solvi.ro solvi.ro

solvi.ro

Solvi - Integrator sisteme software de calitate pentru orice firma

Firma noastra ofera produse si servicii integrate software, hardware, birotica si comunicatii personalizate pentru fiecare afacere.

http://www.solvi.ro/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR SOLVI.RO

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 4.0 out of 5 with 9 reviews
5 star
2
4 star
5
3 star
2
2 star
0
1 star
0

Hey there! Start your review of solvi.ro

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

2.1 seconds

FAVICON PREVIEW

  • solvi.ro

    16x16

  • solvi.ro

    32x32

CONTACTS AT SOLVI.RO

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
Solvi - Integrator sisteme software de calitate pentru orice firma | solvi.ro Reviews
<META>
DESCRIPTION
Firma noastra ofera produse si servicii integrate software, hardware, birotica si comunicatii personalizate pentru fiecare afacere.
<META>
KEYWORDS
1 program erp solvierp
2 program devize solvidev
3 program crm solvicrm
4 contact@solvi ro
5 acasa
6 brandul solvi
7 competente
8 servicii
9 produse solvi
10 aflati mai multe
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
program erp solvierp,program devize solvidev,program crm solvicrm,contact@solvi ro,acasa,brandul solvi,competente,servicii,produse solvi,aflati mai multe,acasa solvi,solvi,oferim servicii,si produse,despre solvi,sistemul solvierp,sistemul solvidev
SERVER
Apache/2.2.3 (CentOS)
POWERED BY
PHP/5.3.29
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

Solvi - Integrator sisteme software de calitate pentru orice firma | solvi.ro Reviews

https://solvi.ro

Firma noastra ofera produse si servicii integrate software, hardware, birotica si comunicatii personalizate pentru fiecare afacere.

INTERNAL PAGES

solvi.ro solvi.ro
1

Brandul Solvi ofera solutii complete pentru afacerea dumneavoastra

http://www.solvi.ro/despre-solvi.html

Contactati-ne: 0268 319537 / 0729 499195. Optimizarea afacerilor prin softuri performante! Softul care va permite sa rezolvati intr-un mod facil toate situatiile aparute la departamentul Personal Contabilitate in compania dumneavoastra. Asigură clienţilor toate informaţiile operative legate de activitatea proprie, având astfel posibilitatea să rezolve la timp toate aspectele legate de activitatea operativă a firmei. Vedeti detalii! Mai multe informatii despre noi. Pentru a reduce cat mai mult costurile p...

2

Servicii Software, Realizare software la comanda, asistenta software

http://www.solvi.ro/servicii-solvi.html

Contactati-ne: 0268 319537 / 0729 499195. Integrator sisteme software solvi – Servicii. Pentru buna desfasurare a proceselor de implementare a sistemor integrate, precum si pentru a asigura ulterior functionarea in parametrii normali a sitemelor, si pentru adaptarea la noile conditii de piata, legislative sau organizatorice prin sistemul SOLVI se ofera urmatoarele servicii:. Sistemul ERP SOLVI, cu modulele standard: Produse, Stocuri, Personal,Salarii, Imobilizări, Producţie, Contabilitate.

3

Solvi pune la dispozitie o echipa bine pregatita in domeniul software

http://www.solvi.ro/competente-software.html

Contactati-ne: 0268 319537 / 0729 499195. Optimizarea afacerilor prin softuri performante! Echipa bine pregatita in domeniu. Sistemul SOLVI prin procedurile de lucru si trainingul pe care il efectueaza persoanele din echipele de implementare, precum si prin certificarile existente ofera competente in urmatoarele domenii:. Experienta vasta in urmatoarele domenii:. Configurare server fisiere SAMBA. Linux – Fedora Core, CentOS, Ubuntu.

4

Oferim solutii complete si performante pentru compania dumneavoastra

http://www.solvi.ro/produse.html

Contactati-ne: 0268 319537 / 0729 499195. Solutii performante pentru compania dumneavoastra. Atat mediul economic cat si mediul IT&C evolueaza rapid catre noi niveluri de performanta acest lucru provocand firmelor nevoia de adaptare. In solutiile oferite de catre noi includem utilizarea urmatoarelor resurse:. Sistem propriu de tip ERP Vedeti detalii! Sistem propriu de tip ERP. Sistem propriu tip management de proiect. Un sistem de protectie cu multe facilitati de tip business.

5

Posts by silva | Solvi

http://www.solvi.ro/author/silva

Contactati-ne: 0268 319537 / 0729 499195. This author has not yet filled in any details. So far silva has created 0 blog entries.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 0 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

5

LINKS TO THIS WEBSITE

contabil.com.ro contabil.com.ro

Servicii contabilitate

http://www.contabil.com.ro/en/servicii.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. Pentru buna desfasurare a activitatii, pentru clientii nostri, asiguram evidenta contabila completa:. Înregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare;. Contabilitatea intrarilor de marfuri sau materii prime;. Contabilitatea fiselor de magazie;. Contabilitatea stocurilor de marfuri;. Contabilitatea rapoartelor de gestiune;.

contabil.com.ro contabil.com.ro

Ghid TVA la incasare - pagina 5

http://www.contabil.com.ro/en/component/content/article/41-oferta-noastra/1240-ghid-tva-la-incasare-pagina-5.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. A) in anul achizitiei se ajusteaza taxa aferenta sumelor efectiv platite conform pro rata definitiva din acest an;. B) de cate ori se mai efectueaza o plata in anii urmatori din perioada de ajustare se deduce taxa aferenta platilor efectuate in functie de pro rata definitiva din anul achizitiei, in decontul perioadei fiscale in care s-a efectuat plata;.

contabil.com.ro contabil.com.ro

Ati uitat utilizatorul?

http://www.contabil.com.ro/en/component/user/remind.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. Va rugam introduceti adresa de email asociata numelui dvs de utilizator. Numele de utilizator va fi trimis casutei de email cu care v-ati inregistrat. Securitate maxima oferita de acest ANTIVIRUS care depaseste record dupa record. Calitate germana. Program pentru intocmire in constructii. Creat de specialisti pentru specialisti.

contabil.com.ro contabil.com.ro

Oferta noastra

http://www.contabil.com.ro/en/oferta-noastra.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. Pentru firmele cu sediul in Brasov asiguram toate serviciile descrise fara nici o conditie suplimentara. Puteti sa va faceti o idee despre tarifele practicate de noi:. Promo pana in 31.05.2014. 0 - 5 angajati. De la 200 lei. De la 150 lei. 6 - 10 angajati. De la 300 lei. De la 250 lei. 11 - 15 angajati. De la 400 lei. De la 350 lei. 16 - 25 angajati. Servic...

contabil.com.ro contabil.com.ro

Oferta speciala!

http://www.contabil.com.ro/en/utilizare-gratuita-erp.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. Cu ajutorul noului nostru produs SOLVI dumneavoastră vă puteţi optimiza munca în firmă. Puteţi avea informaţiile necesare luării unor decizii importante în momentul în care aveţi nevoie de ele. Cu sistemul erp SOLVI economisiţi timp şi bani. Sistemul ERP SOLVI, cu modulele standard: Produse, Stocuri, Personal, Salarii, Imobilizări, Producţie, Contabilitate.

contabil.com.ro contabil.com.ro

Servicii contabile - Despre noi

http://www.contabil.com.ro/en/despre-noi.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. Servicii contabile - Despre noi. In calitatea noastra de integratori de sisteme dorim sa oferim solutii "la cheie" pentru clientii nostri. In portofoliu avem firme din urmatoarele domenii. Oferim solutii integrate pentru firme mici si mijlocii, avand ca principal scop calitate la preturi rezonabile. Multumim actualilor si viitorilor clienti.

contabil.com.ro contabil.com.ro

Ghid TVA la incasare - pagina 3

http://www.contabil.com.ro/en/component/content/article/41-oferta-noastra/1238-ghid-tva-la-incasare-pagina-3.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. 1 data inscrisa in extrasul de cont sau alt document asimilat acestuia in situatia in care cumparatorul este emitentul instrumentului de plata, indiferent daca incasarea este efectuata de furnizor/prestator ori de alta persoana;. B) in situatia in care plata s-a efectuat prin carduri de debit sau de credit de catre cumparator, data platii este data inscrisa...

contabil.com.ro contabil.com.ro

Cerere de oferta

http://www.contabil.com.ro/en/cerere-de-oferta.html

Servicii de contabilitate si evidente operative. Is Free Software released under the GNU/GPL License. Ghid TVA la incasare. Casa Nationala de Pensii. Obiect de activitate *. Introduceti obiectul de activitate. Numar de angajati *. Introduceti numarul de angajati. Numar aprox. de facturi emise si primite. Powered by CK Forms. Securitate maxima oferita de acest ANTIVIRUS care depaseste record dupa record. Calitate germana. Program pentru intocmire in constructii. Creat de specialisti pentru specialisti.

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 65 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

73

OTHER SITES

solvi.dk solvi.dk

Sølvi Degnegaard - Your Moment of Power is Now

Live) Hvilepuls for Fars Kæreste. Webinar: Førstehjælp til Fars Kærester. ONLINE foredrag: Cirkus Sammenbragt. Det siger de om Sølvi. Der kom et brev. 8220;Uhøjtidelig sparring, der rammer rigtigt – leveret med kærlighed og et glimt i øjet” (Maja). Er det som om, der mangler noget. Er det som om, du løber efter det forkerte. Er du træt af at lade som om. Er du færdig med at lave dig om. Så er du landet det rigtige sted. Jeg kan hjælpe dig med:. At finde (tilbage til) din kerne. At blive mere nærværende.

solvi.es solvi.es

SOLVI - Obres i Serveis S.L. | SOLVI - Obres i Serveis S.L.

SOLVI - Obres i Serveis S.L. SOLVI - Obres i Serveis S.L. SOLVI - Obres i Serveis S.L. C/ Camaraes, 1 Local 3 Vinaròs. Tel: 964 40 76 23 Fax: 964 40 78 77.

solvi.gr solvi.gr

SOLVI Α.Ε.

Επαγγελματικό λογισμικό εντατικής λιανικής. Η SOLVI A.E. ιδρύθηκε με τη μορφή ανώνυμης εταιρείας (και την επωνυμία "DATASUP Α.Ε.") το 2004 με ειδίκευση σε προχωρημένα θέματα ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορικής and Επικοινωνιών). Οι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού για κάθετες αγορές, την ανάπτυξη κατά παραγγελία εξειδικευμένου λογισμικού καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα πληροφορικής and management consulting.

solvi.nl solvi.nl

solvi.nl

This page uses frames, but your browser doesn't support them.

solvi.org solvi.org

Solvi SMU-gård - Välkommen

160;Skriv ut . Rättviksvägen 60 793 32 Leksand Tel. 0247 100 90. E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. " missionskyrkan.leksand@.

solvi.ro solvi.ro

Solvi - Integrator sisteme software de calitate pentru orice firma

Contactati-ne: 0268 319537 / 0729 499195. Optimizarea afacerilor prin softuri performante! De calitate care va permit dezvoltarea propriei afaceri. Aflati mai multe despre brandul Solvi! Solutiile software sub amprenta brandului Solvi. Softul care va permite sa rezolvati intr-un mod facil toate situatiile aparute la departamentul Personal Contabilitate in compania dumneavoastra. Sistemul CRM este un instrument important pentru gasirea unor noi clienti profitabili si pentru evidentierea de oportunitati in...

solvi.ru solvi.ru

AWAY REALTY | Лучшее агентство зарубежной недвижимости

Этот домен возможно продается. Связь с владельцем здесь. Просмотрите пожалуйста рекламу на домене. Мы 1 в России и в мире. ЛУЧШЕЕ АГЕНТСТВО ЗАРУБЕЖНОЙ НЕДВИЖИМОСТИ. ERA Century International Quality. Полный сервис от консультации до ключа в руки. Лучшие предложения элитной зарубежной недвижимости. Лучшие юристы решат любые вопросы. Второе гражданство и ВНЖ в Европе. Аренда вилл, шале и апартаментов под заказ. Отдых , торжества и вечеринки за рубежом. Управление недвижимостью. Мультисемейный офис. Тосса д...

solvi.se solvi.se

solvi.se

This blog has moved! You can find me at delfinelise.com. Proudly powered by WordPress.

solvi.skyrock.com solvi.skyrock.com

Son Profil - Solvi - Skyrock.com

Mot de passe :. J'ai oublié mon mot de passe. La position des blocs a été enregistrée. Hello, littéraire à mes heures perdues et Potter addict jusqu'à la moelle, je regarde beaucoup de blog-fic. J'aime aussi écrire, dessiner, buller sur internet et des tas d'autres choses. C'est à peu près tout. Il y a des jours, des mois, des années interminables où il ne se passe presque rien. Il y a des minutes et des secondes qui contiennent tout un monde. Jeudi 06 août 2015 16:07. Et si je reviens vers toi,.

solvi01.blogspot.com solvi01.blogspot.com

Sølvi sin bloggverden

Her skriver jeg mest om quilting, men også litt om hagen og annet som opptar hverdagen min. Torsdag, august 13, 2015. From a class with Brenda Riddle. Early in June I took a class with Brenda Riddle down at Quiltegården. We had a lot of fun that weekend, and even managed to get some sewing done. And we also learned what horsebackriding could do to quilting. Last tuesday I quilted my little tablecloth, and now the binding is on. And I am so pleased. Thank you Brenda. Lagt inn av Sølvis blog. Ved rydding i...