kindercentrumdeparel.nl kindercentrumdeparel.nl

kindercentrumdeparel.nl

Kindercentrum De Parel Almere - kinderopvang

Kindercentrum De Parel Almere: een modern, professioneel en zorgzaam kinderdagverblijf met BSO voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook flexibele kinderopvang.

http://www.kindercentrumdeparel.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR KINDERCENTRUMDEPAREL.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

March

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Tuesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.8 out of 5 with 8 reviews
5 star
5
4 star
0
3 star
1
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of kindercentrumdeparel.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.9 seconds

FAVICON PREVIEW

 • kindercentrumdeparel.nl

  16x16

 • kindercentrumdeparel.nl

  32x32

 • kindercentrumdeparel.nl

  64x64

 • kindercentrumdeparel.nl

  128x128

CONTACTS AT KINDERCENTRUMDEPAREL.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Kindercentrum De Parel Almere - kinderopvang | kindercentrumdeparel.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Kindercentrum De Parel Almere: een modern, professioneel en zorgzaam kinderdagverblijf met BSO voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook flexibele kinderopvang.
<META>
KEYWORDS
1 kindercentrum
2 kinderopvang
3 kinderdagverblijf
4 buitenschoolse opvang
5 bso
6 Almere
7 flexibele kinderopvang
8 kinderopvang Almere
9
10 coupons
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
ouderlogin,info@kindercentrumdeparel nl,menu,kindercentrum,over ons,visie,directie,de robijntjes,de kristalletjes,de schatkist,oudercommissie,informatie,openingstijden,extra diensten,digitaal inschrijven,fotoboek,kinderopvang almere,locatie randstad
SERVER
nginx
POWERED BY
PleskLin
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Kindercentrum De Parel Almere - kinderopvang | kindercentrumdeparel.nl Reviews

https://kindercentrumdeparel.nl

Kindercentrum De Parel Almere: een modern, professioneel en zorgzaam kinderdagverblijf met BSO voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook flexibele kinderopvang.

INTERNAL PAGES

kindercentrumdeparel.nl kindercentrumdeparel.nl
1

Directie - Kindercentrum De Parel Almere

http://kindercentrumdeparel.nl/groepen-en-leidsters/directie

Kindercentrum De Parel Almere. Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (kinderopvang) in Almere. 036 530 61 06. Team – groepen en leidsters. Polygoon peuter en BSO groep. Voor- en naschoolse opvang. Voor- en naschoolse opvang. In 2012 is mijn GOB Top Kids gesloten om mij helemaal te focussen op Kindercentrum de Parel. Want daar zijn de kinderen, hun blijde gezichten! Ik vind het van groot belang dat kinderen een gevoel van die geborgenheid bij de kinderopvang ervaren. Warmte en interacties met een...

2

Kindercentrum De Parel Almere - kinderdagverblijf en BSO

http://kindercentrumdeparel.nl/kindercentrum-de-parel-almere-2

Kindercentrum De Parel Almere. Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (kinderopvang) in Almere. 036 530 61 06. Team – groepen en leidsters. Polygoon peuter en BSO groep. Voor- en naschoolse opvang. Voor- en naschoolse opvang. Kindercentrum De Parel Almere – kinderdagverblijf en BSO. Kindercentrum de Parel is gesloten tussen kerst en Oud en Nieuw. Wij zijn telefonisch tussen kerst en Oud en Nieuw dan ook niet bereikbaar, maar staan u graag te woord op 4 januari. Pascalle en het Parelteam. Neem voor me...

3

Visie - Kindercentrum De Parel Almere

http://kindercentrumdeparel.nl/visie

Kindercentrum De Parel Almere. Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (kinderopvang) in Almere. 036 530 61 06. Team – groepen en leidsters. Polygoon peuter en BSO groep. Voor- en naschoolse opvang. Voor- en naschoolse opvang. We kijken goed naar de kinderen en stemmen ons pedagogisch handelen steeds op hun af. Zo stimuleren we de kinderen om zich te blijven ontwikkelen. Om te weten hoe de kinderen zijn, moeten we elkaar eerst leren kennen. We gaan met thema’s werken en gaan hierin de seizoenen volgen.

4

Groepen - Kindercentrum De Parel Almere

http://kindercentrumdeparel.nl/kinderdagverblijf-almere/groepen

Kindercentrum De Parel Almere. Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (kinderopvang) in Almere. 036 530 61 06. Team – groepen en leidsters. Polygoon peuter en BSO groep. Voor- en naschoolse opvang. Voor- en naschoolse opvang. Om het kind zo goed mogelijk te begeleiden hebben we gekozen voor horizontale groepen;. De Robijntjes is een groep met kinderen van 10 weken tot 2 en half jaar, eventueel eerder als het kind er aan toe is. De Kristalletjes is een groep met kinderen van 2 en half jaar tot 4 jaar.

5

De Robijntjes - Kindercentrum De Parel Almere

http://kindercentrumdeparel.nl/kinderdagverblijf-almere/groepen/de-robijntjes

Kindercentrum De Parel Almere. Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (kinderopvang) in Almere. 036 530 61 06. Team – groepen en leidsters. Polygoon peuter en BSO groep. Voor- en naschoolse opvang. Voor- en naschoolse opvang. De Robijntjes (babygroep tot 2,5 jaar). Ons dagritme begint om 9.00 uur met fruit eten en sap drinken. Om 11.30 uur eten we een broodje en drinken we wat melk. Als het heel erg warm is dan zetten we zwembadjes neer en een watertafel zodat de kindjes lekker kunnen spetteren.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 15 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

20

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

kindercentrumcamelot.nl kindercentrumcamelot.nl

Kindercentrum Camelot | Kinderdagopvang Genderen (Aalburg)

Visie & Beleid. Koning Arthur (4-12 jaar). Koning Achilles (4-12 jaar). Uk & Puk. WELKOM BIJ KINDERCENTRUM CAMELOT. Kindercentrum Camelot staat GARANT voor een veilige burcht die de kinderen al snel vertrouwen geeft, zodat zij zich veilig en geborgen voelen. Camelot verleent dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 6 weken tot en met de basisschoolleeftijd. Z. 0715 – 18.15 UUR. Op deze groep verblijven de kindjes in de leeftijd van 0-2 jaar. Vanaf 6 weken is uw kindje al welkom bij ons.

kindercentrumdeblokkendoos.nl kindercentrumdeblokkendoos.nl

Account Suspended

This Account has been suspended. Contact your hosting provider for more information.

kindercentrumdebuitenkans.nl kindercentrumdebuitenkans.nl

Villadebuitenkans - Welkom

U bevindt zich hier:. Villa De Buitenkans is opgezet vanuit de gedachte dat een kinderdagverblijf meer moet zijn dat opvang alleen. We gaan er vanuit dat kinderen alles in huis hebben om zichzelf en de wereld te ontdekken. Ontdek de wereld van je kind! Wij bieden je kind:. Een wereld om te ontdekken. Villa de Buitenkans;. Groen, duurzaam en ecologisch. Je kind in beeld. De honderd talen van het kind. In 2008 bekroond met de landelijke titel. Beste kinderopvang van het jaar! Een plek van en voor kinderen;.

kindercentrumdekleinetuin.nl kindercentrumdekleinetuin.nl

Kindercentrum De kleine tuin, Almere | Dagopvang en BSO voor kinderen met en zonder beperking

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor kinderen met een beperking. Voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Welkom bij Kindercentrum De kleine tuin. Kinderopvang speelt een belangrijke rol in het leven van ouders en kinderen. Hier ontdekken kinderen hun eigen karakter en hun talenten. Ze komen in contact met leeftijdgenootjes, waardoor ze leren omgaan met anderen. Onder toezicht van pedagogisch medewerkers leren ze spelenderwijs communicatieve en sociale vaardigheden. 0 – 4 jaar. Alle kinderen zijn uniek en sommig...

kindercentrumdeknuffel.nl kindercentrumdeknuffel.nl

Kindercentrum De Knuffel

Wat aandacht krijgt groeit. Kindercentrum de Knuffel is een klein kindercentrum met 3 groepen op het kinderdagverblijf en 2 groepen op de BSO. De Knuffel geeft uw kind in een zeer prettige, veilige en vertrouwde omgeving de zorg en begeleiding die het nodig heeft. Met vaste medewerkers zorgen we voor de optimale ontwikkeling van uw kind. De Knuffel begeleidt kinderen op werkdagen in de leeftijd van 0-12 jaar. Voor de basisscholen in Zieuwent en in Harreveld verzorgen we nu nog de tussenschoolse opvang.

kindercentrumdeparel.nl kindercentrumdeparel.nl

Kindercentrum De Parel Almere - kinderopvang

Kindercentrum De Parel Almere. Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (kinderopvang) in Almere. 036 530 61 06. Team groepen en leidsters. Polygoon peuter en BSO groep. Voor- en naschoolse opvang. Voor- en naschoolse opvang. Kindercentrum de Parel Almere. De Parel is een modern, professioneel en zorgzaam kindercentrum (kinderdagverblijf en BSO) in Almere dat opvang biedt aan kinderen in een huiselijke en leuke omgeving. U zoekt een buitenschoolse opvang in Almere? Naast de basistaak van een kinderdagv...

kindercentrumdesantekraam.nl kindercentrumdesantekraam.nl

index

Boek te bestellen via Bol.com. Of bij Anne Riek.

kindercentrumdevuurtoren.nl kindercentrumdevuurtoren.nl

Kindercentrum De Vuurtoren

Contact BSO de Vuurtoren. Informatieboekje BSO de Vuurtoren. Medewerkers BSO de Vuurtoren. Openingstijden BSO de Vuurtoren. Oudercommissie BSO de Vuurtoren. Pedagogisch beleidsplan BSO de Vuurtoren. Stamgroepen op BSO de Vuurtoren. Contact BSO de Vliegende Hollander. Informatieboekje BSO de Vliegende Hollander. Medewerkers BSO de Vliegende Hollander. Openingstijden BSO de Vliegende Hollander. Oudercommissie BSO de Vliegende Hollander. Pedagogisch beleidsplan BSO de Vliegende Hollander. Informatieboekje B...

kindercentrumeigenwijs.nl kindercentrumeigenwijs.nl

Kindercentrum Eigenwijs voor het verblijf van uw kinderen in Amsterdam en Amstelveen.

kindercentrumenschede.info kindercentrumenschede.info

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland.

Alles voor ondernemend Nederland. Een andere domeinnaam registreren bij Hostnet? Hostnet is met 800.000 registraties de domeinspecialist van Nederland.

kindercentrumgeesteren.nl kindercentrumgeesteren.nl

Het Kindercentrum

Het Kindercentrum biedt kinderfysiotherapie, logopedie, ergotherapie en psychologie. Deze website is bedoeld om u te informeren over wie wij zijn en over de behandelmogelijkheden die wij uw kind kunnen bieden. 15-08 We mogen weer naar school! De vakantie is voorbij, misschien vind jij dat wel een beetje jammer? Maar ook leuk om alle kinderen, juffen en meesters weer te zien. Maak er een mooi schooljaar van!