nijmegen.nl nijmegen.nl

nijmegen.nl

Gemeente Nijmegen | Gemeente Nijmegen

Website van de gemeente Nijmegen

http://www.nijmegen.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR NIJMEGEN.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

March

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Wednesday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 2.6 out of 5 with 7 reviews
5 star
0
4 star
1
3 star
4
2 star
0
1 star
2

Hey there! Start your review of nijmegen.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

2 seconds

FAVICON PREVIEW

  • nijmegen.nl

    16x16

CONTACTS AT NIJMEGEN.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Gemeente Nijmegen | Gemeente Nijmegen | nijmegen.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Website van de gemeente Nijmegen
<META>
KEYWORDS
1 Gemeente Nijmegen
2 Nimwegen
3 Nimma
4
5 coupons
6 reviews
7 scam
8 fraud
9 hoax
10 genuine
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
gemeente nijmegen,open navigatie,diensten,nieuws,over de gemeente,zoeken,parkeren,paspoort en identiteitskaart,rijbewijs,de stadswinkel,gemeente@nijmegen nl,meest bekeken,parkeren op straat,paspoort aanvragen,meedoen regeling,verhuizen,lees meer,afval
SERVER
nginx
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Gemeente Nijmegen | Gemeente Nijmegen | nijmegen.nl Reviews

https://nijmegen.nl

Website van de gemeente Nijmegen

SUBDOMAINS

bekendmakingen.nijmegen.nl bekendmakingen.nijmegen.nl

Gemeente Nijmegen - Home publicaties

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring op de website te verbeteren. Gaat u hier mee akkoord? Sla menu over en ga naar de inhoud. Gemeente Nijmegen - Home publicaties. Vergunningen, ingediend voor 1 oktober 2010. Ontvang bekendmakingen per e-mail. Vanaf 3 oktober 2011 publiceert de gemeente Nijmegen haar openbare bekendmakingen via deze webomgeving. Daarnaast vindt u de bekendmakingen op www.overheid.nl. U kunt behalve bekendmakingen nu ook veel vergunningen inzien via deze website. U vind...

slotwijzigingen-2016.nijmegen.nl slotwijzigingen-2016.nijmegen.nl

Home • Slotwijzigingen 2016 Gemeente Nijmegen

Nota Slotwijziging 2017 - 2020. Cultuur, cultuurhistorie en citymarketing.

slotwijzigingen-2015.nijmegen.nl slotwijzigingen-2015.nijmegen.nl

Slotwijzigingen 2015 - Slotwijziging 2015 Nijmegen

Cultuur, cultuurhistorie en citymarketing.

zomernota.nijmegen.nl zomernota.nijmegen.nl

Zomernota 2016 • Zomernota 2016 Nijmegen

Stad die werkt en leert. Stad in de regio. Ontwikkeling weerstandsvermogen en risicos. Vernieuwing BBV en Stadsbegroting. Financiele overzichten per programma. Begrotingswijziging investeringskredieten en kapitaallasten.

zomernota2015.nijmegen.nl zomernota2015.nijmegen.nl

Zomernota 2015 - Stadsrekening 2014

Stad die werkt en leert. Stad in de regio. Cultuur, cultuurhistorie en citymarketing. Ontwikkeling weerstandsvermogen en risicos. Financiele overzichten per programma. Werk is de basis voor een goed en zelfstandig bestaan. Een levendig bedrijfsleven en een goede aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt zijn daarvoor een must. Voor ons dus de taak om bij te dragen aan een goed vestigingsklimaat met kansen voor jong en oud op de arbeidsmarkt, ook voor mensen met een grotere afstand tot werk&#46...We ho...

begroting.nijmegen.nl begroting.nijmegen.nl

Home • Begroting 2017 Gemeente Nijmegen

Begroting 2017 - 2020. Stad die werkt en leert. Stad in de regio. Cultuur, cultuurhistorie en citymarketing.

jaarverslag.nijmegen.nl jaarverslag.nijmegen.nl

Home • Stadsrekening 2015 Nijmegen

Voorstel om te besluiten. Samenstelling van het bestuur. Stad die werkt en leert. Stad in de regio. Cultuur, cultuurhistorie en citymarketing. Overzicht van baten en lasten. Overzicht van baten en lasten. Waar komt het geld vandaan? Waar gaat het geld naartoe? Resultaat(bestemming) na mutaties reserves. Incidentele baten, lasten en reservemutaties. Structurele toevoegingen en onttrekkingen aan reserves. Wet Normering Topinkomens (WNT). Niet uit de balans blijkende verplichtingen. Reserve Groen in W-wijken.

pcportal.nijmegen.nl pcportal.nijmegen.nl

Portal Nijmegen

Via deze site kunt u de Stadsbegroting, de Stadsrekening en de Zomernota van de gemeente Nijmegen digitaal raadplegen. De digitale versies zijn gelijk aan de papieren boekwerken. Daarnaast bieden de digitale versies een aantal verdiepingsmogelijkheden. Indien u vragen of opmerkingen heeft over de digitale Stadsbegroting, Stadsrekening, Zomernota of Slotwijzigingen kunt u deze mailen. U vindt ons mailadres onder Contact .

studiezaalhulp.nijmegen.nl studiezaalhulp.nijmegen.nl

Regionaal Archief Nijmegen, helppagina's

studiezaal.nijmegen.nl studiezaal.nijmegen.nl

Regionaal Archief Nijmegen - Digitale Studiezaal

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Uw winkelwagen ( 0. Zoeken in alle collecties. Met Uitgebreid Zoeken is specifiek te zoeken in:. Foto's, kaarten, affiches). De Gelderlander, PGNC). Zie voor uitgebreide toelichting en zoektips de hulppagina. Kadastraal nr. (1832). Naam van het archief. 12 Diensten, commissies, functionarissen. 4 Openbare orde en veiligheid. 5 Defensie en oorlog. 8 Verkeer en vervoer. 9 Natuur en milieu. 11 Families en personen. 12 Economie en bedrijfsleven. 16 Onderwijs en wetenschap.

INTERNAL PAGES

nijmegen.nl nijmegen.nl
1

Gemeenteraad Nijmegen

https://www.nijmegen.nl/gemeenteraad

Volg de raad via twitter! Samenstelling raad, commissies. Inspreken, contact met de. Scholen, gast van de. Vragen raad aan college. Stadswinkel: Mariënburg 30. Stadhuis: Korte Nieuwstraat 6.

2

Gemeente Nijmegen - Digitale Balie

https://www.nijmegen.nl/gns/no_index/webba/webbaomgeving.asp

Er wordt een nieuwe pagina. Klik op de link als dit niet automatisch gebeurt.

3

Error 404

https://www.nijmegen.nl/stadhuis/werkinkomen/uitkeringen.html

Error 404: File Not Found. The Web server cannot find the file, http%3A/ www.nijmegen.nl/stadhuis/werkinkomen/uitkeringen.html. You asked for. Please check the URL to ensure that the path is correct. De webserver kan de pagina die u zocht, http%3A/ www.nijmegen.nl/stadhuis/werkinkomen/uitkeringen.html. Niet vinden. Controleer of het ingevoerde adres juist gespeld is. Tel: 14 024 / 31 24 329 90 00.

4

Error 404

https://www.nijmegen.nl/apps4nijmegen

Error 404: File Not Found. The Web server cannot find the file, http%3A/ www.nijmegen.nl/apps4nijmegen. You asked for. Please check the URL to ensure that the path is correct. De webserver kan de pagina die u zocht, http%3A/ www.nijmegen.nl/apps4nijmegen. Niet vinden. Controleer of het ingevoerde adres juist gespeld is. Tel: 14 024 / 31 24 329 90 00.

5

Error 404

https://www.nijmegen.nl/parkeervisie

Error 404: File Not Found. The Web server cannot find the file, http%3A/ www.nijmegen.nl/parkeervisie. You asked for. Please check the URL to ensure that the path is correct. De webserver kan de pagina die u zocht, http%3A/ www.nijmegen.nl/parkeervisie. Niet vinden. Controleer of het ingevoerde adres juist gespeld is. Tel: 14 024 / 31 24 329 90 00.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

5

LINKS TO THIS WEBSITE

kiemt.nl kiemt.nl

Subsidiënten - Stichting kiEMT

http://www.kiemt.nl/netwerk/susidienten

Jan Terlouw Innovatieprijs 2016. Subsidiënten zijn organisaties (overheden) die financiële middelen beschikbaar stellen voor projecten die actief ondersteuning bieden aan het creëren van een broedplaats voor EMT-innovaties, aan het vestigen van nieuwe ondernemingen. Subsidiënten leveren daarmee een waardevolle bijdrage aan het vestigingsklimaat in de regio. Website: www.arnhems-oc.nl. Website: www.energiefondsoverijssel.nl. Website: www.arnhem.nl. Website: www.apeldoorn.nl. Website: www.duiven.nl.

nijmegengreencapital.nl nijmegengreencapital.nl

Straatvervuilling | Nijmegen - European Green Capital 2017

http://www.nijmegengreencapital.nl/inzendingen/47/straatvervuilling

Laten we beginnen met schoolkindertjes respect voor de natuur bij te leren. Heel misschien, heel misschien! Denken ze dan na voordat ze weer iets in de berm gooien. Het is namelijk niet normaal dat langs de Rijksweg en zelfs in het bos om de meter (letterlijk) weer een stuk plastic ligt of weer eens eten van de macdonalts. Lees ideeën van Nijmegenaren. Ik heb zelf een idee dat ik wil delen.

4daagse.org 4daagse.org

Vierdaagse - Laatste nieuws

http://www.4daagse.org/nl/nieuws/laatste-nieuws.html

Het meest recente nieuws. Een overzicht van de persberichten vindt u hier. Volg ons op Twitter. Maandag 1 februari - Start inschrijving 100. De inschrijving voor de 100. Donderdag 14 januari - presentatie plannen 100. Tijdens een druk bezochte bijeenkomst hebben Stichting DE 4DAAGSE en Stichting 100. Vierdaagse haar plannen voor de 100. Editie van de Vierdaagse gepresenteerd aan media en relaties. Benieuwd naar alle activiteiten die dit jaar voor een extra feestelijke editie gaan zorgen? Vierdaagse Nijme...

4daagse.org 4daagse.org

Vierdaagse - Loting

http://www.4daagse.org/nl/meedoen/loting.html

Komende editie is het de 100. Een groep trouwe wandelaars, jonge deelnemers en burgergroepen worden uitgesloten van de loting en deelnemers die vaker hebben deelgenomen krijgen bij de loting meer kans om ingeloot te worden. Waar men precies aan moet voldoen om verzekerd te zijn van deelname, leest u in het Limiteringsprotocol. Nederlandse militairen en militairen die niet deel uitmaken van een delegatieland vinden meer informatie over hun eventuele loting op de inschrijfpagina voor militairen. Wandelaars...

4daagse.org 4daagse.org

Vierdaagse - Inschrijven

http://www.4daagse.org/nl/meedoen/inschrijven.html

Deelnemen aan de 100. Komende editie is het de 100. Heeft u interesse om deel te nemen, lees dan eerst de speciaal voor deze editie opgestelde reglementen waarin de voorwaarden voor deelname aan de Vierdaagse beschreven staan. De inschrijving voor de 100. Vierdaagse start op maandag 1 februari. Wilt u deelnemen als individueel burger? Wilt u deelnemen met een burgergroep? Wilt u deelnemen als militair? Meer informatie over dit onderwerp. START HIER UW INSCHRIJVING. Lees dan hier verder.

larssorensen.nl larssorensen.nl

Circular Economy Boostcamp 2015 Nijmegen

http://www.larssorensen.nl/circular-economy-boostcamp-2015-nijmegen

Circular Economy Boostcamp 2015 Nijmegen. Circular Economy Boostcamp 2015 Nijmegen. Circular Economy BOOSTcamp is een intensief driedaags event waarin een diverse groep ondernemers, ontwerpers, adviseurs, jonge talenten, ambtenaren en wetenschappers hun krachten bundelen. Het doel: drie doorbraken realiseren die de transitie naar een circulaire economie versnellen. Het is zijn schone taak om de deelnemers te motiveren en van de juiste energie te voorzien. Dit in samenwerking met het Radboud UMC.

hatertsehei.nl hatertsehei.nl

Interessante links en contactgegevens

http://www.hatertsehei.nl/interessante-links

Wijkraad Hatertse Hei, een wijk in Nijmegen Zuid. Interessante links en contactgegevens. Bulletins, foto’s en verslagen van openbare wijkraadvergaderingen. Foto’s uit de wijk. Interessante links en contactgegevens. Interessante links voor bewoners van de Hatertse Hei in Nijmegen:. Gemeente Nijmegen – wijkpagina Hatertse Hei. Gemeente Nijmegen – Wijkcentrum De Schakel. Wijkcentrum voor Grootstal en Hatertse Hei). Tandem – Vierwijkenfonds Nijmegen-Zuid. Tandem – Jongerencentrum de Mix.

4daagse.org 4daagse.org

Vierdaagse - Via Vierdaagse

http://www.4daagse.org/nl/voorbereiding/via-vierdaagse.html

Goed voorbereid van start tot finish! Wilt u voor de eerste keer de Vierdaagse gaan lopen en wilt u op een verantwoorde manier starten? Speciaal voor u bieden we het unieke trainings- en begeleidingsprogramma Via Vierdaagse aan. Kijk voor de voorwaarden op www.viavierdaagse.nl. Wat houdt Via Vierdaagse in? Bull; Lidmaatschap KWBN (inclusief jaargids Wandelevenementen, magazine Wandel.nl en de WandelVoordeelpas). Bull; Online trainingsschema en begeleiding door het Via Vierdaagse-deskundigenteam.

drumfanfaremichael.nl drumfanfaremichael.nl

Sponsors -

http://www.drumfanfaremichael.nl/sponsoring/sponsors

Is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance: kwaliteitszorg in ICT. Wij willen voor onze klanten en voor onszelf van betekenis zijn, verbinding brengen en ontwikkeling bevorderen. Dit zit in ons DNA. Hieraan toetsen we alles wat we doen. Fijne feestdagen en een muzikaal 2017! DFM wint 1e prijs tijdens concours Schiedam. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter! Tweets van @DFM Nijmegen. Designed by Elegant Themes.

4daagse-camping.nl 4daagse-camping.nl

Tarieven

http://www.4daagse-camping.nl/tarieven.htm

Tarieven 2016 per overnachting. Info@4daagse-camping.nl - Winkelsteegseweg 206 - 024-3555661. Prijs kinderen tot 3 jaar. Kinderen 3 t/m 15 jaar. 8364; 4,50*. 8364; 5,95*. 8364; 4,50. 8364; 5,00. 8364; 4,30. Tent 2 t/m 8 pers. 8364; 5,00. Groepstent boven 8 pers. 8364; 7,85. 8364; 2,30. Onbewoonde caravan of tent. 8364; 8,25. 8364; 4,20. 8364; 0,50. 8364; 4,50. Groepstenten met meer dan 10 personen zijn op last. Van de brandweer vergunningplichtig.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 882 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

892

SOCIAL ENGAGEMENTOTHER SITES

nijmegen.net nijmegen.net

nijmegen.net te koop

Nijmegen.net IS TE KOOP! Alleen serieus bod wordt in behandeling genomen. BEL NU (055) 577 28 90. DEZE DOMEINNAMEN ZIJN OOK TE KOOP:.

nijmegen.network.7camicie.com nijmegen.network.7camicie.com

Nijmegen | 7camicie network

7Camicie, The Original Italian Brand! De mooiste overhemden vindt u bij 7camicie in Nijmegen! Mooi wit overhemd met celeste blauwe strepen. Dubbele kraag in donker blauw. Check www.fb.com/7camicienijmegen voor meer modellen en like us…. Vandaag zijn alle winkels open in Nijmegen! Http:/ fb.com/7camicienijmegen #7camicie #italiaanse #overhemden #nijmegen #marikenstraat #fashion #roma. Nieuwe collectie Groen overhemd met gele accenten en dubbele kraag. 1=20%, 2=25%, 3=30%. New bij 7camicie Nijmegen!

nijmegen.ngk.nl nijmegen.ngk.nl

ngk • nijmegen | een geloofsgemeenschap van hoopvolle realisten

Een geloofsgemeenschap van hoopvolle realisten. Naar de inhoud springen. Ik wil meer weten. Je bent van harte welkom bij de Nederlands Gereformeerde Kerk Nijmegen! Wij zijn een jonge christelijke geloofsgemeenschap midden in de Nijmeegse samenleving. We zoeken samen naar de goede boodschap van Jezus Christus in ons dagelijks leven. Ik wil meer weten. Hier lees je wie wij zijn, wat we doen en waarom we dat doen. Hier vind je een routebeschrijving naar onze bijeenkomst op zondagochtend. Joy to the World!

nijmegen.nhg-taxateur.nl nijmegen.nhg-taxateur.nl

Erkende NHG / NWWI Taxateur Nijmegen | Goedkoop taxatierapport voor een taxatie Nijmegen

Erkende NHG / NWWI Taxateur Nijmegen. NHG taxatierapport 375,- 'all inclusive'. Bel ons: 088 - 430 30 72. Home - NHG taxatie Nijmegen. NHG taxatie / taxatierapport nodig in Nijmegen? Wij hebben een door NHG erkende taxateur in Nijmegen die voor uw woning in Nijmegen of omgeving een taxatie en taxatierapport kan verzorgen voor een vast laag tarief. Een NHG taxatie aanvraag plaatsen kan heel eenvoudig via ons contactformulier, kies in het linkermenu voor ' Contact. Garantie van onze NHG taxatie:. Taxatie d...

nijmegen.njn.nl nijmegen.njn.nl

www.nijmegen.njn.nl

Welkom afd Nijmegen van de NJN. De site is nog in aanbouw.

nijmegen.nl nijmegen.nl

Gemeente Nijmegen | Gemeente Nijmegen

Ga direct naar: zoeken. Ga direct naar: inhoud. Uitkering, schulden en laag inkomen. Meer informatie en diensten. Stadswinkel, Mariënburg 30. Rijbewijs aanvragen of verlengen. Verhuizen, emigreren, briefadres, geheimhouding persoonsgegevens. Melden aan de gemeente. Meld and Herstel, gevonden voorwerpen, fraude, zwerfdieren, rioolverstopping. Samenwonen, trouwen en scheiden. Trouwen, geregistreerd partnerschap, scheiden. Zorg, hulp en advies. Uitkering, schulden en laag inkomen. Zoeken in archief website.

nijmegen.notudoc.nl nijmegen.notudoc.nl

Raadsinformatie Nijmegen

Burger-/kamerronde Ge.an Limburgkamer (oud). Vanaf heden kunt u terecht op onze nieuwe pagina: klik hier. Via onderstaande kalender kunt u doorklikken naar de agenda’s en vergaderstukken van de Politieke Avonden vanaf 2014. In het linkermenu vindt u moties, amendementen, toezeggingen, schriftelijke vragen en kunt u zoeken naar documenten. Op zoek naar documenten vóór 2014? Ga dan naar het Archief (linkermenu).

nijmegen.offerte-gratis.nl nijmegen.offerte-gratis.nl

Offertes - Offerte Gratis

De tijden dat je de Gouden Gids open sloeg en aanbieders ging afbellen zijn geweest. Het juiste bedrijf voor de juiste klus tegen een aantrekkelijke prijs, vind je eenvoudig op offerte-gratis.nl. Offerte aanvragen ». Meer rubrieken ». Meer rubrieken ». Meer rubrieken ».

nijmegen.okkn.nl nijmegen.okkn.nl

Oud-katholiek Nijmegen - Oud-Katholieke Kerngroep Nijmegen

De eerstvolgende Eucharistieviering is op zaterdagavond 5 mei 2018 om 19.00 uur. Welkom op de website van de Oud-Katholieke Kerngroep St. Stephanus in Nijmegen. Onze kerngroep behoort tot de Oud-Katholieke St. Willibrordus Parochie in Arnhem. De vieringen van de Oud-Katholieke Kerngroep Sint Stephanus zijn op de eerste zaterdag van de maand om 19.00 uur. In de dagkapel van de Sint-Dominicuskerk aan de P. Rofessor Molkenboerstraat 7 te Nijmegen, de ingang van de dagkapel ligt aan de Groenewoudseweg. Een k...

nijmegen.onlinecity.nl nijmegen.onlinecity.nl

Welkom in OnlineCity Meppel | De leukste winkels in één Winkelstraat

Welkom in OnlineCity Meppel. Nieuw in de straat. Kom snel kijken in de winkelstraat. Wat bieden wij u als ondernemer. Wij stellen uw input zeer op prijs. Gebruik dit formulier om met ons in contact te komen. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail op werkdagen bereikbaar en behandelen uw contactverzoek binnen 24 uur. 088 - 130 42 70. Neem contact met mij op. 088 - 130 4270. OnlineCity op social media. Like ons op Facebook. Volg ons via Twitter.

nijmegen.parket.expert nijmegen.parket.expert

Houten parket vloeren | Just another WordPress site

Just another WordPress site. Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! January 13, 2016. 1 Comment on Hello world! Proudly powered by WordPress.