kongressimessut.fi kongressimessut.fi

kongressimessut.fi

Kongressi | Tapahtuma-alan tärkein vuosittainen tilaisuus

Kongressimessut kokoavat Finlandia-talolle tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat.

http://www.kongressimessut.fi/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR KONGRESSIMESSUT.FI

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

November

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.4 out of 5 with 14 reviews
5 star
9
4 star
2
3 star
3
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of kongressimessut.fi

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

1.3 seconds

FAVICON PREVIEW

  • kongressimessut.fi

    16x16

CONTACTS AT KONGRESSIMESSUT.FI

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Kongressi | Tapahtuma-alan tärkein vuosittainen tilaisuus | kongressimessut.fi Reviews
<META>
DESCRIPTION
Kongressimessut kokoavat Finlandia-talolle tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat.
<META>
KEYWORDS
1 messukeskus helsinki
2 ilmoittaudu
3 etusivu
4 esiintyjät
5 näytteilleasettajat
6 ohjelma
7 blogi
8 sijainti
9 yritystapahtumien valoisa tulevaisuus
10 lue lisää
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
messukeskus helsinki,ilmoittaudu,etusivu,esiintyjät,näytteilleasettajat,ohjelma,blogi,sijainti,yritystapahtumien valoisa tulevaisuus,lue lisää,follow @,kongressi,rt @jkukkatalo,messuilla,ärvenpäänkukkatalo,puhuja,managementevents com,petri hiltunen
SERVER
nginx/1.9.2
POWERED BY
PHP/5.5.34
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Kongressi | Tapahtuma-alan tärkein vuosittainen tilaisuus | kongressimessut.fi Reviews

https://kongressimessut.fi

Kongressimessut kokoavat Finlandia-talolle tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat.

INTERNAL PAGES

kongressimessut.fi kongressimessut.fi
1

Verkostojen voima on lyömätön | Blogi | Kongressi

http://kongressimessut.fi/blogi/verkostojen-voima-on-lyomaton

Raquo; Verkostojen voima on lyömätön. Verkostojen voima on lyömätön. Jokainen tapahtumia järjestänyt tietää, kuinka paljon työtä ja sinnikkyyttä valmistelut vaativat. Kerta toisensa jälkeen on tarjottava jotain uutta, järisyttävää. Hokkupokkus-konstit tehoavat tiettyyn rajaan saakka ja onnestakin saattaa olla apua. Täydellisen tapahtumasta tekevät ihmiset, aktiiviset osallistujat, jotka ottavat sisällöstä irti kaiken. Verkostoituvat ja hyödyntävät kohtaamiset täysimittaisesti. 253 Suvilahden Kattilahalli...

2

Tietoa näytteilleasettajille | Kongressi

http://kongressimessut.fi/tietoa-naytteilleasettajille

050 33 66 551. Lataa tästä logo messumarkkinointiin. Alla Kongressimessujen logo tai valmis banneri olemme mukana tekstillä käyttöösi. Kerro mukanaolostasi esim. yrityksesi nettisivuilla, uutiskirjeissä ja lehti-ilmoituksissa. Otathan yhteyttä jos tarvitset logon tai bannerin muussa muodossa: petri.hiltunen@managementevents.com. Kongressi-logo olemme mukana -tekstillä. Kongressi-logo olemme mukana -tekstillä. Voit myös käyttää helposti jaettavaa kutsuamme. 050 33 66 551.

3

Sijainti | Kongressi

http://kongressimessut.fi/sijainti

Helsingin päärautatieasemalta matkaa Finlandia-talolle n. 750 m. Rautatieasemalle liikennöivät lähi- ja kaukojunat. Raitiovaunut 4. Sekä kaikki Mannerheimintietä kulkevat linja-autot pysähtyvät Finlandia-talolla (Kansallismuseon pysäkki). Finlandia-talon vierestä löytyy 650 paikkainen parkkihalli josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät täältä. Suosittelemme saapumaan Finlandia-talolle julkisilla kulkuvälineillä. 050 33 66 551.

4

Tutustu Kongressin huippupuhujiin | Kongressi

http://kongressimessut.fi/puhujat

Menestystarinoiden reseptejä naisille, naisilta. Jaana Villanen on toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä, osakkaana ja kouluttajana. Koulutukseltaan hän on erikoisjuristi (HTM). Jaana Villasella on vahva osaaminen yrityksien tuotteistuksesta, immateriaalioikeuksista, brändäämisestä ja projektijohtamisesta. Erilaiset kehitystehtävät, joita Jaana Villanen on toteuttanut, ovat koskeneet sekä markkinointia että organisaation muutosjohtamista. Lisäksi hän toimii aktiivisesti eri verkostoissa ja to...Esko Valtaoja...

5

Blogi | Kongressi

http://kongressimessut.fi/blogi

Kohtaamisissa paljastat asenteesi. Lue lisää. Onnistunut tapahtumaelämys oikeilla juomilla - juhlajuomien kolmas ulottuvuus. Ei ihme. Tänä päivänä tarjolla on jos jonkinlaista kanavaa. Juuri kun Facebook, Twitter ja LinkedIn alkaa olla edes jollakin tavalla hyppysissä, uutta pukkaa. Lue lisää. Pirstaleisessa, hektisessä ja monikanavaisessa maailmassa aika on kortilla Menestyäksemme omassa työssämme meidän tulee hakea tietoa aiempaa laaja-alaisemmin. Lue lisää. Verkostojen voima on lyömätön. What makes yo...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 2 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

7

LINKS TO THIS WEBSITE

strommakanavalaivat.fi strommakanavalaivat.fi

Palvelut | m/s Aava

http://www.strommakanavalaivat.fi/category/palvelut

Seuraa Strömman uuden laivan matkaa Helsinkiin. Syö, juo ja nauti kesäillasta merellä! Nauti tasokkaasta buffetmenusta kauniissa saaristomaisemissa. Ravintolalaiva m/s Aava vie Sinut ja seurueesi kolmen tunnin risteilylle Helsingin saaristoon. Trubaduuri huolehtii viihtyvyydestäsi risteilyn ajan! Lähdöt la 7.6. ja la 14.6. Kauppatorilta klo 19.00. Laivalle pääsee klo 18.30 alkaen, paluu klo 22. Lisätietoja ja liput verkosta. Saaristolaisjuuret ja veneily verissä. Göran on kotoisin Sipoon saaristosta ja v...

visitfinland.fi visitfinland.fi

Yritys- ja kongressimatkailu FCB - Visit Finland

http://www.visitfinland.fi/tama-on-visit-finland/yritys-ja-kongressimatkailu-fcb

Tämä on Visit Finland. Visit Finlandin strategia 2015-2018. Matkailu on kasvava toimiala. Matka jatkuu – Paavo Virkkunen. Yritys- ja kongressimatkailu FCB. Hyvinvointimatkailu – FinRelax. Kesäaktiviteetit – Outdoors Finland. Ajankohtaiset asiat and tapahtumat. Tarjoamme maksutonta apua kongressien ja yritystapahtumien kutsumisessa Suomeen, suunnittelussa ja markkinoinnissa. Visit Finlandin strategia 2015-2018. Matkailu on kasvava toimiala. Matka jatkuu – Paavo Virkkunen. Yritys- ja kongressimatkailu FCB.

peurunka.fi peurunka.fi

Kokoukset - Peurunka

http://www.peurunka.fi/kylpylahotelli/kokoukset

Varaudu runsaaseen asiakasmäärään kylpylässä la. 3.9! Alueella isompi asiakastilaisuus. Kylpylä palvelee normaalisti. Yhdessäoloa, elämyksiä, ruokaa ja artisteja! Peurungan kokouksissa kohtaavat työ ja huvi. Kokouksen päätteeksi voit pulahtaa kylpylän rentouttaviin altaisiin, tai pitää vaikka koko palaverin poreammeessa. Päiväkokous vain 41 /hlö! Norm 46,90 /hlö). Tarve päivän palaverille poissa päivittäisistä ympyröistä? Kokous 2 pvää vain 74 /hlö! Norm 85,80 /hlö). Ravintolassamme ja 2 x iltapäiväkahvit.

toimistosissittestaa.blogspot.com toimistosissittestaa.blogspot.com

ToimistoSissit testaa! - Kokoustilat ja tapahtumapalvelut: huhtikuuta 2016

http://toimistosissittestaa.blogspot.com/2016_04_01_archive.html

Tapahtumatilat ja –palvelut yritystapahtumia järjestävien sihteerien ja assistenttien silmin: Mitä tarjolla? Mihin me asiakkaina kiinnitämme paikkoja ja palveluita valitessamme huomion? Mitä uutta ja mielenkiintoista löytyy tapahtuma-alan tarjonnasta? ToimistoSissit testaa - Kongressimessut 2016. Kongressimessut on säilyttänyt pitkään asemansa ToimistoSissien jäsenistön ykkösmessutapahtumana, mutta edelleen menestyäkseen se kaipaa uudistamista. Yleisfiilis on, että samat näytteilleasettajat esittäyty...

hohka.net hohka.net

All gigs | HOHKA

http://hohka.net/allgigs

Raitiovaunu 7B, Helsinki. Musiikkitalon klubi, Helsinki. U in Finland or not yet? Tanssiteatteri Jazz-Point, lisätietoja täältä. Kaustinen Folk Music Festival. Sibelius Academy Music Festival. Chicago, IL and Hancock, MI. Venues, schedule and tickets here. Suojan talo, Orivesi. Päivällinen kruununprinssi Haakonin vierailun kunniaksi. Http:/ www.tpk.fi/Public/default.aspx? Sonore, Helsinki Music Centre (Musiikkitalo). Liput/tickets 17,50 /12,50 www.lippu.fi. Sonore, Music Centre, Helsinki. 1230, 14.00.

pointproduction.fi pointproduction.fi

POINT Production mukana Kongressimessuilla Yucca Oy:n tietoiskuissa | POINT Production

http://www.pointproduction.fi/point-production-mukana-kongressimessuilla-yucca-oyn-tietoiskuissa

040 560 45 46. POINT Production mukana Kongressimessuilla Yucca Oy:n tietoiskuissa. POINT Production mukana…. Kongressimessut järjestetään jälkeen 25.-26.3.2015 Finlandiatalolla. Ohjelmassa messuosastojen lisäksi on paljon alan tietoutta lukuisissa tietoiskuissa ja seminaareissa. POINT Production on tapahtumassa mukana Yucca Oy:n kumppanina toteuttamassa kahta tietoiskua Aurora-salissa. Ke 253.2015 klo 13.30 – 13.50 Miten valita oikea ohjelma? Piditkö lukemastasi: Haluaisitko jakaa sen?

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 4 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

10

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

kongresshotels.net kongresshotels.net

kongresshotels.net - This domain may be for sale!

Find the best information and most relevant links on all topics related to kongresshotels.net. This domain may be for sale!

kongresshoteltemplinersee.h-rez.com kongresshoteltemplinersee.h-rez.com

KONGRESSHTL POTSDAM Hotel, Potsdam, Germany. Rates from EUR75.

Call to a member function saveXML() on null. File C: inetpub framework applications hotel-templates-v3 models Hotel Model.php at line 168.

kongressikalervohoman.blogspot.com kongressikalervohoman.blogspot.com

Kalervo Homan, Matti Tausti, Matti Syvänen, Sauli Häkkinen

Kalervo Homan, Matti Tausti, Matti Syvänen, Sauli Häkkinen. Perjantai 30. joulukuuta 2011. Kalervo Homan, koulutuspäällikkö. Tämä blogi liittyy alla olevaan nettikirjaan:. Http:/ taljanhistoriaa.blogspot.com/. One of the finnish invention for cars. 160;and more information of cleaners here:. Malli: Awesome Inc. Mallin kuvien tekijä: luoman.

kongressikoti.com kongressikoti.com

どうしても借りたい|お金を借りるブラック多重債務でも融資可能

北海道 青森県内 岩手県内 宮城県内 秋田県内 山形県内 福島県内 山梨県内 長野県内 新潟県内. 富山県内 石川県内 福井県内 東京 神奈川県内 千葉県内 埼玉県内 茨城県内 栃木県内 群馬県内. 愛知県内 静岡県内 岐阜県内 三重県内 大阪 兵庫県内 京都府 滋賀県内 奈良県内 和歌山県内. 岡山県内 広島県内 鳥取県内 島根県内 山口県内 徳島県内 香川県内 愛媛県内 高知県内 福岡県内. 佐賀県内 長崎県内 熊本県内 大変県内 宮崎県内 鹿児島県内 沖縄県内. 青森県内 パチンコでサラ金を利用したい サラ金 街路費用. 都内 パートタイム パート女房 有料. 埼玉 お金が無いので困った 生活費が無い どこかで借りたい. 京都府 誰でも貸してくれるサラ金 カード借金 お水も. 和歌山県内 リサーチの緩いサラ金 カードローン キャッシングは. 岡山県内 判断に通りやすいカードローン キャッシングは 表通りフィーで借り受ける. 広島県内 闇フィーは不満 なかなか借りれない お金が無い. 山口県内 破産 フリー集成 債務整理しても借りたい.

kongressikoti.fi kongressikoti.fi

Kongressikoti - Hotel in Helsinki

Helsinki - Comfort with History. Promote your Page too. Placed in the prestigious university quarter Kruununhaka, in the historic center of Helsinki, the capital city of Finland. It's downtown, but the tranquil and comfortable area at the same time. Museums, theaters, Central Railway Station, the main street with shops within walking distance. This is just 100 meters from the Helsinki Cathedral on Senate Square, the heart of Helsinki. We have the best mix of price, location, and quality. 9 rooms in total.

kongressimessut.fi kongressimessut.fi

Kongressi | Tapahtuma-alan tärkein vuosittainen tilaisuus

KE 114.2018 klo 9.30-16.30. TO 124.2018 klo 9.30-16.00. Ennakkorekisteröidy kutsuvieraaksi kevään messuille! 1338 - 15.helmikuuta.2018. Vihreä osastomme on herättänyt ihastusta @Kongressi. 🌿 Olemme täällä tänään. @finlandiatalo. 750 - 30.maaliskuuta.2017. Kongressimessut kokoavat yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Tule mukaan verkostoitumaan ja kartoittamaan tapahtuma-alan uutuudet. 050 33 66 551. Messut järjestetään tänä vuonna jo 21 kertaa.

kongressinfo.com kongressinfo.com

Domain ist reserviert

kongressinitiative-aachen.de kongressinitiative-aachen.de

Startseite - Home - Kongressinitiative Aachen

Kongressinitiative Aachen (01.04.2018). Mitglieder der Konressinitiative Aachen. Das Pullman Aachen Quellenhof feiert 100-Jähriges Bestehenund bietet ein attraktives Jubiläumsangebot für Veranstaltungen. Tagung inkl. Übernachtung ab 159,- pro Person. Weitere Infos unter 0241 9132937.

kongressinitiative.muenster.de kongressinitiative.muenster.de

KongressInitiative Münster - Startseite

Zum Inhalt der Seite. Ein Netzwerk für erfolgreiche Kongresse. Münster und Münsterland. Kongressbüro / Kontakt. Münster - die Kongress- und Tagungsstadt. PDF, 2.500 kB). Kongresse, Tagungen, Messen. Auch heute ist die Westfalenmetropole innovativer und starker Wirtschaftsstandort, pulsierendes Zentrum studentischen Lebens, moderne Großstadt mit einem einmaligen Einkaufsangebot. Kurz grüne, gesunde und besonders lebenswerte Stadt! Angebote wie das Willkommen! Ticket Münster oder das eigens gegrü...Vakanze...

kongressisaulihakkinen.blogspot.com kongressisaulihakkinen.blogspot.com

Esitelmä, Sauli Häkkinen

Esitelmä, Sauli Häkkinen. Perjantai 30. joulukuuta 2011. Tämä blogi liittyy alla olevaan nettikirjaan:. Http:/ taljanhistoriaa.blogspot.com/. Fourteen maratons in 20th century, handicap 20 in golf, 24 hundred kilometers skiing in one winter two years ago, about two hundred blogs, about two hundred youtube videos, history book about traffic. Finland first country to start the use daylight running lights and automatic windshield wiper cleaners. One of the finnish invention for cars.

kongressissimo.de kongressissimo.de

Tagungshotel in Vilsbiburg in Bayern - Hotel Kongressissimo

Kongressissimo: Das etwas andere Tagungshotel in Vilsbiburg in Bayern. Ndash; ein außergewöhnlicher Name für ein außergewöhnliches Tagungshotel in Vilsbiburg in Bayern. „kongress-“ steht für unsere Spezialisierung, Tagungen, Seminare, Workshops und Events zu organisieren und durchzuführen. Sie spiegelt sich in der Architektur, der Philosophie und den Angeboten unseres 1998 speziell als Tagungshotel konzipierten und erbauten Hauses. Vielleicht ja bald auch Ihre? Familiäres Tagungshotel in Bayern. Stehen I...