kinderdagpaleizen.nl kinderdagpaleizen.nl

kinderdagpaleizen.nl

Home - Kinderdagpaleizen

U zoekt een goede kinderopvang? Die vindt u bij een van onze drie vestigingen, Kinderdagpaleis Zaandam, Kinderdagpaleis Monnickendam of Paleis Amersfoort.

http://www.kinderdagpaleizen.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR KINDERDAGPALEIZEN.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

February

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.4 out of 5 with 9 reviews
5 star
3
4 star
2
3 star
2
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of kinderdagpaleizen.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

2.7 seconds

FAVICON PREVIEW

  • kinderdagpaleizen.nl

    16x16

CONTACTS AT KINDERDAGPALEIZEN.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Home - Kinderdagpaleizen | kinderdagpaleizen.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
U zoekt een goede kinderopvang? Die vindt u bij een van onze drie vestigingen, Kinderdagpaleis Zaandam, Kinderdagpaleis Monnickendam of Paleis Amersfoort.
<META>
KEYWORDS
1 search for
2 menu
3 zaandam
4 nieuws
5 medewerkers zaandam
6 foto’s
7 openingstijden
8 prijzen
9 oudercommissie
10 inschrijven
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
search for,menu,zaandam,nieuws,medewerkers zaandam,foto’s,openingstijden,prijzen,oudercommissie,inschrijven,monnickendam,medewerkers monnickendam,amersfoort,medewerkers amersfoort,virtuele rondleiding,over ons,beleid,protocollen,ggd inspectierapport
SERVER
Apache
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Home - Kinderdagpaleizen | kinderdagpaleizen.nl Reviews

https://kinderdagpaleizen.nl

U zoekt een goede kinderopvang? Die vindt u bij een van onze drie vestigingen, Kinderdagpaleis Zaandam, Kinderdagpaleis Monnickendam of Paleis Amersfoort.

INTERNAL PAGES

kinderdagpaleizen.nl kinderdagpaleizen.nl
1

Virtuele Rondleiding - Mini's kinderpaleizen | Kinderopvang, kinderdagverblijf

https://www.kinderdagpaleizen.nl/virtuele-rondleiding

Als u op de onderstaande link klikt dan krijgt u een virtuele rondleiding van onze locatie in Amersfoort. Dit geeft u alvast een goede eerste indruk van deze locatie. De virtuele rondleiding voor onze andere locaties volgt. Uiteraard kunt u bij ons ook een rondleiding op de locaties krijgen. Neem hiervoor contact met ons op via het aanmeldformulier. Wij wensen u alvast veel kijkplezier! Nieuw Inspectierapport Paleis Zaandam. Nieuw Inspectierapport Paleis Amersfoort.

2

GGD Inspectierapport - Mini's kinderpaleizen | Kinderopvang, kinderdagverblijf

https://www.kinderdagpaleizen.nl/beleid/ggd-inspectierapport

Hieronder vind u de Inspectierapporten van onze Paleizen:. Inspectierapport Paleis Zaandam 2016. Inspectierapport Paleis Monnickendam 2016. Inspectierapport Paleis Amersfoort 2016. Nieuw Inspectierapport Paleis Zaandam. Nieuw Inspectierapport Paleis Amersfoort. Nieuw Inspectierapport Paleis Monnickendam. 11 Mei Open Avond in Paleis Monnickendam. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op voor het inplannen van een rondleiding. 2016 Kinderdagpaleizen developed by IQ Leads.

3

KinderdagPaleizen opgericht door Alice van Neck.

https://www.kinderdagpaleizen.nl/kinderdagpaleizen

Mini’s Kinderdagpaleis, een van de vestigingen van Kinderdagpaleizen, is in 2002 opgericht, het eerste Paleis waar kinderen kunnen spelen en leren! Op 15 April 2002 opende wij onze eerste deuren in een prachtig voor kinderopvang ontwikkeld pand te Zaandam. In april 2008 is er een tweede locatie geopend in Monnickendam en in januari 2012 een derde vestiging in Amersfoort. Kijkt u gerust op www.beste-kinderdagverblijf.nl voor een beoordeling van onze klanten op alle vestigingen!

4

Paleis Amersfoort - Mini's kinderpaleizen | Kinderopvang, kinderdagverblijf

https://www.kinderdagpaleizen.nl/locatie/19

De beste zorg voor uw kind? Dan bent u bij Mini’s kinderdagpaleis aan het juiste adres! Met ons op of meld u hieronder aan! De beste zorg voor uw kind? Dan bent u bij Mini’s kinderdagpaleis aan het juiste adres! Met ons op of meld u hieronder aan! De beste zorg voor uw kind? Dan bent u bij Mini’s kinderdagpaleis aan het juiste adres! Met ons op of meld u hieronder aan! De beste zorg voor uw kind? Dan bent u bij Mini’s kinderdagpaleis aan het juiste adres! Met ons op of meld u hieronder aan! 11 Mei Open A...

5

Openingstijden - Mini's Kinderdagpaleizen

https://www.kinderdagpaleizen.nl/kinderdagpaleizen/openingstijden

Alle Kinderdagpaleizen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00. De prinsen en prinsessen kunnen gebracht worden tussen 7:00 uur en 9:00 uur ‘s ochtends, en gehaald worden tussen 16:00 uur en 18:00 uur ‘s avonds. Uiteraard is in overleg een andere breng- en haaltijd mogelijk, binnen de openingstijden. De paleizen zijn het gehele jaar geopend. Met uitzondering van de kerstvakantie en de nationale feestdagen. Nieuw Inspectierapport Paleis Zaandam. Nieuw Inspectierapport Paleis Amersfoort.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 13 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

18

LINKS TO THIS WEBSITE

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Aanmelden als vrijwilliger - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/aanmelden-als-vrijwilliger

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. Super dat je interesse heb om wat te doen voor de vereniging. Als je onderstaand formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Omschrijf hier wat je voor de club zou kunnen betekenen. Stuur een verslag in! Opbrengst: 9.548,25 Euro. Volgende wedstrijd Zat 1. Monnickendam 1 - Castricum 1. Opbrengst: 9.548,25 Euro.

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Club van 100 - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/club-van-100

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. Waarom een Club van 100? Om het verenigingsgevoel te versterken en de club in brede zin te ondersteunen is de Club van 100 opgericht. Een club van vrienden van de vereniging die initiatieven ontplooit om de betrokkenheid bij onze VVM te vergroten! Wat doet de Club van 100? Als u ja zegt tegen het lidmaatschap van de Club van 100, kunt u hier. Het inschrijf formulier downloaden en ingevuld inleveren bij:. Lesley and Jesper Lammers.

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Vrijwilligers zijn dagelijks hard aan de slag voor de club - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/vrijwilligers-zijn-dagelijks-hard-aan-de-slag-voor-de-club

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. Vrijwilligers zijn dagelijks hard aan de slag voor de club. Onze vaste club van vrijwilligers zijn weer dagelijks in de weer om de accommodatie in orde te maken voor het nieuwe seizoen. De gang tussentussen kleedkamer 1 en 8 is opnieuw geschilderd, de massagekamer is opgeknapt, gestuucd, geschilderd en van nieuwe kastjes voorzien. De doucheruimtes worden opnieuw betegeld, deuren vervangen, stucwerk opgeknapt, etc. Tenslotte word...

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Zomerstorm velt populier - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/zomerstorm-velt-populier

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. De brandweer van Marken heeft de boom in stukken gezaagd zodat het pad weer beloopbaar is. Al met al valt de schade mee, alleen de bovenligger van het sta hek is verbogen. Om met goed nieuws te eindigen, het scorebord heeft zijn eerste storm overleefd. Stuur een verslag in! Opbrengst: 9.548,25 Euro. Volgende wedstrijd Zat 1. Monnickendam 1 - Castricum 1. Opbrengst: 9.548,25 Euro.

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Competitieindeling A & B- categorie - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/competitieindeling-b-categorie

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. Competitieindeling A & B- categorie. In de documenten staan de competitie indelingen voor het seizoen 2015 – 2016. Bij de selectie staat ook het concept wedstrijdprogramma. Voor de junioren en de pupillen betreft het de indeling voor najaarscompetitie. Naar aanleiding van de eindstand in de najaars-competitie worden de teams opnieuw ingedeeld voor de voorjaarscompetitie. Competitie indelingen F- pupillen 2015 – 2016.

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Oefenwedstrijden zaterdag 8 augustus 2015 - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/oefenwedstrijden-zaterdag-8-augustus-2015

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. Oefenwedstrijden zaterdag 8 augustus 2015. 1200 uur Monnickendam1 – ZCFC 1. 1430 uur Monnickendam 2 -Marken 2. Stuur een verslag in! Opbrengst: 9.548,25 Euro. Volgende wedstrijd Zat 1. Monnickendam 1 - Castricum 1. Opbrengst: 9.548,25 Euro.

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Start training B- junioren - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/start-training-b-junioren

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. Start training B- junioren. De B- junioren starten op maandag 17 augustus met trainen. Ik verwacht dan de selectie spelers om 18:00. Op het veld, voor een kort overleg over het komende seizoen. Stuur een verslag in! Opbrengst: 9.548,25 Euro. Volgende wedstrijd Zat 1. Monnickendam 1 - Castricum 1. Opbrengst: 9.548,25 Euro.

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Bekerindelingen A- & B- competitie - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/bekerindelingen-b-competitie

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. Bekerindelingen A- & B- competitie. In de bijlage de poule indelingen voor de bekercompetitie. De bekerwedstrijden starten in het weekend van 22 and 23 augustus, de zaterdag 1 and 2 spelen dan ook doordeweeks en spelen hun laatste poulewedstrijd op zaterdag 29 augustus. De 2e en 3e bekerronde voor de B- competitie worden gespeeld in de weekenden van 29 and 30 augustus en 5 and 6 september. Bekerindeling 2015 – 2016.

vvmonnickendam.nl vvmonnickendam.nl

Uitslagen - VVMonnickendam

http://www.vvmonnickendam.nl/uitslagen

Uit de oude doos. Wedstrijdfoto’s van eyecity. Shirt sponsoring jeugd teams. ASV 55 JO13-1G ZA. Volendam (rkav) 1 ZO. Volendam (rkav) JO10-2 ZA. Volendam (rkav) JO10-4 ZA. Wherevogels De 1 ZO. HSV Sport 1889 3. Fortuna Wormerv. F11. Hercules Zaandam sc 2. HSV Sport 1889 3. Fortuna Wormerv. F11. Blauw Wit (W) E1. West Frisia VR1 ZO. Always Forward B3 ZO. Meervogels 31 B2 ZA. Blokkers De VR2 ZO. Blauw Wit (W) 2. Dijk De B2 ZO. Rijp (de) 45 2. Volendam (rkav) O12-1 ZA. Zouaven De E2 ZA. Meer de F1 ZA.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 4 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

13

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

kinderdagopvangdeboerderij.nl kinderdagopvangdeboerderij.nl

Kinderdagopvang De Boerderij te Amsterdam!

SPELEN OP DE BOERDERIJ. Spelen op de boerderij. Kinderdagopvang in een natuurlijke omgeving! Stimuleer uw kind in de ontwikkeling. U bent iets vergeten! Artikel niet meer op voorraad! Welkom bij Kinderdagopvang De Boerderij! Wij zijn een klein kinderdagverblijf gevestigd in Amsterdam. Kinderdagopvang De Boerderij zit onder hetzelfde dak als een jongveestal waar de kalveren in de winter op stal staan. Kinderdagopvang De Boerderij is een verlengstuk van thuis! PREMIUMS - Websites and Webshops.

kinderdagopvangotensien.nl kinderdagopvangotensien.nl

Ot en Sien

Ot en Sien is een kleinschalige kinderdagopvang gevestigd in een gezellige woonboerderij te Staphorst aan de Oude Rijksweg 77. In een huiselijke sfeer bieden wij professionele opvang voor kinderen vanaf 10 weken tot 12 jaar oud. Daarnaast bemiddelen wij ook tussen vraag en gastouders als Gastouderbureau. Bent u op zoek naar een opvang die echt flexibel is, waar de uurprijs voor elk contract gelijk is? En hecht u waarde aan huiselijkheid, lage drempels en opvang op een unieke locatie?

kinderdagpaleis-eigenwijs.nl kinderdagpaleis-eigenwijs.nl

Eigenwijs

Open vanaf 1 juni!

kinderdagpaleishetkroontje.nl kinderdagpaleishetkroontje.nl

Kinderdagpaleis 't Kroontje - Home

Kinderdagpaleis Het Kroontje voor vorstelijke kinderopvang. Eacute;én van de moeilijkste beslissingen die u als ouder of verzorger moet nemen is misschien wel dat u uw kind toe moet vertrouwen aan de zorg van anderen. Wij begeleiden u daarin graag. Kinderdagpaleis Het Kroontje heeft twee verticale groepen waarin kinderen van 9 weken tot 4 jaar bijeen zijn. Met vriendelijke groeten,. Carolien Kolenbrander and Dorien Gaertner.

kinderdagpaleisukkepuk.nl kinderdagpaleisukkepuk.nl

Welkom bij Kinderdagpaleis Ukkepuk een kinderdagverblijf gevestigd in Vlaardingen

kinderdagpaleizen.nl kinderdagpaleizen.nl

Home - Kinderdagpaleizen

Beoordeeld met 5 sterren op beste-kinderdagverblijf.nl. De beste zorg voor uw kind? Dan bent u bij Kinderdagpaleizen aan het juiste adres! Neem contact met ons op of meld u hieronder aan! De beste zorg voor uw kind? Dan bent u bij Kinderdagpaleizen aan het juiste adres! Neem contact met ons op of meld u hieronder aan! 06 -48 10 54 37. 06- 48 10 54 37. 06- 48 10 54 37. De eerste editie van het Hofnieuws is uit! Maandag 2 April zijn alle Kinderdagpaleizen gesloten! Wij houden rekening met werktijden: alle ...

kinderdagverblijf-abbekerk.nl kinderdagverblijf-abbekerk.nl

Kinderdagverblijf 't Are Huys in Abbekerk biedt vier dagen per week kinderopvang.

Tel nr: 0229 582521 (na 18.00 uur). T Are Huys biedt 4 dagen per week professionele, kleinschalige en liefdevolle kinderopvang, welk een aanvulling is op de verzorging en opvoeding thuis. T Are Huys wil zijn als een groot gezin, een groep van niet meer dan 8 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Waar uw kind de ruimte krijgt.

kinderdagverblijf-achterdemaan.be kinderdagverblijf-achterdemaan.be

Welkom

Op 1 december 2010 werd Achter de maan geboren. Een bijzonder plekje dat zijn deuren opende voor bijzondere mensjes. Een plekje waar ruimte is voor luiers, babypakjes en kleine sokjes. Voor teddyberen en knuffels en rammelaars en blokjes. Een plekje waar ruimte is voor truitjes, hemdjes en zachte broekjes. Voor slabbetjes en knuffels en kijk- en voorleesboekjes. Een plekje waar ruimte is in een huis voor alle babyspullen. Ruimte voor liedjes, wiegjes en liefde waarmee kleine kapoenen hun hart mee vullen.

kinderdagverblijf-beestenboel.nl kinderdagverblijf-beestenboel.nl

Kinderdagopvang in Leidschendam | Beestenboel

Voeding, gezondheid en veiligheid. Locaties in de buurt. Inspirerende, warme en veilige locatie. Onze medewerkers zijn expert. Bijdragen aan een sterke start. Kinderopvang smallsteps beestenboel in Leidschendam. Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Grote ruimtes met veel daglicht. Opendeurenbeleid: kinderen mogen kiezen in welke groep ze willen spelen. John woodward, bestuurder bij smallsteps, aan het woord. Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding! Een kind, gevoelig maar ook heel moedig,.

kinderdagverblijf-carrousel.nl kinderdagverblijf-carrousel.nl

Kinderdagopvang in Almelo | Carrousel

Voeding, gezondheid en veiligheid. Locaties in de buurt. Inspirerende, warme en veilige locatie. Onze medewerkers zijn expert. Bijdragen aan een sterke start. Kinderopvang smallsteps carrousel in almelo. Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 - 4 jaar. Binnen en buiten veel ruimte om te spelen. Vervelen kan niet, in onze grote tuin met leuke attracties. Goede voorbereiding op de overstap naar de basisschool. In hetzelfde pand ook de buitenschoolse opvang (bso) van smallsteps de vlieger. We hebben er even ...

kinderdagverblijf-dapperdam.nl kinderdagverblijf-dapperdam.nl

Kinderdagopvang in Amsterdam | Dapperdam

Voeding, gezondheid en veiligheid. Locaties in de buurt. Inspirerende, warme en veilige locatie. Onze medewerkers zijn expert. Bijdragen aan een sterke start. Kinderopvang smallsteps dapperdam in Amsterdam. Verstoppen in het doolhof, taartjes bakken in de zandbak of fijn spelen op de klimtoestellen… onze kinderen genieten van de buitenspeelmogelijkheden. En dat, midden in de stad in Amsterdam-Oost in de Dapperbuurt! Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 – 4 jaar. Veilige afgeschermde buiten speelplaats.