podotherapiedezaan.nl podotherapiedezaan.nl

podotherapiedezaan.nl

Podotherapie de Zaan, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad

Podotherapie informatie over voetklachten, knieklachten, heupklachten, rugklachten, zolen, steunzolen

http://www.podotherapiedezaan.nl/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR PODOTHERAPIEDEZAAN.NL

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

February

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Monday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.0 out of 5 with 1 reviews
5 star
0
4 star
1
3 star
0
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of podotherapiedezaan.nl

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

0.6 seconds

FAVICON PREVIEW

 • podotherapiedezaan.nl

  16x16

 • podotherapiedezaan.nl

  32x32

 • podotherapiedezaan.nl

  64x64

 • podotherapiedezaan.nl

  128x128

 • podotherapiedezaan.nl

  160x160

 • podotherapiedezaan.nl

  192x192

CONTACTS AT PODOTHERAPIEDEZAAN.NL

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Podotherapie de Zaan, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad | podotherapiedezaan.nl Reviews
<META>
DESCRIPTION
Podotherapie informatie over voetklachten, knieklachten, heupklachten, rugklachten, zolen, steunzolen
<META>
KEYWORDS
1 podotherapie
2 podotherapeut
3 zaanstad
4 krommenie
5 koog aan de zaan
6 voeten
7 diabetes
8 zaandam
9 hielpijn
10 tenen
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
podotherapie de zaan,afspraken maken,en informatie bekijken,afspraak maken,meer,slippers,podotherapie,wat is podotherapie,kwaliteitseisen podotherapeut,klachten,voetklachten,knieklachten,rugklachten,diabetische voet,behandelingen,vergoedingen,adviezen
SERVER
Apache/2
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Podotherapie de Zaan, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad | podotherapiedezaan.nl Reviews

https://podotherapiedezaan.nl

Podotherapie informatie over voetklachten, knieklachten, heupklachten, rugklachten, zolen, steunzolen

INTERNAL PAGES

podotherapiedezaan.nl podotherapiedezaan.nl
1

Afspraak maken, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad

http://www.podotherapiedezaan.nl/afspraak_maken.html

Via dit formulier kunt u een afspraak maken. Afspraken kunnen ook telefonisch gemaakt worden. Indien wij bezig zijn met behandelen nemen we de telefoon niet op. Als u een bericht achterlaat wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Tel: 075 616 83 30. Bijv: naam en functie verwijzer. Hier kunt u klachten en/of opmerkingen kwijt:. Wat behandelt een podotherapeut? Verschil andere podo beroepen? Lid van de Nederlandse.

2

De praktijk, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad

http://www.podotherapiedezaan.nl/de_praktijk.html

Onze Podotherapie praktijk gevestigd in Koog aan de Zaan behandelt patiënten uit de hele regio Zaanstad. Onze praktijk bestaat uit een behandelkamer, slijpruimte, scanruimte en een wachtkamer. Wat behandelt een podotherapeut? Verschil andere podo beroepen? Lid van de Nederlandse.

3

Knieklachten, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad

http://www.podotherapiedezaan.nl/knieklachten.html

Knieschijf - patella klachten. Wat behandelt een podotherapeut? Verschil andere podo beroepen? Lid van de Nederlandse.

4

Voetklachten, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad

http://www.podotherapiedezaan.nl/voetklachten.html

Hallux abducto valgus - knobbel op grote teen. Motonse neuralgie - Zenuwbeknelling. Clavus - likdoorn - eeltpit. Wat behandelt een podotherapeut? Verschil andere podo beroepen? Lid van de Nederlandse.

5

Voetverzorging, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad

http://www.podotherapiedezaan.nl/voetverzorging.html

Was uw voeten regelmatig met een milde (alkalivrije) zeep. Een dergelijke zeep zonder zeep zorgt ervoor dat de natuurlijke beschermlaag van de huid niet wordt aangetast. Spoel na het wassen alle zeepresten goed weg en droog uw voeten af. In het bijzonder tussen de tenen. Wrijf de voeten regelmatig met babyolie of een huidvriendelijke crème in ter voorkoming van een uitdrogende huid, kloofjes of andere beschadigingen van de huid. Knip de teennagels altijd recht af, dit voorkomt het ingroeien van de nagels.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 15 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

20

OTHER SITES

podotherapiedelft.nl podotherapiedelft.nl

Podotherapie Delft in Delft : Uw Praktijk Online ( )

U bevindt zich hier:. Op deze site vindt u informatie over onze praktijk, podotherapie en de behandelingen. Er wordt gewerkt met de meest geavanceerde technieken tot het komen van diagnosen en behandelingen van voetklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Denk hier ook aan enkel-, knie-, heup-, en rugklachten. Eén van de nieuwste technieken is: ESWT( E. Podotherapie Delft beveelt Fits Your Feet. Ons praktijk is aangesloten bij:. Meer informatie over cookies.

podotherapiedennemann.nl podotherapiedennemann.nl

Podotherapie Dennemann

U bevindt zich hier:. Boxmeer, Maasziekenhuis Pantein. Oss, PDC Bernhoven. Klik op de button. Welkom op de informatieve website van Podotherapie Dennemann. U vindt hier onder andere informatie over wat podotherapie is,. De behandeling door de podotherapeut, vergoedingen via uw zorgkostenverzekering, enz. Wij hopen dat u de informatie kunt vinden die u zoekt. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar 1 van onze 5 praktijken . Wij zijn werkzaam op de volgende 5 lokaties. Dokter Kopstraat 2, Beugen.

podotherapiedeurne.nl podotherapiedeurne.nl

Podotherapie Deurne Rojer en Peters

Let op, ons telefoonnummer is gewijzigd! We zijn nu te bereiken op 0493-749005. Op maat gemaakte sandalen of slippers op basis van uw podotherapeutische zolen. Onze wachttijd bedraagt momenteel 2 weken. Inmiddels is Podotherapie Deurne uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk in Deurne en omstreken. Iedereen met voetklachten of klachten aan knieën, heupen of rug die te herleiden zijn aan diens voetstanden kan zich bij ons melden om geholpen te worden. Bericht in NRC over podologen en Stichting Loop.

podotherapiedevalois.nl podotherapiedevalois.nl

Praktijksluiting

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na 27 jaar met veel plezier mijn werkzaamheden als. Podotherapeut te hebben uitgeoefend, heb ik besloten per. De deur van mijn praktijk te sluiten. Ik dank alle patiënten voor het betoonde vertrouwen en de prettige. Voor het zoeken van een andere podotherapeut, kunt u op de website van. De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Via het intoetsen van uw. Postcode, de werkzame podotherapeuten bij u in de buurt vinden.

podotherapiedeventer.nl podotherapiedeventer.nl

Podotherapie Deventer - Van Gelder - Uw persoonlijke podotherapeut

Volg ons ook op Facebook: Podotherapie Deventer. Maandag: 09:00 - 18:00. Dinsdag: 09:00 - 18:00. Donderdag: 14:00 - 18:00. Vrijdag: 14:00 - 18:00. Maandag: 18:30 - 21:30. Woensdag: 10:30 - 14:00. Vrijdag: 08:15 - 11:00. Woensdag: 15:30 - 17:00. Van Gelder, T.E.J.M. Is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen. Of plaats een waardering. Bel voor het maken van een afspraak: 0570 - 670053. Wij staan u altijd persoonlijk te woord en helpen u graag! 2017 Podotherapie Deventer - Van Gelder.

podotherapiedezaan.nl podotherapiedezaan.nl

Podotherapie de Zaan, Podotherapie l podotherapeut l zaanstad

Welkom op de website van podotherapie de Zaan. Podotherapie de Zaan is gevestigd business center de BedrijvigeBij in Koog aan de Zaan. Onze praktijk behandelt patiënten uit de hele regio Zaanstad en de omringende gemeenten. Wij behandelen en adviseren bij klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Onder andere behandelen wij voet, knie, heup, rug en houdingsklachten maar ook voetproblemen bij diabetes of reuma patiënten. Via deze website kunt u vragen stellen.

podotherapiedocter.nl podotherapiedocter.nl

Podotherapie Docter | Actief in Berkel, Bergschenhoek en Rotterdam

Welkom op de website van Podotherapie. Afgelopen jaar ben ik van praktijk verhuisd naar:. Dit is een nieuw gezondheidscentrum en heeft meerdere disciplines: TIM fysiotherapie, voedingsdeskundige, mondhygiëniste en psycholoog. Daarnaast blijf ik op woensdagmiddag spreekuur houden in het Medisch Hart Bleiswijk. Om u goed van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via het internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, de behandelmethoden, nieuws. En nog veel meer. U kun...

podotherapiedocwerk.nl podotherapiedocwerk.nl

podotherapiedocwerk.nl Home

Tel: 010 - 599 0366. Welkom bij Podotherapie Docwerk. Heeft u klachten aan uw voeten, knieën, heup of rug? Vermoeide benen, klachten tijdens staan, lopen of sporten? Deze klachten zijn hinderlijk en vaak bijzonder pijnlijk. Voetklachten en pijn aan de enkel, knie, heup of rug ontstaan vaak door het niet goed functioneren van de voeten. Blijf er niet mee lopen maar neem contact op met uw podotherapeut. U kunt zich via de website. Inschrijven voor het maken van een afspraak. 8250; Afspraak maken.

podotherapiedorienketelaars.nl podotherapiedorienketelaars.nl

Home - Podotherapie Dorien Ketelaars | Veghel | Lichtenvoorde

Podotherapie Dorien Ketelaars, Veghel, Lichtenvoorde. Leuke Slippers of Sandalen. Like ons op Facebook. Welkom op de website van Podotherapie Dorien Ketelaars. U kunt hier informatie vinden over wat podotherapie is. Het onderzoek van een podotherapeut. Welke klachten een podotherapeut behandelt. De behandeling van een podotherapeut. De vergoedingen en nog een aantal tips over het kopen van schoenen, verzorging van de voeten, onderhoud en gebruik van podotherapeutische zolen en ortheses. Meestal gaat dat ...

podotherapiedriessen.nl podotherapiedriessen.nl

Podotherapie Driessen - Podotherapie Driessen

Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Patiënten met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan de enkels, knieën, heupen of rug. Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voet en behandelen deze klachten.De podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten.

podotherapieeemland.nl podotherapieeemland.nl

Podotherapie Eemland in Amersfoort

Telefoonnummer: 033 - 476 62 66. U bevindt zich hier:. Welkom bij Podotherapie Eemland. Melanie Windmulder - Wouter Verbeek - Richard Kouwe. Wat vindt u op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites. U kunt ons als volgt bereiken. Tel: 033 - 476 62 66. Uitstel kunstknie door kniedistractie.