medialaan.be medialaan.be

medialaan.be

MEDIALAAN |

MEDIALAAN is het moederhuis van de televisie- en radiomerken VTM, 2BE, Vitaya, JIM, VTMKZOOM, Q-music en JOE fm.

http://www.medialaan.be/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR MEDIALAAN.BE

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

February

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Tuesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.6 out of 5 with 15 reviews
5 star
4
4 star
5
3 star
4
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of medialaan.be

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

1.2 seconds

FAVICON PREVIEW

  • medialaan.be

    16x16

  • medialaan.be

    32x32

CONTACTS AT MEDIALAAN.BE

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
MEDIALAAN | | medialaan.be Reviews
<META>
DESCRIPTION
MEDIALAAN is het moederhuis van de televisie- en radiomerken VTM, 2BE, Vitaya, JIM, VTMKZOOM, Q-music en JOE fm.
<META>
KEYWORDS
1 toggle navigation
2 wie zijn we
3 missie en waarden
4 merken
5 adverteren
6 pers
7 zoekveld
8 zoeken
9 de persgroep publishing
10 share on facebook
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
toggle navigation,wie zijn we,missie en waarden,merken,adverteren,pers,zoekveld,zoeken,de persgroep publishing,share on facebook,tweet,medialaan neemt afscheid,van mark vanlombeek,luistercijfers najaar 2017,journalist boudewijn,beleef het voorjaar,laatste
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

MEDIALAAN | | medialaan.be Reviews

https://medialaan.be

MEDIALAAN is het moederhuis van de televisie- en radiomerken VTM, 2BE, Vitaya, JIM, VTMKZOOM, Q-music en JOE fm.

SUBDOMAINS

topspots.medialaan.be topspots.medialaan.be

Topspots.be

Overslaan en naar de inhoud gaan. Zoek een spot op basis van een productnaam. Gebruikersnaam of e-mailadres *. Vraag een account aan. Vind de spot in ons archief. De likeability van jouw spot? Log in en bekijk de resultaten. Meer informatie over het onderzoek. Ondertussen telt het openbaar spotarchief al meer dan 5.800 spots die werden uitgezonden op één van onze zenders. Om de onderzoeksresultaten te raadplegen, moet je over een Topspots-account beschikken. Meer info over het Topspotsonderzoek.

voorjaar2016.medialaan.be voorjaar2016.medialaan.be

Voorjaar 2016 MEDIALAAN

INTERNAL PAGES

medialaan.be medialaan.be
1

De winnende campagnes van de MEDIALAAN FAIRTIME AWARD | MEDIALAAN

https://medialaan.be/de-winnende-campagnes-van-de-medialaan-fairtime-award

Overslaan en naar de inhoud gaan. De winnende campagnes van de. De Vlaamse Parkinson Liga. Wonnen onlangs de eerste editie van de MEDIALAAN Fairtime Award. Hun campagnes lopen ondertussen op onze tv- en radiozenders. Beluister en bekijk ze hieronder. Pink Ribbon wil de strijd tegen borstkanker een positief hart onder de riem steken. Haar campagne bestaat uit drie. Come Home van Amatorski. En Leave A Light On van Marble Sounds. Beluister de drie spots. Tv-campagne Vlaamse Parkingson Liga. Roept je op om.

2

En Toen Kwam Ons Ma Binnen wint Rockie Award | MEDIALAAN

https://medialaan.be/en-toen-kwam-ons-ma-binnen-wint-rockie-award

Overslaan en naar de inhoud gaan. En Toen Kwam Ons Ma Binnen. 2BE-programma En Toen Kwam Ons Ma Binnen. Heeft een Rockie Award gewonnen in de categorie ‘Sketch and Comedy’. De Rockie Awards. Worden uitgereikt op het prestigieuze Banff World Media Festival. Dat op 8 juni 2015 zijn ontknoping kende in de Canadese stad Banff. Creatief directeurs Erik Gordts en David Ottenburgh van productiehuis Dedsit. Verder was ook Het Lichaam van Coppens. Genomineerd, meer bepaald in de categorie ‘Reality’.

3

Merken | MEDIALAAN

https://medialaan.be/merken

Overslaan en naar de inhoud gaan. VTM is ons brede publieksmerk dat leven in de familie brengt met een waaier van fris gemaakt entertainment en fictie van eigen bodem. VTM is complexloos, wil raken en biedt een warme welkom aan gans de familie. Op die manier is VTM uitgegroeid tot een merk dat actief in de gemeenschap staat en een sterke band met haar kijkers onderhoudt. Ontdek de nieuwe Vitaya! Met een stijlvolle nieuwe zenderlook en supersterke programma’s. De Boxy-broers nemen ons elke dinsdagavon...

4

Missie en waarden | MEDIALAAN

https://medialaan.be/missie-en-waarden

Overslaan en naar de inhoud gaan. Bij MEDIALAAN geloven we in creativiteit. We durven frisse, nieuwe ideeën de ruimte geven die ze verdienen. In elke meeting, in elk gesprek. Tijdens elke productie, op elk moment. Alleen door verrassend uit de hoek te komen, blijven we onze kijkers, luisteraars, collega’s en klanten boeien. Bij MEDIALAAN kiezen we bewust en oprecht voor maatschappelijk engagement. We willen vooruit, maar met respect voor onze omgeving en voor de mensen voor wie en met wie we werken.

5

Een zomer lang Q-Beach House | MEDIALAAN

https://medialaan.be/een-zomer-lang-q-beach-house

Overslaan en naar de inhoud gaan. Naar jaarlijkse gewoonte opent Q-music de deuren van het Q-Beach House. De hele zomer lang maakt Q weer radio vanop het strand van Oostende ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Nieuw dit jaar is Q-Beach Live. Bekend en minder bekend muziektalent komt optreden op het podium van het Q-Beach House. ELKE DAG LIVE MUZIEK MET Q-BEACH LIVE. In de eerste week staan volgende artiesten al op het programma van Q-Beach Live:. Maandag 29 juni: Born. Dinsdag 30 juni: Dean. 1800 ton zan...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 9 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

14

LINKS TO THIS WEBSITE

aya.be aya.be

Lieve Auto | Aya.be

http://aya.be/artikel/lieve-auto

Aya ziet dat er twee verschillende soorten auto's zijn: lieve auto's met een leuke toeter, en stoute auto's met grommende motoren. Maar geen enkele auto is lief als die héél snel komt aangereden. (Aya Reeks II). Met steun van de Vlaamse Overheid. Vind ons op Facebook:. Ga verder naar Aya. MEDIALAAN maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.

aya.be aya.be

Galleries | Aya.be

http://aya.be/gallery-collections/galleries

Voorstelling Aya lied tijdens Aya op school campagne. Voorstelling Aya lied tijdens Aya op school campagne. Aya, Otto en Belle bezoeken Fnac. Aya, Otto en Belle bezoeken Fnac. Fotoalbum Aya-weekend in Kortrijk 7 en 8 september 2013. Fotoalbum Aya-weekend in Kortrijk 7 en 8 september 2013. Aya, Otto en Belle starten de zomervakantie in Roeselare. Aya, Otto en Belle starten de zomervakantie in Roeselare. Foto's: avant premiere Aya Reeks II. Foto's: avant premiere Aya Reeks II. Vind ons op Facebook:.

static.nieuws.vtm.be static.nieuws.vtm.be

Moet je zien! | VTM NIEUWS

http://static.nieuws.vtm.be/moet-je-zien

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. 100 vragen aan Paul. Olympische Spelen Rio 2016. Wordt u begraven in deze Maserati? Een unicum in België, een begrafenisondernemer uit La Louvière zet twee Maserati’s in als lijkwagen. Het was een jongensdroom van de zaakvoerder om overledenen zeer luxueus naar hun laatste rustplaats te brengen. Kostprijs van deze uitgave van de sportwagen? Dit is 'Snakes on a Plane' in het echt! Tiener maakt knuffels voor zieke kindjes. Knappe bouwvakker verovert internet.

vtm.be vtm.be

Familie | VTM

http://vtm.be/familie

Skip to main content. Op De Vlucht afl.35: Is Niko onschuldig? Op De Vlucht afl. 34: Een mogelijk bewijs. Op De Vlucht afl.33: Geen uitweg meer. Wanneer Mortier door heeft dat Niko geen geladen wapen heeft, rest er Niko niet veel opties meer. Niko op de vlucht. Op De Vlucht afl.35: Is Niko ons. Op De Vlucht afl. 34: Een mogeli. Op De Vlucht afl.33: Geen uitweg. Op De Vlucht afl. 32: Niko wordt. Op De Vlucht afl. 31: De gijzeling. Op De Vlucht afl.30: Mortier kri. Nieuw Seizoen start op 29 augustus! Rob w...

aya.be aya.be

De voorstelling van Aya reeks II | Aya.be

http://aya.be/artikel/de-voorstelling-van-aya-reeks-ii

De voorstelling van Aya reeks II. De voorstelling van Aya reeks II. De voorstelling van Aya reeks II. NIEUW SEIZOEN AYA OVER VERKEERSVEILIGHEID BIJ VTMKZOOM. 80 KLEUTERS KREGEN AVANT-PREMIERE, IN AANWEZIGHEID VAN MINISTER BEN WEYTS. Vandaag, dinsdag 23 september 2014, stelde kinderzender VTMKZOOM het tweede seizoen van de 3D-animatiereeks Aya. Voor, in aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts. Aanleiding van de Week van de Mobiliteit. Zullen meedoen met de ‘ Aya op school’-campagne.

aya.be aya.be

Video | Aya.be

http://aya.be/video

Tijdens de ayaweek (19 tot 23 september 2016) is Aya niet alleen te zien op televisie, maar ook aanwezig in 3659 Vlaamse kleuterklassen. In deze week spelen ze daar gratis de Aya op school-campagne. Het balletje van Otto's jokari vliegt pas ver als het door het open tuinpoortje kan kaatsen. Maar stoort hij het verkeer dan niet? En Aya's balletje heeft zelfs geen elastiek. (Aya Reeks II). VTMKZOOM repo van het Aya event! De voorstelling van Aya reeks II. Bekijk de trailer van Aya reeks II! Op 7 en 8 septe...

vtm.be vtm.be

Sterren op de Dansvloer | VTM

http://vtm.be/sterren-op-de-dansvloer

Skip to main content. Sterren op de Dansvloer. Kurt vraagt Francesca eindelijk ten dans. Sterren op de Dansvloer. Eline en Arman doen het op Beyoncé. Sterren op de Dansvloer. Nog één keer genieten van Lucas en Linda. Sterren op de Dansvloer. Lang hebben we ze niet moeten missen, de 2 laatste afvallers. Dames en heren, geniet nogmaals van Linda and Aerjen en Lucas and Leila! De winnaar van 'Sterren op de Dansvloer 2012-2013': Kevin Van der Perren! Kurt vraagt Francesca eindelijk ten dans. Heb je een vraag?

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 325 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

332

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

medialaan-jobs.net medialaan-jobs.net

MEDIALAAN

medialaan.be medialaan.be

MEDIALAAN |

Overslaan en naar de inhoud gaan. MEDIALAAN richten News City op. De Persgroep Publishing en MEDIALAAN worden één mediabedrijf dat actief is in televisie, publishing, radio en telco. In dat nieuwe mediabedrijf gaan de verschillende nieuwsredacties samenwerken in News City. Het gaat om de redacties van onder andere Het Laatste Nieuws, HLN.be, De Morgen, HUMO, Dag Allemaal en VTM NIEUWS. Qmusic and Joe grootste groeiers. MEDIALAAN en de Persgroep. Publishing worden één bedrijf. Van Spilbeeck wordt Bo.

medialaan.net medialaan.net

MEDIALAAN

Skip to main content. Muziekfeest van het jaar. Strijkt neer in Oostende. Binnenkort palmt de crème de la crème van de muziekwereld Oostende in voor Liefde voor Sterren tegen de Muziek op. ‘Natalia’ Meskens en Christoff zijn alvast onderweg voor hét muziekfeest van het jaar. Zeppe and Zikki: boegbeelden. Één op tien Vlamingen draagt geen gordel in de wagen. VTMKZOOM, VAB en de Vlaamse overheid lanceren daarom een nieuwe gordelcampagne met Zeppe and Zikki als boegbeelden. Nieuwe weervrouw bij VTM. Sven Or...

medialaan.nl medialaan.nl

Medialaan | Hoogwaardige catalogi en presentatieboeken op maat!

VOOR WIE WE WERKEN. T 31 (0)13 580 21 95. Hoogwaardige boekproducties in alle soorten, maten en oplages. Uw verkooptools tillen we samen naar een hoger niveau. Van ontwerp tot postale verwerking onder één dak. Glossy bladen die uitnodigen om gelezen te worden. We bieden u een gratis workshop en werkplek aan. Onze professionele ontwerpers zullen u verrassen. Uw publicatie op iPad, tablet, smartphone of internet. Draag ook bij aan de bescherming van bossen en natuur. MEDIALAAN BOEK and BLADPRODUCTIES BV.

medialaan.socratos.net medialaan.socratos.net

Login

Di 18 aug 2015 05:26:32 CEST.

medialaanjobs.net medialaanjobs.net

MEDIALAAN