, 802.11 b/g aralığının yaklaşık %33'üdür Uygulama maliyeti diğer teknolojilere göre daha yüksektir802.11a uyumlu ekipman bulmak gittikçe zorlaşmaktadır. Eğitim alırken dikkatli olun. Statik ve Dinamik Adres Ataması 2. Statik ve Dinamik Adres Ataması.
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: Ip sınıfları ve Varsayılan Ağ Sınıfları
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/ip-snflar-ve-varsaylan-ag-snflar.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. Ip sınıfları ve Varsayılan Ağ Sınıfları. 17 Nisan 2009 Cuma. IP adresi ve alt ağ maskesi, IP adresinin hangi bölümünün ağ adresini ve hangi bölümünün konak bilgisayar adresini temsil ettiğini belirlemek için birlikte çalışır. IP adresleri 5 sınıfa ayrılır. A, B ve C Sınıfları ticari adresler olup konak bilgisayarlara atanır. D Sınıfı çoklu yayın kullanımı ve E Sınıfı deneysel kullanım için ayrılmıştır. Ip sınıfları ve Varsay...
agisletmenligi.blogspot.com
Ağ İşletmenliği ve Modüller: Kablosuz Lan Standartları
http://agisletmenligi.blogspot.com/2009/04/kablosuz-lan-standartlar.html
Ağ İşletmenliği ve Modüller. Ağ işletmenliği hakkında bilgiler,modüller,network. 6 Nisan 2009 Pazartesi. Kablosuz cihazların iletişim kurabilmesini sağlamak için birçok standart geliştirilmiştir. Bu standartlar kullanılan RF tayfını, veri hızlarını, bilginin iletim şeklini ve daha fazlasını belirtir. Kablosuz teknik standartların oluşturulmasından sorumlu ana kuruluş IEEE'dir. Eğitim alırken dikkatli olun. Statik ve Dinamik Adres Ataması 2. Statik ve Dinamik Adres Ataması. Genel ve Özel Ip adresleri.