podotherapie.nu podotherapie.nu

podotherapie.nu

Home - Podotherapie het Gooi

Home

http://www.podotherapie.nu/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIE.NU

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.2 out of 5 with 5 reviews
5 star
1
4 star
4
3 star
0
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of podotherapie.nu

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

1.4 seconds

FAVICON PREVIEW

  • podotherapie.nu

    16x16

CONTACTS AT PODOTHERAPIE.NU

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Home - Podotherapie het Gooi | podotherapie.nu Reviews
<META>
DESCRIPTION
Home
<META>
KEYWORDS
1 Home
2
3 coupons
4 reviews
5 scam
6 fraud
7 hoax
8 genuine
9 deals
10 traffic
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
hoofdnavigatie,praktijk,podotherapeut,aandoeningen,links,afspraak,vragen,info,taal,kruimelpad,overbelasting,voetstand,afwijkend looppatroon,sport,ouderdomsklachten,groei,praktijkcentrum de linde,lindelaan 8b,het raadhuis,eemnesserweg 19l,molenweg 2
SERVER
Apache/2.4.10
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Home - Podotherapie het Gooi | podotherapie.nu Reviews

https://podotherapie.nu

Home

INTERNAL PAGES

podotherapie.nu podotherapie.nu
1

Praktijk - Podotherapie het Gooi

http://www.podotherapie.nu/praktijk

Ga naar de inhoud. Podotherapie Het Gooi, dáár loop je mee weg . Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Ze dragen ons elke dag naar de plek die we willen. Een probleem met uw voeten kan uitmonden in andere lichamelijke klachten. Als u pijn heeft aan, of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan podotherapie uitkomst bieden. Serieuze klachten verdienen een serieuze aanpak. Podotherapeuten zijn in Nederland de enige wettelijk erkende paramedici in de voetgezondheidszorg.

2

Vragen - Podotherapie het Gooi

http://www.podotherapie.nu/vragen

Ga naar de inhoud. Is de praktijk aangesloten bij een beroepsvereniging? Waarom is de podotherapeut de aangewezen specialist op het gebied van voetklachten? Voor welke klachten is de podotherapeut de aangewezen specialist? Wanneer is het raadzaam om met een kind waarbij de enkels naar binnen staan, een podotherapeut te bezoeken? Ik heb regelmatig tintelingen en een doof gevoel in mijn tenen/voeten. Hoe lang gaan podotherapeutische zolen mee? Wanneer is het nodig om de zolen te laten controleren?

3

Info - Podotherapie het Gooi

http://www.podotherapie.nu/info

Ga naar de inhoud. In deze sectie van de website treft u naast de adres- en contactgegevens een aantal brochures van de Nederlandse vereniging van Podotherapeuten. Deze brochures kunt u als pdf naar uw computer downloaden. Tevens treft u hier een selectie aan van de columns: ". Welke 2 wekelijks verschijnen in de Gooi en Eemlander. Podotherapie Het Gooi, dáár loop je mee weg. 2016 Podotherapie het Gooi.

4

Links - Podotherapie het Gooi

http://www.podotherapie.nu/links

Ga naar de inhoud. Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Suggesties om te lezen. Orthopedisch schoenmaker de Jong in Laren. BeterLopen (in der Maur) schoenen. Podotherapie Het Gooi, dáár loop je mee weg. 2016 Podotherapie het Gooi.

5

Podotherapeut - Podotherapie het Gooi

http://www.podotherapie.nu/podotherapeut

Ga naar de inhoud. Aandacht voor gezonde voeten. We staan er eigenlijk nauwelijks bij stil, maar onze voeten vormen de basis voor ons lichaam. En als er met voeten iets mis is, dan kunnen er veel problemen ontstaan. Alle voet- knie- heup- en rugklachten die het gevolg zijn van voetproblemen en dat zijn er meer dan u denkt - zijn het domein van de podotherapeut. Het woord podotherapie komt uit het Grieks: Pous is Grieks voor voet. Hoort u bij de 70% van alle Nederlanders die ooit voetklachten krijgt?

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 3 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

8

LINKS TO THIS WEBSITE

jingga.nl jingga.nl

WE BOUWEN PRACHTIGE WEBSITES metHTML5, CSS3 en met (doelmatig) CMS, responsive design, licht en toekomstgericht

http://www.jingga.nl/index.html

Bouwt en onderhoud prachtige. Met HTML5, CSS3 en met een ( doelmatig. CMS, responsive design, maar vooral licht en toekomstgericht. Full service dentaal georinteerd bureau. RD staat sterk in de belangstelling. De techniek waarbij met name de CSS (opmaak) en JavaScript (functionaliteit) zo worden toegepast dat de website in lay-out en functionaliteit reageert op het apparaat waarmee het wordt bekeken, desktop browser, mobiele telefoon, tablet, etc. De koffie is sterker dan de verhalen". De ingredienten ma...

jingga.nl jingga.nl

WE BOUWEN PRACHTIGE WEBSITES metHTML5, CSS3 en met (doelmatig) CMS, responsive design, licht en toekomstgericht

http://www.jingga.nl/portfolio.php

2012 Privacy policy Label of Burovandernet.

jingga.nl jingga.nl

WE BOUWEN PRACHTIGE WEBSITES metHTML5, CSS3 en met (doelmatig) CMS, responsive design, licht en toekomstgericht

http://www.jingga.nl/index.php

Bouwt en onderhoud prachtige. Met HTML5, CSS3 en met een ( doelmatig. CMS, responsive design, maar vooral licht en toekomstgericht. Full service dentaal georinteerd bureau. RD staat sterk in de belangstelling. De techniek waarbij met name de CSS (opmaak) en JavaScript (functionaliteit) zo worden toegepast dat de website in lay-out en functionaliteit reageert op het apparaat waarmee het wordt bekeken, desktop browser, mobiele telefoon, tablet, etc. De koffie is sterker dan de verhalen". De ingredienten ma...

movementtherapy.nl movementtherapy.nl

Links

http://www.movementtherapy.nl/informatie/links

Ment to move in water. Ment to move outdoor. Ment to move groepsles. Ment to move zwanger. Psycholoog and Coach and Lichaamsgericht (Psycho)Therapeut i.o. Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang. Regelmatig tips en nieuwtjes over onze praktijk. T: (035) 6 940 940. T: (035) 6 914 883. T: (06) 26 706 095.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 1 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

5

OTHER SITES

podotherapie.com podotherapie.com

Onderzoeksproject Katalysator

Een onderzoeksproject van de NVvP. Onder leiding van Dorati en begeleiding van Somers voet Service BV. Gegevens verzameling van deelproject: Werkgroep Incidentie. Onder leiding van Dorati en begeleiding van Somers voet Service BV. Copy Bouman Automatisering - www.baqi.nl.

podotherapie.digiwebsite.nl podotherapie.digiwebsite.nl

Default Parallels Plesk Page

Web Server's Default Page. This page is generated by Parallels Plesk. The leading hosting automation software. You see this page because there is no Web site at this address. You can do the following:. Create domains and set up Web hosting using Parallels Plesk. Parallels is a worldwide leader in virtualization and automation software that optimizes computing for consumers, businesses, and Cloud services providers across all major hardware, operating systems, and virtualization platforms.

podotherapie.eu podotherapie.eu

Onderzoeksproject Katalysator

Wetenschappelijk onderzoek podotherapie podotherapeuten. Wetenschappelijk onderzoek podotherapie podotherapeuten.

podotherapie.mumc.nl podotherapie.mumc.nl

Welkom op Voetzorg Maastricht Podotherapie | Voetzorg Maastricht Podotherapie

Uw voeten zijn onze zorg! Feitjes en weetjes over uw voeten Lees verder. Vragen of Afspraak maken. Bron: NVvP Lees verder. Podotherapeutische zorg tevens voetzorg voor mensen met diabetisch mellitus. Voor mensen met diabetes mellitus die hiervoor onder behandeling zijn bij de internist. Voor mensen met diabetes mellitus en aanwezige wonden aan de voeten of verwezen voor het high-risk spreekuur. Locatie Interne Geneeskunde MUMC. AGB code praktijk: 2650041 KvK nr: 14058005. 2017 Maastricht UMC Disclaimer.

podotherapie.nl podotherapie.nl

De podotherapeut, de specialist in de voetengezondheidszorg - NVvP

Wat is een podotherapeut? Bij u in de buurt. De podotherapeut, de professioneel leider in de voetengezondheidszorg. Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam en bestaan uit 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen. Uw voeten zorgen ervoor dat u kunt bewegen! Wist u dat een podotherapeut:. Een beschermde titel is? Een geaccrediteerde vierjarige voltijd HBO-opleiding (Bachelor of Science) heeft gevolgd? Als enige voetspecialist is opgenomen in de Wet-BIG (artikel 34)?

podotherapie.nu podotherapie.nu

Home - Podotherapie het Gooi

Ga naar de inhoud. Podotherapie Het Gooi, dáár loop je mee weg . Podotherapie behandelt klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of looppatroon. Bij pijn aan voeten, knieën, heup of rug kan podotherapie deze klachten veelal verhelpen of verminderen. Een podotherapeut behandelt klachten die o.a. veroorzaakt worden door:. Verkeerde stand van tenen. Diabetes Mellitus of reuma. In de 28 jaar dat onze praktijk bestaat hebben we een enorme ervaring opgebouwd. 2018 Podotherapie het Gooi.

podotherapie.org podotherapie.org

Podotherapie Oost-Nederland

Tips en veelgestelde vragen. Podotherapie Oost-Nederland - Uw voeten in goede handen! Kijk voor meer informatie verder op onze website via bovenstaand menu of via de submenu's in het blauwe vlak rechts en:. Kijk voor een blik in de behandelkamer en achter de schermen op YouTube. Kijk ook eens op onze website voor sportpodotherapie: www.sportpodo.nu. Like onze Facebookpagina: www.podotherapieoostnederland.nl. Volg ons op Twitter: @PodotherapieON. Kwaliteitsregister Paramedici en agb.

podotherapie.pro podotherapie.pro

Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland.

Alles voor ondernemend Nederland. Wil jij ook zo'n unieke domeinnaam? Check of jouw domein nog vrij is:. Inbegrepen bij je domeinnaam. Stuur je mail door naar een ander e-mailadres. Maak eenvoudig je eigen miniwebsite. Verwijs je domeinnaam door naar een website. Hostnet registreerde met succes al meer dan 2 miljoen domeinnamen.

podotherapie040.nl podotherapie040.nl

[+]kramerfootcare - Home

PodoTherapie040 is een fullservice organisatie op het gebied van voetzorg dat werkt met interdisciplinaire teams. Hierdoor zijn kennis, creativiteit, techniek en zorg perfect op elkaar afgestemd. Resultaat: functionele producten én succesvolle zorg. Direct een afspraak maken. Dit is ons nieuws. Hier zijn wij te vinden. Dit is wat wij leuk vinden.

podotherapie3dvcneindhoven.nl podotherapie3dvcneindhoven.nl

Podotherapeut Eindhoven – Sport podotherapie Eindhoven

In onze podotherapeutische praktijken werkt een team van ervaren en gediplomeerde podotherapeuten welke de 4-jarige HBO-opleiding podotherapie gevolgd hebben aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. De (voet)klachten die een podotherapeut behandelt kunnen uiteenlopen van het kind dat minder goed mee kan komen tijdens de gym, de (actieve) sporter die optimaal wilt blijven presteren dan wel de tachtigjarige die graag een uur klachtenvrij wilt wandelen. Klik hier voor de website van Podotherapie.nl.

podotherapie3dvcnoss.nl podotherapie3dvcnoss.nl

3D Voetcentrum Nederland - Podotherapie Oss – Podotherapie 3D-VCN

3D Voetcentrum Nederland Podotherapie Oss. In onze podotherapeutische praktijken werkt een team van ervaren en gediplomeerde podotherapeuten welke de 4-jarige HBO-opleiding podotherapie gevolgd hebben aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. De (voet)klachten die een podotherapeut behandelt kunnen uiteenlopen van het kind dat minder goed mee kan komen tijdens de gym, de (actieve) sporter die optimaal wilt blijven presteren dan wel de tachtigjarige die graag een uur klachtenvrij wilt wandelen.